- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- droidic: Videó letöltés yt-dlp-vel (profi módszer)!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- shadowkidhu: SFF Itthoni labor
- moha bácsi: VIII. Viharsarki Hobbi Elektronika Találkozó Békéscsaba 2025.06.14. szombat
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
Csak nálam halt le totál a Steam mobil app? ( iOS )
Felraktam pár h*gyot marketre, gondoltam majd telefonon elfogadom, és minden happy, De ismeretlen hibát írt akármelyikre nyomtam. -> Akkor elutasít ( az működik) és ujból felrak.. -> hiba. Jó, akkor Kijelentkezés, majd vissza.. de már nem lehet. Felh-jelszó beír-> kéri a guard kódot-> beír..és csak pörög. Kíváncsiságból úgy hagytam 15 percre kb, de még mindig így pörög. Asztali verzióba azonnal bejelentkezik ( kipróbáltam. ) Mi a p*csát csináljak ezzel? Már letöröltem, és újból letöltöttem, de ugyanaz.
Próbaképp felrakam ipad-re is ( ezen még nem volt fent 1x sem ) itt is ugyanez a helyzet.
-
szebe
addikt
Az "Acer GF246bmipx" tud 144hz-et? Hol ezt írják, hol azt, pedig 50 pisztolyorrú mátyásért ez igencsak bestbuy kategória.
-
Najz
tag
Sziasztok, olyan kérdésem lenne hogy mitől lehet hogy a vga-m kb 30-40%-on megy csak csgo-ban?
i3-6300 gtx950 8gm ram.azért se értem mert közel vagy nagyon hasonló konfiggal másnak müködik.
-
dugo_
veterán
Pénzköltésnek:
Counter Strike CS:GO custom backlight keycaps -
lemusz
addikt
zzzZzZzZZZzzzz de álmos vagyok, azt még van két meccs reklámokkal, szünetekkel együtt, VP tuti kábelen fog játszani.... ááááááááááá
-
Clickbait
aktív tag
Üdvözletem uraim
Most kezdtem el újra foglalkozni csével, 2012óta megvan de mostanság merültem el benne jobban. Igazából valami állandó-szerű csapatot keresek magamnak. (Jelenleg silver elite a rank).Steam:
http://steamcommunity.com/id/pixfloage/Szóval aki nyomná valamikor csapatban, az nyugodtan vegyen fel.
-
regener
veterán
-
lemusz
addikt
'Big black cock in tiny white boy'
1 FB hsz -
adise
őstag
Bár persze még mindig a fanobet a legjobb szerintem, mivel ott annyit raksz fel amennyit akarsz és lehet kombinálni akármilyen sporttal. Elvileg ha nem volt régebben ide steamlogin akkor nem lehet skinekkel. Ha régen is volt használva akkor lehet csak ugye.
Mondjuk ahol az adott keretből én adom meg a tétegységet nem a berakott skint számolja egyben azt jobban szeretem.
-
lemusz
addikt
Valaki ismer megbízható oldalt, ahol centes skinekkel is lehet majd fogadni a major meccsekre? HLTV oldalán lévő fastbet-et nem szeretem, mert korlátozva van mit vesz be a szája, euró alatt pedig fogadni sem lehet...
-
NyxNyxNyx
addikt
Jól emlékszem, hogy a döntő előtt szokták leakciózni a matricákat?
-
I Am^^
tag
-
gtamate2
veterán
Azért kemény hogy az off topikba is offba toljátok a hsz.-t srácok!
Amúgy akihez még nem jutott volna el, ingyenes a DIRT Showdown!
-
törölt tag
válasz
IreN!CuS #764 üzenetére
Én a kérdésedre reagáltam " Mit is kellett volna tennem azért ,hogy elinduljon a mix ? ", crystal clearbe el mondtad, hogy semmit nem tettél ahhoz, hogy legyen mix, csak vártad a galambot és jött máshonnan így mentél oda amivel persze semmi gond mindenkinek a saját magánügye hol kivel mikor játszik, csak nem értem akkor miért háborodtál fel ha elvileg neked semmi közöd az egészhez
DD,de ez is csak téged minősít de szólj ha nem így van, biztos lesz rá magyarázatod
Én leszek az utolsó aki megmondja mit csinálj, csak leírtam mit kell csinálni általában, hogy ne kelljen feltenned a kérdést " Mit is kellett volna tennem azért ,hogy elinduljon a mix ? " !!!!!!!!!!!!!
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#51920256 #763 üzenetére
Mert ellettem küldve a faszba meg pofátlan voltam meg még kitudja mi csak azért mert nem a ph mixre mentem aztán leírtam mi hogy történt időrendben hogy crystal clear legyen ,
Neked sem megy át semmi sem csak nyomod a süket dumát..... illetve nekem ne mond meg ,hogy mit nyissak meg mit csináljak kit hívjak mit ne csináljak kivel játsszak kivel ne. -
törölt tag
válasz
IreN!CuS #761 üzenetére
Akkor minek szeded időrendbe, hogy mit nem csináltál
és mit igen nem értem még mindig mi értelme volt a commentednek ott az előbb
mindegy, neked van igazad, amugy meg az ha hív valaki 1-1 embert az még nem szervezés, csak hívtál 1 embert... mindegy bánom, hogy ennyi időt fektettem a commentbe, mert nem ment át a mondanivalója :/
-
IreN!CuS
őstag
válasz
#51920256 #757 üzenetére
Ha nem kattintottam félre és jól emlékszem akkor a társalgóban voltam nem a paraszt elosztóban full mute-ban ez aztán a szándék kifejezése , ergo ha belépek steam-be már játszani szeretnék , ne égess ki
Sosem szerveztem ph mixet nem is fogok , direkt nem hívtam idáig sem senki külsőst mindig balhé volt csal nem csal kiafaszom ez ha van és ráérek megyek ha nem nem nálam ennyiből megáll , de pont ezért sosem basztattam senki sem ,hogy miért nem hív embereket miért nem szerezi már stb stb
-
törölt tag
(#62163) IreN!CuS ->
Dehogy, én ott se voltam amikor ment a rage, nem is érdekel közelről sem.
Én arra reagáltam amit írtál, ahogy idő rendbe szedted a történéseket, Ha már ott vagy a szobában amit arra használnak az emberek, hogy elosszák a két csapat egyértelművé teszed, hogy játszani szeretnéd, btw ezért van alatta a tartalékos szoba ( ez olyan mintha bemennél a mekibe végig állod a sort és a végén közlöd, hogy te inkább a KFC-ben eszel ma ) szóval ott rontottad, el hogy rossz sorba álltál haver, másrészt, én személy szerint utálok várni, kereken 21 friend-em van steamen amiből 7 ph-s és na találd ki miért vannak, fent ja igen mert felvettem, őketarról, hogy neked csak 3 van nem más tehet mint te, illetve amit írtam az előbb ha felmegyek, hogy játsszak akkor elkezdek írni a többiekre első sorban phsokra, hogy jöjjenek 10esre ha már nincs olyan ember aki kiírta volna eventre az egészet, tudod mint az életben is fel kell találnod magad, hogy elérj valamit, nem akarok le kezelő lenni de ez így van..
" Mit is kellett volna tennem azért ,hogy elinduljon a mix ? "
- megnyitom a friend list-em
- rá írok, a phsokra
- Ts-en kapcsolatot létesítek a fent lévő emberekkel, hogy ők tudnak e hívni embereket
Szerintem ez a 3 lépes pofon egyszerű.
