Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- hcl: Kelj fel komám, ne aludjál
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Samsung 980 PRO 1TB M.2 (MZ-V8P1T0BW) vs Samsung 990 PRO 2TB M.2 (MZ-V9P2T0BW)
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
GAMEPOD témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
Te félre értessz.Miért zavarna engem mikor nem is york procin vagyok.?és ki akarja tiltani.?Nekem meg abból kezd elegem lenni hogy ha valaki kérdez valamit akkor azt kritikának veszik egyből.Lipi nekem a múltkor azt mondta az lett megbeszélve hogy llc nélkül kell a vid/bios opciót hogy lássuk a lapdroppot.Ezért kérdeztem hogy lemaradtam-e valamiről.Énnekem csak jobb ha llc-vel mehet mert én is használom az llc-t.Na ennyi.Nem értem mire kapod fel a vizet egyből.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4770 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 5700X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- AMD Ryzen 5 7600X BOX - Új, 3 év garancia - Eladó!
- 8.gen i3 és 9.gen i5 processzorok érkeztek!
Üzleti előfizetők hirdetései
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3172
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2190, 100% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Eladó iPhone 12 mini 64GB bevizsgált, hibátlan készülék
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: FOTC
Város: Budapest