Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- potyautas: A Magyar Néphadsereg emlékére
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- bambano: Bambanő háza tája
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
Új hozzászólás Aktív témák
-
regener
veterán
-
törölt tag
Probaltam ugy fogalmazni ne az jojjon le hogy lemusztvedem mert nem , szerintem nem vagy csalo nyugodtan maradj a foldon nem vagy annyira jo sem
annyit irtam a chatbe neked hogy el mehetsz a pics*ba ha ezert gondolod hogy akkor ki kell abranditsalak csak siman el kuldtelek a pics*ba
nagyon ra vagy feszulve lemuszra valld be az erzeseidet es akkor kicsit megnyugszol. ahogy en se tudok rolad ugy te se rolam en azert irtam most neked a commentet mert ruhellem azokat a netfightereket akik azzal jonnek *adjalcimetszetverlek* csak pelda mielott ezt is tul reagalnad. (+Kerdezz meg barkit milyen a kapcsolat lemusszal, mielott ilyeneket irnal, hogy vedem) 
Barati lazulos mix ~ erre mar inkabb nem mondok semmit, egy mas lenezese es az hogy egyik masik mennyire nincs tisztaban sajat magaval*vicc* (itt sem rad gondolok csak nagy altalanossagbab mielott tul gondolod)
Snow: erezd magadmegtisztelve,de azert durva, hogy meg mindig emlekszel ra
nem gondoltam volna, hogy ilyen mely benyomast teszek majd , remelem azert nem lesz belole hosszutavu problemad 
-
bbdzyx
senior tag
Eizo csak maradjon a professzionális munkamonitorok területén, a gamer próbálkozások nem jöttek be. Egy barátom vett egyet próbaképp, 14 napon belül ment vissza. EIZO Foris, a kép 120Hz-en is "nyúlik", a játékban a körvonalak csíkot húznak maguk után forduláskor, mint amikor a régi képcsöves TV-k szellemképesek voltak rossz adás esetén. A nem true, 120Hz-ről felinterpolált 240Hz esetén beszúrt képkockák által keltett input lagról ne is beszéljünk, hasonló kókány hazugság volt anno a korai LCD tévék hasonló elven müködő 120/200hz/3D turbó üzemmódja, ami filmezésre elmegy, de már egy konzolos játékot irányíthatatlanná tesz.
Monitoros srácnak: mindenképpen a BenQ és a 120/144Hz mellett dönts, ha online, kompetitív FPSeket játszol, elképesztő előnyt, élményt adnak, a géped is megvan hozzá. Ilyen esetben nyugodtan áldozd fel a színhűséget. btw az Acer moncsik is hasonlóan jók, ismertségi körben van, aki BenQ-ról váltott. Ezt nem volt alkalmam kipróbálni, az árakkal sem vagyok tisztában.
Ha sok single játékot játszol (ami általában nem 1024*768 full low grafot jelent), ahol nincs meg a kellő FPS, ott darabossá válik a kép, ha a képfrissítés magas. Persze, ha Witcher 3ban akarsz gyönyörködni és ki tudod préselni a 60FPS-t belőle, arra jobb választás egy IPS, nem mérvadó a sebesség.
Mérlegelj.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
annyit irtam a chatbe neked hogy el mehetsz a pics*ba ha ezert gondolod hogy akkor ki kell abranditsalak csak siman el kuldtelek a pics*ba
nagyon ra vagy feszulve lemuszra valld be az erzeseidet es akkor kicsit megnyugszol. ahogy en se tudok rolad ugy te se rolam en azert irtam most neked a commentet mert ruhellem azokat a netfightereket akik azzal jonnek *adjalcimetszetverlek* csak pelda mielott ezt is tul reagalnad. (+Kerdezz meg barkit milyen a kapcsolat lemusszal, mielott ilyeneket irnal, hogy vedem)