- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- ldave: New Game Blitz - 2026
- hmzs: Fujitsu Futro S920 csúcsra járatva
- aquark: Flipper PC-n!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
Megérkezett a Codemasters legújabb, a Formula 1 2012-es szezonját feldolgozó része, PS3-ra, Xbox 360-ra és PC-re egyaránt. A játék egyik legfontosabb újítása a Young Driver’s Test mód lesz, amelyben gyakorlatilag megtanítanak F1-es autót vezetni és hasznos tanácsokkal látnak el a bajnoksággal kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
MajaG
senior tag
Tudom, hogy itt lenézitek az xboxot, de nagyjából mivel tavaly se volt semmi különbség a két játék között grafot leszámítva, ( ill pc bugosabb volt) így leírom, mik a tapasztalatok.
Az első 5 percben, marhára tetszett a dolog nehezebbnek tűnt. Aztán állítgattam a kormány beállításon. ( kocsin nem lehet a demoba...zsír alap quick setup van) Ezután, az autó teljesen sín autó. lett.
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....
A kamera nézetek sokkal jobbak, a cockpit kimondottan jó lett. Az AI valamivel jobb.
Új hozzászólás Aktív témák

- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Last contact: rejtélyes körülmények között semmisült meg a 34343-as műhold
- Magisk
- BestBuy topik
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Red Magic 11 Air – vékony házból süvít a szél
- Xbox Series X|S
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- További aktív témák...
- Erős (HP Omen 17) gamer Laptop! -i9 13900HX, RTX 4090 16gb/175w tgp, 32gb DDR5, 1tb SSD
- riello UPS SDH 3000 - Szünetmentes tápegység - 3000 VA -2U
- Fortinet FortiGate 100E - Tűzfal
- Ruckus ZoneFlex 7363 - Access point - hozzáférési pont - Több db
- 2TB - 2,5" SAS - HDD - HP MM2000JEFRC 2Tb HDD - új dobozos
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4322
- iPhone 14 Pro Max 256GB 100% (1év Garancia)
- Xbox One S All Digital 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Részletre. Kingston FURY Impact 32GB DDR5 4800MHz KF548S38IB-32
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Én mindig cockpitből játszom, illetve minden segítség ki van kapcsolva. Na most itt nem lehet tő gázzal kanyarból kijövet megpördülni. Olyan kb, mintha mindig kipörgésgátlód lenne. Az autó annyira könnyű, mintha repülővel mennél. Olyan mintha visszarakták volna a 2011 helyett a 2010 fizikáját kis túlzással. A graf szép lett, a szárnyak szépen mozognak. A kers fantasztikus lett. Ami fura, h DRS-nél nincs meg a levegő hang, így csak a visszajelzőről tudod, hogy aktív. Röviden ennyi. Én lehet visszamondom az elő rendelésem....