Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Aweriot: Cloudflare és mi
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- potyautas: Levél gyermekemnek
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant--
üzenetére
Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák

- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3735, 100% Akkumulátor
- Microsoft Surface Laptop 4 13.5" i7-1185G7 16GB 512GB 1 év garancia
- Lenovo T450s notebookok - 14", i5-i7, 4-12GB RAM, eu vil.bill, számla, gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest