- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Szellem.: Felfedezés a Gamer egerek világában: Az én egérkalandom.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MurdR
veterán
válasz
eLit-MiLan #698 üzenetére
Egyiknek se. Menj redditre, és nézegesd meg hogy ott mennyiért adogatják.
-
dugo_
veterán
Ez megvan?
NZXT H440 Hyper Beast Vérpistike edition -
eLit-MiLan
őstag
Hali!
Karambit Doppler FN-re a csgostash ~100, a steamanalyst 117 kulcsot ír. Most melyiknek higgyek, ha venni akarok? -
had423
aktív tag
válasz
csurenzoo #695 üzenetére
https://www.google.hu/search?q=thumbs+up&biw=1024&bih=627&source=lnms&tbm=isch&sa=X&sqi=2&ved=0ahUKEwjW1J-hxPjPAhUsM5oKHef4B3YQ_AUIBigB#imgrc=XIXAvkcOPYfnsM%3A
Jó ez a funkció ph-n, hogy lehet linkelni szöveget. -
csurenzoo
aktív tag
-
kuLi_
tag
imádom a húsos barackot
-
eLit-MiLan
őstag
Hello!
Kisebb értékű (1-10€) skineket hol lehet a legnagyobb haszonnal eladni? (steam ugye lenyúl 15%-ot)
Illetve másik kérdés, a traderek hol hirdetik meg a cuccaikat x kulcsért, ahol lehet küldeni offert? -
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz vagy egy csapatot összehozni 5 fővel mm-re, (semmi komolyabb)
dupla kala - seriff rangú játékosokat keresnék.
Én 30 múltam, ts szerverem van, elvárásaim nem nagyok, legyél normális, megértő, és ne kiabáld át az egész játékot, tiszteld a másikat akkor is, ha nem tud semmit sem hozzátenni az adott játékhoz.
A többit pm-ben!
Ha valaki ebben a rang sávban bíbelődik, és szeretne játszani csapatban, akkor kérem írjon privátba, szívesen várok minden üzenetet. -
törölt tag
Today we are announcing that we are closing our virtual items betting functionality with immediate effect. Depositing virtual skins and items in order to place a bet is not possible anymore.
At the moment we are working on a solution for items withdrawal, please stay tuned for an update on this topic.
Lounge will continue as an e-Sports entertainment and information platform with new features to be released very soon.
-CSGOLounge
-
lemusz
addikt
Steam marketen ha több azonos összegű vevői ajánlat van kint egy termékre, akkor ki kapja meg elsőként a megfelelő áron kitett terméket? Aki hamarabb kirakta az ajánlatot, nem? Eladói oldalon sokszor látni hogy csusszanások vannak az eladó hazai pénzneme miatt, de ez vevői ajánlatok esetén nem befolyásol, ugye?
-
Zimmi91
addikt
válasz
rumos XIII #684 üzenetére
A milyen egeret vegyek topicban tegnap igen aktiv volt..
-
regener
veterán
válasz
rumos XIII #680 üzenetére
Szerintem nincs
-
dugo_
veterán
-
had423
aktív tag
válasz
rumos XIII #680 üzenetére
Kik ők?
-
rumos XIII
aktív tag
Zerodk vs Józsi ugyrol van valami?
-
marcusa
addikt
-
1m1s
tag
Helló!
Valaki G2A-n adott már el kulcsokat?Hogy működik ez pontosan?
Lenne pár kulcs amitől megszabadulnék, csak nem értem, hogy ha valaki megveszi a G2A-n akkor az tulajdonképp hogy is jut el hozzá.
-
dugo_
veterán
Kéne még 2 ember mixre.
-
gtamate2
veterán
Köszi a játékot, jó volt!
Ahhoz képest hogy az elején alig voltunk meg 10-en, később már "alig fértünk"
Mondjuk ez a konfig nekem valahogy nagyon gyors volt az mm-hez képest. -
SRII
őstag
sziasztok!
Steam guradot használom de pc-n a BlueStacks segítségével, most elérkezett az idő,hogy újrapakoljam a gépem, megtudná mondani valaki,hogy menetem le a BlueStacks? nem szeretnék egy hét trade bant kapni. -
szebe
addikt
lol[link]
-
NyxNyxNyx
addikt
Ez az AK case hardened érhet valamivel többet, mint a market price?
-
htc07
addikt
Ilyen kifinomult trade scamet nem láttam még:
tipikus middleman scam, de a profil ID-k nagyon hasonlítanak:
76561168134352294 - ezzel vett fel - az inventoryja üres, a profilján a link ide visz:
76561198134352294egyetlen egy szám különbség van a két szám közt.
szóval óvatosan
-
NyxNyxNyx
addikt
Mennyire kell komolyan venni a csgostash.com becslését egy kés értékét illetően kulcsokban?A hsz írása közben rájöttem, hogy az oldal átlagot néz és a slaughternek a mintája miatt van az eltérés.
Csak mert például a vanilla shadow daggers-re 30 kulcsot ír (opskinsen 63 eur a legolcsóbb), a gut knife slaughterre meg 34 kulcsot ír, pedig a 2 kés market ára szinte megegyezik (utóbbiból opskinsen 60 eur a legolcsóbb).Ti mi alapján tájékozódtok árat illetően? Majd 1 hét múlva a shadow daggers-emet szeretném kipótolni kulcsokkal, hogy kiadjon egy bayonet blue steel-t. (bs/ww/ft)
-
phenomHUN
senior tag
Amióta "kész" a 7 éves asztali gépem (új vinyó + 2 giga ram) és végre 22" + 150-200 fps-en játszom, komolyan mondom jobban érzem a dolgokat ismét (2 év laptopon, 30-60 fps, 14"). Pár nap alatt solo mm-ben LEM (dupla kaláról), majdnem minden meccsen top fragger vagyok. Ez csak azért jutott eszembe, mert utolsó 5 meccsen kivétel nélkül sírt az enemy, hogy report.
-
Vanir
veterán
Ez valami kegyetlen jó.
-
bbdzyx
senior tag
Eizo csak maradjon a professzionális munkamonitorok területén, a gamer próbálkozások nem jöttek be. Egy barátom vett egyet próbaképp, 14 napon belül ment vissza. EIZO Foris, a kép 120Hz-en is "nyúlik", a játékban a körvonalak csíkot húznak maguk után forduláskor, mint amikor a régi képcsöves TV-k szellemképesek voltak rossz adás esetén. A nem true, 120Hz-ről felinterpolált 240Hz esetén beszúrt képkockák által keltett input lagról ne is beszéljünk, hasonló kókány hazugság volt anno a korai LCD tévék hasonló elven müködő 120/200hz/3D turbó üzemmódja, ami filmezésre elmegy, de már egy konzolos játékot irányíthatatlanná tesz.
Monitoros srácnak: mindenképpen a BenQ és a 120/144Hz mellett dönts, ha online, kompetitív FPSeket játszol, elképesztő előnyt, élményt adnak, a géped is megvan hozzá. Ilyen esetben nyugodtan áldozd fel a színhűséget. btw az Acer moncsik is hasonlóan jók, ismertségi körben van, aki BenQ-ról váltott. Ezt nem volt alkalmam kipróbálni, az árakkal sem vagyok tisztában.
Ha sok single játékot játszol (ami általában nem 1024*768 full low grafot jelent), ahol nincs meg a kellő FPS, ott darabossá válik a kép, ha a képfrissítés magas. Persze, ha Witcher 3ban akarsz gyönyörködni és ki tudod préselni a 60FPS-t belőle, arra jobb választás egy IPS, nem mérvadó a sebesség.
Mérlegelj.
-
regener
veterán
Válasz erre:
(#54363) SztregoThe EIZO FG2421 however, has 9ms of input lag, which grows to 14ms when 240Hz is enabled!. And on top of that, the pixel response is pretty bad with an avarage response time of ~8.4ms (UP TO 44ms!) where the Asus ROG Swift/Asus VG278HE and BenQ XL2720Z's pixel respond in ~4ms (up to 7ms).
Forrás: [link]
Szóval "irdatlan nagy" input lag kilengése van esetenként.
-
GabN73
addikt
Egy egeres kérdés, valaki hátha találkozott már ilyen hibával Logi G100s-nél
/egereskérdéses topic nem nagyon pörög, hátha itt tudja rá valaki a választ/
-
sss
őstag
Az túlzás, hogy eddig ment volna. Inkább csak ehhez voltam szokva + a kis egérpad miatt sem akartam kikapcsolni. Most, hogy lett nagyobb egérpad, (amivel amúgy sem igazán ment a játék) gondoltam itt az ideje offolni. Az egér csak 400 dpi-t tud, 2,5-es sensit próbálgatom. Valahol 2,25-2,75 között lesz az igazi azt hiszem. Viszont ezt az alkarból mozgást egyelőre nem eröltetem.
-
sss
őstag
Korábban írtam, hogy vettem új egérpadot. Mivel ez nagyobb mint az előző gondoltam itt az idő kivenni végre az egérgyorsítást. De valahogy nagyon nem az igazi. Eddig csak csuklóból játszottam, ez most úgy néz ki hogy vagy a célzás megy, vagy a fordulás. Már kínomban elkezdtem alkarból játszani, de nem nagyon tudom megszokni. Valami ötlet?
-
adise
őstag
Igen fenn van, de meg is veszik? Vagy csak fenn van hetekig.. Áltlában ez azoknál van, ahol az eladó beleképzel mintákat és minden dolgot, amitől szerinte "többet" ér az item. Sapphire Doppler stb drágábban megy, de ha ezekkel lennél tele megint nem szorakoznál 10-20 euros kulonbségeken.
-
sss
őstag
válasz
rumos XIII #633 üzenetére
Lehet, hogy az.
-
-
Sziasztok.
Az elmúlt 2 éve során sajnos sem időm, sem lehetőségem nem volt aktívabban játszani, most ez 2-3 hónapja megváltozott.
Mivel eddig nem volt fő szempont a játék és más prioritások voltak szem előtt, a monitor kapcsán IPS-t használtam egy Dell U2311H személyében. Ez a 8ms miatt azért nem épp a legjobb választás, de arra jó volt, hogy néha néha el el játszadozzak rajta 1-2 játékkal.
Most viszont egyre jobban észreveszem, hogy töredezik a kép, vagy nem folyamatos.
Gondolkodom, hogy cserélnék egy 144Hz-es monitorra, és 2 delikvenst szemeltem ki:
- Acer 24" Predator GN246HLBbid
- BENQ 24" XL2411ZMelyik lenne a jobb választás?
Illetve viszont félek, hogy a mostani IPS-hez képest megint elég lenne megszokni a TN által nyújtott színeket.
Ötletek javaslatok? -
sss
őstag
Hmmm miről maradtam le, jó sok hsz eltűnt.
Közben vettem egérpadot, sima ss qck mass. Valahogy érdekes szaga van... de ahogy olvasom más is panaszkodott rá. A kisebb változatával pedig nem volt ilyen gond. -
luk88
tag
Sziasztok.
Gyakran felmerül a kérdés, hol értékesítsük skinjeinket ? Valakinek bevállt módszere ? -
szebe
addikt
ELEAGUE S1 talent lineup
Mohamad "mOE" Assad - Analyst
-
sikalisk
tag
válasz
CosmoBacsika #620 üzenetére
Nekem is 144 hzes monitorom van, komoly skill növekedést nem okoz, az biztos, de azért vannak helyzetek mikor ez dönt szerintem, én emellett az alacsony inputlagra is figyeltem a kiválasztásnál. Akinek stabil (!) 200 fpssel megy a játék, annak minfenképp a monitorcsere javasolt, szvsz.
-
Tudnátok tanácsot adni trédeléssel kapcsolatban? Volt 6 kulcsom, amiből kín keservesen tudtam csinálni 1 € hasznot idáig. Quicksell ajánlatokat keresek de egyszerűen nincsen. Lounge-on mindenki profitálni akar. Merre tudnám elkezdeni ezt hatékonyabban?
mobal,
-
CosmoBacsika
tag
NEhéz pontosan megfogni a dolog lényegét. Én azt mondanám, hogy egy bizonyos szint felett a cséhez már nem éri meg jobb alkatrészeket vásárolni (cpu, gpu), mert játékélményben nem annyira meghatározó a 200 vagy a 300 fps közötti különbség. Viszont ha már ezen a szinten mozog valaki és upgrade-t akar, akkor a legjobb ár/értk arányú javulást egy 144hz-es monitortól kapja. Annyira elképesztően folyamatossá válik a játék (ugyanazon a konfigon), hogy élvezet csak nézni is. És ez a mozgásra, a reakciókra is hatással. van. Szvsz pozitív irányba.
-
lemusz
addikt
Hát persze hogy rommá égnek. Még ha tolonganának is majd a fizetőképes zkas-ok, akkor is pár nap után felejtős lesz az egész. Akik erre befizetnek nem csak skillt akarnak majd venni maguknak, hanem barátságot is, azt hogy elmondhassák XY ismertséggel bratyiznak akkor és amikor nekik jól esik, facebookon, steamen, mm-en. Nem sokan képesek ezt tolerálni és kezelni.
-
szebe
addikt
válasz
rumos XIII #616 üzenetére
A csapat szintű coach teljesen más szerintem. Meg aztán ott is azok viszik a prímet, akik korábban azért elég durván ottvoltak fejben (threat, starix, kuben, zonic stb)
Egyéni skillben meg aztán pláne szívesebben bíznám magam (meg a kezdőket) olyanra, aki tett is le valamit az asztalra. Főleg ha fizetős lesz.
Django megnyilvánulásaiból nekem nem épp az jött le, hogy ő lenne a megfelelő "pedagógus"ilyen célokra (persze nem azt mondom hogy majd gabi vagy flash jobb, csak mögöttük legalább állnak eredmények). De cáfoljom rám, és legyen sikeres ez a kezdeményezés. Tényleg.
Természetesen nem django konkrét személyével van problémám.
(#615) lemusz
Én még attól félek, hogy pár delikvens után rommáégnek, aztán szépen elsorvad az egész. -
rumos XIII
aktív tag
Ő coachingolta flashék csapatét nemrég, holott bírtak volna számtalan más embert is hívni erre a célra.
Miért gondolod úgy, nemértem!?
lemusz: Nemhinném, offolom is a tanácsot, amit adtam a srácnak, ők nem MM global rankra akarnak segíteni feljutni, hanem aki komolyabb szinten akarja játszani ezt a játékot.
Dzsagát nemrég kereste meg a forma, hogy milenne ha, aztán faszkodás volt a szervezéssel, és saját kézbe vette a dolgokat, szerintem egész jó lesz annak, akinek ilyen elképzelései vannak.
Pénzt meg nem a config meg a társaikért kérné el, hanem hogy ők, pontos csapat még nincs, demozzák a formát, és elmondják, mi jó, mi nem, szóval egyéni lesz teljesen. -
lemusz
addikt
Csak nekem van olyan érzésem, hogy humbuk dolog akar ez lenni, amit már megannyiszor próbáltak sokan, sokféleképpen megjátszani, amikor egy kis lóvéra fájt a foguk? Kimerül majd annyiban, hogy lehúzható vérpistáknak próbálják magyarázni, hogyan állítsák be a monitor frissítését, egerük dpijét, adnak nekik 1-2 cfg beállítást stb., aztán miután egy órán át nyomják majd a sódert ezekről - persze órabérben - utána jön majd levezetőnek egy közös mm meccs? Szevasz Pista, 10-20 euród/skined bánta a dolgot, ha problémáznál elintézünk annyival, hogy gyakorolj sokat, dm-ezz minden nap és egyébként is örülj neki, hogy játszhattál velünk egyet, pár napig talán még friendslistán lehetsz...
-
szebe
addikt
válasz
rumos XIII #613 üzenetére
Nem gondolom, hogy ő olyan szinten van, hogy neki kéne tanítania másokat.
-
rumos XIII
aktív tag
Miért gondolod, hogy django nem lenne alkalmas rá szebe?
-
sss
őstag
Vettem eggyel nagyobb qck egérpadot, kíváncsi vagyok, hogy ettől megtanulok-e lőni.
-
edgR
őstag
FPS téma: Nem valószínű, hogy nálam el lenne baltázva bármilyen beállítás, de természetesen nincs kizárva ez sem. Én is mindenhol performance-ra állítok mindent, és minimumon tolom.
A 144 Hz után valószínűleg tényleg nem lehet visszaszokni alacsonyabbra, de miért lényeges ez? Ki tenné ezt? Nyilván látható a különbség. Én csak azt írtam, hogy ha 80e a keret, akkor szvsz sokkal jobban jársz a jobb vga + táp kombóval. Ha 160, akkor meg kell venni mindhármat..
-
lemusz
addikt
Sok olyan véleményt hallottam már, hogy 144hz után nem bírnak vissza menni 60hz-re, de gondolom ez alatt a 75-öt is értik. Személy szerint a 60-75 közti különbséget nagyon megérzem, már a windows bejelentkező logóján is. Te hogy vagy ezzel, vissza bírnál szokni? IPS színeire, betekintési szögére én is gondoltam, főleg hogy hetente 2-3x filmet is nézek rajta, ott hátrány lenne. i5 3550-em 3,5Ghz-en megy. Indítási parancsok high, threads, cpu unpark utility? Igazából sok mindent szeretek performance-ra állítani nem csak játékban, hanem a gépen is, ezért lehet az, hogy ezzel a picike 7750-essel is megvan szinte 90%-ban a fix 200-300 közti fps, van hogy egyes pályákon tartósan 300 felett is van és mivel GTX 950 sokkal durvább lenne nála, ezért gondoltam, hogy azzal olyan 400 körül lennék.
-
edgR
őstag
A 144 Hz-es monitor gyakorlatilag semmit nem változtatott a játékomon (én is sup / global vagyok), mióta megvan (3-4 hónapja a monitor) jó, ha 2-3 szituációban tapasztaltam, hogy biztos a jobb monitor miatt sikerült 1-1 lövés például. A 144 Hz-es frekvencia valóban jobb a szemnek, és ha sokat használod a monitort (nemcsak játékra), akkor jó választás. De ugye a 80ezres 144 Hz-es monitornál meg feladod az eddigi IPS élményt (mert ennyiért 144Hz-es IPS-t nem kapsz..), nekem is hiányoznak a régi monitorom színei. A TN panelek színei össze sem hasonlíthatók az IPS-ek kontraszt arányával, így ez is negatív pont. A válaszidőt és a frissítési frekvenciát egyébként külön kell értelmezni. A reakcióidőd csökkentheti valóban, ha folyamatosabb képet látsz, bár ez szerintem inkább az egyéntől és nem a monitortól függ. Nekem BenQ XL2411-em van, ez 144 Hz-es és 1 ms válaszidőre képes. Ez se volt sokkal drágább, ha jól emlékszem, 90-be került.
Emiatt én a VGA+táp kombót javasolnám neked, és szerintem 80-ba még a 960gtx + táp is belefér. FSP-t én nem javaslom, enyém is garanciában lett cserélve, és sok a csapágyas köztük. A táp maga jó, de a hűtés (főleg az olcsóbb kategóriában) csapnivaló.
A 400+ FPS alatt sem tudom, hogy mire gondolsz, mert a beállításaink is ugyanazok. Én is 1280-ban játszom, minden low és minimum, és 250-350 fps-em van általában; 400 fölé nagyon ritkán megy. i5 3570k @3.4 GHz, MSI 960 GTX konfiggal. -
lemusz
addikt
Szerintetek mivel járnék jobban cs:go szempontjából?
Ha vennék egy új vga-t és tápot (jelenlegim: HD7750 1gb ddr5, táp 6 éves; új cuccok: GTX 950 2gb ddr5, FSP hexa 400+) vagy ha gyűjtögetnék még egy kicsit a legolcsóbb (80 eFt) piacon kapható 144hz-es monitorra, az ACER GN246HLBbid Predatorra?
2008 óta játszok csével, sose volt még 75Hz-nél gyorsabb monitorom, lanon se ültem még ilyenek előtt, így csak a youtube-os videókra, fórumos véleményekre tudok hagyatkozni. Így is lövöm, hisz szuprém-globál vagyok, de talán a 144 hz-zel még jobb lehetnék, kényelmesebb lenne a játék a szememnek és gyorsabban is reagálhatnám le az eseményeket 20-30? miliszekundummal. Kb annyi lehet a különbség, nem? Jelenlegi moncsim IPS panel, LG 22MP65HQ. Az új vga+táp a stabilabb gépet eredményezne a kb 200 fps helyett 400+ lenne (1280ba játszok low beállításokkal) és nem kéne félnem, hogy eldurran a 6 éves tápom.
Mit gondoltok? Minden véleményt nagyra értékelek.
-
Xero
nagyúr
Hasonló az enyémhez, igaz én ezt anno nyitottam első ládának.
-
hun-man
tag
Sziasztok!
Aki ért a tradeléshez az felvilágosítana, hogy ez mennyit ér? Field Tested:
http://screenshots.metjm.net/523b728c7f79ffc7382a7ac46eefec69.jpg
Új hozzászólás Aktív témák
- Melyik tápegységet vegyem?
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Canon EOS DSLR topic
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Formula-1
- Apple MacBook
- Vezetékes FEJhallgatók
- Könyvajánló
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix G733QS! 17.3 Col / 300HZ / RTX 3080 16GB / R9 5900HX / 32GB DDR4
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest