- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ricsi99: 6. Genes alaplap tündöklése.. kontra MS/Zintel korlátozásai.(Mehetnek a levesbe)
- sellerbuyer: Milyen laptopot vegyek? Segítek: semmilyet!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Argos: Az vagy, amit megeszel
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 1 – rizseshús másképp
Új hozzászólás Aktív témák
-
paramparya
őstag
válasz
Rolly Dy07 #4783 üzenetére
Te hogy a p*csába' mész így esőben?
Most tartok silverstone-nál, 3 nap alatt begyakoroltam, hogy egész jó köröket tudjak menni, megvan a pole (pro szintre levettem), indítom a versenyt, eső. [sadtrombone.wav]
Kb ötször indítottam újra a versenyt, gondoltam azért valahogy hátha összejön az utolsó előtti hely, de nem akarja (persze az idegrendszerem is egyre jobban távolít tőle
)
Nem volt semmi segítség bekapcsolva? Én ha nyomok egy kövérebb gázt, már pördülök is ki, pedig nagyon próbálom úgy, mintha tojáshéjon lépkednék, nem is csinálom rosszul szerintem, de így simán lehagynak. Pedig valenciát esőben sikerült második helyen hozni.
Force India, balról a második quick setup, és olyan eső, hogy nem extém esőgumin megy mindenki.
Mi a titok?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen alaplapot vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen légkondit a lakásba?
- Házimozi belépő szinten
- Samsung LCD és LED TV-k
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Windows 11
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezetékes FEJhallgatók
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G9 - i7-1270P I 32GB I 512SSD I 14,1" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- LG 65C3 - 65" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox!
- Apple iPhone 13 Pro Max / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2113, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest