- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hcl: Döglött tabletből wifis kijelző kókány
- Parci: Ég veled, KEndre! :(
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Rap, Hip-hop 90'
Új hozzászólás Aktív témák
-
SRII
őstag
hali!
Nincs internetem, OFFLINE elindítom a cs:go-t egy kis botozás,smoke gyakorlás stb, és nem indul el semmi!
Ha nincs net az offline mod sem müködik? -
SRII
őstag
sziasztok!
Szeretnék csatlakozni egy csapathoz vagy egy csapatot összehozni 5 fővel mm-re, (semmi komolyabb)
dupla kala - seriff rangú játékosokat keresnék.
Én 30 múltam, ts szerverem van, elvárásaim nem nagyok, legyél normális, megértő, és ne kiabáld át az egész játékot, tiszteld a másikat akkor is, ha nem tud semmit sem hozzátenni az adott játékhoz.
A többit pm-ben!
Ha valaki ebben a rang sávban bíbelődik, és szeretne játszani csapatban, akkor kérem írjon privátba, szívesen várok minden üzenetet. -
SRII
őstag
sziasztok!
Steam guradot használom de pc-n a BlueStacks segítségével, most elérkezett az idő,hogy újrapakoljam a gépem, megtudná mondani valaki,hogy menetem le a BlueStacks? nem szeretnék egy hét trade bant kapni. -
SRII
őstag
válasz
Hunbeast87 #209 üzenetére
ja csak nem nekünk.....majd mikor olyan 40 cent lesz esik vagy 3....
-
SRII
őstag
ÁHH ezen a szinten
nem teszünk ilyent....(bár múltkor gondolkodóba estem, "este van, senki sehol, hmm kellene egyet játszani,,,mit látok Murdr szabad...hmmm írtam is gyorsan...Egy game.?.erre jött a válasz, ok szedünk össze egy brigádot és megyünk...írtam oksa, kimentem egy bögre vízért , mire leülök mondom csinálok várót...erre mit látok TRAIN 0:1 MURDR
)
jön az új egerecske..igaz nagyon nehéz volt hozzájutni de g500 pajtás nemsokára váltja g300 kis tesóját...kíváncsi leszek mennyivel lesz jobb, pontosabb....a CSÉGÓ-ért mindent!
-
SRII
őstag
Emma?
Ő az aki szokott mobilnettel játszani ?
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-14400F (10 mag/16 szál) +RX 7800 XT 16GB GDDR6 +Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA
- AKCIÓ!!! DDR5 GAMER PC: Új RYZEN 7 8700F + Új RTX 5060 Ti + Új 16-32GB DDR5! GARANCIA/SZÁMLA!
- Razer Book 13 4K+ TOUCH I7 eladó
- HP 2x8 Gb DDR4 2666 Mhz RAM
- Félgép eladó/ Intel i9 9900 / Asus Prime Z390-A / 64GB DDR4 / 500GB Samsung 980 /
- Bowers-Wilkins Pi7 S2 (2195084)
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Kolink KL 500W
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest