Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sh4d0w: Van-e még?
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- joghurt: Megtarthatod a jogsid?
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- Real Racing 3 - Freemium csoda
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés

- 8 ÉV GARANCIA! Seasonic Vertex PX 1200W 80 PLUS Platinum Full moduláris tápegység.
- GIGABYTE GeForce RTX 5080 AORUS MASTER 16GB GDDR7 256bit 3+1 év Alza garancia
- NZXT Kraken 360 (RL-KN360-B1) GARANCIA MÉG 50 HÓNAP!
- Samsung Galaxy tab A8 SM-X200 10,5 " tablet
- 480-512GB bontatlan M.2 NVMe SSD-k eladók GARANCIÁVAL/SZÁMLÁVAL (a Te nevedre kiállítva)!
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Lenovo ThinkPad X13 Gen 2 i5-1145G7 16GB 512GB FHD+ HunVillBill- 1 év garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4121
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- Dell Precision 5520 15,6" FHD, Xeon E3-1505M v5, 16GB RAM, Quadro 4GB VGA, SSD, jó akku, számla, gar
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....