Hirdetés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Gurulunk, WAZE?!
- lezso6: Nemzetközi újév visszaszámlátor alkoholistáknak
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
- vrob: Próbálkozás 386 alaplap újraélesztésre
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák

- Sorozatok
- Boldog Új Évet Kívánunk 2026-ra!
- Mit várunk 2026-ban a mobilpiacon?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Energiaital topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- Anno 117: Pax Romana teszt
- Napelem
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! ASRock X870 R9 7950X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4090 24GB Be quiet Pure Base 501 LX white
- Karácsonyi akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 1000GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év gar
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....