Hirdetés

2024. május 3., péntek

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 05:03:45

LOGOUT.hu

Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook

Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#54031) sikalisk válasza GabN73 (#54027) üzenetére


sikalisk
tag

Sosem voltam a haverod, de ne törődj vele.

Sehol nem áradoztam a supreme szintről, mondtam egy példát, mondhattam volna globalt is, pont azért említettem a supremet, mert az úgy vélem akárki számára elérhető, aki megfelelő időt szán a játékra, nyilván könnyebb mint a global.. Folyamatosan randomozok, mert elég hektikus az időbeosztásom, az égvilágon semmi gond nincsen, nyilván nem premade, de egy átlag premade sem egy nagy szám, ahhoz, hogy minőségi legyen a csapatjáték összekell szokni. Nyilván akad néha egy-egy hülye, de ha a saját játékomra koncentrálok és nem azon füstölgök, hogy a társam milyen béna, és nem kezdem el TK-gatni, csak mert nem tetszik a játéka, akkor általában hozzuk a köröket. Rengeteget hibázok és soxor az én hibáimon úszik el a meccs, nem az orosz elvtársakén, ha pedig ők hibáznak istenem, belefér, nem lehet mindig nyerni.

Érdekes, hogy sok olyan dolgokat szűrtél le eddig rólam amiről nekem fogalmam sincs, nem tudom, honnan szülted ezeket a légből kapott hülyeségeket, de, ha elárulod mit szívsz, talán könnyebben megértem.

Ember vagyok én is, még is van annyi eszem, hogy nem az ellenfelet szidom, ha lelő, vagy ha te leülsz kártyázni, elmész focizni a haverokkal (live) és kikapsz, akkor is elkezdesz anyázni? Ja nem, mert ott talán még orrba is gyűrnek.. Érdekes, hogy mikor lemegyek a haverokkal focizni, akkor mindenki előzékeny és jófej, persze negyvenes korosztály, de neten keresztül majd mindenki elfelejti, hogy Emberekkel játszik.

Azért nem görgetek tovább, mert ha csak egy ember is végig gondolja amit írok, már volt értelme. Aki meg fröcsögni akar, az úgy is megtette eddig is.

[ Szerkesztve ]

univerzum < emberi hülyeség

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.