- sh4d0w: Netflix? Ugyan, VW előfizetés!
- LordAthis: Ismét egy "Idióta" A.I. Projekt, hogy meglovagolja az aktuális trendeket...
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Geri Bátyó: Megint tahó voltam – SZEMÉLYISÉGFEJLŐDÉS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- LordAthis: AI (és másra is használt) Cluster építése - Második Cikk
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Mr. Teddy #2316 üzenetére
lol
..Igen igy már annyira nem jó ár érték arányú hogy kell venni hozza potmétert vagy másik ventit.. sőt én már az előlapi szabályzó panelnél tartok
(8k).. de nem fogok venni sztem ilyet.
. Ja és persze hogy én is megnéztem tegnap neten hogy az AC Freezer 7 pro az 4 tűs csatis és ez tovább bosszantott
Meg az hogy az első Hyper TX (ami még nem TX2 volt és külön AMD-s meg Inteles volt) az is 4 tűs volt .jáj
..
Egyébként én olvasgattam a topikba hűtő vásárlás előtt és csak azt láttam hogy a giga lapok tudják szabályozni azt viszont nem hogy a P45 az nem
ez a legolcsóbb venti szabályzó zalman FAN MATE 2
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! 1000W Sesonic FOCUS GX-1000 Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNÖYRŰ/GARIS/AKCIÓS Lian Li HydroShift !!!!LCD!!! 360R (RGB) FEHÉR
- BESZÁMÍTÁS! 850W ASUS ROG STRIX Gold tápegység garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION+ Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Noctua NF-A12x25 PWM Chromax
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3041, 96% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest