- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újratöltve!
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
Elég ..., besokalltam!!!
Nagyon valószínű, hogy nem csak az e8400-es procimat hanem az ep45-ud3r lapomat is eladom.
Mert igaz, hogy az eddig újratesztelt régi eredményeimnél lényegesen jobb eredményeket érek el (pl. régi: 1,168V@4266MHz, új: 1,168V@4311MHz ), általában plusz 45-70MHz-el, de hihetetlenül bosszant, hogy nem értem ennek a lapnak a tuningolási-logikáját.
Ráadásul míg megtalálom az "optimálisnak" vélt beállítást, egy-egy teszt olykor 3-5 óráig is eltart ..., mint a fenti is.Szinte biztosra veszem, hogy ez a lap + proci páros, ha nem is sokkal (de még az is lehet), de többre képes, mert azt nem tudom elképzelni, hogy így a kellő ismeretek és tapasztalatok hiányában, az újratesztelt eredmények (kb. tíz) mindegyikénél a maximumot tudtam volna ebből a párosból kihozni....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Apple Watch
- Fogyjunk le!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- Musk feloszlatta a Tesla Dojo szuperszámítógépes részlegét
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Intel Core i9 14900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i9 9900K 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5-8600K 6-Core 3.6GHz LGA1151 (9M Cache, up to 4.30 GHz) Processzor!
- Intel I5-8600K / Beszámítás OK!
- Intel I5-10500T / Beszámítás OK!
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Surface Laptop 7 Business edition - Intel Core ultra 5 236V energiahatékonyabb az intelnél! -olvass
- Olcsó Notebook! Lenovo Ideapad 3! Ryzen 3 3250U / 8GB DDR4 / 128GB SSD
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3101
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest