Hirdetés
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Gurulunk, WAZE?!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- kraftxld: Diáklaptop - Dell Latitude 3140 - Királyunk ajándéka
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rototti
senior tag
válasz
Rolly Dy07
üzenetére
Végsebességben én nem láttam tőle semmi furcsát, csak az tűnt fel Brazíliában, hogy ő keménnyel indult, mi meg Unbaised-del lággyal és ugyanolyan gyors volt. Az elején ennyire kevés különbség lenne kemény és lágy között?
Tény, hogy nem vagyok formában, mivel kb hetente egyszer játszok, így elképzelhető, hogy keménnyel is jól tud menni ellenem, csak az volt a fura, hogy Unbaised tempóját is tudta tartani.Pár hónappal ezelőtt Montrealban történt ugyanez, ott keménnyel gyorsabban tudott menni, mint én lággyal. Akkor is furcsálltam, de lehet, hogy én hagyok benne időt.
Egyébként furán viselkedett pénteken, mert szinte az összes versenyből kilépett. Mivel a játék csak a győzelmek számát számolja, így nem értettem, hogy ez mire jó.
Új hozzászólás Aktív témák
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Számítógépház-választás 2025: airflow, kompatibilitás és hibák
- Banggood
- Formula-1
- Gurulunk, WAZE?!
- Philips LCD és LED TV-k
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- További aktív témák...
- Fujifilm 33/1.4 R LM WR
- Crucial P310 1TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új, bontatlan - 7100-6000 MBs - Eladó!
- Használt NVME M2 SSD-k - 1000 GB tól 2048GB-ig Samsung Hynix Intel Kioxia WD Micron Toshiba
- WD Black SN770M 2TB M.2 2230 NVME PCI-E 4.0 x4 - Új - 5150-4850 MBs - Eladó!
- Gamer PC 2025, Komplett gép, Garanciális alkatrészek, BESZÁMÍTÁS
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Mini PC! I5 10600KF / RTX 3060 12GB/ 16GB DDR4 / 1TB SSD
- Új állapotú, csúcstechnológiás Roborock Saros Z70 robotporszívó
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- PlayStation 5 FAT Lemezes + kontroller 6 hó garancia, számlával!
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest