- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Sgr_A: Számítógépeim aktualizálása cseréje
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 2 – Főzés: szabályok, vagy szabadság?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sh4d0w: Tökéletes töketlenség
Új hozzászólás Aktív témák
-
bzs73
őstag
válasz
DroiDMester #13318 üzenetére
A fogyasztás a vid-től is függ.A tiednek 1.26 akármennyi,akosé meg 1.15v.Vid felett nincs alulfeszelés.Ott már tuning van.Alapfesz alatt kevesebbet eszik az övé mint a tied,az biztos.Az már más kérdés hogy az ő procijának valamivel jobban kéne menni,mert alacsony vides,de az s verziók nem tuningra lettek tervezve.A másik meg az hogy a 2 proci fogyasztását ugyanolyan lapba kéne megnézni,mert a lap érzékelők nem egyformák.Ezt láthatod is az everestbe az érzékelő tipusa feliratnál.
Amugy az a legrosszabb ha nagyon alacsony a vid,és nem megy jól,mert akkor tényleg sokat eszik a proci.Én láttam már személyesen műszeres mérést q9550 és q9550s között,ahol lap is és vid is megeggyezett direkt,és 10-15w közt van valósan a külömbség,de más hozzáértőktől is ezt hallottam.Mármint a 10-15w-ot,ami igazából nem sok,de aki ilyet vesz hidd el nem a fogyasztás miatt veszi,hanem azért hogy neki s verzió legyen és kész.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Game Pass Ultimate kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól! - AUTOMATA BOLT
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Zalman Z1 Plus ADATA 600W
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2998, 100% Akksi
- Xiaomi Redmi Note 7 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest