- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- weiss: Pant* rant
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- N€T0X|N: Stellar Blade után
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Gurulunk, WAZE?!
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07 #5138 üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
-
Unbaised-Ben
senior tag
válasz
én nem vettem észre végsebességben különbséget, sőt, ott volt a szélárnyékomban, és alig tudott közeledni szerencsétlen
-
ftomi74
tag
válasz
Nem emlékszem pontosan, de kb 10mp-et vert rám Yas Marina 20%-oson, úgy hogy letörték a szárnyam az 1. körben és meg kellett várnom a míg az előttem repkedő, pörgő autók után tovább mehetek.
Nem tűnik lehetetlennek -
--Lorant--
aktív tag
válasz
Hát én nem tudom,de valszinü az a pálya jobban ment neki nem?
épp most játszottunk egy oltári jót G1el.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Crypto Trade
- Trollok komolyan
- Xperia 1 VII csereprogramot hirdetett a Sony
- MuziX blog: Kipróbáltuk a GGMM multiroom rendszerét
- Írországban lezárult, az USA-ban csak most indul az Apple dráma
- További aktív témák...
- ASUS ROG STRIX 850W GOLD Fehér / White Moduláris Tápegység
- TUF A15 FA506IU 15.6" FHD IPS Ryzen 7 4800H GTX 1660Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung HW-QS700F 3.1.2 Hangprojektor (BONTATLAN!)
- TUF A15 FA507NUR 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7435HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe gar
- ThinkPad T16 Gen2 16" FHD+ IPS érintő i7-1365U 32GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 55G4 - 55" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest