- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- creation: Elég lett abból, hogy a nagy gépeim nem képesek behúzni a filamentet
- ldave: New Game Blitz - 2026
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonkilencedik rész
- bambano: Bambanő háza tája
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
hali!
Nincs internetem, OFFLINE elindítom a cs:go-t egy kis botozás,smoke gyakorlás stb, és nem indul el semmi!
Ha nincs net az offline mod sem müködik? -
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz vagy egy csapatot összehozni 5 fővel mm-re, (semmi komolyabb)
dupla kala - seriff rangú játékosokat keresnék.
Én 30 múltam, ts szerverem van, elvárásaim nem nagyok, legyél normális, megértő, és ne kiabáld át az egész játékot, tiszteld a másikat akkor is, ha nem tud semmit sem hozzátenni az adott játékhoz.
A többit pm-ben!
Ha valaki ebben a rang sávban bíbelődik, és szeretne játszani csapatban, akkor kérem írjon privátba, szívesen várok minden üzenetet.
-
SRII
őstag
sziasztok!
Steam guradot használom de pc-n a BlueStacks segítségével, most elérkezett az idő,hogy újrapakoljam a gépem, megtudná mondani valaki,hogy menetem le a BlueStacks? nem szeretnék egy hét trade bant kapni. -
SRII
őstag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
ja csak nem nekünk.....majd mikor olyan 40 cent lesz esik vagy 3....
-
SRII
őstag
ÁHH ezen a szinten
nem teszünk ilyent....(bár múltkor gondolkodóba estem, "este van, senki sehol, hmm kellene egyet játszani,,,mit látok Murdr szabad...hmmm írtam is gyorsan...Egy game.?.erre jött a válasz, ok szedünk össze egy brigádot és megyünk...írtam oksa, kimentem egy bögre vízért , mire leülök mondom csinálok várót...erre mit látok TRAIN 0:1 MURDR
)jön az új egerecske..igaz nagyon nehéz volt hozzájutni de g500 pajtás nemsokára váltja g300 kis tesóját...kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb, pontosabb....a CSÉGÓ-ért mindent!
-
SRII
őstag
Emma?
Ő az aki szokott mobilnettel játszani ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Napelem
- War Thunder - MMO Combat Game
- Xiaomi 17 - még mindig tart
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Melyik tápegységet vegyem?
- Brutálisan drága lehet a Poco F9 Ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vicces képek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- EarFun Air Pro 4+ – érdemi plusz
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB & 512GB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- BESZÁMÍTÁS! Nintendo Switch OLED 64GB játékkonzol extrával garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Ryzen 7800X3D / RTX 5070 Ti / 32GB DDR5 / X870 / 1TB NVMe / 1000w Gold! BeszámítOK
- Új M5 MacBook Pro, 14", 10/10 mag, 32GB RAM, 1TB SSD, Silver - 27% ÁFA
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Emma, tudod-ő az aki mobilnettel szokott játszani!
Ő az aki szokott mobilnettel játszani ?