Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- MaxxDamage: (TongFang) Medion Erazer Beast 16 X1 benchmark
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: A megfelelő matrac kiválasztása egy hosszú folyamat végén!
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Meggyi001: A végtelenbe...
- Invázió egy novellában 3-4. (Update) +5. fejezet! (18+ nyelvezet)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Steady74
addikt
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Sajnos már itt is egyre több a f@szkalap, magam is tapasztaltam, pl tegnap. Melburne, 20%, gum szim kikapcsolva, második helyen megyek, stabilan 1 mp körül az elsőhöz képest. A 3. körre behozom a hátrányt, a célegyenesre egyszerre fordulunk, én belül tudok maradni a kigyorsításnál. A célegyenes közepén nekinyom a jobb oldali falnak a k@cs@g. Következő körben ugyanaz a helyzet, csak már a célegyenes elejétől folyton előttem van, kb 25X vált irányt. Azt már nem is mondom, hogy a 4. körtől folyamatos a lekörözés, de szinte versenyezni kell a parasztokkal, h le tudjam körözni. 5. körben átveszem az első helyet, de csak a célegyenes végéig, mert úgy seggbe kúr a gyerek izomból, hogy a kavicságy túlsó végén állok meg...
Bence stratégiája lehet helyes, olyan pályán menni, amit kevesen szeretnek, mint pl kína, így a nagy számok törvénye alapján kevesebb lesz a köcsög.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Apple iPhone 11 Pro Max 64GB mobiltelefon
- Bomba ár! Dell Latitude E6440 - i5-4GEN I 8GB I 256SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF B760M i9 14900K 32GB DDR4 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN Z1 Plus Seasonic 850W
- PS Plus előfizetések kedvező áron
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi