- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- droidic: Időutazás floppyval: A 486-os visszavág PCem-men
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Szólánc.
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
lipi67
nagyúr
válasz
Bagira01 #17520 üzenetére
Jó lap..10k? Az durva. Én belezavarodtam az i-s szériába, meg ami jó is, drága is.
Kihasználni ma se haszálok ki egy 2180-nál nagyobbat 1 hónapban csak max 2x, de egy 7300-as is már túlzás lenne. Ez a 8500-as sose volt húzva, E0, és megbízható helyről jön (e,lső kézből). Elmatatok vele. Ha meg lesz lé..építek egy számítógépet...
Majd jön a 1155, (már jött) kíváncsi leszek, az árakkal mi lesz.(mi és mennyit esik) Nekem egy P55-ös lap )P55A-UD3R vagy egy picit jobb Asus lapocska (ha minden igaz, jól sikerültek) kellene, meg egy 860-as proci. Mostanában annyi sok szart kínálnak, már biz Isten hajlok az új felé..akoska07: Csináltam teszteket, 3,6GHz felé nem érdemes menni vele, szóval már nem érdekel. Igaz 3,2-n sokáig kiszolgált volna, alcsony fesszel meg minden ok, de..
már vágyom a 8xxx-re, érdekesebb mint ez a proci volt.
halkan mondom, sz.j. 8400-es procijára fáj a fogam..Húúúúúú..mit el tudnék bíbelődni vele. Főleg, hogy rengeteg eredménye van róla, lenne kihívás is benne, mert ha valaki, Ő becsülettel kitesztelte, nem kevés időt fordítva rá. Én meg hiu vagyok, szóval bezárkóznék, nézném x feszen mit ment nála és ha megdöntve, mennék a következőre. Sajna az ára..Majd ennyiért vettem a q9450-et ár, annyim nincs rá.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Milyen videókártyát?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Bluetooth hangszórók
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- S.T.A.L.K.E.R.: Call of Pripyat
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- Eladó Apple Mac Mini 2012 vége / 12 hó tótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest