- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Meggyi001: Egy olcsó vállfás megoldás a pólóimnak...
- Android másképp: Lineage OS és társai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- ricshard444: Fényképező ? Telefon helyett
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Yutani: Yutani Retró Hangkártyái: OAK Mozart Wavetable
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Shadahin01
csendes tag
ha valaki alkatrészként árul G25-öt és jó a pedálja akkor csak a pénztárcád a gát.Most vettem egy driving force pro-t úgyhogy nekem is indul a cocpit project
Valaki esetleg tud majd adni felhomályosítást azzal a kerékkel kapcsolatban illetve, hogy ez a labda gázpedál kombó hogyan is működik? mod: mintha láttam volna valahol alkatrészként árulva.Ha sikerül előtúrnom akkor belinkelem.
-
djrobaa
aktív tag
Hardverapróba raktam fel egy hirdetést, hogy g25 pedált keresek. Jó sok időbe telt, de aztán irt egy srác, hogy van neki egy eladó és ha megtudunk egyezni akkor eladja nekem. Külön még nem láttam sehol se, hogy valaki árult volna. Még az ebay-en sem. A bekötése nem nehéz, igaz a 3 pedálból csak 2-őt tudsz használni, hacsak nem veszel hozzá egy Leo Bodnar kábelt. Ha tudsz szerezni akkor segitek majd összekötni a DFGT-vel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen videókártyát?
- PlayStation 5
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- World of Tanks - MMO
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G9 OLED 240Hz Dual QHD 0,03ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest