- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- bambano: Bambanő háza tája
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
sid.:Rc211v
őstag
válasz
Mr. Teddy #2316 üzenetére
lol
..Igen igy már annyira nem jó ár érték arányú hogy kell venni hozza potmétert vagy másik ventit.. sőt én már az előlapi szabályzó panelnél tartok
(8k).. de nem fogok venni sztem ilyet.
. Ja és persze hogy én is megnéztem tegnap neten hogy az AC Freezer 7 pro az 4 tűs csatis és ez tovább bosszantott
Meg az hogy az első Hyper TX (ami még nem TX2 volt és külön AMD-s meg Inteles volt) az is 4 tűs volt .jáj
..
Egyébként én olvasgattam a topikba hűtő vásárlás előtt és csak azt láttam hogy a giga lapok tudják szabályozni azt viszont nem hogy a P45 az nem
ez a legolcsóbb venti szabályzó zalman FAN MATE 2
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- Azonnali kézbesítés az év bármely pillanatában
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest