Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• MC HOBO

aktív tag

válasz sith7 #3551 üzenetére

Akinek nem inge ... :R ... nem nektek szólt ...

Nekem mindenképpen az "ingem", hiszen az én kezdeményezésem volt anno a gocompete.hu, nem kevés időt és energiát áldoztam rá, ezért bármi, ami a gocompete-ről szól, az bizonyos mértékig az én "ingem"... Nem kell mindenen megsértődni, ez biztos. Nem is sértődtem meg, csak kicsit meglepett, hogy a W2W-ből kiindulva hirtelen a gocompete is "szar-alakok-társasága" lett a szemedben... Biztosan van közöttünk is olyan, akire még ráférne egy kis tapasztalat a FAIR-PLAY és a korrekt versenyzés terén, de szerintem olyan kirívó esetek messze nincsenek, mint pl. ez a kismedvee gyerek... Természetesen nem tudok mindenkiért felelősséget vállalni, így elnézést kérek minden esetleges hibánkért, hiányosságunkért! Tudom, hogy mindenki törekszik a korrekt versenyzésre, aki nem, az meg is kapja a magáét a fórumon, abban biztos lehetsz... :K

Semmit nem tudsz rólam, hidd el ...

Elhiszem, nem is állítottam, hogy bármit is tudnék rólad...
    ...én csak annyit írtam, hogy egy ilyen poszt arról is sokat elárul, aki megfogalmazza...

Egy szó, mint száz: szerintem ne általánosítsunk egy ember minősíthetetlen viselkedése alapján... :N

Köszönöm szépen mindenkinek, aki felszólalt a gocompete.hu védelmében!!! :R :R :R :R

Ui.: Én biztosan nem foglak levenni a "barát-listámról" emiatt, sőt, részemről a dolog el van felejtve... ;) Gyermekednek őszinte szívből jobbulást kívánok!!! :K

• Steady74

addikt

válasz sith7 #3551 üzenetére

A gocompete a PHs srácok sikertörténete, messze túlmutat azon, amit itt el lehetett volna érni a fórum keretein belül.

Hobo-nak, werszomjasnak, meg ferikeba-nak (ha még jól emlékszem), Vixennek és Motion Blur-nak hatalmas köszönettel tartozik mindenki, akár még tuggyukki is szerintem, hatalmas dolgot alkottak, amiből (setupok, best lap videók) olyan versenyzők tanultak meg vezetni és lettek jó pilóták, mint shikarae (bocsánat ha nem így hívják). A minimum, hogy a tisztelet kijár nekik.

W2W-t személy szerint kerülöm, nekem szórakozás a játék, amit ők legutóbb teljesen tönkre tettek, még egyszer nem kérek belőlük.

Új hozzászólás Aktív témák