Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- antikomcsi: Való Világ: A piszkos 12 - VV12 - Való Világ 12
- Amazon Kindle JailBreak
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sidi: 386-os Chicony gázplazma laptop memóriabővítése
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Garry84: Sumák aprós?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Lalikiraly: Kinek milyen setupja van?
Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
joca1
tag
Én csak a tapasztalataimat irtam le,nekem semmi gond nincs a pedállal.
De teszteken is irják,hogy anyaghasználatban jobb az f430 ha nekem nem hisztek,de nekem tök mind1,csak véleményt alkottam és irányt próbálok mutatni,hogy melyik miben jobb a másiknál illetve miben gyengébb,teszem ezt úgy,hogy egyik márkát sem részesitem előnyben. -
joca1
tag
Vagy LOGITECH DRIVING FORCE GT vagy THRUSTMASTER F430-at vegyél ebben az árszegmensben.nekem mindkettő volt iletve van is,de szerintem az f430 jobb és ráadásul olcsobb is.anyaghasználatban is jobb(fém váltókar,fém pedálok,fém kormány egy része)+tetszetősebb a kormány is+finomabban is lehet vele vezetni és ha ez nem elég akkor még kormánytekergetés közben se kell halgatnod a recsegéseket,ropogásokat mert ez szijas megoldás.Ráadásul én gyilkoltam elég komolyan mind2-t úgyhogy F430-at vegyél szerintem.időtálloságban egyikkel sem volt még problémám.Az F430 gyengéjének azt mondják,hogy csak háromnegyed fordulatot lehet tekerni a kormányon ellentétben a driving force gt 2,5 fordulatával szemben.de kérdem én,melyik játék igényli ezt?
Szerény tapasztalatom alapján bőven elég a háromnegyed fordulat,jó mondjuk lehetne akkor már egy egész de igy sincs vele az ég világon semmi gond.
Illetve még annyi,hogy erőben erősebb a DRIVING FORCE GT,de szerintem itt is bőven elég amit az F430 tud.
Remélem tudtam segiteni. -
joca1
tag
AZ első három csuszkán állitottam 2-6-7%,és igy most nekem nagyon jó lett ahoz képest,hogy még az autóhoz sem lehet hozzányúlni,viszont azt hozzáteszem,hogy én is szarakodtam vele vagy egy napot,hogy beállitsam mert nekem sem volt jó sehogy se,ez is csak egy véletlen szüleménnye,jah és Thrustmaster f430-as kormánnyal,ráadásul tapasztalataim szerint nálam 1 % is nagyon sokat számit a beállitásnál,de nyilván másnak is ha ilyen nehéz mindenkinek beállitani.
-
joca1
tag
Nekem most sikerült megszoknom,illetve beállitanom a kormányt,hamar itélkeztem mert nemrég még azt irtam,hogy elég rossz lett az irányitása,de igy már rendben van.
Esős részét a játéknak sokkal jobban eltalálták ennek mint a 2011-nek értem ezt irányitásra meg grafikára is.A mesterséges inteligencia is okosabb szerintem sokkal mint a 2011-nek,de a valósághoz képest nagyon messze van még mindig.Ha értékelnem kellene a demot akkor idáig 10/8-as a mutatvány,ha sokat fog segiteni az irányitáson az autóbapiszkálás akkor nem lesz ez rossz játék. -
joca1
tag
Sziasztok,nekem az irányitás nehezen emészthető az előző verziókhoz képest,vagyis nem lenne vele bajom,csak nem értem,hogy ha beérek egy kanyarba és ki akarok gyorsitani vagy még ott sem tartok,hogy kigyorsitok és már megy is ki a hátulja ahogy beérek a kanyarba,thrustmaster f430-al tolom,idáig egyik játékkal sem volt ilyen problémám.
Állitgattam már mindent,ráadásul rengeteget szimulátorozok úgyhogy passz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- Apple MacBook Air M2,8/256GB,Dobozával,12 hónap garanciával
- Acer Nitro 5 AN515 I7 9 gen 32 gb 1650
- 151 - Lenovo LOQ (15IAX9) - Intel Core i5-12450HX, RTX 4060
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest