Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• kuLi_

tag

válasz edgR #60421 üzenetére

A probléma abban rejlik, hogy a közösség nem tud felmutatni egy olyan csapatot sem, akiért nem hogy érdemes, de mondjuk LEHET egyáltalán szurkolni, lévén havi rendszerességgel láthatjuk az új, ERŐSEBB felállásokat, teljesen kinyírva ezáltal a hosszabb távú fejlődés lehetőségét. Egyénileg rendkívül csodálatos mindenki (lásd a mai döntős de_nuke, ahol kb. a szélrózsa irányába elindult mindenki 1v1-ezni, az egész map-pick bevallottan erről szólt, kb. nonszensz), csapatként pedig az életben nem fognak eljutni arra a szintre, amivel el lehet lavírozni valami elfogadhatóbb, ne adj isten kifizetődőbb szintre.

Korábban, mikor egy EsportFest-en a ROCK ült le játszani a volgare ellen, a népnek még megvoltak a maga kis kedvencei és ordítva-szurkolva töltötték meg a teret, két rivális klasszikus összecsapása. Ma a Lenovo Kupa befejeztével szimplán világossá válhatott mindenki számára - ha netán eddig csukott szemekkel járkált volna -, hogy jelenleg nem igazán létezik itthon kompetitív CS:GO; nincs egy darab role-model, nincs egy csapat vagy felállás, akire hosszabb távon lehetne építeni (értsd jól; a lan után mindkét döntős teamben ismételten változások lesznek), csupán erősebb mix-csapatok bukkannak fel mindenhol, 1-1 gyorsabb, pénzzel kecsegtető liga erejéig.

Imádom ezt a játékot, imádom ezt a közösséget, nem véletlenül szálltam bele a buliba és álltam az admin pult másik felére (lol), ám abszolút egyet kell értenem az első strófáddal; Ez a rendezvény csodálatos ajándék egy profi szervezet számára pusztán a seggrepesztő mennyiségű igényesebb (avagy legalábbis remélem az lett) média-anyag végett amivel bárhol lehetne érdemben "házalni", azonban profi CS:GO kategóriában ilyen org jelenleg itthon nincs, és talán kijelenthető, nem véletlenül.

Bármennyire is szomorú, de hosszabb távon nekem is célszerűbb lesz elnyargalnom elsősorban Overwatch-al foglalkozni (már ha szeretnék érdemben esporttal foglalkozni), ahol még - hála az égnek - mentalitást illetően tiszta mindenki, és egy-két kulcsember, mint pl. egy Res1st hatására már gyökerestől, a kezdetekben alakul ki egy jóval érettebb és profibb szemlélet, ami valami kibaszottul hiányzik jelenleg az itthoni "prémium kategóriás" (ROFL) CS-s mezőnyben.

• had423

aktív tag

Régen egyébként sok színpados, nagy kivetítős rendezvény volt, ahova kvalit kellett nyerni, hogy kijuss, nem kifizetni a nevezést? Azokkal kéne összehasonlítani ezt a LenovoY kupát.
    Lehet arra jutnánk, hogy erre soha nem is volt igény, anno se.
    Nyilván engem jobban izgatnak a magyar meccsek, mint random tier1esek, de úgy látszik nem sokan vannak így rajtam kívül ezzel.
    Az tényleg gáz, hogy egy mix nyerte az egészet. Hiányoznak a '15-ös el classico meccsek, Rock vs Volgare pl.

• regener

veterán

Én az egész PlayIT-ben csalódtam, valahogy nem jött át az érzés hogy máskor is elakarok menni.

Mindenhol agyatlanok sétáltak, akik nekedjönnek 78-szor mert nem látja hogy ottvagy előtte majd még beszól hogy miért álltam meg amikor 5 perce ott álltunk és néztük a CSGO-t a kivetítőn a székek mellett mert hely sem volt, révén mindenkinek a táskáját kell ott tartania, mikor rákérdezel hogy szabad-e mondja hogy igen, leülök és leülne haver, erre de ő a táskáját nem rakja le, mert ott ül az ő haverja csak épp elment kajálni.

A kígyózó, végeláthatatlan sorok mindenhol, órákig a VR szemüveget "próbáló" személyek (mert min. ült ott egy órát az egyik srác), meg az egymást túlharsogó üvöltő zenék amiktől a műsorvezetőket sem lehetett hallani vagy ha igen akkoris alig.

A szuper fények Lenovo Y színpaod is jók voltak :D

Új hozzászólás Aktív témák