- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- aquark: Jó platformer játékokat keresek!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Gigabyte GA-B350M-D2 - AM4 lap 2016-ból amikor még nem volt Ryzen!
- Amazon Kindle JailBreak
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- pusszycat: JEYI - okos, színes, interaktív, ssd külső ház.
- gerner1
- eBay-es kütyük kis pénzért
Új hozzászólás Aktív témák
-
vzsryl
nagyúr
LOL
Más:
Ma olyan hardcore scammel próbálkoztak be nálam, hogy nem tudtam megharagudni a srácra. Komolyan mondom, többször leellenőriztem a dolgot, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik.
!!!Hardcore tradereknek fog szólni a következő írásom, tehát nem muszáj mindenkinek elolvasni!!!
Van egy srác, akinek van két teljesen megegyező accountja:
-23-as steam level
-screenshotok
-barátok
-raktára (Karambit Marble Fade FN + 17kulcs)
-avatarAz egészben két dolog különbözik:
1. A steam id természetesen (trade link is).
2. A Marble Fade-ek a megegyező nametag ellenére nem ugyanazok. Az egyik egy true max Fire & Ice, ami instant 400 pure kulcs. A másik meg egy szar Piss & Ice, ami kb. 220 kulcsot ér.Lounge-on rám írt, hogy küldjek neki offert 350 kulcsot érő itemekkel a karambitjáért. A rendes accountjára nem tudtam és barátnak addolni se sikerült, mert blokkolt. Írtam neki választ, lounge-on, hogy nem tudok semmit csinálni... Aztán küldött egy steam offer linket. De az már a Piss & Ice-os profilhoz vezetett. Tehát ha nem ellenőrzöm ingame a kést, akkor bukok 130 kulcsot.
Tehát nem quality scammelni akart, hanem pattern scammelni, és qrva ügyesen. Konkrétan 4-5x megnéztem ingame a kést, meg a profiljait, hogy elhiggyem, amit látok. Ezzel a scammel szerintem naponta borzasztó nagy haszonra tehet szert. Ki tudja hány accountja van, és hány féle skinnel csinálja ugyanezt... Így már értem az olyan raktárakat, ahol több száz darab high tier kés van (400€ fölötti). -
lemusz
addikt
Skin trade...
-
törölt tag
Dual linkel nekem megy a 144Hz. nVidia beállításokban maximális felbontást ad meg külön, meg próbáld beállítani a hz-et is, hátha úgy jó lesz. Az se mindegy am, melyik dugajba dugod a kábelt. Dual linken legyen, ne pedig single link. Nekem a régi AMD kártyán volt ilyen, hogy az egyiken csak 60Hz-et tudod felette nem.
Am meg ha homályos képet ad, akkor próbáld meg egy másik kábellel hátha azzal jó.
Az se kizárt hogy a monitor a ludas. -
lemusz
addikt
-
gtamate2
veterán
Nem az a baj véletlenül hogy sima DVI kábellel kötötted össze és nem Dual Link DVI kábellel?
Láttam hogy írtad, de biztos jó a csatlakozó? Lehet hogy azzal lesz a probléma. -
szebe
addikt
Felteszem ide is a kérdést, hátha találkozott már valaki a problémával. Vonatkozó topikban síri csend honol, google se nagyon segít.
BenQ XL2411Z, gtx 750 TiDVI-on 100hz vagy afölötti értéket beállítva elhomályosodik a kép, monitor meg aztmondja "Incorrect cable, pls use dual link dvi...stbstb"
Természetesen dual link kábelt használok.D-subon semmi gond, ott megy frankón a 100-120hz, de nyilván nem minden felbontáson.
Ötlet?
-
szebe
addikt
Ez mondjuk érdekes, nekem itthon Digi van, amíg volt albi, addig ott UPC.
Itthon "mm_dedicated_search_maxping 50" esetén is inkább 60 körüli pingjeim voltak, és kaptam a tőlünk keletebbre eső népeket. UPC-vel 20-30 ping, és inkább nyugatról dobott be embereket.Ezeket valahogy nem tudom hova tenni.
-
Xero
nagyúr
Nos eddig mindenhol Digiztem. Miskolcról gigabiten valve serverek 40-70-es pinget produkáltak.
Most egy HWR 20/2-n vagyok, ősrégi modemmel, a valve serverek 20-50-es pinget adnak, viszont egy-két naponta elszáll 500-ra a ping és csak a modem resi segít. Ezt a hibát betudom a 7 éves modemnek. -
Lackki
őstag
azért a Digit se kell félteni.
Nekem is volt már masszív csomagvesztésem. Sőt nem 1x van hogy dobál vissza a játék.
De volt már, hogy a böngészés is halott volt, speedtest meg teljesen jó értékeket mutatott.
Amire az ügyfélszolgálat annyit mondott "nem látunk hibát", de 2000ftért házhoz megyünk -
MurdR
veterán
Először kihozatom a Telekomot, és ha nem válik be, akkor elállás lesz 2 héten belül. Ha rendben lesz, akkor pedig lemondom az Invit.
Ja igen, ahogy bbdzyx is mondja, nincs nagy választék. Invi, PR telekom, és most már a Telekom.(#383) bbdzyx
Szerintem azért nagy a pinged, mert az már féloptika ami Neked van (30Megbit+). Pár hónapja én is frisíttettem, akkor kaptam is egy újabb ZTE modemet, meg egy 70es stabil pinget. Vissza is állíttattam a 15megás netet, az sokkal normálisabb pinggel operál.
-
bbdzyx
senior tag
Igen, én is alig várom, hogy lejárjon a 2 éves szerződés, amit apámék kötöttek, aztán irány át a T-hez. Engem szerencsére nem dobál le, csak a fentebb leírtak miatt szívok állandóan. Hétvégén otthon csak magyar szervereken tudok pubolni, mert MM-en általában 70ms-től kezdődik a pingem. Ez a ZTE modem is egy rakás trágya, amit adnak a csomaghoz.
(#382) vzsryl Itt sajnos csak az Invitel, T, ill. egy helyi szolgáltató közül lehet csemegézni. Bár ismerősök a PR-Telecomra sem panaszkodnak annyit, mint az invire. A Digiért pedig a fél karom ott hagynám.
-
vzsryl
nagyúr
Ha vannak, akkor Digi-t, vagy Tarr-t kell választani. Mindkettővel rendben van a ping és a kapcsolat is. Volt téhomim, ADSL 20/1-es, és 50 alatt nem volt sosem a pingem, de legalább nem szakadt. Volt UPC-m, kábel 10/2-es, és naponta többször is 300-400-as pingem volt, de legalább az sem szakadt sűrűn. Tarr-nál most vagyok a 3. helyen (költözések), és eddig mindenhol kiváló volt, még az 5/1-es is hasított anno. Most 10/2-es van, és 25-50-es a pingem, ráadásul szakadás sem volt még. A Digi pedig a használóik szerint a legjobb.
-
phenomHUN
senior tag
Telekom/Matáv same sheet... Fizetve: 15 mega, de örülök ha a minimum sávszélt adja (60-70-es ping átlagban), és elég gyakran megszakad a kapcsolat is. Szerencse, hogy viszonylag ritkán csézek (ami sajnálatos, hogy főleg a net miatt álltam le róla).
Borzalom.// Lehet, hogy neked több szerencséd lesz velük, egy próbát megér.
-
bbdzyx
senior tag
Hasonlóan szar nálunk is otthon. Speedtest, pingtesten minden rendben van a sávszéllel, de játék közben mintha packet lossolnék (késnek a hitek, visszaugrok 1-1 másodpercet az időben, stb.), annak ellenére, hogy a játékbeli choke és p.loss értékek rendben vannak. Persze ÜFSZ-es arc szerint mindent rendben talált a hálózati diagnosztikájuk, nem jönnek ki.
-
MurdR
veterán
Na most jött el az ideje, hogy lemondom az inviteles előfizetésemet, mert amilyen szolgáltatást nyújtanak, az egyenlő a nullával. Nem tudok egy MM-et úgy lenyomni, hogy legalább egyszer ne dobjon le a kapcsolat. Pingem rendben van (40-50 CS alatt), de ez az akadozó netkapcsolat az agyamra megy.
15megabit, 7000Forint. Az ügyfélszolgálat egy kalap f.s, ennél bunkóbb brigáddal még nem találkoztam. Felhívom őket, hogy akadozik a netkapcsolatom, viszont a ping okés.
Aszongya:
,,most akkor megy mint a pinty, vagy akadozik, döntse már el.''
Mondom ez most egy rossz tréfa? Válaszként annyit kaptam, hogy nincs jobb dolgom, mint hogy az ügyfélszolgálatot terheljem? Most akkor megy a netem, vagy nem?
WAT?
Na ne.
Megérdemelné az ilyen, hogy egyszer valaki jól gyomorszájon teremtse. -
-
Micsurin
nagyúr
Miért esnek falchionos skinnek árai ? szinte 2 naponta esik fél eut az átlagár
-
phenomHUN
senior tag
Végre dropolt egy ládát, hát hogy-hogy Train, hogy gebedjen meg.
-
szebe
addikt
Semmi, google.
Köszi azért.
-
phenomHUN
senior tag
Baguettes go home?!
-
perecKING
senior tag
miért volt az 1 perc csend?
némítva volt.... -
Micsurin
nagyúr
Az érzés mikor a haverod nézi az MM-ed amit éppen loseolsz és megkérdezi a végén miért vagyok még csak nova 2.....
-
vzsryl
nagyúr
Ezzel nagyon nem, kb. 75-80€ reális ára. Nem tudom mennyiért megy amúgy, de tudom mennyit adnak érte 2-3 nap alatt. A karambitból 45 kulcsnál többet nem nagyon lehet kihozni.
Statrakos késeket csak kulccsal 70%-os áron éri meg, aztán Item p2p-ben tovább adni. De csak a kések egy töredékéből érdemes statrakosat vadászni. A huntsman stained bs qrvára nem tartozik abba a bizonyos töredékbe. -
Micsurin
nagyúr
Remélem ma már kevesebb cobble lesz , nem is szeretem meg akkor a láda árát sem ...ák le 18-ra a 8 éves gyerekek akik csak a dropért nézik a majort.....
-
vzsryl
nagyúr
Próbáld meg a csgozone check-nél.
-
vzsryl
nagyúr
Hirdess kara boreal, forest ddpat, urban masked FT-ért + adds-ért. Ugyanígy M9 night ft, butter blue steel ft, huntsman vanilla, huntsman crimson ft + adds-ért. Így majd lassan lesz, aki rendesen overpayel. Írd, hogy downgrade=overpay stb... Ha netán M9 night FT-ből vagy huntsman crimson web ft-ből úgy kapsz price to price ajánlatot, hogy még a floatjuk is 0.19 vagy az alatti (kondició 80% fölött), akkor meg azonnal fogadd el, és majd a jó kondis késeket utána screenshotokkal hirdesd be 20-30€-s overpay-ért.
-
expander
senior tag
Vexed meglepheti a c9-et ? tegnap nem lattam a meccsuket, elvileg nagyon hulladekok voltak, a vexed meg csak betamadt 10kort a fnatic ellen kabelen... tulzas az a 23%
-
szebe
addikt
Furmányosan fifikás pár ember, hogy mindig van kifogás, hogy miért hívjunk middleman-t a cserére. (vagy valakit a barátaim közül, nem gyanús, ugye?
)
Azon aggódik a csóka, hogy nem scammelt-e a cucc, és nem tűnik-e el, ha átkerül hozzá. Miközben mások tucatszámra borítják rám a (többnyire lowballer) offereket lounge-on.
Töröl-tilt -
lemusz
addikt
-
törölt tag
válasz
CraBByzzz #315 üzenetére
Én azt nem értem, hogy legalább ezeket a bemutatókat lagg mentesre megcsinálhatták volna. Nem, nem a twitch laggolt, yt-n is megnéztem ezeket a videókat, olofé meg ultrán laggolt. De am tényleg szép volt, csak nem értettem hogy milyen sérülés történ olofal, ami miatt nem tudott focizni.
-
szebe
addikt
Butterfly Blue Steel MW-ről merretovább érdemes? Kara/bayo/M9 vonalat nézegetek, de valahogy a jelenlegivel frankón beleestem egy olyan ársávba, ahonnan elég nehezen jutok egyről a kettőre. Főleg hogy nagyon "beáldozható" skinem sem maradt.
Ja, "természetesen" stattrakot nem nézek.
-
lemusz
addikt
Nesze, a meccs előtt a világ legjobbjaként konferálták fel olofot, azt félidőben szerverutolsó, 3-12-vel.
-
szebe
addikt
Az idei katowice-s Pick 'em-et még megcsináltam, de ott abba is hagytam. Azt is két csapattal maxoltam ki, szóval vicc-kategória.
Ez a fantasy egyébként nem rossz ötlet, de a várható top4 (envy, fnatic, tsm, virtus) játékosain kívül csak a nagyon elvakult fanatikusok fognak berakni a kedvenc csapatukból játékost.
Bár akkor lesz leginkább gáz, ha a megvalósítás hasonló lesz az előző hs százalékos dologhoz, ahol valamelyik csoportban az említett kategóriát olyan ember nyerte, aki két meccsen lőtt össz-vissz 10 freget, de abból 8 hs volt (vagy valami hasonló történet, de a lényeg ennyi).Ez a dropolósdi is megosztó számomra, mert egyértelműen a nézőszám növelése a cél vele. Alig vannak már olyanok, akik csak a jó meccsekért nézik az egészet...
-
lemusz
addikt
A csgo közösség vajon mennyire fog aberrált módjára fantázia csapatot kreálni? Könnyű lehet majd vajon abba a 30, 15, 5%ba bekerülni? Gondolom megint jönnek majd a hltv-s cikkek a tuti tippekkel. Csak most épp, hogy nem a birkahaddal kell majd haladni. Eddig megcsináltam mindig a pickem-es kitűzőket, de most hogy már kettőt is lehet majd szerezni egy lan alatt... hát nem is tudom. Lehet abba kéne hagyni. Fix loss az egész és így hogy arra tendál a játék hogy egy évben megszerezhetsz ezekből lassan egy tucatot már nem is olyan kuriózumok, mint korábban...
-
NyxNyxNyx
addikt
Jól néznek ki ezek a Cluj-Napoca matricák. Felüdülés a Cologne 2015 után.
Bár mindegy, mert ezekből is annyit vesznek majd, hogy éveket kell várni míg megéri eladni.
-
-
dugo_
veterán
-
CraBByzzz
aktív tag
Kinek mi volt eddig élete trédje?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Fogyjunk le!
- Motorola Edge 60 Fusion - nem csak a forma időtálló
- AliExpress tapasztalatok
- Apple HomeKit smart home / okos otthon
- Eszeveszett AI adatközpont bővítés folyik
- Megérkeztek a Xiaomi 15T sorozatának telefonjai Magyarországra
- League of Legends
- Silent Hill f teszt
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- További aktív témák...
- Apple Mac mini M4 Pro 24GB RAM 512GB SSD 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3293
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Dell G15 5530 gyári kijelzőt keresek (DP/N: 0VPD4)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest