- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Lalikiraly: Astra kalandok @ Harmadik rész
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Fogkefe: elektromos vagy manuális?
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- hdanesz: 50. Debrecen Nagydíj - nemzetközi salakmotorverseny - életemben másodjára
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
Új hozzászólás Aktív témák
-
--Lorant--
aktív tag
válasz
Trihorn #6995 üzenetére
Én is ugy beraknám a videót kgyurcinak,hogy azt nem hiszitek el! annó mikor rátaláltam az oldalra(f1gh) na mondom milyen király ...tetszett az oldal,és még birok f1hez tölteni kiegészítőket is. örültem!! aztán,na mégis megkérdezem ,hogy müködnek e ezek a dolgok esetleg próbálta e valaki? magyarok,magyar fórum én is magyarul beszéllek stb. erre a válaszra várva kapom a fórumon a választ !! Tanuljak meg helyesen írni magyarul vagy különben le leszek tíltva.valami ilyesmit válaszként! oké ...gondoltam annyira spéci az oldal,hogy oda kell figyelni!!! hát próbálkoztam,de csak voltak hibák. hát kilettem dobva! szipka! mekkora gec....ség gondoltam! ilyenért!!? tudom én is ,hogy nem tökéletes a szövegem,de hát még is csak szerbia.,kisebbség! vajdaság! egyáltalán ,hogy nem szerbül tanítottak vagyis nem csak szerbül! Szóval ez a KGyuri szemtelen egy alak! ezek után ,hogy betelt a pohár lehet majd én lépek,ki! (pedig összetartásban volna az erő ,(meg a jó játék))is!
Új hozzászólás Aktív témák
- Szenzorosan védett 12V-2x6 kábel jött az ASRock berkeiből
- Google Pixel topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Elektromos autók - motorok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gaming notebook topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Ipad Pro 11 M4 - Cellular - 10 hó apple gari, 4 ciklus
- Gamer PC i7 32GB Rtx 3080
- HP Probook 440 G11 (9Y7Q2ET) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , 512SSD
- HP Probook 440 G11 (AA0Y5ES) - ÚJ 14" üzleti notebook - Core U5 , Win11 pro
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Pro Max Stílusos erő, Pro kamera rendszerrel! 128GB - 3 hónap gari!
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3239
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Apple Watch Series 9 45mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3052, 96% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Aorus B450 R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN I3 NEO 650W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest