- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- tordaitibi: Chatcontrol
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sellerbuyer: ScreenX technológia élmények az Arénában
- GoodSpeed: Megint 3 hónap Disney+ akciósan :)
- sh4d0w: Tele a hócipőm
- Argos: Az vagy, amit megeszel
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
akoska07 #13279 üzenetére
akoska07 én ezen a Q9550s en semmiféle különlegességet nem veszek észre hogy az S.verzióra jellemző lenne az én teljesen átlagos mezei Q9550.en még ennyit se eszik ugyan ezeken a beállításokon és órajeleken!
tessék ugyan annyi vCore picit magasabb FSB és mégis több mint 10.W al kevesebbet fogyaszt az én procim! Pedig még a tesztet is ugyan annyi ideig futtattam mert ugye változik a terhelés blend alatt is! de majd most mindjárt le rohannak a NAGY okosok hogy szarul mér az everest vagy a lapom szarul számolja!
pedig jól jelzi ki csak megsúgom halkan! szóval én semmi Extrát nem látok abban a Q9550S ben!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X250 - i5-5GEN I 8GB I 180GB SSD I 12,5" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- DELL PowerEdge R630 rack szerver - 2xE5-2650v3 (20 mag / 40 szál, 2.3/3.0GHz), 32GB RAM, 55992Ft+ÁFA
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest