Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- GoodSpeed: Egy bihari a Hajdúságban
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- laskr99: DFI és DFI Lanparty gyűjteményem
- eBay-es kütyük kis pénzért
- droidic: Windows 11 önállóság nélküli világ: a kontroll új korszaka
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoo123
senior tag
válasz
jozsi252
üzenetére
Én is így jártam, nekem az offline profilom tűnt el, azt írta ki hogy "autoload failed, corrupt save game" vagy valami ilyesmi.
Rossz hírem van: hacsak nem csináltál biztonsági másolatot előzőleg a profilodról akkor buktad a mentésed!
Kezdheted elölről a karrier módot, sajnálom!
Ez egy ismert hiba, a kiadott patch javítja elvileg, ha nem rakod fel a patch-et akkor az "autosave"' kikapcsolásával elkerülhető.
pcguru1[/B
"az a gond hogy a magyar futam utan kerdeztek hogy kit valasztok rivalisomnak,alonso massa vagy sumi.A problemam az hogy en szeretnek a red bull-nal tovabb versenyezni,viszont vettel nincs a valaszthato rivalisok kozott,hogy tudnam megoldani hogy a kovi szezont is a red bull-nal nyomjam
"Az a helyzet hogy csak akkor "érdeklődnek" irántad a nagy -Red Bull, McLaren, Ferrari- csapatok ha:
1. Minden versenyt lehetőleg dobogós helyen végzel, hogy (B)minél magasabb legyen a szinted(/B).
2. Minden (B)interjú során(/B) amikor szóbakerül hogy "gondolkozol e csapatváltáson", illetve hogy a "a csapattársad féltheti-e tőled a pozícióját" akkor (B)megfelelő választ kell adni(/B), ez fontos!
Én már az első évadban elértem a 22-24-es szintet már nem emlékszem pontosan, és amikor kérdezték hogy "szándékozok-e csapatot váltani", illetve hogy "szeretném-e ha egy nagyobb csapat felfigyelne rám" akkor mindig igent mondtam, illetve mindig dicsértem a csapatot is, és mindig pozitív értelmű nyilatkozatokat adtam.

Új hozzászólás Aktív témák
- Vostok Europe Limitált 3000db Space Race automata
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus A-Data 750W
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 Ti 8GB ZALMAN T4 Plus CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! Asus H370 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA CHIEFTEC 700W
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE Z370P PRO i7 9700 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 SUPER 8GB CM TD500 700W
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3605
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- HP 14 Elitebook 640 G10 FHD IPS i5-1345U vPro 10mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

"