Hirdetés
- Asszociációs játék. :)
- Garaskodás
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Digitális Állampolgárság Program
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Samsung PRO Ultimate microSDXC 512GB (MB-MY512SA/WW) a Galaxy A5x-be
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT.hu
Pár hasznos infó érhető el az összefoglalót megnyitvaˇ
****CS:GO OFF TOPIC****
[PH!] Steam Group | Facebook
Ha szeretnél jönni 10-es mixre,discordon jelezd
|PH CSGO Discord | Discord beállítási útmutató |
Láda Drop útmutató| Major infó
Új hozzászólás Aktív témák
-
pr1mzejEE
addikt
Mi ennek a szervernek az ip-je? Mert haverom mondta, hogy nagyon vicces a magyar pub, mindenki magyaráz meg anyázik, megnézném
Gondolom adminokkal nem olyan vészes a helyzet, de hátha jó pillanatban tévedek fel, admintalanul Nem mintha én is csinálni akarnám, de tényleg megnézném mennyire vicces ez valójában.Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Xero
nagyúr
válasz maximilian4 #15196 üzenetére
Lehet, hogy én.
Nicked? Amúgy 1. nem anyázunk 2. ha valaki TK-zik és van admin, úgyis kapja a banját.Dolgozom becsülettel, ha fent vagyok
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
-
pr1mzejEE
addikt
válasz tarBubbles #15191 üzenetére
Még mindig jobb, mint mikor elkezdenek tk-ni meg sebezni.
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
BTminishop
aktív tag
Sokáig tart regisztrálni FACEIT-re? Illetve lenne olyan aki ma játszik velem?
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz tarBubbles #15188 üzenetére
Az igen, én amennyi meccset játszottam, egy negatívumot nem tudtam volna mondani, mikor egyedül mentem, mindenki beszélt, de legtöbbször csapattal szoktam menni, meg kupázni szoktunk.
-
Coccolino_O
őstag
Sly tanácsára fizettem elő az esea-t, és ezalatt a pár meccs alatt is abszolút pozítiv az összkép. Nagyon jók is játszanak rajta, az emberek infóznak, szóval minden adott a jó játékélményhez. Néha vannak fogyatékosok, de azok mindenhol megtalálhatóak, legyen az cs, vagy bármelyik másik online játék. Talán azért is jobb az esea, mint a faceit, mert fizetős, és ez sok embert elriaszt tőle.
Szerk: Fizess elő, próbáld ki, hogy tetszik-e. Szerintem megleszel vele elégedve. Aztán majd tolhatjuk együtt is akár.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Slystyle #15181 üzenetére
Hát, nekem oszt és szoroz az egy oldal plusz is több accountos dolgokat is rühellem, ezért van steamen minden játékom ami klienshez köthető. Premade nélkül megyek átlagban, már elmondtam régebben milyen okok miatt. Elég szerencsejáték, sajnos. Mondjuk mikor viszont olyanokat tesz be akik értelmesebbek, és tudunk jól összedolgozni, az kész örömmámor 10 meccsből egy ilyet is kifogok azért. Akkor a dolog öröme is megvan. Esea fizetős része meg engem is elriaszt pl, annyira nem komolykodok játékban, hogy még fizessek havonta. Nem nagy összeg az igaz, de többnyire még játékra sem költök ennyit havonta, na meg havidíjas dolgokkal alapból ellenérzésem van. Ettől függetlenül megértem, hogy aki komolyabban szeretne játszani, neki megéri és jobb a környezet. nincs is ezzel semmi gond, kinek mi kell igényei és lehetősége szerint
Si vis pacem, para bellum - Ha békét akarsz, készülj a háborúra
-
pr1mzejEE
addikt
Hogy most milyen csicskákkal (!!!) rakott össze ez a játék az hihetetlen..
Football More Than Just a Game .. Calisthenic is way for life..
-
Slystyle
őstag
Gyertek, gyertek, eddig nem sok negatív tapasztalatom volt ESEA-n.
Több az értelmesebb ember, mint a hülye, de azért itt is megfordulnak. Múltkor Coccolino-val fogtunk ki pár eszementet, de még mindig jobb, mint MM-en várni a szerencse shot-okat.Arkennys: Na az az egy oldal már szerintem manapság nem oszt, nem szoroz, sőt! Ha értelmesebb emberekkel játszhatok premade nélkül és ráadásul 128-as szervereken, akkor miért szenvedjek MM-en? Mi ezért vonultunk át Faceit-re először, de mostanság az is elég elterjedt lett mostanság és több is lett a kevesebb IQ-val rendelkező játékos is. ESEA-ra meg ugyebár ezen emberek többsége úgyse fog befizetni, ettől kellemesebb is a környezet. ~1600HUF/hó meg szerintem nem túl nagy összeg.
A legtöbb komment a topikban arról szól, hogy mennyire hülye embereket fognak ki társnak... MM-en szerintem egy 4-5-ös premade nélkül nem is éri meg felmenni, mert úgyis csak felidegesíteni fog, mintsem szórakoztatni. A 64tick-es anomáliákról meg nem is beszélve.Persze aki akar, maradjon meg MM-nél, én csak a saját tapasztalataimat osztottam meg.
-
Xero
nagyúr
válasz liszkai_davi #15179 üzenetére
Engem azért kellő mértékben felbasztak a mázlijaikkal és a nem létező hitboxukkal.
-
Arkennys
addikt
válasz #57770240 #15174 üzenetére
Hidd el, AK2-n se jobb a helyzet mocsok sok a csaló is, és az olyan is aki totál agyhalott. Pl folyton kirohan mikor védekezni kéne, két mp és kikapják sniperrel. Először azt hittem valaki kilépett és bot csinálja ezt, de nem. Azok szoktak ilyet.
zero: hát azért "erőltetjük" mert nekem pl nincs humorom még egy helyre regeléssel szórakozni, és annak a rendszernek az esetleges nyűgjeit is benyelni. Simán belépek a játékba és keresek onnan meccset részemről. Bár az ilyen okosak bosszantanak azért, maradok ennél én is.
-
Xero
nagyúr
válasz #97716736 #15175 üzenetére
Mert a faceit hulladék, az esea pedig fizetős. Arról nem is szólva, hogy több pro/expro véleménye is az, hogy sheriff-sas alatt kár eseazni.
Az más kérdés, hogy lassan én is rászánom magamat és előfizetek, mert tele a hócipőm a fantom lövésekkel.Most is mentem kettőt innen a srácokkal. Nukeon semmit nem kaptak az ellenfelek, bármivel lőttem őket. Mirageon fura módon első félben 20 fölött lőttem rájuk. Szóval ez a kiszámíthatatlanság visz a sírba.
-
törölt tag
De könyörgöm, Nova 4-be olyan hülyéket dob ne néha, hogy csak csodálkozom, hogy lehetnek Silver 4-nél nagyobb rangon.Esküszöm ott különb playerek játszottak Bírom, hogy azért vagyok alacsony rangon, mert a csapattársaim bénák, de lenne tudásom feljebb is...
[ Szerkesztve ]
-
Ace owner
addikt
válasz #65537792 #15172 üzenetére
Dm-en néha elkapom és alázok, máskor meg engem aláznak. Csak elég szegényes a set upom, szóval néha beakad a játék, kéne egy vga
Droppolt végre egy Huntsman ládikót, szerintetek csak sale után adjam el? Akkor többet ér gondolom, eléggé lement az ára.
[ Szerkesztve ]
Galaxy Fold 4
-
Ace owner
addikt
Esetleg ha kell egy noob is a csapatba, tolnék néhány versengőt magyarokkal is végre Meg jó lenne tanulni valami skillesebb társaktól. Vagy nem lehet a szintkülönbség miatt?
Galaxy Fold 4
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #15165 üzenetére
majdnem írtam valamit, de kibannolnának így csak helyeslek
cyber: igen, nem lehet ingame leáztatni sajnos, hogy másra átnyálazd ha felraktad ellenben le lehet kaparni később, de akkor a matrica eltűnik
-
törölt tag
Ez a matricás dolog hogyan működik? Felteszem ott is marad?
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15163 üzenetére
ebből egyik se tetszik, még blue fissure esetleg. Az apple szerintem rusnya, a sárkányos meg olyan kisebbségi makkoscipős-sárkányos műanyaginges érzésű nekem A fade meg...nem vagyok szivárványpárti de ilyen hűbakker dejó érzésű glock skint nem láttam még részemről
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15159 üzenetére
Tudom, de alap amíg summer sale van is olcsóbban maradnak az itemek, ha meg még leárazás miatt kevesebbre ugrik az áruk, az csak jó. Persze ha ez megtörténik akkor az alatt vásárolok be
A kár, hogy pl glock skin nemigen van ami tetszik...max a kígyóbőrös cucc ami esetleg.
-
Arkennys
addikt
válasz #97716736 #15157 üzenetére
jaja, én is most veszek skineket, eddig vártam párral direkt. Mondjuk sale végefelé fogok bevásárolni, ha addig nem megy el valami ellenállhatatlan ajánlatra a wallet.
megnézve még kell majd famas, mac10, glock és XM sörétes skin, aztán amiket használok, mindenhez lesz egész jó. Még esetleg sima M4eshez is keresek majd valamit.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most hogy itt van a CS:GO leárazás, az értékesebb Skinek ára szépen megcsappant, úgyhogy aki akar beszerezni jó áron, most az akciók alatt érdemes megvásárolni.
Phoenix ládáról meg ne is beszéljünk -
Radnix
senior tag
válasz Coccolino_O #15139 üzenetére
FÚÚÚÚJ famas
-
BTminishop
aktív tag
Valaki akar Sniper Elite V2 Co-Opozni?
-
ch003067
addikt
Van esély rá, hogy legyen olcsó CS:GO a vásár alatt ???
-
Andris837
senior tag
Közben akit érdekel OVS Fesztiválon megy egy 4-es döntő.
Nosika eléggé ancients párti, de eléggé letört a szarva amikor a WiLD hozta az első mapot. Most jön Train.
A résztvevő csapatok:
WiLD.CoolerMaster: gabesson, FoDa, FLASH, plum, rmL
ancients: DEv, KODIAK, nkRRR, xRx, V1CE
ZYLEX eSports: ASSA, RAISY, boco, MR.Bad, spinner
CryCore Gaming: SpeeDy, N3R0, neware, gbk, 7Ruv3iPhone SE (2022) | iPad (9. gen) | HWAPO | Ryzen 5 3500X / 16GB 2666MHz / MSI A320M-A PRO / ZOTAC GTX 1660 6GB TWIN FAN
-
Slystyle
őstag
Nem tudom, nekem CS-ben a scope-os fegyverek sose adták. Párszor már használtam, de többségében max 1 frag és utána feküdtem is. Néha volt csak nagyobb tarolásom vele.
Majd DM-ben elkezdem használgatni és meglátjuk mi lesz, hátha ráfanyalodok. Igaz a társaságban, akikkel szoktam menni játszani, már van egy jó AWP-s, így nincs égető szükség még egyre.[ Szerkesztve ]
-
Xero
nagyúr
válasz Slystyle #15136 üzenetére
Volt egy zsák mázli ebben, hogy nem lőtték el az fix, de WP-vel azért lehet ott tarolni. Hülyék voltak hogy nem futottak ki jobban, de nem tudhatták mi van igazán jobbra, így kénytelenek voltak tömörülni.
A WP pedig jó állat. Amennyire nem szerettem az elején, az utóbbi hónapokban annyira megkedveltem. Néha-néha már 1.6 szinten adja.
[ Szerkesztve ]
-
Arkennys
addikt
válasz Coccolino_O #15139 üzenetére
Én is most kezdem el használgatni néha jobban, azelőtt ellenszenvvel viseltettem iránta , valahogy nem állt kézre. Igyekszek ezen változtatni
-
Slystyle
őstag
válasz Andor22 #15137 üzenetére
Azt se szoktam sose venni, nem látom értelmét. Egyszerűen ha be mákolnak, akkor oda lett ~6k. Ha meg nem, akkor úgyis csak a sírás megy érte. Inkább megmaradok a szokásos M4 és AK-nál vagy ha force buy, akkor Famas vagy Galil-nál. Ezekkel is van még mit fejlődnöm bőven.
-
PeL
addikt
válasz Andor22 #15132 üzenetére
Nem fps gondok, inkább skill gondok Van mikor elkap a gépszíj és elkezdek tarolni, de van hogy a meccs közepétől meg átmegyek full lowba és képtelen vagyok lelőni bárkit is. Baromira hullámzik a skillem valamiért mindig, lehet többet kéne CS-znem, az utóbbi hetekben elég keveset toltam.
-
PeL
addikt
-
htc07
addikt
Most akkor ha 128 a tick, akkor elvileg annak kellene egy 7,8 alatti ping is nem?
-
Slystyle
őstag
Egy kis clutch ace ESEA-n ma.
-
mAtThIaN
csendes tag
Köszönöm a gyors válaszokat, egyébként 1280x960-ban futtatnám, teljesen lebutítva
Akinek nem jó esetleg valami, akkor próbálja meg az indítóparancsnál a -threads parancsot, és ha 1-2 mpre belaggol, akkor vegye le a prioritást magasról, ha az sem oldja meg, akkor ez megint csak rejtély, hogy mitől jönnek a laggok :/ A mostani gépemen is csinál ilyet, döcög 100-120 fpsen, aztán hirtelen leugrik 50-60 ra, az egér (SteelSeries, szóval nem ócska szar) is belassul, akadozik.. -
mAtThIaN
csendes tag
-
mAtThIaN
csendes tag
Sziasztok!
Van valakinek tapasztalata CS:GO ban az FX8320 -val?
Nyár végére szeretnék összerakni egy új konfigot, amellyel GO -znék legfőképpen..Motherboard : Asus M5A97 EVO R2.0
CPU : AMD FX 8320
CPU Fan : Artic Freezer 13 / Cooler Master Hyper T4
VGA : Asus GTX750 Ti 2GB
Memory : Kingston HyperX Blue 2x4GB DDR3 1600Mhz
PCH : Thermaltake V3 BlackX Edition
Power : Chieftec CTG-500-80P
HDD : Western Digital Caviar Blue 500GB (előző gépből)Ezzel a processzorral ilyen "környezetben", mennyi fps-re számíthatok? A cél a fix 200-250fps elérése.. lehetőleg turbo nélkül
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tudástár Counter-Strike: Global Offensive
- Milyen NAS-t vegyek?
- Autós topik
- Színpompás Galaxy S25 széria érkezik
- Mobvoi TicWatch Atlas - üzemidő ultra
- Ukrajnai háború
- Diablo IV
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Asszociációs játék. :)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- További aktív témák...
- Apple Watch Series 7 45mm Midnight Aluminium Case, GPS
- Xerox 106R04349 Dualpack fekete
- LG 27GR95QL - 27" OLED / Limitált LoL Edition / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync
- Gamer Pc eladó! 32GB RAM/Ryzen 5 5600/ 1TB SSD/ 5700XT/ RGB-s ház
- Panorámás Gamer PC! i7-8700/GTX 1070 Ti 8GB/16GB RAM/512GB+128GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest