- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Hieronymus: Három júniusi képem
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Android másképp: Lineage OS és társai
- VoidXs: Tényleg minden játék optimalizálatlan?
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rolly Dy07
senior tag
válasz
--Lorant-- #516 üzenetére
Szerintem nem igazán nézegetted a játékban, hogy melyik ismerősöd mikor jelentkezett be utoljára a Live-ra. Mert az utóbbi 5 hónapot leszámítva, az elmúlt 2 évben folyamatosan játszottam online. Sajnálom, hogy nem futottunk össze. A 2011-es lemez a megjelenés napja óta benne van a gépben, sosem vettem ki, mert csak azzal nyomattam.
Az utóbbi 5 hónap meg a honváltás miatt volt offline, mert ez ugye eleinte némi lemondással jár.A játékról meg annyit, hogy megveszem. Ha ferraris sapkámért adtam 9k-t, akkor a gamma is megér nekem annyit. Ha 15k lenne akkor is megvenném, mert direkt félre raktam rá. Egyszerűen szeretném és kész. Nincs ezen mit csodálkozni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, külső akkumulátor eladó
- Latitude 5450 27% 14" FHD IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vibill gar
- Új Steelseries Arctis Nova 4 Wireless gamer fejhallgató 1 év garanciával
- Urmet Dialog PA3120 180 wattos digitális erősítő 1 év garanciával
- Lenovo Thinkpad USB-C dokkoló
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700K / 32GB DDR4 / RTX 2060 / 500GB SSD
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- LG 77G4 - 77" OLED evo - 4K 144Hz 0.1ms - MLA - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook S761 - i7-2GEN I 8GB I 320GB I 13,3" HD I HDMI I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest