- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Doky586: Adattár lemez előkészítése távlati Windows telepítéshez
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sellerbuyer: Te tudod, mi mennyit fogyaszt az otthonodban?
- skoda12: Webshopos átverések
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
Új hozzászólás Aktív témák
-
Unbaised-Ben
senior tag
Mostanság elegem van az agresszív, lökdösődő, leszorító g****-ből, így mostanság nem ők szívatnak engem, mert én szívatom vissza őket azonnal, és ez engem egy kicsit boldoggá tesz
. Pár napja már "sportot" űzök abból, hogy ha megszívat valamelyik vagy csak akarna, csúnyán beleessen a hibájába
Egy két eset:
- vár 1 kört, hogy utolérje az élmezőny, lekörözném, vár az egyik oldalon(poros íven), megyek az ideális íven, ő elém rántja a kormányt, én meg az ő oldalára, mivel számítok arra, hogy elém vág.
És így szépen helyet cserélünk, ezután jön a szélárnyékomban, én lehúzódok előtte, és fékezek, ő elmegy.
Ez után 2 lehetőség szokott lenni, vagy kilép a szerencsétlen, vagy még szórakozik, ha szórakozik, megtolom egy kicsit féktávon, azt szevasz- a másik az, amikor harc közben, egyenesben(!!), szánt szándékkal leszorít a pályáról (utolsó körben általában), OTT, ahol 5 autó elfér, szóval direkt csinálta, az azt következő kanyarban megtolom egy picit féktávon, így egy kicsit kiment a pályáról, szóval egyáltalán nem volt durva lökés...
2 kanyarral később fékezés nélkül belém akar jönni, de ghost car lett, így nem tudott belém jönni. És így belecsapódott a falba
Persze később neki áll feljebb, h mit képzelek... Adott is report-ot a szerencsétlenA lényeg, hogy mostantól próbálom móresre tanítani az ilyen szerencsétleneket.
Lehet, hogy valakinek nem tetszik, de már unalmas az, hogy elkúrja egy fair play-től mentes "versenyző" a szórakozásunkat.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Wise (ex-TransferWise)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Autós topik
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Kézbe fogható paradoxon lett az iPhone Air
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Pro Max 512GB,Újszerű,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Részletre elviheted akár 365 napra. Bankmentes. Gamer Laptopok , Gamer monitorok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3074, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3238
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3326, 94% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest