- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- urandom0: Kicsit most elfáradtam...
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 6 – Néhány egyszerű tésztaétel
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3565 üzenetére
Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján...
Igazad van, komolyan mondom, éjjel 1 óra volt, mire el tudtam aludni ... ekkorát nem szoktam tévedni
Nem tudtam az előtörténetet, nem mintha bármin is változtatna, kicsit feszültebb is vagyok mostanában, de ez sem mentség persze ... nem tudok mit mondani ... nagyon sajnálom, ez most nagyon mellé ment
Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve... Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!!
Köszönöm szépen ! -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3562 üzenetére
Köszönöm a megértést, tényleg benéztem ezt csúnyán
, még mindig rosszul érzem magam miatta nagyon, még egyszer is elnézést kérek mindenkitől
-
sith7
félisten
Nem nekik szólt, félreértés volt részemről
A "barátom" azt mondta az egyik futam előtt, amikor végignézte a résztvevőket hogy "na mi van, itt az egész gocompete ?" ... ezt követte a roncsderbi ... most meg olvastam, hogy megint alkottak a w2w - k, + a csillagok állása , fiam rosszabbodó állapota, ezt váltotta ki belőlem
Steady74
Köszi a megértést -
sith7
félisten
Akinek nem inge ...
... nem nektek szólt ...
... nekem egyszer itt valaki azt mondta, hogy nem kell mindenen megsértődni ...
... nagyon felhúzott múltkor az a gyerek, és azt mondta az egyik futam előtt, hogy "na mi van ... itt az egész gocompete ?"
Elnézést kérek minden gocompete -s kollégától , szar napom volt ma, bocs még 1x is
Mindenesetre ez rólad is sokat elárul...
Semmit nem tudsz rólam, hidd el ... -
sith7
félisten
A tudást el lehet ismerni, és el lehet ismertetni normális játékkal is, és természetesen, akinek nem inge, nem veszi magára.
Tegnapelőtt én vezettem a mezőnyt másfél körön keresztül, totál feltartottam mindenkit, mégsem löktek ki, hanem, amikor a 2. kör közepén hibáztam, elmentek mellettem ... így is lehet.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3541 üzenetére
Azért löktek ki, mert te egy PH! - s , köcsög, noob vagy, nem pedig tökéletes gocompete - s, vagy w2w - s. .. ennyi ... egyébként az utóbbiak közé, csak minimum agysebészi doktorátussal lehet bekerülni, olyan magas ott az IQ szint.
Tudod, pont az ilyen emberek miatt van a magyaroknak olyan "jó" hírük a pc - s játékok világában .... is ... pl. BF3 - ban van olyan szerver - és egyre több - ahonnan csak , és kizárólag azért bannolnak ki, már az első 1 percben, mert MAGYAR vagy ... ez nem kacsa, aki nem hiszi el , keressen erre rá a fórumban. Gondolom ott is ment a tisztességes, etikus játék
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3521 üzenetére
Na, azt a DRS nélküli 1:45 - öt én is szeretném látni
-
sith7
félisten
Egyébként nem értem én ezt, bár lehet, csak én vagyok így vele, de mintha az esős kihívások könnyebbek lennének, mint a száraz pályások ... ezek megvannak 1 óra alatt /mindhárom érem/, míg a száraz pályásokkal napokig kínlódok ... nem pont fordítva kellene lennie ?
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3490 üzenetére
... aki annyit megy, az már uralja az Erő sötét oldalát ...
-
-
sith7
félisten
Nekem ez az 1-2 óra, az este 9 - től kezdődik ... amikor már alszik a család ... nekem sem napközben
szerk.:
A Grid 2 - re miért lesz több időd ?Pepi79
Pedig a manuál váltó az, ami még sok tizedet hozhat...Igen, olvastam róla ... na .... majd egyszer azzal is komolyabban foglalkozom
-
sith7
félisten
Köszönöm az elismerést
Azért tartani még nem kell tőlem
, 5 pályát ismerek, abból ez az első, amire azt mondom, hogy talán megy valamilyen szinten ... igaz, erre rászántam bő 2 hetet, esténként napi 1-2 órával számolva
Játszottam már veled pár futamot, azért Te még bőven más dimenzióban autózol mint én... meg ugye más a TT, meg más a verseny, hús - vér ellenfelekkel szemben
giigz
Neked is köszönöm az elismerést, de az az 1:45 .... az hihetetlen
... bár mint írtam, az első, és utolsó kanyarban van még, csak már elég késő volt, és abbahagytam ... ha idővel minden pálya így menne, egy szavam nem lenne ...
szerk.:
Azt még nem írtam sehol, szóval azért még van mit fejlődnöm bőven, mert ez még csak automata váltóval futott idő volt... manuális váltóval átmegyek fűnyíróba
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3472 üzenetére
Én kontrollerrel tolom karácsony óta, nem a legolcsóbbal, nem is a legdrágábbal, a lényeg:
X-INPUT - os legyen, a direkt input nem elég ... az x-input lényege, hogy a két "ravasz" is analóg, magyarul a jobb oldali pl. a gáz, bal oldali a fék, és ezekkel finoman lehet adagolni mindkettőt. Egy átlag kontrollernél ezek a ravaszok nem analógok, azoknál csak annyi előny lenne, hogy finomabban lehetne kanyarodni ... ezekkel az xinput -o s kontrollerekkel már megközelíthető - szerintem - a kormány.
Eredménye nálam bőven van, lásd pár hsz - szel feljebb
Igaz ez se mérvadó, mert itt van giigz ufo fórumtársunk, aki laptop bill. - el is agyonver
...
Nekem ilyet hozott a Jézuska, ami 8k volt a szombathelyi MM - ban.
szerk.:
Ilyenek még - ha jól tudom - az Xbox kontrollerek, meg a Logitech - ek, csak azok már drágábbak.szerk.2:
Jim74
Ne stresszelj, mester, közhelynek tűnik, de ehhez a játékhoz tényleg idő kell, meg türelem ... sok, sok türelem ... nem ma kezdtem a pc -s játékokkal való játékot, de ez az a game, amiből 10 esetből 8 - szor, ALT + F4 - gyel léptem kiMeg az a különbség csak 2 tized ...
-
sith7
félisten
Annyira írogattátok itt az 1:4x:xxx időket SPA TT - re, hogy nem hagyott nyugodni a dolog, mondom, ha megvan a Kimi gold, akkor talán lenne jobb az időm TT - ben, mint a mostani 1:51:xxx
Az elmúlt 2 óra képekben
És a vége ...
Az első kanyarban, és az utolsó lassítóban van benne még , szóval elhiszem az 1:44, 1:45 - ös időket.
-
sith7
félisten
Ne töröld le ... nekem ez legalább két hét volt, napi 2-3 óra játékkal úgy, hogy csak ezt próbáltam ... hidd el, én is untam már, de most már csakazért is meg akartam csinálni, nem igaz, hogy másnak sikerül, nekem meg nem ... csak idő kérdése ... mondjuk, most már a végére annyira képbe kerültem, hogy tudtam, pl. ha az első kör végére legalább nem közelítem meg a 8.-9. helyezett párost, akkor ESC, és verseny újraindítása, mert esély nincs, hogy utolérjem. Sokszor volt, hogy az utolsó kanyarban értem el, de onnan már esélytelen volt megnyerni ... na az idegesítő volt rendesen
1:47:1xx ??????
Nekem TT - ben 1:51:1xx a rekord ... igaz az még régebben volt, lehet ha ma próbálnám meg, akkor jobb lenne ... akkor viszont nem értem, hogy miért nem megy neked ?
Ha TT - ben 4 mp - cel gyorsabb vagy ... oké, itt nem lehet állítani semmit, a rich - en kívülNe add fel, próbálgasd, meg esetleg nézz videókat róla, én is onnan jegyeztem meg, hogy kb. mennyivel megy néhány kanyarban , melyik sebességi fokozatban ... ezeket felírtam, memorizáltam + 2 hétig csak ezt toltam ...
Egyszóval nagyon komolyan rákészültem
Tényleg, egy kérdés, ha a Button kihívást megcsinálom aranyra, akkor megadja a bronz, ezüstöt is, vagy meg kell csinálni mind a 3 -at ?
-
sith7
félisten
Köszi
Igen, a legnehezebben, amúgy már a második kör felénél lehet látni a minimappon
Motion_Blur
Puttony/Gombos= Button
Ez jóMC HOBO
, igen, bár nem elsőre, de meglett
mokus1
PC - n tolom, kontrollerrel, amúgy amikor nekiálltam, akkor ilyen 1:55 - ös 1:56 - os köröket mentem, hát az nagyon kevés, aztán, amikor bementem 1:55 alá, akkor már kezdtem közeledni hozzá, de ehhez a győzelemhez, be kellett mennem 1:54 alá is, 1:53:386 volt azt hiszem a leggyorsabb kör ... természetesen rich beállítással.
Youtube - n amiket néztem videókat, abban 1:54 - es időkkel is megcsinálták, csak én nem tudom egyszerűen jól bevenni, azt a hosszú balos kanyart ... azt mindig elrontom, és azért kellett jobban kapaszkodni.
-
sith7
félisten
LC power
Amit még szintén ne HKCDe a tápos topicba írd be mennyi pénzed van, mi a konfig és megmondják a frankót
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3383 üzenetére
nem félrehúzódásokból állnak állnak majd a futamok
Erről szó nem volt, azt írták többen, hogy amikor a fehér nyíl mellettük volt, akkor már nrm húztak rá azíre, mert tudták, hogy van mellettük valakikeményebb, de még sportszerű küzdelmeket
Ebből az egyik hiányzott csak ... -
sith7
félisten
válasz
MC HOBO #3363 üzenetére
sith7, kicsit jobban figyelhetnél, ha körhátrányban vagy... úgy toltál le a pályáról, mintha pozició-harcban lettél volna...
... nem rémlik ... de ha így volt, akkor bocs, kicsit felment bennem a pumpa tegnap
szerk.:
Megnéztem a videót, emlékszem, de azért a kilökést tőled is megkaptam csak, hogy érezzem, hol a helyem ... azt hiszem visszamegyek az SC2 világába, ott egyértelműbb minden. -
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3359 üzenetére
Zárt versenyek, megbízható emberekkel, csak így megy.
A tegnapi napig, csak ilyen versenyeken vettem részt.
-
sith7
félisten
válasz
Motion_Blur #3354 üzenetére
nem innen voltak ..., de amúgy nem volt olyan vicces, mert tönkretették több ember játékát is
-
sith7
félisten
+1 aztán befejeztem
A hab a tortán az volt, hogy az egyik kollégával az első 10 percben beszélgettem ... hát az egy nyílt támadás volt az agysejtek ellen, ez a szint 23 évesen , egyszerűen elkeserítő
-
sith7
félisten
Köszi, meg fogom nézni
szerk:
Hockenheimring, első kanyar, mutatja a kollégát, amint leszorítja verszomjast a fenébe, lökdösi folyamatosan, de rá is b@szik a kis köcsög, mert kisodródik ő is ... ja, és amikor megelőztem, és ő volt az utolsó, nem én, akkor érdekes módon lost connection lett ... nagyon érdekes, de a következő futamon, 3 perc múlva, már ott feszített ... hirtelen visszajött a net , ugye ?Verszomjas ugyanezen a futamon, követett egy srácot fél körön keresztül , többször fékeznie kellett miatta, de nem lökte ki, hanem megvárta, amíg a következő körben, az első kanyarban ki tudta fékezni ... nahát ... így is lehet játszani
Én megértem, hogy ha valaki ügyesebb, - tisztában vagyok a képességeimmel, nem kergetek illúziókat - nem is ezzel van a gond, előzzön meg, de ne taposson el, alázzon szét, utána meg röhögjön a pofámba ... elegánsan is meg lehet oldani a dolgot ... és meg kellene tanulni veszíteni is, de ugye ide már azért egy kicsit komolyabb intelligencia kellene.
-
sith7
félisten
Szerintem a játék hevében nem tudja az ember le reagálni a másikat és ezért vannak balesetek,de ez benne van
Már megbocsáss, de ez hülyeség ... mi eddig mindig le tudtuk reagálni az elmúlt hónapokban, és nem vérben forgó szemekkel játszottunk
Figyeltünk egymásra, azt akartuk, hogy mindenki jól érezze magát, még az is, aki utolsónak fut be a célba.
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3341 üzenetére
Steady74 diplomatikusan megfogalmazta a lényeget, minden benne volt, de hogy nyugodtan aludjál
, nem veled volt a gond
Szerintem szerencse, hogy nem volt fenn mindenki egy TS - en, mert ott minden lett volna, csak szép magyar beszéd nem ... azt se vetted észre, hogy az egyik verseny előtt kiszavazás indult az egyik versenyzőre ?
Ilyen itt még sose volt ... sőt ...
giigz
Köszi a bíztatást, majd talán hétvégén előveszem megint a játékot, de vasárnap előtt tuti nem ... ez a mai este most elég volt 2 napra is -
sith7
félisten
ok
szerk.: megnézem, köszi--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
A ma esti futamokról 3 szó jut eszembe ..... gusztustalan, és magyar mentalitás
Akinek nem inge ...--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
-
sith7
félisten
válasz
barcalaci84 #3324 üzenetére
fel van rakva, de a 2. kör elején még nem is látom
... mondjuk azt nem értem, hogy az utána lévő Lewis Hamilton - os, esős futamok viszont meglettek elsőre
-
sith7
félisten
Hát pedig nagyon kíváncsi vagyok, mert laptop billel ilyen jó köröket menni, mint amilyen időket be irogattál régebben is, számomra elérhetetlennek tűnnek, még kontorllerrel is
Tudom, hogy nem vagyok egy F1 ász, ezért lennék kíváncsi egy videóra, hogy mit csinálok rosszul
-
sith7
félisten
Szerintem igen ... ha leszek , 9 előtt én se leszek ...
giigz
Hát nem tudom ... néztem youtube videókat is, már kívülről tudom melyik kanyar milyen sebességi fokozat, próbáltam már manuális váltóval is ... valahogy nem megy ...... ha egyszer leesek az ideális ívről, akkor vége a dalnak ... valahogy kevésnek érzem ezt a 3 kört ... ha még egy fél lenne, akkor meglenne
... na mindegy, ha lesz kedvem, küzdök még majd vele
-
sith7
félisten
válasz
Steady74 #3287 üzenetére
World of Tanks szerverről már megindult a transfer az F1 2012 Lotus box - a felé , csak kicsit át kellett alakítani a box - ot, hogy a Tigris beférjen
Jim74
Miről beszélsz papa ... 3 mp - vel gyorsabb vagy a SPA TT - n, mint én ... neked max. a hátsó lökhárítódat fogom nézegetni -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3274 üzenetére
Gyere csak ...
-
sith7
félisten
Köszönöm a válaszokat
-
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3233 üzenetére
ok, lehet félreérthető voltam, szóval 3 féle váltó van a játékban
automata
manuális
automata és manuális .... ez a 3. ez milyen váltó ? -
sith7
félisten
válasz
werszomjas #3229 üzenetére
Jó kis mix volt
Egy kérdés:
Ez milyen váltó ?
automata és manuális váltó -
sith7
félisten
-
sith7
félisten
válasz
hermanyi #3195 üzenetére
Na az szép volt ... azt inkább pü - ben mutasd meg, ne itt
Na azon a pályán most mentem 2. - szor, de pl. india, canada, korea, valencia ... ezeken tegnap mentem először
Amúgy nem vezetsz rosszul csak kicsit darabosan kicsit több íven és kicsit lassan
Hát ezt mondom én is, hogy nem megy -
sith7
félisten
Egyébként rájöttem, hogy hiba volt veletek játszani ...
Az ütközésekről végül is igazából én tehetek ...a pályák 80% - át nem ismerem, és a játék sem megy olyan jól, mint Nektek; ezért fordult elő többször is, hogy előbb fékeztem, mint vártátok volna - mert gondolom Ti ott még nem fékeznétek - , lehet nem is azon az íven fordultam mint kellett volna, nem gyorsítottam ki olyan jól és ezért jöttetek belém.
Szóval Ti nem az én súlycsoportom vagytok
... mondjuk ez látszott a köridőkön is.
-
sith7
félisten
Egy évzáró PH gurulás, ma este ? /gondolom holnap este nem sok mindenki lesz beszámítható állapotban
/
-
sith7
félisten
Nincs valami olyan mod, ami eltünteti belső nézetben azt az antennát ... nagyon zavaró ... így nem tudok játszani ... nem is tudom más hogy játszik így, pont a fókusz közepén van
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3070 Ti 8Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NVME SSD/2-3Év gari
- Asztali PC , R5 8400F , RTX 3070 , 16GB DDR5 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Intel Core i9-14900K - Cores x 24
- Új Gamer PC Ryzen 5 9600X/RTX 3060 12Gb/2x8Gb DDR5 6000Mhz/500Gb NV3 NVME SSD/2-3Év gari
- Újszerű garanciális Dell Precision 3580 i7 1370p/32GB DDR5/1TB/RTX A500/100%sRGB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2159
- Honor X8 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új Dell 5330 Latitude 13.3 FHD IPS i3-1215U 4.4Ghz 6mag 16GB 256GB Intel UHD Win11 Pro LTE Garancia
- iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2147
- Akció! Sérült! Corsair Icue 5000X RGB Számítógépház! Olvass leírást!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest