Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neoteric
addikt
De PC-n sztem jobb a grafika, legalábbis amiket néztem screenshotokat, összehasonlítva PCt boxot meg ps-t, ott PC überelt mindent.
Én azt szoktam mikor van pár szabad órám, hogy kicuccolom gépet nagy tv elé a nappaliba, aztán xbox controllert rádugom és fotelből élvezkedem. Ezt a hagyományt sztem folytatom F1-el is.

Engem meggyőzött a játék, bár csak egy félórát játszottam a virginnél, de sztem fasza. X-Box kontrollerrel tolom, első 2-3 körben gyakran látogattam a bukóteret, de aztán rááll az ember keze, szokás kérdése szerintem az egész. Mondjuk még a manuális váltást nem mertem kipróbálni, egyelőre örültem, hogy a pályán tudtam maradni. Szerintem híven követem a PC játékok vásárlásával kapcsolatos elvemet és megyek a boltba 24ikén..

Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 14 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4056, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! HP Elitebook X360 1030 G2 - i5-7G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó One Plus Nord 2T 5G 8/128GB / 12 hó jótállás
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest