- btz: Internet fejlesztés országosan!
- sziku69: Szólánc.
- bitpork: Phautós tali a Balcsinál 2025 Augusztus 2 napján (szombat)
- Gurulunk, WAZE?!
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Anya, tudsz segíteni a matekban?....Nem érek rá kisfiam, majd segít a ChatGPT...
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
sss
őstag
Steam neve mi? Mondjuk az sem mostanában volt, hogy együtt játszottam veletek.
-
SRII
őstag
Emma?
Ő az aki szokott mobilnettel játszani ?
-
sss
őstag
Mobilnettel szerintetek mennyire vállaható a játék? Speedtesttel eddig egész jó értékeket mértem.
-
Micsurin
nagyúr
Rendben köszi , sikerült kicsitjobb kedvre deríteni mert nagyot rageltem !
-
Micsurin
nagyúr
S.Elite M-be dobott 10 win után
Van innen még út felfelé ?
nulla cs tapasztalattal kezdtem neki , arma 3 1000+ óra meg itt szart sem ér rájöttem erre is
-
szebe
addikt
válasz
rumos XIII #159 üzenetére
Ez mindenképp pozitív hír, mert így már foglalkozhatnak full-time a játékkal. A potenciál eddig is megvolt bennük, de amíg nem tudtak teljesen a játékra koncentrálni, addig maximum fellángolások voltak (ASUS ROG, offline major kvali). Remélem követik majd a GPlay (E-Fag) példáját.
-
Mate
nagyúr
El kéne érnem a 40-es szintet, de nagyon lassan haladok. Mi adja a legtöbb pontot? Első ránézésre mm és pub is ugyan annyit ad. Sőt, pubon talán még többet is kap az ember.
Amúgy off topikban Off-ba teszek valamit, akkor az azt jelenit, hogy Ontopikba való tartalom?
-
szebe
addikt
NT meccs stream-en bekapcsolja a facecam-et ez az idióta, és így nem látod a HP-t...
-
Micsurin
nagyúr
CLG-nek ajánlom , hogy nyerjenek , mert 1900 arany van rajtuk
Ez a follow epsort milyen csapat ?
-
szebe
addikt
Sokáig bírta a k1ck, -nofear +ney. Komoly tervekről meg majorról álmodoznak, aztán az is csoda ha két hétig együtt van egy LU.
-
MurdR
veterán
-
MurdR
veterán
Különösen tiltott a Felhasználói Tartalomban: A hardverapro.hu, az Állásbörze és a városi LOKÁL topiccsoportokon kívül máshol terméket, szolgáltatást, munkát hirdetni.
-
törölt tag
Egyelőre alaplapival hallgatok zenét, de akkor is, te jó ég, mi ez a fejhallgató?
oo ómájgád!
Ezzel még a T rádiót is hallom majd
-
törölt tag
Feltehetően holnap jön a Superluxom és mellé a jó kis Xonar hangkártyám. Kíváncsi vagyok CS alatt milyen lesz
-
lemusz
addikt
válasz
Rabbit96 #129 üzenetére
Úgy gondolom te igazán nem is akartál tenni semmit sem az ügyért. Már egy napja tudtam az esetről mielőtt te itt leírtad volna. Ergó már eleve késve, lomhán kezdtél hozzá az egészhez. Jött a nem várt segítség (gyerek neve, címe stb), de te továbbra sem tettél semmi érdemit, csak vártad a sültgalambot. A facebookos "tárgyalásod" is a gyerekkel kész röhej volt. Se személyes felkeresés, se feljelentés. Pedig az egyiket illett volna meglépned. Nagyon sajnálom hogy így alakultak a dolgok, mert ez csak azt mutatja a fórumolvasóknak, hogy egy ilyen több százezres lenyúlást is büntetlenül meg lehet úszni. Kitudja hány emberben ébreszt majd motivációt a későbbiekben ennek a sztorinak az ismerete egy hasonló bűntett elkövetésére...
-
Rabbit96
csendes tag
válasz
Hunbeast87 #113 üzenetére
Kiröhögnének.....1
2) Már, és már akkor sem tudnám/tudtam volna bizonyítani, mivel akkorra már eladta a srác. Illetve eltűnt a steamről is, a kés is opskinsről......nem tudtam volna bizonyítani... -
MurdR
veterán
-
CraBByzzz
aktív tag
Srácok! Ti mit csinálnátok, ha látnátok hogy egy viszonylag gazdag srác 500$+ inventoryval 30 kulcsot küldene véletlen mert nem adná hozzá a késetek? Viszonylag ti is gazdagok vagytok 160$+ inventoryval. A srác simán visszahozná magát. Ti elfogadnátok?
-
lemusz
addikt
1-2 csapat komoly hátszéllel van megtámogatva. Kicsit olyan kapkodásnak tűnik ez nekem, mert ha minden igaz nem volt betervezve ez a major. Remélem a szervezés ennek ellenére príma lesz. Közel van a helyszín, egy esetleges k1ck kijutás szép számú magyar drukkert eredményezne offline. Ugye lesz online kvali az offline kvaliért?
-
szebe
addikt
Na jövök ide is rinyálni. Nem elég hogy romániában major lesz, a kebabsoldiers még előbb kap inviteot az zárt online kvalira, mint több, korábban offline kvalis csapat...
-
Micsurin
nagyúr
[link] A következőre valami képet akarok majd ráfabrikálni , most inkább absztrak mintkákkal probálkoztam.
-
szebe
addikt
Ja hat igen az meg kulon fejezet, amikor uvolto cod-os csapat ul szemben. Felveszed a kis fejhallgatod, az szur valamit, de amint valamelyik tarsad infozik valamit, onnan hallod ugyanazt az uvoltest
-
Micsurin
nagyúr
3D Coat egy rakat szar
Be van ragadva a metál és *szik másba festeni az M4A4-et , de ha a metált beteszem csbe egy bot kör erelyéig kifagyok
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Battlefield 6
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Hisense LCD és LED TV-k
- Építő/felújító topik
- Microsoft Excel topic
- Büszke apukák és anyukák topikja
- NVIDIA GeForce RTX 4060 / 4070 S/Ti/TiS (AD104/103)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Garanciális Gamer Számítógép, PC (GTX 1070 8GB, I7-7700, 16GB RAM, SDD) Beszámítás Posta ok (32)
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB fekete, gyárilag független, karcmentes kijelző szép állapot, 86% akku, legjobb ár!
- Félkonfig Asus z690, i7-12700k, 4x8gb 4400mhz, 1tb Ssd,
- Bomba ár! Dell Precision 5530 - i7-8850H I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD I P1000 I Cam I W11 I Gari!
- Konica Bizhub C220 A3 fénymásoló
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Lenovo ThinkPad L16 Gen 1 - 16" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3039, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest