- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Nyilvános wc-k.....még mindig hiánypótló...
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- KRTLPC: Ki és hogyan élt túl? Volt ám fennakadás
- Rap, Hip-hop 90'
- Gurulunk, WAZE?!
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cr00py
senior tag
-
Cr00py
senior tag
Igen, ez egy sima 6-os. ez mindig itt van a gép mellett azért tettem erre, a fő telefonon nekem ne csipogjon ( + akkor az óra is vinnyog.
) Akkor vissza dobom rá a 10.2.1-t. Na de ipad-en is ugyanez a helyzet, azon pedig 10.2.1 van
Én is kikapcsoltam, mert azt írták, hogy az megoldja.
ps.: Köszönöm.
-
Cr00py
senior tag
Csak nálam halt le totál a Steam mobil app? ( iOS )
Felraktam pár h*gyot marketre, gondoltam majd telefonon elfogadom, és minden happy, De ismeretlen hibát írt akármelyikre nyomtam. -> Akkor elutasít ( az működik) és ujból felrak.. -> hiba. Jó, akkor Kijelentkezés, majd vissza.. de már nem lehet. Felh-jelszó beír-> kéri a guard kódot-> beír..és csak pörög. Kíváncsiságból úgy hagytam 15 percre kb, de még mindig így pörög. Asztali verzióba azonnal bejelentkezik ( kipróbáltam. ) Mi a p*csát csináljak ezzel? Már letöröltem, és újból letöltöttem, de ugyanaz.
Próbaképp felrakam ipad-re is ( ezen még nem volt fent 1x sem ) itt is ugyanez a helyzet.
-
Cr00py
senior tag
Ezekkel tisztában vagyok. Mehetet Paypal-on is, ahoz még az sem kell, csak a bejelentkezési adatok. Csupán fura, hogy ha a szülők büdzséjéből ment, akkor hogyan fért hozzá, ha meg saját, akkor miért kési vissza, elvégre az övé, azt csinál vele amit akar..az már más kérdés hogy megéri-e vagy sem.
-
Cr00py
senior tag
Persze. Van amikor kilép, és rányomok a belépésre, akkor visszalép simán, de van mikor kéri a mobil hitelesítő kódot. Ebben igazábol csak ez zavar, hogy folyton írkálhatom. A felh.név jelszó az be van írva. Ezért sem értem, hogy miért lépked ki. Próbáltam már elfelejtetni, majd újra megadni, és úgy elmenteni. Random csinálja, smmilyen szabályszerűséget nem fedeztem fel eddig. Most telepítettem a Fox-ot. Kiváncsi vagyok hogy ott előjön-e ez a hiba, de nem szívesen váltanék emiatt az Opera-ról.
Egyébként Mac-et használok. A "Játékos gép" Win-es, s mióta nincs Safari Win-re ezért maradt az Opera.
-
Cr00py
senior tag
Hú. Azt nem tudja valaki, hogy miért jelentkezik ki random a steam böngészőben? Opera-t használok. nézegetem a marketet, avagy bármilyen lapot, de ha megnyitok pl egy profilt, vagy csak egy item-et marketről új lapon, akkor már kijelentkezve mutatja, és újból be kell jelentkezni. Mobil hitelesítés be van kapcsolva. Nem értem.. Random. Van mikor tök jó, de van mikor 10p alatt 3x kell bejelentkeznem..
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Milyen okostelefont vegyek?
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Milyen videókártyát?
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elemlámpa, zseblámpa
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
- Még egy One UI 8 béta a végleges előtt
- A One Ui 8.5 és a Snapdragon 8 Elite 2 már biztos
- További aktív témák...
- DDR5 RAMOK
- OHH! Dell Precision 7560 Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 32/1TB NVIDIA A3000 6GB FHD
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- LÉZEREZÉS! külföldi billentyűzet magyarra kb. 20-30p alatt!
- Lian Li HydroShift 360 LCD /3x120mm RGB FAN/ HSLCD36RB (593933)
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Hordozható Gamer Számítógép / PC! HP Omen X 1000P / I7 7820HK / GTX 1080 8GB / 16GB DDR4