Ezzel nem akartalak meg bántani csak nem értettem ezt a "Mit is kellett volna tennem azért ,hogy elinduljon a mix ? " -
kuLi_
tag
ahogy nézem, nem is baj, hogy abszolúte hanyagoltam a PH mixeket, nice
-
törölt tag
Probaltam ugy fogalmazni ne az jojjon le hogy lemusztvedem mert nem , szerintem nem vagy csalo nyugodtan maradj a foldon nem vagy annyira jo sem
annyit irtam a chatbe neked hogy el mehetsz a pics*ba ha ezert gondolod hogy akkor ki kell abranditsalak csak siman el kuldtelek a pics*ba
nagyon ra vagy feszulve lemuszra valld be az erzeseidet es akkor kicsit megnyugszol. ahogy en se tudok rolad ugy te se rolam en azert irtam most neked a commentet mert ruhellem azokat a netfightereket akik azzal jonnek *adjalcimetszetverlek* csak pelda mielott ezt is tul reagalnad. (+Kerdezz meg barkit milyen a kapcsolat lemusszal, mielott ilyeneket irnal, hogy vedem)
Barati lazulos mix ~ erre mar inkabb nem mondok semmit, egy mas lenezese es az hogy egyik masik mennyire nincs tisztaban sajat magaval*vicc* (itt sem rad gondolok csak nagy altalanossagbab mielott tul gondolod)
Snow: erezd magadmegtisztelve,de azert durva, hogy meg mindig emlekszel ranem gondoltam volna, hogy ilyen mely benyomast teszek majd , remelem azert nem lesz belole hosszutavu problemad
-
Cr00py
senior tag
Ezekkel tisztában vagyok. Mehetet Paypal-on is, ahoz még az sem kell, csak a bejelentkezési adatok. Csupán fura, hogy ha a szülők büdzséjéből ment, akkor hogyan fért hozzá, ha meg saját, akkor miért kési vissza, elvégre az övé, azt csinál vele amit akar..az már más kérdés hogy megéri-e vagy sem.
-
lemusz
addikt
Pont itt PH fórumon ismertem meg, mert linkelte valaki főtopikban 1-2 hónapja. Nagyon megkedveltem, jó poénjai vannak, szerethető srác. Ez a reakció is itt a videóban ezt mutatja. Más streamer már visítva vihogott volna örömében, ő rajta meg látszik, hogy végigfut az agyán az egész, mi lesz a NAV-val, mi lesz ha ez csak valami paypal bug vagy valami... meg streamer szájából még eddig nem hallottam azt, hogy "ne küldjetek többet".
adise & croopy: Igen, én is olvastam, de azt is írják, hogy az a gyerek "csak" 150K-t küldött neki. Tehát a többi elvileg real.
-
Cr00py
senior tag
Persze. Van amikor kilép, és rányomok a belépésre, akkor visszalép simán, de van mikor kéri a mobil hitelesítő kódot. Ebben igazábol csak ez zavar, hogy folyton írkálhatom. A felh.név jelszó az be van írva. Ezért sem értem, hogy miért lépked ki. Próbáltam már elfelejtetni, majd újra megadni, és úgy elmenteni. Random csinálja, smmilyen szabályszerűséget nem fedeztem fel eddig. Most telepítettem a Fox-ot. Kiváncsi vagyok hogy ott előjön-e ez a hiba, de nem szívesen váltanék emiatt az Opera-ról.
Egyébként Mac-et használok. A "Játékos gép" Win-es, s mióta nincs Safari Win-re ezért maradt az Opera.
-
szebe
addikt
Jelszó megjegyzése (vagy mi), be van kapcsolva?
Nekem kliensben szokott amúgy ilyen kilépősdihez hasonlót csinálni néha. Nézegetem a saját inventorymat, és úgy látom, mintha másé lenne. Pl, nincs az adott item-hez sell gomb, és nem írja, mennyitől kezdődik az ára.
(#740) lemusz
Most láttam életemben először ezt a gyereket, de a részlet alapján még neki kéne fizetnie hasonló összegeket, hogy nézzem a streamjét (kb mint az agyonhypeolt bturbo). -
lemusz
addikt
-
Cr00py
senior tag
Hú. Azt nem tudja valaki, hogy miért jelentkezik ki random a steam böngészőben? Opera-t használok. nézegetem a marketet, avagy bármilyen lapot, de ha megnyitok pl egy profilt, vagy csak egy item-et marketről új lapon, akkor már kijelentkezve mutatja, és újból be kell jelentkezni. Mobil hitelesítés be van kapcsolva. Nem értem.. Random. Van mikor tök jó, de van mikor 10p alatt 3x kell bejelentkeznem..
-
gtamate2
veterán
Ócsóé' vannak, aki szereti annak megérheti. Az 1$-s pakkon gondolkoztam de végül az uplay miatt lemondtam róla, nem kell nekem másik kliens a steam mellé.
-
lemusz
addikt
válasz
myky1996 #733 üzenetére
Hát trédelni elfogod tudni, ez kétségtelen, mert elég sokan vesznek ilyeneket hogy elrakják télire (2020 telére), de ők szerintem nem ilyen 20 db-ot szoktak venni, hanem nagyobb mennyiségben.
szerk: zárjuk rövidre a témát, vegyél fel, adok egy 20-30 cent közötti skint érte.
-
myky1996
csendes tag
És ha valaki mondjuk ládákat akar nyitogatni akkor esetleg vele tudnám cserélni valami kicsit értelmesebb skinre nem ?
-
myky1996
csendes tag
Sziasztok nemtudjátok hol tudnám úgy értékesíteni a 3 centes ládáimat(van vagy 20) , hogy ne 20 centet kapjak értük hanem mondjuk kicsivel többet vagy akár egy 30-40 centet érő skint?
-
lemusz
addikt
lemusz: szia
LooSeR UseR"skinspvp.com": szia
LooSeR UseR"skinspvp.com": neked hogy van meg 200 400 fps ed?
LooSeR UseR"skinspvp.com": vagy a frissités óta neked is kevesebb
LooSeR UseR"skinspvp.com": ?
lemusz: szia
lemusz: nem, nekem stabilan 250 felett van
LooSeR UseR"skinspvp.com": haggyad már
lemusz: 5v5ben
LooSeR UseR"skinspvp.com": de nekem miért nincs meg
LooSeR UseR"skinspvp.com": win10 et használsz?
lemusz: win7
LooSeR UseR"skinspvp.com": nekem is az kéne
LooSeR UseR"skinspvp.com": volt már mondjuk
lemusz: ne haragudj de honnan jött ez hogy felvegyél, hol láttál meg?
LooSeR UseR"skinspvp.com": és meg is volt az fps nekem is de egy idö után meg nincs meg
LooSeR UseR"skinspvp.com": 200 alá bemegy
LooSeR UseR"skinspvp.com": nkem egy GTX960 turbo oc 4gb
LooSeR UseR"skinspvp.com": i5 6600k 3.5-4.2ghz
LooSeR UseR"skinspvp.com": ddr4 8gb
lemusz: pedig ezzel nem szabadna
LooSeR UseR"skinspvp.com": 400+ környékén volt
lemusz: és most mit kezdjek ezzel?
lemusz: kérdésemre sem válaszolsz
lemusz: nem a legjobb módja a bemutatkozásnak
LooSeR UseR"skinspvp.com": bocs nem figyeltem
LooSeR UseR"skinspvp.com": de gondolom az lehetett a kérdésed kivagyok és mit akarok
lemusz: azt hogy mit akarsz már sejtem
lemusz: de hogy ki avgy és honnan szalajtottak igen
lemusz: az érdekelne
LooSeR UseR"skinspvp.com": én csak egy low vagyok mag hülye
LooSeR UseR"skinspvp.com": meg
LooSeR UseR"skinspvp.com": szar dupla kalavagyok
LooSeR UseR"skinspvp.com": de pro leszek
lemusz: csak nincs meg hozzá a kellő fps, mi?
LooSeR UseR"skinspvp.com": _D
LooSeR UseR"skinspvp.com": ja
lemusz: utolsó szó jogám mit szeretnél még mondani, mielőtt töröllek?
