- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Commodore The C64, Ultimate
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Pajac: Hawking
- Luck Dragon: Óraátállítás
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
A hétvégén raktam össze a gépem ilyen hűtővel. Nagyon megszenvedtem vele. Az volt a jelenség, hogy bepattant a helyére, majd egyszercsak kiakadt az egyik pöcök - mindig ugyanaz. Kétszer levettem és újra feltettem - közben persze egyre jobban elmaszatolódott a paszta. Aztán rájöttem, hogy azért pattan ki mert az egyik lefogató láb talpa (az alaplapra felfekvő rész) nem vízszintes, és ha sikerül is bepattintani akkor is a deformáció miatt mindig kiakad. Miután egy fogóval víszintbe állítottam tökéletesen beakadt. Szóval felszerelés előtt jól nézzétek meg, hogy vízszintesek-e a leszorítók talpai, különben ki fog pattanni.
Másik tanulság, hogy a BIOS-ban Voltage Control-ra kell állítani a CPU-fan vezérlését. PWM-mel nem megy - azaz csak maximális sebességgel. Bár gondolom ez triviális a nálam olvasottabbaknak, csak lusta voltam végigolvasni a topikot.

Most olyan 37-40 C körül van a proci (2750-es 3360-on, 2.35V), és 1000 körül pörög a ventilátor. Amikor 1900-on pörgött, akkor azért már hallható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pro billentyűzettel bővült a Galaxy Tab S11 Ultra kiegészítőinek sora
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Nagy aksival és erős hardverrel megjött Magyarországra a Poco X8 Pro és Pro Max
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Crimson Desert
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Opel topik
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- LG 27G640A-B - 27" IPS / QHD 2K / 300Hz & 1ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync / DisplayHDR 400
- Dell Latitude 5430 14" Touchscreen i5-1235U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
- Apple Watch Space Black rozsdamentes acél szíj
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest