Új hozzászólás Aktív témák

• Unbaised-Ben

senior tag

Mostanság elegem van az agresszív, lökdösődő, leszorító g****-ből, így mostanság nem ők szívatnak engem, mert én szívatom vissza őket azonnal, és ez engem egy kicsit boldoggá tesz :DDD . Pár napja már "sportot" űzök abból, hogy ha megszívat valamelyik vagy csak akarna, csúnyán beleessen a hibájába :D

Egy két eset:
    - vár 1 kört, hogy utolérje az élmezőny, lekörözném, vár az egyik oldalon(poros íven), megyek az ideális íven, ő elém rántja a kormányt, én meg az ő oldalára, mivel számítok arra, hogy elém vág.
    És így szépen helyet cserélünk, ezután jön a szélárnyékomban, én lehúzódok előtte, és fékezek, ő elmegy.
    Ez után 2 lehetőség szokott lenni, vagy kilép a szerencsétlen, vagy még szórakozik, ha szórakozik, megtolom egy kicsit féktávon, azt szevasz :C

- a másik az, amikor harc közben, egyenesben(!!), szánt szándékkal leszorít a pályáról (utolsó körben általában), OTT, ahol 5 autó elfér, szóval direkt csinálta, az azt következő kanyarban megtolom egy picit féktávon, így egy kicsit kiment a pályáról, szóval egyáltalán nem volt durva lökés...
    2 kanyarral később fékezés nélkül belém akar jönni, de ghost car lett, így nem tudott belém jönni. És így belecsapódott a falba :DDD
    Persze később neki áll feljebb, h mit képzelek... Adott is report-ot a szerencsétlen :DDD

A lényeg, hogy mostantól próbálom móresre tanítani az ilyen szerencsétleneket. :U
    Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de már unalmas az, hogy elkúrja egy fair play-től mentes "versenyző" a szórakozásunkat.

Új hozzászólás Aktív témák