- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- gerner1
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
takacsbotond
őstag
Sziasztok!
Nova teamhez szeretnék csatlakozni alkalmi lövöldözéshez.
Discordom: Sandwitch #6178 -
Zimmi91
addikt
Srácok valakinek lenne eladó Stiletto Knife bökő?
Olcsóbbik fajtából vennék egyet, vagy mi most a legjobb, legmegbízhatóbb oldal erre a célra?!
Régen sokat kereskedtem, de jó 1 éve nem nézem ezeket az oldalakat -
mepet
addikt
válasz
gregreg79 #897 üzenetére
"ipconfig /flushdns" ?
Egyik cimbinek anno segített. -
gregreg79
csendes tag
Sziasztok!
Valaki tud segíteni hogy ezt az üzenetet miért írja ki gyakran a CS:GO ,
"A távoli kiszolgáló lezárta a kapcsolatot "Köszi előre is!
Üdv. gregreg
-
mepet
addikt
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, gondoltam nem a fo forumba irok, mert ez trade-es dolog (ha lenne esetleg kulon olyan topik, is, bocs, hogy ideirtam)
Meg a regebbi rang nerfeles ota inaktiv vagyok, viszont van jo par skinem. Egy letorolt jatekban levo skineknek meg nem sok hasznat veszem...
Ha mar ugyis jon a Steam Sale, gondoltam megszabadulok toluk, es lesz legalabb valami hasznuk.
Ha valaki nagy trader es erdekelne a dolog, gondolom turelemmel, meg hozzaertessel meg keresne is rajtuk. Reszemrol csak hamar meg akarok szabadulni toluk. Legalabb akkor tobb love lenne Sale-re.
Akit erdekel, pm-ben megtalal. Koszi a figyelmet/turelmet! -
dugo_
veterán
Szegény MedveNadrágot jól megrektelték.
https://www.youtube.com/watch?v=TomkEsvrB2k&feature=youtu.be&t=47 -
infectedmann
őstag
Látom ebben a játékban is sok a beképzelt ***. Csak azért ki vote-olnak MM-ből, mert kevesebbet lövök mint ők, mivel nincs 1000+ órám és szeretnék rankot kapni. Ezért játszottam végig 20+ kört. Csak tudnám az előző körökben miért nem vote-oltak ki. Érdemes volt azt a 20+ kört végig szenvedni, mert hát a boltban veszem a szabadidőmet. Remek community. Remélem a frag számra veri mindegyik abból a meccsből.
-
marcusa
addikt
A legnagyobb érv a trade beszüntetése mellett _szerintem_ az, hogy azzal végleg pontot lehetne tenni a gambling témára. Nagyon eldurvult a dolog, Reddit-en volt egy írás, hogy már opskins-en is megy már a gambling, ilyen mysterical item formályában, kvázi mint a ládanyitás a csgo-ban. Ha jól emlékszem olyat is írtak hogy a steam chat elkezdte szűrni az opskins-es linkeket is, ezt talán pont veled teszteltük és akkor átjött...
-
edgR
őstag
Most egy rakás pénzt buknak amiatt, mert nem a marketet használják az emberek a cserékhez, adás-vételekhez.
Hosszú távon csak jól járhat a Valve, ne viccelj már! A trade beszüntetésével minden fillér a rendszeren belül marad majd. Ráadásul mindennek a névértékét ők szabályozzák (az adott item mennyiségével természetesen), úgy játszanak az árakkal, ahogy csak akarnak. -
szebe
addikt
"Hogy cserélnek gazdát? Természetesen a marketen"
Simán kinézem az emberekből, hogy szétdobják a szajrét egyesével külön account-okra, és kiárulják a cuccot ugyanúgy jópénzért (market max felett). Abból meg megint nem lát sokat a Valve (max a plusz eladott CSGO-t).
Csak elég rizikós az account adás-vétel, nem véletlenül tiltott(?) is.Viszont ha mindenképp a market marad, akkor szvsz nagyon komolyat fog esni mindennek az ára, az meg megint nem tudom, hogy jó-e nekik.
-
marcusa
addikt
Ez már múlt heti hír. Csak most készített belőle (félig-meddig a közreműködésemmel) videót Tanár Úr. Sajnos igen, elég érthetetlen dolog, jó eséllyel kiadói nyomásra történt, biztos vagyok benne hogy rengeteg pénztől esnek el így.
És nem akarok vészmadár lenni, de ez és a market listázási ár növekedéséből simán lehet arra következtetni hogy a következő a trade teljes beszüntetése lesz... -
lemusz
addikt
Sale időszakban egészen biztosan drasztikusan vissza fog esni a bevételük, mert a tréderek olyankor táraztak be leginkább, ugyanakkor uborkaszezonban egy kicsit emelkedhet majd, mert nem lesz megérős külső oldalakon vásárolni és akkor inkább a steam store-t fogják választani. Félek ők maguk se verik túl nagy számításba ilyenkor magukat, volt egy nyomás a játékkészítők részéről és lépniük kellett. Engem nem érint a dolog, de rögtön eszembe jutott marcus, akit igen.
-
lemusz
addikt
marcus
-
lemusz
addikt
válasz
gtamate2 #873 üzenetére
Mostanában én is sok botos felkérést kapok, majdnem mint annak idején a lounge-os időkben. Nem értem. Skinem se nagyon van most, hirdetni sem hirdetek sehol semmit... lehet rájöttek az applikációs védelem megkerülésének módjára? De mind1 is, ezeket én is törlöm azonnal, de akin látom hogy nem privát profilos, steam lvl-je se kaka, magyar az illető, azoknak szoktam adni esélyt.
-
lemusz
addikt
lemusz: helo
Janes: üdv
Janes: mondki miben leehtek segítségedre?
lemusz: neked kellene ezt kimondani bástya
lemusz: te jelöltél engem
lemusz: én csak most igazoltam vissza
Janes: ja értem bocs akkor csak azért hogy legyenek társak/baratok steamen
lemusz: Jaj Istenem
Janes:
lemusz: alapesetben megsajnálnálak, hogy nincsenek barátaid, de látva hogy már van game bannod, így nem tehetem
Janes:értelek
akkor tovv szép napot neked bb!
lemusz: neked is
lemusz: bb*törölve*
De jók is ezek a szép szombat délutánok... -
had423
aktív tag
Melyik része volt teljesen nem odaillő, vagy offenzív a kommentemnek, kedves Mobal?
Legközelebb ha valami már nagyon off szerinted, akkor jelöld is meg, hogy milyen témával kapcsolatban nem szeretnél hozzászólásokat látni és azzal nekem is megspórolsz egy kommentírásnyi időt.
Aki ma jön fel először például, az csak ennyit fog látni:
"off"
"Akkor szólok másodszorra is, hogy fejezzétek be. Ott a steam, tessék ott megbeszélni."
Mi off? Mit beszéljünk meg steamen?
-
zarayg
aktív tag
igen, sokkal láthatóbb lesz. Én GTX 660-ról váltottam GTX 760-ra (kb 960 szint), ott nagyon nagy különbséget nem vettem észre, főleg nem CSGO terén (ott váltottam FHD monitorra, abban a felbontásban volt észrevehető különbség). Ezt váltottam GTX 780-ra (ami azonos szintű, talán egy picivel gyengébb, mint a 970), ott már volt közel 100 FPS különbség, FHD melett 60-80 FPS
-
zarayg
aktív tag
Szia!
Kb azonos szint a két VGA, fogyasztásban a 1050Ti jobb, egyébként meg a 660 nem rossz kártya mai napig
Jelentős teljesítménynövekedést nem fogsz érzékelni, max a vRAM-nál pl FHD játék mellett lesz jobb.
970-et kapsz már garisan használtan 50-ért.
szerk: a proci későbbiekben limites lesz ha jobb VGA-t raksz mellé (pl 970)
-
Zimmi91
addikt
Sziasztok!
Gondolkozom egy VGA cserén, egy Asus GTX660-DC2O-2GD5-at cserélnék le.
Az lenne a kérdésem, hogy egy 960 4gb vagy 1050 Ti 4gb mennyire lenne nagy előrelépés?!
Vagy mit ajánlotok?! minimum 4giga ram és olyan 45-50k a plafon árban!
Egy i5 3470 lenne mellette 8 giga rammalVálaszokat köszi!
-
adise
őstag
Az első két szavad tényleg igaz, ezek után nem is értem a többit.
Ugye mint irtam a bunda a t2-3-ra volt irva, ami köztudott ha valaki jobban benne van.
a VP-re a célzás az volt, hogy mennyi pénz van az egész játékba meg a VP-be, hogy ennyi pénzt ki tud termelni, hogy a tulaj csak ugy odadob egy kocsit
-
had423
aktív tag
Én is észrevettem régebben, hogy a VP sokat veszít ilyen online tournamenteken randomok ellen is. Amikor még nagyban mentek ezek a fogadások, akkor sosem tettem rájuk, ha overdogok voltak.
De inkább azzal magyaráztam, hogy rossz játékosok. Kétlem, hogy nagyon throwoltak volna. Mindig ott kell lenni mentálisan, nem csak akkor, ha egy egész stadion nyom előre. -
szebe
addikt
Sosem értettem, hogy miért törvényszerű, hogy ha az underdog nyer, akkor az bunda, vagy csalás.
Iszonyatosan sok meccset játszanak, és bizony néha előfordul némi formaingadozás.Nézd csak meg az év első 3 nagy lanját a VP szempontjából. Major ezüst, DH:LV győzelem, aztán Katowice csopipaki. Nem lehet végig minden "kötelező" meccset megnyerni...
-
adise
őstag
Simán leszarják kb az ilyen "tétnélküli" meccset, ha meg bunda ugysem tudjuk meg nyilván van 1000+1 lehetőség amivel nemlehet lebukni.
Sajnos még egy iclen is volt probálkozás amikor volt, hogy kinn volt loungeon pár meccs. Bele sem mernék gondolni mi lenne, ha egy ilyen bet365 vagy hasonló oldalra is kikerülne ugy hogy az első ha kap 20k/főt. -
lemusz
addikt
Nem néztem a meccset, de éreztem hogy a HR az első mapot hozni fogja. Ha nem hoztam volna ki minden skinem steamről meg is raktam volna. Mondjuk nem gondoltam a másodikat is hagyni fogja a VP. Neten nagyon inkonzisztensek, nemhiába sokáig mondták is a #goldenrule dolgot, azaz ha netes a meccs és ők az esélyesebbek, akkor biztosan kikapnak.
-
adise
őstag
Nézd meg hogy játszottak a HR ellen is. Egy-egy ilyen netes meccsbe sajnos szerintem mindig benne van hogy nem tiszta. A tier2-3 meccsek meg tuti (oroszok pl) Tul sok pénz van benne, pláne ahol még a magyaroknál is rosszabb az életkörülmény. Nagyon megtudják szedni magukat.
-
lemusz
addikt
TaZ megkapta a beígért merdzsóját az Astralis elleni winért. Gondolhatjátok mekkora tétek mehettek a háttérben, hogy ez megérte a VP tulajának...
-
SRII
őstag
hali!
Nincs internetem, OFFLINE elindítom a cs:go-t egy kis botozás,smoke gyakorlás stb, és nem indul el semmi!
Ha nincs net az offline mod sem müködik? -
Cr00py
senior tag
-
szebe
addikt
Indul a gálaforgatás
flashéknél -ney +vizer
gabiéknál -fleav +neyrip fleav
-
papci80
csendes tag
A csgoempire.com mennyire mebízható oldal? Ingyen coin-ból nyeregettem, csak be kell fizetni h kitudjak venni skineket.
-
Zimmi91
addikt
De imádom az olyan embereket akik az ilyen itemet beteszik sima market áron gambling oldalra, én pedig kiveszem és tudom, hogy többet ér mint amit ott adtak a srácnak érte!
(0,17 float, full mw look)
-
lemusz
addikt
-
szebe
addikt
Én nem értem mi ez a rinya a bo1 körül. Főleg egy 6-os round robin csoportban.
Mert amikor Major-ökön régen a GSL csoportkörben végig bo1 volt, és azon sírtak, az még oké. Ott már maga a csoport egy ágrajznak tekinthető (bár ott is csak a decider meccsek bo3-k)Legutóbbi Major a svájci rendszerrel szintén bo1 volt a csoportkörben, így is vagy egy hétig tartott a lan. Most akkor gondoljunk bele, ha ezek végig bo3-k lennének, meddig tartana az esemény...
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
-
regener
veterán
-
BioNiCMaN
addikt
Urak, kérdésem van, mert hülye vagyok hozzá...
Itt próbáltam trédelni, de declined lett a vége, ilyenkor hova a faxomba tűnnek a cuccaim?
Privátban is jöhet a megfejtés.
Köszi előre is!
-
had423
aktív tag
Mat1 az ecs kvalit nyomatja az Ergotic-kal... Kicsit korai még szerintem, de lehet neki inkább sohasem kéne visszatérnie.
-
miklos0308
tag
Sziasztok, szerintetek melyik oldalon/oldalakon érdemes tradeelni manapság? Soha nem tradeeltem még külső oldalakon, szóval örülnék ha néhány szót tudnátok is mondani az ajánlott oldalakról
Köszi előre is!
-
lemusz
addikt
-
lemusz
addikt
Most utalt rá Semmler, én már el is felejtettem. A major döntő után ugye a kjárby gyerek kissé félreérthető módon nyilatkozott... megláttam most Taz full fókuszált arcát rögtön leesett, hogy ők most megakarják erőszakolni a dánokat. Kicsit biztonságban érzem most így a tétem.
-
lemusz
addikt
VP-Astralis tippek? Fogadni kéne, kb 50-50-en vannak a fogadóirodákban, hltv-n első és második helyezettek, Astralist erősebbnek érzem egy picit, de sose tudni a VP mikor nyomja be a plowt. Lehet revansot akarnak venni majorért és akkor senki nem állítja meg őket... Tegnap alig volt nézőközönség, ha ez ma is így lesz, az nem jó a VP-nek, mert szeretik a pezsgést, a közönség biztatását. A fene se tudja...
-
dugo_
veterán
Ezennel játszhatónak nyilvánítom a játékot.
FullHD, minden low, minden off, árnyék high: átlag 135fps
WQHD, minden low, minden off, árnyék high: átlag 125fps
Eddig hasonló beálltásokkal 768x480-ban az átlag 30-35fps volt ezzel a benchmarkkal.
Még csak egy D2 meccs pörgött bele, ott jó volt, majd megnézegetem a nagyobb, nehezebb pályákon is.G4560 + 1050 Ti, 2x4GB 2400MHz lett végül a budget konfig.
-
dugo_
veterán
-
htc07
addikt
mit szólsz az én negev-emhez?
[link]
amikor 120 euró körül mentek a 2014 katowice stickerek, nem voltam boldog, főleg hogy volt vagy 50 stickerem mikor 40 centért lehetett venni darabját, de persze elragasztgattam meg ilyenek.
volt hogy 400 euró sticker volt egy 5 centes pisztolyon.
-
sss
őstag
Hmm nem tudom milyen (pár centes) fegyverre rakjak deadfox matricát. Ezek a gondok.
-
dugo_
veterán
-
szebe
addikt
Ez tok jogos egyebkent, en megertem az ESL-t is. Csak furcsa, hogy rajuk kellett ovni ezert, pedig viszonylag ismert a srac.
Meg vegulis hagyhattak is volna, lanra max beugroval mennek, mar ha egyaltalan lejutottak volna.A 16+ -rol semmit nem talaltam, egyedul valahol egy eldugott PEGI 18-at, ami kb semmit nem jelent.
De FPL-en is vigan jatszik a srac, pedig faceit elvileg fixen 18+....
-
lemusz
addikt
Szerintem egy 14 éves csak ne akarjon IEM katowicére menni, hiszen ha minden igaz papíron nem is játszhatna a játékkal, mert az 16+-os. Különbséget van szerintem aközött, hogy lemegy egy helyi kis lanra szülői engedéllyel meg egy ilyen nagyobb szabású rendezvény között. Ezt többen nézik, akár ügyvédek, jogászok is, aztán mint rendező én nem kockáztatnám hogy emiatt megüssem a bokám.
-
szebe
addikt
Ezt inkább ide az offba rakom
Érdekes helyzet.
Vegának megfeküdte a gyomrát, hogy kipakolta őket a 14 éves kissrác, aztán ráóvtak
-
Cr00py
senior tag
Igen, ez egy sima 6-os. ez mindig itt van a gép mellett azért tettem erre, a fő telefonon nekem ne csipogjon ( + akkor az óra is vinnyog.
) Akkor vissza dobom rá a 10.2.1-t. Na de ipad-en is ugyanez a helyzet, azon pedig 10.2.1 van
Én is kikapcsoltam, mert azt írták, hogy az megoldja.
ps.: Köszönöm.
-
Xero
nagyúr
Gondolom public betat használsz (10.3). Ismert hiba. Ezért downgradeltem a magán telefonomat 10.2.1-re.
Én elkövettem azt a hibát, hogy ki-be kapcsoltam a guardot fő accounton. A helyzet változatlan maradt. Így jutottam el a downgradig. 10.2.1-en minden rendben van, csak most még 12 napig no market.
Új hozzászólás Aktív témák
- Geforce GTX950 2GB OC
- Apple Watch SERIES 8 45mm gold GPS + Cellular, STAINLESS STEEL! Akkumlátor 100%!
- Vadonatúj iPhone 13 PRO 128GB alpine green KÁRTYAFÜGGETLEN! 6 hó garancia!
- iPhone 16 128GB ultramarin 1 hónapos! MEDIAMARKT számla, 3 év Apple garancia! Makulátlan! + tok!
- Ducky Shine 5 RGB Brown switch
- Sharkoon CA-I mini ITX szálcsiszolt alumínium fém ház (festetlen, hibátlan
- Seasonic ECO430 tápegység, hibátlan, irodai gépből
- NVME ADATA 128Gb ASX800NP-128GM-C, hibátlan, irodai gépből
- 8Gb (2x4 dual) Kingston HyperX, hibátlan, irodai gépből
- Intel core i3 7100 CPU (51Watt) gyári hűtővel, hibátlan, irodai gépből, IGPU: Intel HD Graphics 630
- DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest