Hirdetés
- ldave: New Game Blitz - 2025
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
-
LOGOUT
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
fmx
aktív tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Tudok szervereket,adminokat,streamereket..Megtudnám jól szervezni csak annyi,hogy érdeklődő lenne-e.A meccsek természetesen közös megegyezés alapján mennének esetleg majd indítok egy szavazást.
u.i:Tavaszra nyítni fog egy LAN club esetleg oda is elmehetnénk majd
<a href="http://szavazo.net/showpoll.php?id=86950&type=link">Szavazás!</a>
-
gyáliSanyi
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Csak kíváncsiságból néztem a beállításaid és most nézem, hogy nálam semmi AA nincs beállítva meg középen a fényerő(kicsit sötét). Na de most ráállítottam mindent, majd este letesztelem.

Tunel-ba néha alig szúrtam ki az ellenséget a boboznál. Meg long-oknál sem olyan tiszta volt az alak. -
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Mindenesetre az én monitoromat bátran ajánlom. Amit NBK, meg Scream használt az a Samsung 2233rz 120hz 22" de tudtommal már ezek elfogytak. TN paneltől csodát ne várj, hisz játék a fő szempont, de nekem semmi bajom vele, betudtam kalibrálni.
Ha odajutnál hogy tényleg vennél monitort, írj bátran aztán segítek
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Az én DA 3G-m 7 éves, kb 2 éve cseréltem benne mikrokapcsolót, 3 hónapja pedig megkapta egy HA-n vett rossz 2013-as burkolatát, így teljesen patika állapotú. Nekem nagyon bejött ez az egér.
(Akár itt találsz új kapcsolót 500ft-ért, kicserélni meg tényleg nem egy agysebészet.)Get Right nagyon darálta a HR-t, remélem a többi meccsen is így nyomják majd.

-
xenom0rph
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Érdekes az is ,hogy arról nem beszél senki ami a háttérben megy egy egy profi meccs során. Nem csak a skill dönt abban ,hogy nyer egy csapat vagy nem, hanem a csapatjáték. Mennyire infóznak a társai. Mert ha nézel meccseket streamen látod, hogy akit lelőttek azt valószínűleg tovább mondta és már tudta ,hova kell lőni, honnan számíthat az enemyre satöbbi. Szóval az hogy ellövi füstön az is lehet ,hogy oda infóztak, ugyanez a helyzet azzal ha épp arra ránt.
-
törölt tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Én is mondtam hogy nem rossz, MW-be szép.
Friberg: Friberg calls for CZ75 removal -
phenomHUN
senior tag
-
Franklin
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Egyszerűen kihasználják a természet adta "képességeiket", hogy egy kis pénzt keressenek... különböző szinteken lehet ezt űzni... van aki prostinak áll, van aki webkam sz*xet tol, van aki Twitch-en gyűjti az adományokat kirakatba tett cicikkel...
Én nem ítélem el őket. Nyilván ha nem lenne rá kereslet, nem csinálná senki. De mivel van, így miért ne keressen egy kis mellékest. Ha már amúgy is játszana, legyen valami bevétel is :-)
-
Slystyle
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Ha rákattintasz még nem lesz gond. Akkor lesz gond, ha megnyitod azt a script fájlt, amit letölt a link megnyitása után. Képfájlnak van beállítva, de nagyon nem az. Elég trükkösek ezek a csalók már, nem is értem miért erőltetik sokan ezt a trade-et már. Szerintem a trade-esek 90% már valami bot vagy szimpla csaló.
-
IreN!CuS
őstag
-
mepet
addikt
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Kb. 13 éve csézek, de azért meg tudtok lepni... Nekem pl. még csak 11 éves az accom. 1 van, nem több. Sosem csaltam. Nem is fogok. Sosem volt több accom, és nem is lesz, mert ezt a megoldást etikátlannak tartom.
Nekem pl. 14.5 órám van egyelőre a GO-ban. Akkor már értem miért neveznek csalónak/smurfernek folyamatosan. Ha ismeretlenekkel játszom, gyakran ki is szavaznak a társaim, mert azt hiszik csalok. Pedig még csak Nova 3-ig jutottam.
Gondolom az órákat itt is úgy méri, mint az 1.6-ban (abban is csak 1700 órát mutat a számlálóm pillanatnyilag). Ha folyamatosan fut a játék, akkor nő az órák száma, mindegy mennyit játszom.
Én tudom, hogy az órák száma nem fontos, pl. nekem is sok-sok ezer órám lenne 1.6-ban, ha a steam kezdete óta számolná az időt. A korábbi verziókkal eltöltött sokezer órát sem mérte semmi, pedig a béta CS óta elég sok órával dicsekedhetnék... De minek? Azért, hogy a profilomra nézve tudják, hogy nem csalok? így is azt hiszik!?!
Skill+mák. Ennyi kell ahhoz, hogy jó legyél. Nem skinek, nem smurfer másod/sokad-accok, nem a csalás, nem a kiskapu keresés...
Nekem ez a véleményem, tudom, hogy a jelentős többségeteknek többet számít a rank, a skin meg ilyenek, mint maga a játék, de higyjétek el, vannak még keményvonalas játékosok, akik azért cséznek, mert szeretnek csézni, nem azért, hogy bárkinek bárhol bármivel dicsekedhessenek.
Bocsi, ha megbántottam valakit, félre ne értsetek, nem zavar a legkevésbé sem, hogy mások szeretnek a skinekkel mókolni, sőt néha én is szoktam. Csak számomra ez egyszerűen sokkal kevésbé fontos, mint maga a játékélmény, amit pont az igazi smurferek és csalók vágnak haza. Így tartom magam ahhoz, hogy jogosan akadok ki, amikor csaláshoz és smurfeléshez adtok tippeket...
-
xenom0rph
őstag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
Pénzen megvehető e-penis.
ZeroDK: Haverom mondta, hogy írjak nekik mert ő írt (kb az eset előtt fél évvel). Mindent úgy csináltam mint ő ,ugyanoda küldtem el a bejelentést mindent. De neki még nem egy köcsög robot válaszolt.
Más: Lehetne valahogy külön csak a lépések hangját erősíteni? Mert idegesít,hogy ha felveszem a hangerőt akkor a fegyverek is hangosabbak lesznek ,pedig nekem sokkal fontosabb lenne, hogy a trappot halljam. De nem hallom.
(Fülesem nincs.) -
Gokardo
tag
válasz
pr1mzejEE
üzenetére
hello.
ASUS R9 280 3GB GDDR5 DirectCU II TOP (R9280-DC2T-3GD5)
INTEL CORE i5 4460 3.20@3.40GHz 6MB BOX s1150
WD BLUE 1TB 64MB 7200RPM SAT?A3 (WD10EZEX)
ASUS H97M-PLUS
FSP Raider 550
CORSAIR Vengeance LP 8GB [2x4GB] 1866MHz DDR3 KIT RED
ZALMAN ZM-Z9 PLUS feketeezt a gépet vettem, és Cs.Go-ban 150 átlag fps felmegy néha 200-ig vagy felé valamennyire de inkább a 150- fele van. Miért ennyi?
1 hete vettem a gépet kb amikor elsőnek feltettem rá a cuccokat állandóan 299 volt most már nem

válaszod előre is köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- GAMER PC! Ryzen 5600X / RX 6600 XT / B550 / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe M.2 / 650W
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA SE 760 512GB ULTRA FAST USB-c,ÚJ! Verbatim VX500SSD 480GBusbcÚJADATA SD700512GB
- GAMER INTEL I5 10400/16GB DDR4/RTX 3070/256GB NVME SSD/500GB HDD
- ÚJ! BONTATLAN! ADATA Ultimate SU800 1TB
- Használt Kingston HyperX Predator 8GB 2x4GB DDR3 2400Mhz memória
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 32GB 1000GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z37 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 5050 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Playstation 4 Fat 500 GB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

LendvaiFeri1