- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Argos: Szeretem az ecetfát
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- sziku69: Szólánc.
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
Új hozzászólás Aktív témák
-
jimmy87
tag
Sziasztok!
Nekem 2 hozzászólásom is lenne ehhez a toppikhoz.
1)
Én 3 éve használok Codegen 400W-os tápokat ( kb 36 db volt 2 gépteremben) és azok kaptak mindent.Játékot,tanórákat,Versenyt ( INFOmaraton aki ismeri... egy kiss off: akit érdekel [link])) és semmi bajom sincs vele ( konfigok core 2 duo e7400,250GB samsung vinya+1 optikai DVD RW).Azóta is Codegen ház+tápas konfigjaink vannak csak kicsit jobb konfiggal
(e8200+8600GT,+20 db e7500+500Gb vinya+gt220).
2)
kb 2 hónapig volt nálam csere tápként egy ( a sajátomat vissza kellet küldeni a gyártónak GigaByte Superb 460W,azóta kaptam egy újat) és a húzott konfigomat simán elvitte.A konfig: Core2Duo e6600 @3,0GHz,Kingston hyperX 800@1000MHz,500Gb samsung winya,Asus Radeon 4850 512MB 625@660Mhz,993@1070 Mhz.,Cooler master HyperTX2 12-cm cserélt ventivel,+a ház elején 12cm -s venti+2 neon , meg egy TV tuner.És gond nélkül ment vele minden LAN partin is.Szal sztem az ólcsó kategóriában egész tűrhető.Bár azért az új Superb-el nem egy kategória
Hozzá kell tennem,h amiket használok,PFC-sek (h aktív vagy passzív nem tudom biztosra,de sztem passzív-ezen a területen szakértelmem hiányát nézzétek el nekem -) és 12 cm-s Fan van a táp alján.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Linux kezdőknek
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Az AMD-vel tervezi a következő generációs Xboxokat a Microsoft
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Sorozatok
- Goddess of Victory:Nikke
- Hálózati / IP kamera
- Apple MacBook
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- További aktív témák...
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Konzol felvásárlás!! Xbox Series S, Xbox Series X
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R9 5900X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest