Hirdetés
- bb0t: Ikea PAX gardrób és a pokol logisztikája
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- sziku69: Szólánc.
- Gurulunk, WAZE?!
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
munky
őstag
A menü elég pofásnak tűnik, az kifejezetten tetszik. A többi viszont egyelőre erősen "marketinghalandzsának" hangzik. Az időjárási rendszerről például már minden évben elmondják, hogy előfordulhat hogy a pálya egyik fele vizes, míg a másik száraz, meg hát amúgy is tök király az egész, viszont ebből még nem sikerült tapasztalnom semmit egyik részben sem. A hangok szerintem gyengék voltak eddig mindegyik évben, pedig óriási szerepük van. Még ezzel a körítéssel is eszméletlen sokat dobna rajta, ha a valódi motorhangokat vennék fel belsőkamerás felvételekből. A BF3 jó példa ilyen szempontból, mert ott tényleg rámentek erre, és durva az eredmény hangulat szempontjából, bár az egy FPS, ez érvényes lenne egy autóversenyre is. Szóval a hangokra sokkal nagyobb hangsúlyt kellene fektetniük ennél, de gondolom ez extra pénz lenne és nem ér nekik annyit. A kocsik kezelését majd csak kipróbálás után tudjuk meg úgy is. Nekem azzal sok gondom nem volt, mert nem várok vérbeli szimulátort. A tavalyi viszonylag jó iránynak tűnt ilyen tekintetben, bár talán lehetne kicsit kevesebb tapadás. Mindenesetre várom a demót, az után talán okosabbak leszünk.
-
-
Motion_Blur
félisten
Ha ilyen fizikával adnák ki az F1 2012-t, kb. tized annyian játszanának vele mint a 2011-el. Sajnos...
Újabb videó: On Board Lap of New US Grand Prix circuit, Austin, Texas
mod: valszeg a legnagyobb hibát, a pályalevágásokat nem javították

Új hozzászólás Aktív témák

- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3750, 100% Akkumulátor
- AKCIÓ! Lenovo Legion Go S 32GB/1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRKISÖPRÉS! Eladó projektorok!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- magyar billentyűzet - 172 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Az előző részben is játszottam ilyet és meg kell mondjam néha egy kis szerencse is elkel az embernek, főleg Monacoban
.
Szerintem gamescom-ig nem kapunk normális gameplay videókat.