Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
 - Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
 - sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
 - D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
 - gban: Ingyen kellene, de tegnapra
 - Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
 - sziku69: Szólánc.
 - Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
 - Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
 - btz: Internet fejlesztés országosan!

Új hozzászólás Aktív témák
- 

marcusa
addikt
Ez már múlt heti hír. Csak most készített belőle (félig-meddig a közreműködésemmel) videót Tanár Úr. Sajnos igen, elég érthetetlen dolog, jó eséllyel kiadói nyomásra történt, biztos vagyok benne hogy rengeteg pénztől esnek el így.
És nem akarok vészmadár lenni, de ez és a market listázási ár növekedéséből simán lehet arra következtetni hogy a következő a trade teljes beszüntetése lesz...
 - 

adise
őstag
Simán leszarják kb az ilyen "tétnélküli" meccset, ha meg bunda ugysem tudjuk meg nyilván van 1000+1 lehetőség amivel nemlehet lebukni.
Sajnos még egy iclen is volt probálkozás amikor volt, hogy kinn volt loungeon pár meccs. Bele sem mernék gondolni mi lenne, ha egy ilyen bet365 vagy hasonló oldalra is kikerülne ugy hogy az első ha kap 20k/főt. - 

adise
őstag
Nézd meg hogy játszottak a HR ellen is. Egy-egy ilyen netes meccsbe sajnos szerintem mindig benne van hogy nem tiszta. A tier2-3 meccsek meg tuti (oroszok pl) Tul sok pénz van benne, pláne ahol még a magyaroknál is rosszabb az életkörülmény. Nagyon megtudják szedni magukat.
 - 

szebe
addikt
Én nem értem mi ez a rinya a bo1 körül. Főleg egy 6-os round robin csoportban.
Mert amikor Major-ökön régen a GSL csoportkörben végig bo1 volt, és azon sírtak, az még oké. Ott már maga a csoport egy ágrajznak tekinthető (bár ott is csak a decider meccsek bo3-k)Legutóbbi Major a svájci rendszerrel szintén bo1 volt a csoportkörben, így is vagy egy hétig tartott a lan. Most akkor gondoljunk bele, ha ezek végig bo3-k lennének, meddig tartana az esemény...
 - 

szebe
addikt
Ez tok jogos egyebkent, en megertem az ESL-t is. Csak furcsa, hogy rajuk kellett ovni ezert, pedig viszonylag ismert a srac.
Meg vegulis hagyhattak is volna, lanra max beugroval mennek, mar ha egyaltalan lejutottak volna.A 16+ -rol semmit nem talaltam, egyedul valahol egy eldugott PEGI 18-at, ami kb semmit nem jelent.
De FPL-en is vigan jatszik a srac, pedig faceit elvileg fixen 18+....
 - 

adise
őstag
Bár persze még mindig a fanobet a legjobb szerintem, mivel ott annyit raksz fel amennyit akarsz és lehet kombinálni akármilyen sporttal. Elvileg ha nem volt régebben ide steamlogin akkor nem lehet skinekkel. Ha régen is volt használva akkor lehet csak ugye.
Mondjuk ahol az adott keretből én adom meg a tétegységet nem a berakott skint számolja egyben azt jobban szeretem.
 - 

marcusa
addikt
Én is értetlenül állok előtte. Konkrétan most magasabb áron mennek a kulcsok is a piacon mint a sale előtt. Direkt 1-2 héttel a vásár előtt feltöltöttem a fiókok wallet-ét hogy ne beesett kulcs árakon kelljen, de ha most tölteném, kulcsonként nyernék vagy 5 centet...
(#719) regener
Ez nem okozott eddig sem gondot soha. Az volt a megszokott, hogy sale alatt mindenki adta el a skin-jeit hogy valami játékot vegyen magának, és jól lenyomták a skin/kulcs árakat. A kulcsok ilyenkor jóval olcsóbban szoktak menni piacon mint in-game.
 - 

edgR
őstag
FPS téma: Nem valószínű, hogy nálam el lenne baltázva bármilyen beállítás, de természetesen nincs kizárva ez sem. Én is mindenhol performance-ra állítok mindent, és minimumon tolom.
A 144 Hz után valószínűleg tényleg nem lehet visszaszokni alacsonyabbra, de miért lényeges ez? Ki tenné ezt? Nyilván látható a különbség. Én csak azt írtam, hogy ha 80e a keret, akkor szvsz sokkal jobban jársz a jobb vga + táp kombóval. Ha 160, akkor meg kell venni mindhármat..

- 

edgR
őstag
A 144 Hz-es monitor gyakorlatilag semmit nem változtatott a játékomon (én is sup / global vagyok), mióta megvan (3-4 hónapja a monitor) jó, ha 2-3 szituációban tapasztaltam, hogy biztos a jobb monitor miatt sikerült 1-1 lövés például. A 144 Hz-es frekvencia valóban jobb a szemnek, és ha sokat használod a monitort (nemcsak játékra), akkor jó választás. De ugye a 80ezres 144 Hz-es monitornál meg feladod az eddigi IPS élményt (mert ennyiért 144Hz-es IPS-t nem kapsz..), nekem is hiányoznak a régi monitorom színei. A TN panelek színei össze sem hasonlíthatók az IPS-ek kontraszt arányával, így ez is negatív pont. A válaszidőt és a frissítési frekvenciát egyébként külön kell értelmezni. A reakcióidőd csökkentheti valóban, ha folyamatosabb képet látsz, bár ez szerintem inkább az egyéntől és nem a monitortól függ. Nekem BenQ XL2411-em van, ez 144 Hz-es és 1 ms válaszidőre képes. Ez se volt sokkal drágább, ha jól emlékszem, 90-be került.
Emiatt én a VGA+táp kombót javasolnám neked, és szerintem 80-ba még a 960gtx + táp is belefér. FSP-t én nem javaslom, enyém is garanciában lett cserélve, és sok a csapágyas köztük. A táp maga jó, de a hűtés (főleg az olcsóbb kategóriában) csapnivaló.
A 400+ FPS alatt sem tudom, hogy mire gondolsz, mert a beállításaink is ugyanazok. Én is 1280-ban játszom, minden low és minimum, és 250-350 fps-em van általában; 400 fölé nagyon ritkán megy. i5 3570k @3.4 GHz, MSI 960 GTX konfiggal. - 

Spet
addikt
Akkor (sajnos) ismet egy ember aki oregbiti a taho magyar kepet. Es meg buszke is ra...

En mar annak is orulok, hogy a 20-30 euronyi lada bent csucsul az acc-on, nem hogy meg ki is nyerjem a penzt belole (na meg ha nem dobtam volna el a sok bravo meg case 1-t akkor tobb
 )Illetve majd tobb honapos kihagyas utan erdekes varom magam, hogy az eros nova4-bol bedob-e silver2-be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
 - 

szebe
addikt
"Nah most ez a penta meg efrag nem sokkal van előrébb, mint egy átlagos flash mixcsapi."
Ezzel vitatkoznék. Szerintem pont az E-Fragnek kéne egyfajta "példának" lennie. Megkapták a lehetőséget még anno G-Playként, éltek vele.
Az elején még talán flesike random gálaforgatós mixcsapijai voltak jobbak, de aztán szépen lassan "felemelkedtek". Egy-két lanon komolyabb csapatoknak is okoztak meglepetést. Szerintem a hétvégi lant is behúzzák. - 

vzsryl
nagyúr
LOL

Más:
Ma olyan hardcore scammel próbálkoztak be nálam, hogy nem tudtam megharagudni a srácra. Komolyan mondom, többször leellenőriztem a dolgot, mert nem hittem el, hogy ilyen létezik.

!!!Hardcore tradereknek fog szólni a következő írásom, tehát nem muszáj mindenkinek elolvasni!!!
Van egy srác, akinek van két teljesen megegyező accountja:
-23-as steam level
-screenshotok
-barátok
-raktára (Karambit Marble Fade FN + 17kulcs)
-avatarAz egészben két dolog különbözik:
1. A steam id természetesen (trade link is).
2. A Marble Fade-ek a megegyező nametag ellenére nem ugyanazok. Az egyik egy true max Fire & Ice, ami instant 400 pure kulcs. A másik meg egy szar Piss & Ice, ami kb. 220 kulcsot ér.Lounge-on rám írt, hogy küldjek neki offert 350 kulcsot érő itemekkel a karambitjáért. A rendes accountjára nem tudtam és barátnak addolni se sikerült, mert blokkolt. Írtam neki választ, lounge-on, hogy nem tudok semmit csinálni... Aztán küldött egy steam offer linket. De az már a Piss & Ice-os profilhoz vezetett. Tehát ha nem ellenőrzöm ingame a kést, akkor bukok 130 kulcsot.
Tehát nem quality scammelni akart, hanem pattern scammelni, és qrva ügyesen. Konkrétan 4-5x megnéztem ingame a kést, meg a profiljait, hogy elhiggyem, amit látok. Ezzel a scammel szerintem naponta borzasztó nagy haszonra tehet szert. Ki tudja hány accountja van, és hány féle skinnel csinálja ugyanezt... Így már értem az olyan raktárakat, ahol több száz darab high tier kés van (400€ fölötti). - 

szebe
addikt
Az idei katowice-s Pick 'em-et még megcsináltam, de ott abba is hagytam. Azt is két csapattal maxoltam ki, szóval vicc-kategória.
Ez a fantasy egyébként nem rossz ötlet, de a várható top4 (envy, fnatic, tsm, virtus) játékosain kívül csak a nagyon elvakult fanatikusok fognak berakni a kedvenc csapatukból játékost.
Bár akkor lesz leginkább gáz, ha a megvalósítás hasonló lesz az előző hs százalékos dologhoz, ahol valamelyik csoportban az említett kategóriát olyan ember nyerte, aki két meccsen lőtt össz-vissz 10 freget, de abból 8 hs volt (vagy valami hasonló történet, de a lényeg ennyi).Ez a dropolósdi is megosztó számomra, mert egyértelműen a nézőszám növelése a cél vele. Alig vannak már olyanok, akik csak a jó meccsekért nézik az egészet...
 - 

Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
 - Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
 - Renault, Dacia topik
 - Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
 - Vezeték nélküli fejhallgatók
 - Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
 - Kompakt vízhűtés
 - iPad topik
 - AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
 - Path of Exile (ARPG)
 - További aktív témák...

- Gamer PC RTX 3060TI I7-9700k 16GB RAM 1 TB SSD
 - ASUS ROG RTX 3060 OC 12GB GDDR6
 - Eladó vadonatúj Huawei FreeBuds Pro 4 fülhallgatók! (Bontatlan 24 hónap garancia)
 - HIHETETLEN! DE ÚJ DOBOZOS LAPTOPOK AKÁR FÉLPÉNZÉRT FÉLÁRON !!! ///////// FÉLPÉNZES LAPTOP //////////
 - Szép HP EliteBook 840 G9 "Kis Tervező" Érintős Ultrabook Fémház 14"-40% i7-1265U 32/1TB Iris Xe FHD+

- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14s G2 AL - i7-1185G7 I 16GB I 1TSSD I 14" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
 - BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i3 10105F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman T4 Plus A-data 600W
 - HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3732, 91% Akkumulátor
 - Bomba ár! Dell Latitude E7440 - i5-4GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
 - Telefon felváráslás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max

Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Mellesleg már hónapok óta el sem indítottam a steamet. De amúgy megértem, én általában eddig sem jutottam el ha vmi random felvett, ignore azt jól van.

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

Akkor meg szarok rá a rangra... játszom mert élvezem elegem van a rang kell , a rang menjen feljebb , akkor fogom magam és suli után agy zsibaztás silverben...