Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1751) Hunmugli válasza Tyler Durden (#1744) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Na nekem is ilyesmi helyzet állt be, remélhetőleg csak koincidencia :DDD Mondjuk én nem 4500ról estem le :B

Egyetlen "szerencsém", hogy mindenféle decket próbáltam, hátha mindenki megtanult gólem ellen játszani. De ezek szerint csak én butultam egy kicsit a hétvégén.... Zárásig meglesz a 4k, talán a 4.3 is, ezért ez most annyira nem érdekel - de mindenképpen idegesítő, együtt érzek veled :O

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1752) Tyler Durden válasza Hunmugli (#1751) üzenetére

Én most hagytam is, mert már 3900 körülre leestem. Néztem páran a logot arrow-ra cserélték, tehát nem csak én érzem úgy, hogy a légi junitok ellen nincs védelem. Gyak ha rádobnak egy miniont vagy miniont hordát és nincs nálam baby dragon, akkor reszeltek is a gólemnek + épületekkel is elég szépen elterelik. Nézem tovább a vidiket és próbálok fejlődni, de egyelőre csak turnin fogom használni a dekket.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1753) Pompi válasza Tyler Durden (#1752) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Ugyan én kisebb szinten tolom, mert egyelőre csak 5-ös a gólem, de én 3500-ra estem 4000-ről, és nem is igazán megy a felkapaszkodás. Néha visszatérek a RG dekkhez, mert látom, hogy a klánunkban van akinek működik magasabb régióban még mindig. Kár, hogy még a 11-es arénból is kiestem, de egyelőre nem izgat, majd összejön / megtanulok egy új dekket, addig meg megy a ládanyitogatás meg a donate, aztán hátha meg lesz a 11-es szint, mert 4000 körül már az is gond volt, azért az a 300 hp tornyonként tud döntő lenni, amikor az ellenfele zöme már 11-es.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#1754) redwhite78 válasza WhiteWalker (#1750) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Nem hiszem, hogy az ebarbi fejlesztése most a legjobb deal a játékban. Azon túl, hogy az ebarbit nemrég nerfelték (ismét), az elixir költségéhez képest sok módon kivédekezhető.
A top játékos deckekben nem véletlen, hogy nem volt eddig sem megtalálható, a nerf után meg pláne.
Én is kifejezetten szeretek ellene játszani, mert szinte biztos, hogy elixirt nyerek rajtuk, vagy mehet belőlük egy ellentámadás.

never go full retard

(#1755) Janaboy válasza redwhite78 (#1754) üzenetére


Janaboy
veterán

Kérdés, hogy mi lenne jó helyette? Azért én ha velem szembejött a 12-es szinten, ütött rendesen.

Janaboy

(#1756) Tyler Durden válasza Pompi (#1753) üzenetére

Nekem 6os, de nem az a baj, inferno tower az ugye simán megeszi, ha nem tudsz lightning vagy vmi kis unitot ledobni, illetve amit írtam a minionok atom szívás szerintem. Sokszor végig védekezek, nem nagyon tudok lerámolni és lemegy 1 tornyom én pedig nem tudom beverni az ellenfélét. Látom a vidin Kuku nagyon megy, szal én vagyok a béna (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1757) szabolcs77 válasza Tyler Durden (#1752) üzenetére


szabolcs77
tag

golemes deck-el szépen haladok felfelé, igaz csak 3200-3300 körül vagyok. Amik szivatnak manapság, az nálam is a MH, log helyett lehet nálam is bejátszik az arrow. majd tesztelem. De akkor ez általános gond, megnyugodtam :)

(#1758) Tyler Durden válasza szabolcs77 (#1757) üzenetére

Én ezt éreztem magamtól, aztán megnéztem pár top playert és ott már log helyett arrow van, nem véletlen szerintem (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1759) frogfoot válasza Tyler Durden (#1756) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Èn is bènànak èrzem magam mert szinte ugyan azzal a deckkel megyek mint Fect mègis ő 4600 körül mozog èn meg nem tudom àtlèpni azt a frànya 4000 koronàt ,jò nekem csak 2 es a làvàm meg 5 ös a ballonom ,de ùgy èrzem illene magasabban lennem.

(#1760) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1758) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Próbáltam én is kuku deckjét, de a 10-es minionst kicseréltem egy 8-as megára, mert folyton lezappelték. 4200 körül jutottam vele, de nemrég lecseréltem. Kicsit kiszámíthatatlan volt számomra a deck, amit nem szeretek. Csomó sima győzelem, de ugyanúgy benne volt egy zakó is szinte bárki ellen.

Most loptam egy hogos deceket (cannon, archers, knight, skelo, ice spirit, hog, fball, log), amivel lényegében pillanatok alatt szétkapták a 6-os golememet és hund kivételével szinte minden ellen jó. Ez sokkal stabilabb, nincsenek vele nagyon elbénázott meccsek. Ezzel 4400 körül vagyok, pedig elég alacsony szintű több lap is.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1761) Sedos


Sedos
csendes újonc

Nekem nincs log, ezért eddig is arrow-val toltam, bár amint lesz cserélem. Ha MH jön, másnem rádobom az ewizz-t, de a legegyszerűbb ha kézbe van akkor még mindig a BabyD..

Egyébként, én nagyon úgy érzem ezzel a heal spellet akkora meta váltás lesz, hogy beszarás... :D
Ballon + heal? Fixen elér a toronyig, ha csak nem rocketolják le, tulajdonképpen semmi nem fogja meg... Már most fix, hogy jönni fog rá nerf... Remélem elixirköltséget fognak emelni mert ennyiért konkrétan hülye aki nem haszbálja... Olyan lesz szerintem kezdéstől mint az ebarb buff után... Minden deckben benn lesz :D
Tournament szinten ha lefirebolozzák a witch/muski/wizik/stb egységeket szinte nulláról felhealeli max hpra... :DDD Mindez 3 elixirért... :D alig op... Nem is a nagyobb tankokon fog ez sokat segíteni, hanem a supp egységeken Vagy mondjuk 3 muski + heal :D (mondjuk ez lightningal így is jól counterelhető)

egy szó mint száz, tele a gatyó rendesen miatta, úgy fogja felborítani a játékot szerintem mint mostanában semmi... :D

(#1762) redwhite78 válasza Sedos (#1761) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Majd meglátjuk mennyire lesz használható, mindenesetre könnyen mellé is lehet vele fogni, ha gyógyítás után letakarítanak valamilyen spellel.

Rendszeresen csinálom, hogy muskétásra, wizire, witchre fireballt tolok a toronnyal együtt és alig marad életük. Aztán ha eléraknak valamilyen tankszerűt és/vagy aprónépet, akkor legfeljebb eltolok még egy logot. Most vicces lesz, ha fball után heallel visszahozzák a hp-t és nyertek egy elixirt.

De ellenoldali támadás esetén egy ebarbi+rage+heal push is érdekes lehet. Lehet a főtoronyt is lekapja.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1763) F-ECT$ válasza frogfoot (#1759) üzenetére


F-ECT$
titán

Szerintem a 4600 (sőt most megütöttem a 4700-et is) csak egy szerencsésebb sorozatnak köszönhető, ugyanis egy csomó rare-em még 8-as, a balloonom nekem is csak 5-ös, és a commonjaim is 11-esek. De az tény, hogy hónapok óta ezzel a deckkel tolom, kell hozzá gyakorlat, hogy ne csak a triviális meccseket nyerje meg az ember (mint minden deckhez).

Dive ever, work never.

(#1764) frogfoot válasza F-ECT$ (#1763) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Valamièrt lvl 6 os ballonra emlèkeztem akkor mèg inkàbb emelem kalapom grat a 4700 hoz.
Tombstonet kivettem beraktam helyette a goblin ganget remèlem bevàlik illetve a zappot az arrows helyett.
Van egy klàntàrsam ő e wizit meg sima goblint tett be a tombstone meg a megaminion helyett ő is felment vele 4600 ra.
Az biztos kell hozzà rutin de sajna sok counter van pl inferno tornàdò ès ezek szinte minden deckbe megtalàlhatòak.

(#1765) WhiteWalker válasza redwhite78 (#1754) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Nem terveztem 12-re fejleszteni , csak nem kellett sok hozzá így össze gyűjtöttem kíváncsiságból.
Meg goldom sincs rá , úgy hogy hagyom is. A bébi dragont nyomtam lvl5-re és a musketas lett lvl8.

(#1766) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1763) üzenetére

Az igen szép ilyen lapokkal gratula, nekem 4600 a tető pedig 13as rg-m van. Igaz most a nerf után valahogy nem az igazi, nem lehet már olyan agresszívan játszani vele a 2mp delay miatt.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1767) redwhite78 válasza WhiteWalker (#1765) üzenetére


redwhite78
aktív tag

A pénz az nálam is nagy úr. Több mint 300 ezer aranyat tudnék hirtelen elkölteni a jelenleg használt deckem fejlesztésére, mert a lapok már megvannak, csak a gold hibádzik...

never go full retard

(#1768) Tyler Durden válasza redwhite78 (#1767) üzenetére

Pont ezért kell egy fajta dekket tolni szerintem, egyszerűen ha nem tolod bele az irl lóvét a játékba, akkor nem engedheted meg, hogy össze vissza fejleszd a lapjaid. lvl11től felfele, már eléggé fájó az összeg amibe a fejlődés kerül :I

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1769) WhiteWalker válasza redwhite78 (#1767) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Jah , nagyjából itt véget ért a játék is nekem.

(#1770) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#1768) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja csak a folyamatosan jövő új lapoknak + balance change-eknek köszönhetően egy csomó lap kikerül a metából, és akkor az kidobott gold. (Bár a legtöbb lap azért használható marad a nerf után is, nagyon kevés egyáltalán nem használt lap van jelenleg.)

Dive ever, work never.

(#1771) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1770) üzenetére

Igen, de 1-2 junitot még inkább tudsz pótolni, mint egy komplett másik paklit felhúzni. Én költöttem valamennyit a játékra, de így sincs elég pénzem arra, hogy értelmes szinten tartsam másik pakliban a lapokat. 11ig el lehet jutni nagyjából, de onnan feljebb szerintem már esélytelen. 20k is nagyon sok, de az 50k egy másodlagos dekkre irreális..

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1772) jack474


jack474
tag

Szezon elején kicsit szenvedtem a jól bevált golem deckkel, de az RG/ebarb nerf meghozta a hatását, két karakterrel is meglett már a 4900. Lapok:
12es Torony: Golem6, Baby5, Lightning5, Mega9, Minions12, Skeletons11, EC9, Log 2 - 4999 jelenleg
11es Torony: Golem6, Baby6, Lightning6, Mega 9, Minions12, Skeleonts11, EC9, Log 2 - 4912 jelenleg

Kukuka 5200 felett jár az E-wizes változattal.

Szóval a deck az még mindig működik, nyugodtan lehet vele gyakorolni és fejleszteni, nem hinném, hogy egyhamar nerfelnének belőle bármit.

(Grand Challenge-re viszont nem túl jó már sajnos)

[ Szerkesztve ]

(#1773) Sedos válasza jack474 (#1772) üzenetére


Sedos
csendes újonc

Valóban jó, még mindig, bár én alacsonyabb szinten használom, még csak a 3000es határon léptem át. Első próbálkozásra nem igazán ment a deckkel, de kukuka elég jól elmagyarázza a dolgokat a videóiban, nagyjából már működik a dolog (legalábbis az én szintemen elég , amennyire elsajátítottam :D ) Most délután mentem vele 9 győzelmet és csak egyszer kaptam ki, mindez ladderen :) :C

a deck egyébként ugyanaz, kivéve a log helyett nekem arrow van, ( nincs még meg a log ) bár a sok minion horde miatt szerintem maradni is fog..

[ Szerkesztve ]

(#1774) Amur válasza jack474 (#1772) üzenetére


Amur
Topikgazda

Update után én meglódultam rendesen, aztán persze volt visszaesés(150 trophyt javítottam a rekordon).
4142 lett az új rekord. Nekem nem az e-wiz-es verzió van gólem deckből hanem a minion-mega minion.
Így annyira nem érzem a minion horde-ot vészesnek.
Ez mindenképpen beatdown deck, ahol a kulcs a torony hp-ja árán is, de nagy elixir előnyt kovácsolni.
Ezért a játék elején csak defenzíven kell tolni. Nem gond az sem ha 1000-1500 hp-t be kell áldozni egyik tornyodból. Ha közben tudod pakolni a collectorokat. Cél a dupla elixirig kettő menjen aktívan.
Ha nem támadja, innentől sima ügy, mert még ha van is elixir collector, mire a hídhoz ér a gólem van annyid hogy villám, plusz support is legyen letehető.
Nekem még mindig az ebarbi a legzavaróbb, mert gyakran tolják möggé a fire spiritet, és hiába csalnám el skelivel.. Sokszor kínomban villám, de még úgy is csapnak a toronyba párat..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1775) Tyler Durden válasza Amur (#1774) üzenetére

Pont ez az, hogy nem tudsz mindent levédekezni. Collector lerakás után is van, hogy megindulnak és nem csak barbival. Illetve nekem is minion és megaminion van a pakliban, de mikor rádobnak egy minion hordát a gólemre és csak a megaminiont rakod rá, vagy a megaminion kíséri a gólemet és először a horda a megaminiont üti le, utána pedig megy vele a gólem is.. Valamint ellenem 4k és felette ügyesen használják az épületeket, elcsalják canonnal, inferno towerrel leperzselik stb.
Illetve a másik amikor elég tanácstalan tudok lenni, mikor az ellenfél villámot használ és lelövi a collectort..

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1776) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1768) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Level 12-re (rare 10) csak azt fejlesztem, amit mindenképp használni fogok később is. Az arany így is kevés.

never go full retard

(#1777) Hunmugli válasza redwhite78 (#1776) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Honnan van neked annyi lapod? Nekem egy lvl9 rarem sincs, bár 25%+ már többől is megvan. Ehhez hozzátartozik, hogy 2 db 7es rarem van, a többi 8as. (Mind meg van ofc.)

Jó, én egyedül érzem magam, te ne érezd ue-t: így is kevés az arany :O ;]

Végre csak 2 meccsnyire vagyok a 4któl ismét, szóval ma nyugodtan alhatok. És gólemes deckkel mentem vissza (bár le is...)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1778) Amur válasza Tyler Durden (#1775) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ha támadják a collectort akkor nem rakok többet(pláne villám vagy rocketnél, fireball még határeset), és dupla elixirig építem védekezve az elixir előnyt. Utána indulok meg. Legalább kiismerem a lapjait addig.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1779) redwhite78 válasza Hunmugli (#1777) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Nem tudom, szerintem nincs sok lapom ahhoz képest, hogy tavaly március elejétől nyitom rendszeresen a ládákat és egyszer vagy kétszer vettem valamilyen "bestbuy" csomagot 3000 pénzért.
A commonokat fel tudnám húzni a lapszámot tekintve - ha lenne arany - level 12-re (minion horde és ebarbi kivételével, mert azt sokan kérnek) és rareből van két level 9, a többi meg félút felé jár a level 9 lapszámhoz. (Hog a kivétel az két hét és level 10 lehetne). Persze a többség csak chellenge szintig van fejlesztve.
És ennyi. Szerintem teljesen átlagos, sőt csomó olyannal találkozok 4200-4300 körül aki tele van level 13 common és rare 10 lapokkal.

never go full retard

(#1780) Amur válasza redwhite78 (#1779) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nekem két level9-es rare-em van, egyik a sokáig használt 3 muskétás(itt egy super magicalból kapott mennyiség indított meg nagyon) illetve a mega minion, ahol a kezdő 400(?)gemes offert megvettem mikor újdonság volt, és azóta kaptam giant chestből is nagyobb mennyiséget.
Tehát tény hogy mindig kellett egy kis hátszél.
Level 13mas common talán egy lesz ha a sima minion-t felhúzom,de ott még 1500/5000, egy ideig kéregethetem. RG-vel közelebb álltam, de a nerf után abbahagytam a kérését..
Pénz általában összejön mire a lapmennyiség. Kivéve ha elbohóckodom dühből történő deckváltáshoz felhúzott felesleges lapokra...
Most is van 72ezer aranyam, tehát simán meglesz a 100ezer mire az 5ezer lap.
Annyi hogy más lapból talán egy fut be addig fejlesztési szintre.(villámhoz még 4 lap kell a level 6-hoz, azt meg vasárnap megkapom)
Nem nagyon challenge-eztem mostanság, ezek a valkyre,muskétás mini challenge-ek nem hatottak meg.
Majd a heal draft challenge-be belenyomom ami gem-em van, mert draftban jó vagyok általában.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1781) WhiteWalker válasza Amur (#1778) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Ez a taktika most nagyon bejött.
Ugyanezzel a gólem paklival mentem pár kört .
Az EC jött fel utolsónak. Addig a többi lappal vedekeztem.
A golemet nem raktam addig , míg nem tudtam az EC letenni.
Igaz buktam egy tornyot is.
De a szép lassan le tudtam tenni a golemet , majd védeni és egy újabb EC is lekerült.
A hosszabitasban pedig már iszonyat elixir es mezony fölény alakult ki.
Az ellenfél mondjuk giant + Wizzard + graveyard komboval jött . Mondhatni könnyű győzelem volt.

[ Szerkesztve ]

(#1782) Hunmugli válasza WhiteWalker (#1781) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ma levertem egy gyereket, pedig 13as RG-je volt. Ha nem szedi a collectorokat és nem rushol le rögtön, akkor kb nyert ügy.

Azért szeretem ezt a decket, mert vannak vele izzasztó meccsek, de minden győzelem szép a maga módján. Csak meg ne unjam :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1783) WhiteWalker válasza Hunmugli (#1782) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Igen , ha az EC-t nem tamadja , vagy nem tudja , akkor elég nyert helyzet van.
Ebből a paklibol 3*20K gold kellene , ennyit tudnék fejleszteni.
Picit még erősödni fog igy nekem.
Viszont megfigyeltem , hogy 1 tornyot szinte mindig bukok , ami nem gond , bealdozhato a győzelemért :D
A rusholt paklik ellen kicsit nehéz nekem , ezekre nem találtam ellenszert. Felemsztik az elixirt , nem tudom lerakni az EC-t ha kézben van , vagy később a golemet...

[ Szerkesztve ]

(#1784) Amur válasza WhiteWalker (#1783) üzenetére


Amur
Topikgazda

Igen, a beatdown deckek legnagyobb ellenségei azok ahol folyamatosan támad az ellenfél, akár az olcsó cycle deckek, akár a támadó egységekkel teletömött "attack" paklik.
(kiskarival belefutottam egy olyan deckben ahol a dupla prince mellett giant skeli,giant és hog is volt..
Egyiket kivédekeztem, rakta a másikat, ész és gondolkodás nélkül. Valami 5.1-es elixir átlaga volt, mégis simán vert..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1785) WhiteWalker válasza Amur (#1784) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Aha , akkor annyira mégsem én vagyok suta , hanem ez a pakli velejároja.
Viszont egész jól kontrollálható a meccs. Tegnap óta játszottam kb 10 meccset , abból 8 win volt 1-1 egal és loose.
Szóval elég megbízható a pakli.

[ Szerkesztve ]

(#1786) F-ECT$


F-ECT$
titán

Hú de rohadtul nem fekszenek nekem ezek a draft challenge-ek. Harmadikra lett meg a 3 win...

Dive ever, work never.

(#1787) Amur válasza F-ECT$ (#1786) üzenetére


Amur
Topikgazda

Pedig nem gáz, csak nagyon taktikusan kell választani.
Legyen win condition, illetve ha már egy sok elixires lapot választottál akkor arra is figyelj hogy a többi választásnál ne szaladjon el a csikó. Az együtt használhatatlan lapokat átpasszolni, illetve amit már odaadtál annak a counterjét megtartani.
Szerintem a lapok metában való elhelyezése sem probléma sem neked sem másnak itt.
Lehet jól választani, de nem szabad elsietni. Sosem szabad csak azt a két lapot nézni, hanem az elözőleg megszerzett lapokat is kell, és kalkulálni azzal hogy te is a szart kapod nagy eséllyel a másiktól.
Tehát az általad választott lapokkal kell valószínüleg nyerned.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1788) F-ECT$ válasza Amur (#1787) üzenetére


F-ECT$
titán

Ez mind tiszta, de a maradék 4 lapra semmi ráhatásod nincs, a 10 meccsből vagy 6-ban kaptam Clone-t, Dart Goblint, Mortart és egyéb szinergia nélkül 0-t érő lapokat.

Dive ever, work never.

(#1789) Amur válasza F-ECT$ (#1788) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ez azért nem szabad hogy gond legyen, mert jó esetben te is átpasszoltál ugyanennyi nulla lapot.
Ezért írtam hogy az általad választott lapokkal kell nyerni.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1790) F-ECT$ válasza Amur (#1789) üzenetére


F-ECT$
titán

Ja, csak ha te kapsz 2 rosszat, ő meg egy jót és egy rosszat, akkor összességében neki lesz 1 jó és 1 rossz, neked meg 2 rossz lapod. Persze a szerencse forgandó, a harmadik menetben pl 3-0-t mentem, de előtte volt 1-3, és 0-3.

Dive ever, work never.

(#1791) redwhite78 válasza Amur (#1789) üzenetére


redwhite78
aktív tag

aha... amit
valasztottam: miner , baby , lightning, minion
kaptam: arrows, log, rocket, cannon

probalj ebbol jatszani: zap, fball, pekka, knight, musketas, ewizi, mega es wizard ellen. :D

never go full retard

(#1792) Amur válasza redwhite78 (#1791) üzenetére


Amur
Topikgazda

Az úgy elég kellemetlen..
Nekem elsőre háromból 3 winnel megvolt ez a challenge is.
Nem mondom hogy nem kell hozzá egy kis szerencse is, de többségében odafigyeléssel jó paklikat lehet összedobni. Ha 4-5 meccsenként bejön egy ilyen, az szerintem belefér.
Régen én is utáltam a draft challenge-et, aztán ráéreztem és azóta nagyon megy.
Van egy cikk róla ha gondoljátok, bár nagy dolgokat nem írnak benne:
draft challenge tips

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1793) frogfoot


frogfoot
csendes tag

Nem tudom mi van ott 4000 nèl ,de kèt karakterem közül egyikkel sem tudom àtlèpni többször ott vagyok 3980 körül 1 győzelem kellene ,de ott olyan szintű antideck jön velem szembe ,hogy esèlyem sincs.
Biztos nem vagyok az legjobb jàtèkos ,de nem hiszem ,hogy nem jön össze 1 nyavajàs győzelem.

(#1794) Amur


Amur
Topikgazda

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1795) WhiteWalker válasza Amur (#1794) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Melyik frissitésben várható? ;]

(#1796) Amur válasza WhiteWalker (#1795) üzenetére


Amur
Topikgazda

Egy középső ujjas smile-t már régóta várok. :D

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1797) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Megnéztem pár ember (szám szerint egyelőre 5) statját a statroyalon (ismerősök, meg innen a fórumból és a klánomból) és érdekes látni, hogy wins / losses arány mindenkinél közelít az 50:50-hez, a jobbaknak mondjuk 52:48. 5-6 ezer össz meccses emberekről van szó.

Jómagam nem tartozom a jobbak közé a magam 51:49-ével, sovány vigasz, hogy a 3 crown winsem 34,78% ;] :P

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#1798) F-ECT$ válasza Pompi (#1797) üzenetére


F-ECT$
titán

Nekem 52.2% - 47.8%, azt mondjuk nem tudom, hogy ebben a Tournamentek is benne vannak-e, mert ha igen, akkor ez magyarázza az 50-50-től való eltérést. (Bármilyen 3 winnél nagyobb siker felfelé húzza már az átlagot, és csomószor mentem 10+ wint.)
"Cserébe" a 3 crown csak 17.8%.

Dive ever, work never.

(#1799) Amur válasza Pompi (#1797) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nekem 51:49 a győzelmi arány. 23,83% 3crown, és 451 ládányira vagyok a kövi SMC-től.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1800) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Amur és fects, igen ti benne vagytok az 5-ben akiket néztem ;) volt pár percem és gondoltam ránézek pár ember statjára mert kíváncs voltam, hogy csak nálam ilyen fifty - fifty közeli vagy másnál is. Szóval ti benne voltatok, meg Deathcrow, meg egy ismerősöm akivel kb. együtt kezdtünk játszani és jómagam.

Az 5-ből (tudom nem nagy mintavétel) fects aránya a legjobb, DC elég közel van hozzá. Majd megnézem pár top játékosét is kívácsiságból. Ha gondoljátok és nem zavar senkit (végülis publikus adatok kitalált nevekkel), akkor megosztom a táblázatot.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.