- Út Korea turistaparadicsomába, amiről talán még sosem hallottál: Csedzsu-sziget
- Perplexity Pro AI képszerkesztési limit -egy képgenerátor függő tapasztalatai
- Adattár lemez előkészítése Windows telepítéshez
- Jelszóvédett IBM Thinkpad R50e működőképessé tétele.
- ATK Blazing Sky X1 Ultimate Metallic Red gamer egér
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- Gurulunk, WAZE?!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- aquark: A ló túloldalán (Intel-AMD szivatás)
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Igen van jobb.Alacsonyabb vides van boss-nak is csak eszméletlen a hőtermelése és nem kell senkinek hiába megy brutálisn.Mióta hirdeti?
kulerr-nek is alacsonyabb vides van,de azt nem tudom milyen melegedős.Talán ez a 2 Q9550 van ami alacsonyabb vides és még a keldorpapá-é esetleg.Szerintem az a legjobb ami keldorpapánál van. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07 #3584 üzenetére
Amikor megkaptam kb másfél óra után ezt kaptam akkor egy kurva meleg kb32 fokos tetőtérben.. ...kellene még finomítani (jóformán nem is próbálgattam állítgatni semmin...)de még nem volt rá időm..
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...
bsz73: nem megbántani akartalak..nem az volt a szándékom, azért fogalmaztam finoman.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo ThinkPad T15 Gen 1
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z170 i7 6700K 16GB DDR4 512TB SSD RX 480 8GB DEEPCOOL D-SHIELD ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5600 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD
- 8 GB-os Quadro RTX 4000 kártyák - garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest