Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- Autódiagnosztika: a gyakorlatban
- WireGuard VPN a mindennapokra
- VHS digitalizálás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Igen van jobb.Alacsonyabb vides van boss-nak is csak eszméletlen a hőtermelése és nem kell senkinek hiába megy brutálisn.Mióta hirdeti?
kulerr-nek is alacsonyabb vides van,de azt nem tudom milyen melegedős.Talán ez a 2 Q9550 van ami alacsonyabb vides és még a keldorpapá-é esetleg.Szerintem az a legjobb ami keldorpapánál van. -
kulerr
őstag
válasz
akoska07
üzenetére
Amikor megkaptam kb másfél óra után ezt kaptam akkor egy kurva meleg kb32 fokos tetőtérben.. ...kellene még finomítani (jóformán nem is próbálgattam állítgatni semmin...)de még nem volt rá időm..
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...bsz73: nem megbántani akartalak..nem az volt a szándékom, azért fogalmaztam finoman.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen autót vegyek?
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Google Pixel topik
- Autós topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen videókártyát?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240, 100% Akksi
- Mac Mini M4 AZONNAL 16GB 256GB 1 év gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3851, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
egyébként 1,137-en a 17-ik percben hibázott azt stabillá lehet 100% tenni csak idő kellene hozzá kitapasztalni...