Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- V.Milán: Lapdiffúzor nyomáseloszlása: gondoltad volna?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- GoodSpeed: Nem vénnek való vidék - Berettyóújfalu
- GoodSpeed: Ebes, a megtervezett falu!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
subaruwrc
félisten
nem megy rosszul. elég meleg darab szval 4860mhz a max amit léggel tud de azt is csak validra. ameddig nem került nitro alá és nem döntöm el hogy marad-e addig nem polírozom meg. nem akarok telhetetlen lenni, de egy picit jobbra számítottam, 660fsb léggel pl de a lapnak léggel 650 a vége szval hidegben még a 660 is meglehet. bennevan úgy érzem.kérdésedre válaszolva, ennyit minimum elvártam tőle.akoska
az alacsony feszek azt jelentik hogy a proci 1.3-at az nb 1.64v-t vtt 1.39v-t ramok 2.05v-t kaptak és ezek biosban állított értékek szval a valós ezek alatt van valahol. nem volt már energiám tovább nyúzni, pedig a lapban bennevan a 640+-s eredmény viszonylag simán, csak hűtés kérdése.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Arc Raiders
- Vivo X300 Pro – messzebbre lát, mint ameddig bírja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- PlayStation 5
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3940, 100% Akku
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- HIBÁTLAN iPhone 11 Pro 256GB Space Grey -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3173, 100% Akkumulátor
- ÚJ Acer Nitro V ANV15 - 15.6"FHD IPS 165Hz - i5-13420H - 16GB - 512GB - RTX 4060 -Win11 - 3 év gari
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
nem megy rosszul. elég meleg darab szval 4860mhz a max amit léggel tud de azt is csak validra. ameddig nem került nitro alá és nem döntöm el hogy marad-e addig nem polírozom meg. nem akarok telhetetlen lenni, de egy picit jobbra számítottam, 660fsb léggel pl de a lapnak léggel 650 a vége szval hidegben még a 660 is meglehet. bennevan úgy érzem.kérdésedre válaszolva, ennyit minimum elvártam tőle.