- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
- GoodSpeed: Sapphire Radeon RX 9070 XT Pulse - út a harmadik AMD korszakig.
Új hozzászólás Aktív témák
-
LSL1337
őstag
csak azért mert nem vezettél f1-es autót, azért lehet fogalmad róla hogy hogyan viselkedik
egyszerűen nincs érzése a mod-nak akkor rossz,
de vannak nagyon jó community oldalal ratingekkel, lehet bőven válogatni, és rengeteg igazi autóversenyző játszik ezekkel a játékokkal, nekik van viszonyítási alapuk!de tényleg, hagyjuk már ezt a nem vezetted honnan tudod, akár ilyen is lehet dolgokat
amúgy meg pl tavalyi ETCC bajnoka, aki magyar, Michelisz is szimulátorokkal kezdte, de
wéber is, vagy grand turismo academy győztesek kapnak gt4-es ülést, és futamot nyernek, folyamatos dobogós helyezésekkel, stbmind1, f1-es autókkal amúgy sem szeretek sim-ezni, és nekem sem az rfactor a favorit, hanem az LFS, az adja a legreálisabb érzést nekem, annak jön be a legjobban a force feedback-je, de már nagyon off topic vagyok
bye
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo ThinkPad P14s Gen 2 i7-1165G7 32 GB Ram 512 GB SSD 1 év garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7450 - i5-5GEN I 8GB I 250GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Apple iPhone 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450 Aorus R7 5800X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 4060Ti 16GB Zalman N5 MF CM 650W
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest