Hirdetés
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- PLEX: multimédia az egész lakásban
- Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Asszociációs játék. :)
- Ingyen kellene, de tegnapra
- Digitális Állampolgárság Program
- Bambanő háza tája
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
NyxNyxNyx
addikt
Az érzés mikor 37 óra játék(amit a steam ír, ebben benne van a menű, trade, deathmatch, arms race), azaz 14 comp meccs után berak gold nova masterbe. Az 5 stack ereje. Várom már, hogy csússzak vissza, de addig is nézegetem a YouTube videókat. (csak rohadt sok van, nem tudom melyik a fontos, és nehéz megjegyezni)
A fő kérdésem ami miatt írok: A Nova shotit mennyire használják az emberek? Sokszor ilyen "bank"-ként szoktam működni, hogy mikor sok pénzem van, akkor is Novát veszek így mindig tudok droppolni. És elég jól megy vele, mert ugye lehet lövés közben ugrani/futni és nem kell figyelni a spray-re.
A logoutos részletes bemutató nagyon király lett.
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
zkas90
senior tag
válasz NyxNyxNyx #37202 üzenetére
A nova jól jöhet nyert pisztolykör utáni 2. - 3. körben, viszont tudni is kell vele helyezkedni és lőni. Egyszerűbb az smg-ket használni helyette. Könnyebb is megfogni vele az eco rusht és könnyebb is megtanulni jól lőni velük.
Pozik mapokon ahol lehet akár használni rendesen:
cobblestone leugrós védésénél (akkor van szivacs ha többen jönnek egynél egyszerre)
d2 B tunnel kijáratot közelről
infernon házat védeni kúrósból / támadni is lehet vele ha belülről védik
mirage-on A házat közelről védeni vele
...ahol közel tudsz kerülni az ellenfélhezEgyébként ha sok pénzed van, akkor nem ajánlom a használatát.
--------Ezen fegyvereket kell megtanulni használni:
*Nyert pisztolykör utáni 1-2 körre: MAC10 - MP9 - MP7 (én ez utóbbit ajánlom, jó közelre és távolra is)*Ha nincs sok pénzünk, de eco-nál többre vagyunk képesek: galil / famas / scout
*Ha fullos settet tudunk venni: ak47 / m4a1-s / m4a4 / awp / autocsipa
*A pisztolyok közül mindet jó tudni használni (mondjuk a dual beretta - desi - cz nem feltétlenül musthave tudás). Nagyon erősek csgo-ban. Egy fullkevo + tec9/five-seven halálos páros lehet és 1500$-ból meg is van.
*Amennyiben nincs sok pénzed (1850 - 2200 közötti), de a pisztolynál többre vágysz, akkor a választásod az ump legyen. Kevlár ellen is szépen sebez.
Nem írtad, de a teljesség kedvéért: bizont csak és kizárólag full eco ellen érdemes használni.
Kevláros játékosok ellen 7 golyót is bele kell lőnöd az ellenfélbe, hogy megdegeljen (esetleg elmakkolod a fejét).-----------
tl;dr;: Az AK47 és az M4A1 | M4A4 (illetve awp) azok a fegyverek amiket használni kell tudni és használni is kell.[ Szerkesztve ]
-
zkas90
senior tag
válasz NyxNyxNyx #37202 üzenetére
Csak a te kedvedért (no meg azért, mert nem tudtam aludni) elmentem egyet szórakozni d2-re.
Az első félidőben csak és kizárólag desit és novát használtam. Illetve az első 5 körben desit...az nem vált be (kaptam az 1 hit fejeseket) és utána csak novát. Második félidőben már használgattam ak-t is, de lazulósan.
Ez lett a végső statom (a képre kattintva a scoreboard jön be):Az első félidőben topfragger voltam a szerveren novával.
Az egyik viccesebb kör:
youtubeBoostolt kcsgök (Elmondása szerint Gen0cid LEM-Supreme smurf volt)
Ezt pedig a profilomra kaptam meccs után:
Outcast 24 minutes ago
virgin fuck.konklúzió:
Lehet használni ezt a novát simán[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Tudok úgy pass-t venni, hogy ne steam pénztárcából akarjon vonni?
-
NyxNyxNyx
addikt
válasz zkas90 #37203 üzenetére
Köszi a részletes választ, és a Nova kört, szép munka
Az MP9 az nekem nagyon nem jött be. P90-nel viszont jól megy (amit nem írtál).
Az M4A1-S a kedvencem, AK-val nem megy, AWP-t meg nem veszek mert mindig van 1-2(-3) játékosunk aki AWP-zni akar. Bizon-t nagyon utálom. Pisztolyból a terrorstiáknál stokram venni a tec9-et, CT-nél az alappal szoktam.CT-vel érdemes Sisakot is venni a kevlárhoz? AK47 miatt nem pazarlás?
[ Szerkesztve ]
"I've tried the same thing 8 times and I'm all out of ideas..."
-
zkas90
senior tag
válasz NyxNyxNyx #37208 üzenetére
Alacsony rangon érdemes. Ott bármilyen fegyvert képes megvenni az ellenfél. Persze inkább kiskevo + m4, mint nagykevo + famas.
A p90 néha jó. Rárusholásra.Pálya és szituációfüggő, hogy mennyire hatékony.
Azért szeretik az emberek ezt a fegyvert, mert csak nyomni kell a gombot. Viszont magas szinten nem leszel hatékony vele. -
light0416
tag
Sziasztok!
Soha nem szoktam ilyet kérni, de 11-4-re vezetünk, majd benyomja a rage hacket és 60 killel végez Pedig global rank up gamem volt.. Mellesleg a csávónak veterán coinja volt, meg arany medálok stb..
Légyszíves egy reportot neki, köszönöm!
Iphone 14 pro
-
-
csurenzoo
aktív tag
MM kijátszva
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
VAC ban = Automata ban
Game ban = Developer ban = CSGO esetében Overwatch banAmit ti annyira előszeretettel nyomkodtok steam profilokon:
While it is not necessary to report cheaters playing on VAC-Secured servers - the VAC system will detect and ban these individuals - players who are suspected of cheating may be reported via the Steam Community.
Note:
VAC does not ban based on reports. Such data is only used for tracking and statistics purposes.
[forrás] -
IreN!CuS
őstag
-
törölt tag
-
apevia
aktív tag
-
rumos XIII
aktív tag
Játszik valaki hdmi kábellel? Stabil, nincs késés, stb?
-
xenom0rph
őstag
válasz rumos XIII #37233 üzenetére
Kábel és kábel között is van különbség. Én azzal játszom, nekem nincs vele problémám.
halahala
-
szebe
addikt
válasz apevia #37231 üzenetére
Amikor ilyenbe futottam bele, a "helyi fájlok ellenőrzése" mindig segített. Pontos magyar nevét nem tudom, angolul "verify integrity of game cache"
Steamben CSGO-n jobbklikk, tulajdonságok, helyi fájlok fül, és ott a legalsó "gomb". Le fog futni egy ellenőrzés,
[ Szerkesztve ]
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
NagyZ01
tag
-
apevia
aktív tag
helyi fájlok ellenőrzése volt az első amit meg csináltam ! . De nem működik így sem .
stp1dh Töröljem le a játékot illetve a steamot is és a mappáját is
Nem felelhetsz gyűlölettel a gyűlöletre! - Mégis, milyen világban élsz te, mondd? - Egy olyan világban, ahol a rosszra csak jó lehet a felelet. Hát nem érted? Csak fénnyel lehet elűzni a sötétséget. 88+ 0 - .
-
szebe
addikt
RIP Kinguin
"ha ledobsz a Mecsekbe egyszer késsel, meg egy banki terheléssel, én megiszom a h*gyomat, megeszem a lárvát, de akkor is fizetem a villanyszámlát"
-
szebe
addikt
válasz rumos XIII #37239 üzenetére
Csopipaki van DH-n, Navi, illetve Dignitas ellen lossolt mirage-ok után.
-
po1son
addikt
mehet rá a report link csalás miatt...
STEAMID/WOT nick: po1son_
-
sanyi0627
senior tag
Sziasztok.
Láda nyitásánál miért nincsenek drágább fegyverek vagy a kés?
(nem egyet nyitottam már,de semmi drágább nem volt a 'sorsolásnál'...Üdv
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
sanyi0627
senior tag
válasz rumos XIII #37246 üzenetére
De lagalabb a sorsoláson lenne ott mutatóba.... Majd egyszer jön valami értékes,nem ez a fontos.csak látni se látni...
http://logout.hu/bejegyzes/sanyi0627/uzleti_szabalyzat.html
-
NagyZ01
tag
-
zkas90
senior tag
válasz NagyZ01 #37249 üzenetére
nekem ez a kedvenc ilyen videóm, de csak a hang miatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Victus 16-e0900ng 16" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3050 16GB 512GB magyarított vbill gar
- BONTATLAN SAMSUNG ZFlip6 világoskék 512GB/12GB, HIVATALOS 3 ÉV GAROS, ÜZLETBŐL,
- Dell Latitude 5289 2in1, 12,5"FHD Érintőkijelző, I5-7300U CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, WIN 10, Számla,
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- ROG Zephyrus G14 GA401QM 14" QHD IPS Ryzen 9 5900HS RTX 3060 16GB 512GB magyar vbill gar
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest