Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
- hcl: Máté tíz pró
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Valami új érkezik november 5-én. (Egy vékony Motorola)
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Mr. Beast retteg, elveszi az AI a munkát
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Sokkal drágább lett az „olcsó” Tesla, mint várták
- LEGO klub
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- LG 42LX330C 42" LED-backlit LCD TV - Full HD
- Telefon felvásárlás!! iPhone X/iPhone Xs/iPhone XR/iPhone Xs Max
- LG 27GP850P-B - 27" NANO IPS - 2560x1440 - 180Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDR 400
- LG L192WS monitor eladó: 19" 1440 900
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest