Hirdetés
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- GoodSpeed: A RAM-válság és annak lehetséges hatásai
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
MR_Joe
senior tag
-
marcusa
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Köszi, igazából nem néztem körül a piacon, valóban, a desert eagle-t csak azért mondtam, mert azt használom legtöbbet.

A ládát meg a kapszulákat tuti nem fogom kinyitni, mert eddig 4 ládát kinyitottam, majd 8 euró értékű kulcsért, és 0,03-0,08€ értékű skint adott, azokat meg inkább megtartom
Nagyon sok mindenhez nincs még, és ilyen 0,01-es skin is jöhet akár
Amihez eddig van, az az automata shoti, az automata sniper, a P90 és 1-2 pisztoly. 
(#12111) Slystyle
A portal-os nekem jöhet, ha senki nem jelentkezik érte
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Akkor a te esetedben inkább procit cserélj, mintsem fullosabb VGA-t, főleg hogy csak a felsorolt játékokkal játszol.
Nekem a következő újítás az generáció váltás lesz (i5 750->i5 2500k) meg egy kevesebbet fogyasztó/kevesebb hőt termelő VGA (GTX480->GTX660/760). Persze én jó pár single játék, videó szerkesztés és 3D modellezés miatt is tennék így. 3D-nél proci/memória kell, videó rendernél pedig inkább a VGA (CUDA-t használok inkább, mintsem procit). Memóriám egyelőre bőven van ezekre, szóval afelől nem aggódom.
Ha a fentebb említetteket nem csinálnám, csak CS-vel játszanék, akkor bőven beérném a jelenlegi konfiggal meg mondjuk egy 650Ti-vel. -
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Köszi!

A Desi-re lecsaptam volna, de sajnos a többivel nem tudtam volna mit kezdeni, na meg amúgy sem volt CS:GO gift-em.

ZeroDK: Ment a report rá. Bírom amúgy az ilyeneket, hogy nem tud lőni és inkább beszerez magának egy WH-t, amivel kompenzálja gyenge képességeit. A szerencséről meg ne is beszéljünk... Az a no-zoom headshot falon keresztül...
-
vzsryl
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
1.6-ban nagyobb OP fegyver volt, mint a p90. Így össze is fűztem a hasonlatodat, és talán meg is érted. Konkrétan egy AWP+Desi párossal legyőzhetetlen tudtál lenni, ha tudtad használni. Konkrétan szinte semmi recoilja nem volt a Dezinek, és egymásután akár 5 egyhites fejest is ki lehetett vele osztani.
-
Radnix
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Szép volt papa! Játszottunk mi már együtt, beugrott a kép alapján, nem is értem miért nem vagy még felvéve friendlistre.

HIRDETMÉNY: Aki volt már duplakala szinten, vagy azon van, vagy jobb, az jelöljön be nyugodtan, mert néha kell 1-2 ember mixbe, és nem vagyok hajlandó fogyatékos külföldisztániakkal játszani

profilom -
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Tudom, elég hülyén hangzik, de a mi, szökőévente összegyűlő kis premadeünk Silvertől Sheriff-ig mindenféle emberkét tartalmaz.Mondjuk emiatt néha szopunk is de rendesen...Másokkal meg nem nagyon tudok menni premadet mert eddig csak olyan időpontban hívtak mikor más dolgom van..
-
Mate
nagyúr
-
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Számomra meg a felni jelentéktelen. Optikai tuning, ahogy a skin is. A mai világban meg hagyjuk már a virtuális vs. nem virtuális vonalat.
Az örömszerzés a lényeg. Ha örömet szerez neki, akkor vegye meg, nincs ezzel semmi gond.
"hanem azon, hogy egy darab skin, amibe feltételezem nincs annyi munka, mint amennyit ér, hogy érhet ennyit?"
Erről szól a mai világ
Nagyon kevés dolog ér a mai világban annyit, amennyiért adják.A másik, hogy továbbra se tudjuk milyen célból vette meg. Lehet üzletet csinál vele és pénzt keres. Lehet talál egy madarat ,aki előre utal neki és eladja 30x a fegyvert 40k-ért és lelép
(Bár utóbbiról úgy is fogunk tudni, hisz majd jön ide fórumra, hogy miként tudja visszaszerezni a pénzét
) -
Mate
nagyúr
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Ha valaki megengedheti magának miért ne? Nekem, neked, senkinek semmi köze, hogy ki, mit mennyiért vesz. Ha neki örömet okoz a skin és megteheti, hogy megveszi akkor mi a gond vele? Ha megveszi, eladja jó áron majd játékot vesz belőle és keres vele 20-30k-t akkor mi a helyzet?
Ismerősöm most vett felnit a kocsira 60k-ért. Élettelen amiért nem a gyári, rozsdás vackot használja? Vagy esetleg egy tárgy amit megengedhetett magának és jól esik neki ránézni, ezáltal örömet okoz?
-
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Előbb a demót az átlag játékosok értékelik (mint mi), és ha azok egyhangúlag csalónak jelentik akkor megy tovább az akta a szakértőkhöz akik megfelelő jutalomban részesítik a csalót (vagy nem).
SamS20: Semmi logika nincs a virtuális gépes "okosságodban".
Ugyan azon az accounton csalsz és ugyan azt az accountot vizsgálják meg, tökmindegy hogy virtuális gép vagy nem ha a falat túrod és rángat az aim, nem a VAC nézi meg a demót hanem emberek.(#11000) lemusz: Overwatch ban = VAC ban, ugyanúgy feltüntetve a profilján. Azt hogy csak a CSGO-t érinti vagy sem azt nemtudom.
-
bager13
senior tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Hiába, akkor én sajnos egy fogyatékos lőni nem tudó játékos vagyok. Ez van.
A bf-nél is pont ezt mondják ,mint te. Full grafikán csak a nyomik játszanak. szóval sajnos abban is fogyatékos lőni nem tudó vagyok.
A codot és a textúra butítást meg inkább hagyjuk ,mert most ettem. -
gyáliSanyi
őstag
-
Lacccca87
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Ezt közösségi szereven írja ki és azért mert régi a Sourcemod rajta és nem tudja megjelenítani a "kirugás/be nem engedés" okát.
(#10486) marec1122:
Nézd meg hogy nem e testel le valami a gépház fém részein (leginkább a hátlapon), nekem réggebben volt hogy ha hozzáért valami fém a hátlaphoz akkor kikapcsoltak az USB portok.
Vagy másik lehetőség hogy elgyengült egy helyen a kábel és cska bizonyos esetekben/hajlítási szögben nem nem érzékeli emiatt az eszközt. -
WySyON
csendes tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Itt vannak a linkek a skinekhez és köszi még egyszer a likokat.

P90 | Danger Zone
AWP | LECTRIC
AWP | W2
AWP | Blue Ballistic -
Lacccca87
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
----> és akkor rájössz majd amikor megpróbálod betölteni a játékoz hogy a parancsok 90% védett, vagy cheat ként van megjelölve így nem változtathatok hacsak nem cheat enabled a szerver. A maradék 10%-nyi parancs meg kb hozhat 1 Fps-t.
Ezt a fokú zártságot köszönhetjük mind az 1.6 és css konfigosainak akik hetente találtak valami új exploitot a parancsok segítségével.
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Lenovo ThinkPad T14S Gen1 Intel i5-10310U Refurbished - Garancia
- Apple iPhone 15 Plus - Black - 256GB - Akku: 100% - Újszerű állapot!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128 GB Graphite 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1