LooSeR UseR"skinspvp.com": adom a kiégös esl eket
LooSeR UseR"skinspvp.com": neked mekkora a rangod?
lemusz: nagy
lemusz: lemerem fogadni gyurkikrisz vagy ph-ról, az ilyen hülye
LooSeR UseR"skinspvp.com": ph?
lemusz: akkor nem
lemusz: nah mind1 -
lemusz
addikt
Na akkor örülök, hogy nem csak nekem tűnt fel. Aki meg nem vél felfedezni semmi furcsaságot szerintem nem piacol sokat. (enyém: 8,838 Market Transactions, jocié 26K) Az új glove case ára is a nagy árzuhanása közepedte megállt 40 centnél azt elkezdett vissza erősödni majdnem 80-ig. Új láda esetében hol láttatok ilyet korábban? Sehol. Semmikor. Az ak redline ft is (kb legnagyobb volumenben gazdát cserélő skin a piacon, mindig főoldalon van) mikor volt utoljára egy sale ideje alatt 5 euro felett? Kb normál időszakban is 4 - 4,5 euro között van, sale időben meg 4 euro alá is bement előző tapasztalatok alapján.
-
-
marcusa
addikt
Én is értetlenül állok előtte. Konkrétan most magasabb áron mennek a kulcsok is a piacon mint a sale előtt. Direkt 1-2 héttel a vásár előtt feltöltöttem a fiókok wallet-ét hogy ne beesett kulcs árakon kelljen, de ha most tölteném, kulcsonként nyernék vagy 5 centet...
(#719) regener
Ez nem okozott eddig sem gondot soha. Az volt a megszokott, hogy sale alatt mindenki adta el a skin-jeit hogy valami játékot vegyen magának, és jól lenyomták a skin/kulcs árakat. A kulcsok ilyenkor jóval olcsóbban szoktak menni piacon mint in-game. -
lemusz
addikt
Marcusjozsef vagy valami nagy market analyst májszter mondja már meg nekem, hogy mi a pitsha van a piacon? Azt hittem hogy ha kijön a winter sale, akkor majd jól betankolhatok magamnak skinekből, mert beesnek az árak, ehelyett egy picike kilengéstől eltekintve nem történt semmi, sőt! olyan magas árakon vannak egyes skinek, mint az elmúlt fél évben még egyszer sem.
-
csurenzoo
aktív tag
Valaki élvezte a tegnapi mm-t
-
lemusz
addikt
Szerintetek lesz Karácsonyi steam sale?
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
A tegnapi ph mixet feldobtam: [link]
-
lemusz
addikt
Nem kapcsolódik szorosan a cs:go-hoz, de steames dolog és sokakat érdekelhet. Van most egy bundle, benne 28 steames játékkal, mindössze 1.13 euróért. Már ez önmagában is megéri, mert ez azt jelenti, hogy játékonként 4 centet fizetsz, ami kb röhejesen alacsony ár, de ha hozzá vesszük azt is, hogy kb mindegyik droppol kártyákat, amiket marketen ha eladunk, akkor kb vissza is jön ez az egy euro, de lehet még több is, akkor innentől kezdve jó befektetés is.
link: https://www.bundlestars.com/en/bundle/dollar-mega-bundle
-
-
dugo_
veterán
-
lemusz
addikt
Az eNet (Magyarország jelenlegi kb legjobb online piackutató cége) felmérést készít a hazai eSportról. Szerintem kb minden topiklakónak kötelessége rászánni 2 percet és kitölteni. Kedvenc játékosnak meg írjátok be bátran, hogy lemusz!
-
had423
aktív tag
Törlés helyett át lehetne ide hozni a hszeket legközelebb. Vagy nem is volt ilyen funkció soha PH-n?
-
Mclovin
senior tag
válasz
eLit-MiLan #698 üzenetére
p3 108-110 kulcs, p2 135-140, p4 115-125, p1 110-112
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Samsung Galaxy A04 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 8600K 16GB DDR4 960 GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest