- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: AMD Ryzen 7 7700X vs AMD Ryzen 9 9900X Cinebench R23 & R24 Benchmarkokban mérve
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Argos: Adjátok vissza a netet! - szeretnék elaludni!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sh4d0w: Árnyékos sarok
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lazax
csendes tag
A hétvégén raktam össze a gépem ilyen hűtővel. Nagyon megszenvedtem vele. Az volt a jelenség, hogy bepattant a helyére, majd egyszercsak kiakadt az egyik pöcök - mindig ugyanaz. Kétszer levettem és újra feltettem - közben persze egyre jobban elmaszatolódott a paszta. Aztán rájöttem, hogy azért pattan ki mert az egyik lefogató láb talpa (az alaplapra felfekvő rész) nem vízszintes, és ha sikerül is bepattintani akkor is a deformáció miatt mindig kiakad. Miután egy fogóval víszintbe állítottam tökéletesen beakadt. Szóval felszerelés előtt jól nézzétek meg, hogy vízszintesek-e a leszorítók talpai, különben ki fog pattanni.
Másik tanulság, hogy a BIOS-ban Voltage Control-ra kell állítani a CPU-fan vezérlését. PWM-mel nem megy - azaz csak maximális sebességgel. Bár gondolom ez triviális a nálam olvasottabbaknak, csak lusta voltam végigolvasni a topikot.
Most olyan 37-40 C körül van a proci (2750-es 3360-on, 2.35V), és 1000 körül pörög a ventilátor. Amikor 1900-on pörgött, akkor azért már hallható volt.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos autók - motorok
- Amazon Fire TV stick/box
- Vicces képek
- Autós topik
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Először égett le egy újságnál a GeForce RTX 5090
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Kuponkunyeráló
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest