- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- MasterDeeJay: Noname 1TB-os SATA SSD teszt
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- M0ng00se: Hardvert áruhitelre?
- Gurulunk, WAZE?!
- Hieronymus: A németországi vasúthálózat
- body007: # Raspberry Pi Zero W + Alpine Linux Wi-Fi Telepítési és Konfigurációs Útmutató
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
válasz
Steady74 #875 üzenetére
Nem dehogy
azért azt tudom hogy mennyivel elötte kellene fékeznem, pár kört mentem már 2010 meg 2011-el is. Ha kis ívbe veszem be a kanyart, tehát rátapadok a kanyar belső ívére np.
Viszont ha elrontom az ívet és a pálya közepén kanyarodom, akkor kezd kisodródni kifele, hogy is mondjam... ha nagyon kiszélesítem a kanyart akkor sodródok kifele.
Látom fess neked is van ilyesmi gondod.
Ja és amitől megint eldobom az agyam hogy a végpont felé tekerve a kormány felpuhul majdnem teljesen
És nem tudok vele mit kezdeni. 220 fok van beállítva nekem. 100 - 35 - 35%: középrehúzás pipa be 0%
A játék FFB beállításai nekem 20-30-10
Ti nem tapasztaltok ilyen hibát?
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W10 I Cam I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO Ideapad Gaming 3 notebook - i5 11320H 16GB DDR4 256GB+1TB SSD GTX 1650 4GB WIN11
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest