Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
Új hozzászólás Aktív témák
-
edgR
őstag
Most egy rakás pénzt buknak amiatt, mert nem a marketet használják az emberek a cserékhez, adás-vételekhez.
Hosszú távon csak jól járhat a Valve, ne viccelj már! A trade beszüntetésével minden fillér a rendszeren belül marad majd. Ráadásul mindennek a névértékét ők szabályozzák (az adott item mennyiségével természetesen), úgy játszanak az árakkal, ahogy csak akarnak. -
lemusz
addikt
Sale időszakban egészen biztosan drasztikusan vissza fog esni a bevételük, mert a tréderek olyankor táraztak be leginkább, ugyanakkor uborkaszezonban egy kicsit emelkedhet majd, mert nem lesz megérős külső oldalakon vásárolni és akkor inkább a steam store-t fogják választani. Félek ők maguk se verik túl nagy számításba ilyenkor magukat, volt egy nyomás a játékkészítők részéről és lépniük kellett. Engem nem érint a dolog, de rögtön eszembe jutott marcus, akit igen.
-
adise
őstag
Az első két szavad tényleg igaz, ezek után nem is értem a többit.
Ugye mint irtam a bunda a t2-3-ra volt irva, ami köztudott ha valaki jobban benne van.
a VP-re a célzás az volt, hogy mennyi pénz van az egész játékba meg a VP-be, hogy ennyi pénzt ki tud termelni, hogy a tulaj csak ugy odadob egy kocsit
-
had423
aktív tag
Én is észrevettem régebben, hogy a VP sokat veszít ilyen online tournamenteken randomok ellen is. Amikor még nagyban mentek ezek a fogadások, akkor sosem tettem rájuk, ha overdogok voltak.
De inkább azzal magyaráztam, hogy rossz játékosok. Kétlem, hogy nagyon throwoltak volna. Mindig ott kell lenni mentálisan, nem csak akkor, ha egy egész stadion nyom előre. -
lemusz
addikt
Szerintem egy 14 éves csak ne akarjon IEM katowicére menni, hiszen ha minden igaz papíron nem is játszhatna a játékkal, mert az 16+-os. Különbséget van szerintem aközött, hogy lemegy egy helyi kis lanra szülői engedéllyel meg egy ilyen nagyobb szabású rendezvény között. Ezt többen nézik, akár ügyvédek, jogászok is, aztán mint rendező én nem kockáztatnám hogy emiatt megüssem a bokám.
-
Cr00py
senior tag
Ezekkel tisztában vagyok. Mehetet Paypal-on is, ahoz még az sem kell, csak a bejelentkezési adatok. Csupán fura, hogy ha a szülők büdzséjéből ment, akkor hogyan fért hozzá, ha meg saját, akkor miért kési vissza, elvégre az övé, azt csinál vele amit akar..az már más kérdés hogy megéri-e vagy sem.
-
lemusz
addikt
Pont itt PH fórumon ismertem meg, mert linkelte valaki főtopikban 1-2 hónapja. Nagyon megkedveltem, jó poénjai vannak, szerethető srác. Ez a reakció is itt a videóban ezt mutatja. Más streamer már visítva vihogott volna örömében, ő rajta meg látszik, hogy végigfut az agyán az egész, mi lesz a NAV-val, mi lesz ha ez csak valami paypal bug vagy valami... meg streamer szájából még eddig nem hallottam azt, hogy "ne küldjetek többet".
adise & croopy: Igen, én is olvastam, de azt is írják, hogy az a gyerek "csak" 150K-t küldött neki. Tehát a többi elvileg real.
-
Cr00py
senior tag
Persze. Van amikor kilép, és rányomok a belépésre, akkor visszalép simán, de van mikor kéri a mobil hitelesítő kódot. Ebben igazábol csak ez zavar, hogy folyton írkálhatom. A felh.név jelszó az be van írva. Ezért sem értem, hogy miért lépked ki. Próbáltam már elfelejtetni, majd újra megadni, és úgy elmenteni. Random csinálja, smmilyen szabályszerűséget nem fedeztem fel eddig. Most telepítettem a Fox-ot. Kiváncsi vagyok hogy ott előjön-e ez a hiba, de nem szívesen váltanék emiatt az Opera-ról.
Egyébként Mac-et használok. A "Játékos gép" Win-es, s mióta nincs Safari Win-re ezért maradt az Opera.
-
lemusz
addikt
Hát persze hogy rommá égnek. Még ha tolonganának is majd a fizetőképes zkas-ok, akkor is pár nap után felejtős lesz az egész. Akik erre befizetnek nem csak skillt akarnak majd venni maguknak, hanem barátságot is, azt hogy elmondhassák XY ismertséggel bratyiznak akkor és amikor nekik jól esik, facebookon, steamen, mm-en. Nem sokan képesek ezt tolerálni és kezelni.
-
rumos XIII
aktív tag
Ő coachingolta flashék csapatét nemrég, holott bírtak volna számtalan más embert is hívni erre a célra.
Miért gondolod úgy, nemértem!?
lemusz: Nemhinném, offolom is a tanácsot, amit adtam a srácnak, ők nem MM global rankra akarnak segíteni feljutni, hanem aki komolyabb szinten akarja játszani ezt a játékot.
Dzsagát nemrég kereste meg a forma, hogy milenne ha, aztán faszkodás volt a szervezéssel, és saját kézbe vette a dolgokat, szerintem egész jó lesz annak, akinek ilyen elképzelései vannak.
Pénzt meg nem a config meg a társaikért kérné el, hanem hogy ők, pontos csapat még nincs, demozzák a formát, és elmondják, mi jó, mi nem, szóval egyéni lesz teljesen. -
Arkennys
addikt
Hogy alapvetően az arctic jobb csapat, és indokolt volt az odds (majdnem) loungen is. Ilyenekre a frász számít előre, hogy szrnak bele
egyébként újabban kb arra tudok fogadni amire enged a lounge mert épp hajlandó működni, ami szintén szűkít a lehetőségkörön. Pl most navi envy ezért ugrott. -
marcusa
addikt
De logikusan gondoljuk végig. Mi derül ki számára abból hogy egy harmadik accountra át trade-eled az itemedet?

Tegyük fel, van nálam egy karambit shappire, te mennyivel tudnál arról többet hogy legit e a cucc, hogy átküldjük mondjuk egy itteni régi tag raktárába mielőtt a tiédbe menne? -
marcusa
addikt
Sima cseréhez minek middleman?
Olyan cseréhez tudok elképzelni, ahol esetleg több mint 1000 kulcs cserél gazdát az egyik fél részéről és nem lehet 1 cserében megoldani, vagy ha real money-ért cseréled, és egyikőtök sem meri előre adni.
Sima trade-nél minden middleman-es kísérlet scam. -
lemusz
addikt
Arra lennék kíváncsi, hogy vajon hogy ment a gondolatmenet? Hogy pronax helyére kellene valaki vagy hogy dennist kellene megszerezni valahogyan? Mert ha a pronax helyett kéne valaki szitu volt, akkor kíváncsi lennék elgondolkodtak-e maikelelén. Meg hogy őt milyen gyorsan offolták a gondolatmenetből olyan indokkal, hogy ha a nagy riválisnak nem kellett, akkor mi már csak nem igazolhatjuk le...

-
lemusz
addikt
Dennis individálisan jobb játékos, mint pronax, de hogy ez csapatszinten is meghozza-e a hatását nem tudom. Azért pronax mégiscsak irányító volt, 2 majort is megnyertek vele. Most meg flusha lett az irányító, akit eddig még beszélni se láttam személy szerint, mindig mikor a kamera mutatta csak ült ott kukán a székében.
-
törölt tag
Dual linkel nekem megy a 144Hz. nVidia beállításokban maximális felbontást ad meg külön, meg próbáld beállítani a hz-et is, hátha úgy jó lesz. Az se mindegy am, melyik dugajba dugod a kábelt. Dual linken legyen, ne pedig single link. Nekem a régi AMD kártyán volt ilyen, hogy az egyiken csak 60Hz-et tudod felette nem.
Am meg ha homályos képet ad, akkor próbáld meg egy másik kábellel hátha azzal jó.
Az se kizárt hogy a monitor a ludas.
-
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
Nem az a baj véletlenül hogy sima DVI kábellel kötötted össze és nem Dual Link DVI kábellel?
Láttam hogy írtad, de biztos jó a csatlakozó? Lehet hogy azzal lesz a probléma. -
vzsryl
nagyúr
Ezzel nagyon nem, kb. 75-80€ reális ára. Nem tudom mennyiért megy amúgy, de tudom mennyit adnak érte 2-3 nap alatt. A karambitból 45 kulcsnál többet nem nagyon lehet kihozni.
Statrakos késeket csak kulccsal 70%-os áron éri meg, aztán Item p2p-ben tovább adni. De csak a kések egy töredékéből érdemes statrakosat vadászni. A huntsman stained bs qrvára nem tartozik abba a bizonyos töredékbe.
-
vzsryl
nagyúr
Próbáld meg a csgozone check-nél.

-
vzsryl
nagyúr
Hirdess kara boreal, forest ddpat, urban masked FT-ért + adds-ért. Ugyanígy M9 night ft, butter blue steel ft, huntsman vanilla, huntsman crimson ft + adds-ért. Így majd lassan lesz, aki rendesen overpayel. Írd, hogy downgrade=overpay stb... Ha netán M9 night FT-ből vagy huntsman crimson web ft-ből úgy kapsz price to price ajánlatot, hogy még a floatjuk is 0.19 vagy az alatti (kondició 80% fölött), akkor meg azonnal fogadd el, és majd a jó kondis késeket utána screenshotokkal hirdesd be 20-30€-s overpay-ért.
-
-
Lackki
őstag
mióta új hitbox van, azóta nekem nagyon megy. Főleg a pisztolyokkal. AWP ugyanolyan számomra és mivel esetek 90%ban az van nálam... Olyan mintha új game lenne.
2 napja játszogatunk este, és kb minden meccsből fun lett... zeus only köröket tolunk és egy waron átlagban 10 fölött öltem vele
undorító lett így ekkora hitbox-szal.
De persze az éjszakai kiégés megvolt, a 30 órás privát profilos arc cachen úgy ölt minket, hogy ki se jött a falak mögül. Szeretem az ilyet. Na de majd jön egy újabb üzi, hogy bannolták akit reportoltam... -
lemusz
addikt
1-2 csapat komoly hátszéllel van megtámogatva. Kicsit olyan kapkodásnak tűnik ez nekem, mert ha minden igaz nem volt betervezve ez a major. Remélem a szervezés ennek ellenére príma lesz. Közel van a helyszín, egy esetleges k1ck kijutás szép számú magyar drukkert eredményezne offline. Ugye lesz online kvali az offline kvaliért?
-
Lackki
őstag
elég sok lanon megfordultunk régen, de nekem ICL egy akkora csalódás volt... elsőre még azt mondja az ember, hogy nem rossz, lesz ez jobb is... de nem
mindig ugyanazok a hibák.
Első ICL-en amin voltam nem volt áram órákig, majd net. 2.on megint nem volt áram, majd hálózat. Uccsón amin voltunk hálózat nem volt és várni kellett kb fél napot, és 23kor kezdtük az első csoportmeccset 18 helyett
Lopásokról meg lehetne egy teleregényt írni. Megérkeztünk a lanra még saját gépekkel anno, lerakom az asztalra, erre jön szólni egy ismerős, hogy vigyázzatok, mert már most tűntek el egerek!
há mondom köszi... Ezért egész lanon úgy mászkáltam, hogy a kezemben volt a fejhallgatóm, amit akkor vettem 119ezer jó magyar forintért
Aztán kövi lanon volt a switcher lopásos téma, és mindenki tudta ki lopta el. Cshun meg félistenként bántak a tolvajokkal miután visszahozták. "példa értékű dolog hogy visszahozták"
Utolsón meg már annyira legalja volt, hogy volt olyan aki a teremben hugyozott a szőnyegre admin meg röhögött rajta
Na ez volt az uccsó csepp.Vannak még ismerősök akik még mindig lejárnak, hatalmas tervekkel, azt kapnak egy olyan szervezést megint hogy kb. kiégnek mire sorra kerülnek. Pl. hogy lemész, és kiderül hogy kevés a compo ezért kb csak akkor játszol, amikor LIVE van és 0 warmup. Ez megfűszerezve pár órás késéssel és fenyegetőzéssel, hogy ha késel -3 pont, ami persze a nagyobb csapatokra nem vonatkozik, majd mikor 23kor leültetnek h na uzsgyi be a szerverre és 3 perc van liveig. Aztán ott van hogy előzőn 8 csoport volt asszem... volt olyan amiben csak 3an voltak talán, mert nem jelent meg xy csapat. Ismerősömék 3 meccs után pakoltak is, mert alsó ág nincs, ja és persze mind3 d2 volt
(mostani lanon 4db cbble és egy d2-t játszottak csoportban).Egy szó mint száz, tipikus közhellyel lehetne ilyenkor dobálózni, hogy "csinálj jobbat", de számomra ez legalja élmény volt mindig. Régi GPLeken is jártunk, ami már akkor ezeket a hibákat megoldotta, ezek meg lassan a 30. lanon is túl vannak és nemhogy nő a szint, egyre inkább csökken.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad P16 G2 - i9-13980HX, 32GB, 1TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090 - TOUCH
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD Lemezes konzol Elite kontrollerrel garanciával hibátlan
- Jura Impressa S90 Automata kávégép 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3408
- LG 34GN850P-B - 34" Ívelt Nano IPS - 3440x1440 - 160Hz 1ms - G-Sync - FreeSync - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)