Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2951) Lmh válasza Hunmugli (#2950) üzenetére


Lmh
őstag

Vágom a különbségeket amiket leírtál... ezeket mind vágom. nem az egyes "fegyvernemek" között nincs különbség, hanem azonos fegyvernemek új kártyáinál látom ezt... Ezt arra írtam, hogy arena 13 meccseken is kb uugy néz ki a gameplay mint arena 5 meccseken. Van pár érdekes lap, de egy csomó új lap csak átskinelésnek tünik.
De nem is ez a lényeg. Én öszintén szólva annak örülnék ha 30 féle lap lenne max és azokat kéne jól keverni meg a skill számítana kb csak.
Engem ismét mondom az zavar, hogy nincs értelme egy nap bizonyos meccsnél többet játszani. Napi pár perc elfoglaltságot ad csak a játék aminek van értelme.
Mai napi quest: nyerjek 5 2v2-t...pfff....ennyi :U :F ??? 10 perc volt. Ennyi volt az érdemi játék, aztán szevasz. Ez a fő bajom.
Iszonyat sok ötletem lenne, hogy lehetne beszippantani a játékost, hogy folyton ezt a játékot tolja és még pénzt is költsön.

Lehet megnézem akkor a CoC-t, mert pont vmi bonyolultabbra és összetettebre vágyom. Az, hogy sokáig tart, az erény.

Pl tolom az Elvenar cimu városépítgetös játékot telefonon. Kb semmi értelme a játéknak, csak annyi, hogy minél hosszabb távon minél sürübben lépj be és csiszolj valamit a városodon. Folyamat fejlödsz és ha sokat érsz rá, akkor is tudsz mit csinálni, ha ritkán lépsz be, akkor úgy intézed a dolgaidat...de folyton lejár vmi termelés, fejlesztés, felfedezés, tournament kezdödik, kiosztod a kutatás pontodat ami gyűlik, ládát nyitsz, adventure kezdödik, event van.... folyton történik valami ha akarod.

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2952) Hunmugli válasza Lmh (#2951) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Örömmel hallom, hogy vonz a kihívás :)

Nincs átskinelés, csak egyszerűen nem tudnak más értelmeset kitalálni, mint hogy lő meg üt a karakter. (Táncolni nem táncolhat.) Most már van egy csomó kártya, ahol egyszerre több egység rakódik le, de ezek is kezdenek hasonlítani egymásra. Sajnos lassan 100 kártya lesz a játékban és ezeket nem lehet mind nagyon egyedire megalkotni, ha tetszik, ha nem.

Korábban amúgy nem is volt quest, csak 4 óránként egy free chest és sokan játszottunk akkor is. Nem a quest az érdemi játék. Erre a játékra napi fél, nagyon max egy óránál többet nem érdemes szánni, kivéve, ha tényleg játszol: szórakoztat, kikapcsol a játék, az élvezetért játszol.

Volt egyszer aréna challange, ami 1es arénával indult. Kb 20 lap volt benne. Ezek a béna kezdő lapok... Nem lehetett jó decket összerakni, és hiába nem volt 2 egyforma deck, mindegyik kb ugyanarra épült. Rég játszottam olyan unalmas hatperces meccseket, többet nem is szeretnék. Az a baj ezzel a perfektre balanszolt 30 lapos képpel, hogy:
-tökéletes balansz nincs
-nem termel pénzt
-nagyon át kéne dolgozni a rendszert és erre kb. senki sem képes. Egyáltalán nem hasonlítana a jelenlegi CR meccsekre egy ilyen gameplay.

Miféle skill kellhet egy játékhoz, amit egy ujjal is világszínvonalon lehet játszani?! ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2953) Düsseldorf válasza Hunmugli (#2952) üzenetére


Düsseldorf
tag

Szerintem lehetne teljesen uj kártyákat kitalálni, nem csak üt és lő variációk vannak. Lehetne aknamezőt v. csak egyedi aknát kreálni ami érintésre vagy épp ellenkezőleg időzítésre robban, passziv fix akadályt lerakni amit le kell bontani/robbantani v. megvárni míg lejár, tavat lerakni amit meg kell kerülni (azaz addig lőnek a tornyok), netán hegyet, amit légi egységeket is elterel stb., ez agyalás nélkül jutott eszembe, Az SC fejlesztői csapata ha nekiáll, biztos tudna 33 hasonló uj kártyát kitalálni.

lmh: csak a skillek pont a challenge módban érvényesülnek, ott le van korlátozva a lap- és toronyerősség, azaz ha az oda megkívánt laperősséged megvan, akár a 6000+ pontos top játékost is emgverheted aréna 8-as 2600 pontos ujoncként- elméletileg. Gyakorlatilag nem, mert ezek annyira tudnak játszani, olyan jók a skilljeik, hogy úgy megvernek h. csak nézel (hacsak nem vagy te is hasonlóan kiemelkedő képességekkel megáldva, aki jelenleg csak a kései kezdés miatt van alacsony szinten:))

(#2954) Düsseldorf válasza Hunmugli (#2952) üzenetére


Düsseldorf
tag

"Miféle skill kellhet egy játékhoz, amit egy ujjal is világszínvonalon lehet játszani?! ;]"

Hát bizony kellenek, mert akkor azonos lapokkal játszók között nem lennének fényévnyi különbségek :D
Stratégiai érzék, higgadtság, türelem, gyors fejszámolás és ehhez a játékhoz illő döntésképsség stb.

(#2955) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2953) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ez így nagyon jól hangzik, de semmi konkrétat nem mondtál és pláne nem mondtál statokat...

A challanges résszel egyetértek :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2956) Amur válasza Lmh (#2949) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nagyon felületes képalkotás amit írtál a játékról!
Én is több mint 2 éve tolom, napi szinten, volt idő mikor 4! karit vittem , más-másféle paklival hogy minden lappal tudjak játszani, (ugye pénz nélkül egy accounttal többféle paklit húzni megfelelő szintre elég nehéz), és minden nap mindegyik karival megcsináltam a crownt legalább.
Sokkal összetetebb, és addiktívabb mint pár hét játék után azt elképzeled!
Egy-egy balance totál felforgat stratégiákat, paklikat az un. Metát. Csak kapkodsz hogy most akkor hogyan variáld át a lapjaid, mit tegyél félre, és kezdj el mást húzni, vagy hagyod, de megtanulsz vele másfajta paklik ellen játszani.
Amikor a végjátékban az ellenfél kétfelé támad a kezedben lévő lapokat megfelelő sorrendben,megfelelő időzítéssel, és precízen jó pozicióba helyezd hogy kivédd, ott már dolgoznak az agysejtek fénysebességgel!
Egy 5-6 colos telón miliméternyi hiba is végzetes néha!
Ha az épületet rossz helyre rakod konkrétan lehet elszalad mellette a hog, és behúzza a meccset ha ezt a hajrában teszed. Nem csak taktika, hanem térlátás, és egyfajta sakkszerű gondolkodásmód is kell!
(vagy pókeres) tudnod kell hogy milyen lapok vannak a kezében még, és arra nem kijátszani még a countert, hanem csak akkor mikor lerakja. Vagy fordítva: kicsalni tőle a win condition-od legnagyobb counterét!
Életemben nem játszottam még semmilyen játékkal ennyit!
Csak a nagykarim tart 6400 win felett(és ha jól tudom ehhez még hozzájönnek a 3 crown-ok amiből több mint 2000 van mert bugosan számolja).
Nagyon pénzéhesek, de pénz nélkül is függőjévé válhatsz! Nagyon nagy játék! :)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2957) Hunmugli válasza Amur (#2956) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Mondjuk szerintem a sakk nehezebb. A go meg pláne (arról még csak rendes leírást sem találtam). Bár ez nem is csoda egy meccs hosszát figyelembe véve... Pont ezért jó a CR :)

Az egész SC nagyon jó :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2958) Pompi válasza Lmh (#2951) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Kerülj be egy klánba, ahol komolyan veszik a clan wart és tuti lesz elfoglaltságod. A collection day igaz csak 3 csata, de már aznap el lehet kezdeni agyalni és próbálgatni a war dayre a deckeket, gyakorolni arra az egy csatára amin múlik majd a klán helyezése. Szóval van a ladder és most már van ez is, hiába van egy jó ladder decked, ha CW-n jól akarsz szerepelni, akkor szélesebb körben kell a lapokat fejleszteni, megismerni őket és nem csak egy - a ladder - deckkel kell jónak lenned. Sztem ez most a játék legnagyobb kihívása. A ladder 4000 gyakorlatilag max a respectről szól kb.

Feel Good Inc.

(#2959) Tyler Durden válasza Pompi (#2958) üzenetére

Egyértelmű, hogy a felgyülemlett goldot akarják így is megcsapolni. Sok esetben van olyan, hogy fejleszteni kell az adott lapot, ha warban is jó akarsz lenni, sokaknak még az is kihívás, hogy a ladder dekket feltolják.. Nekem pár hete lett meg a 13as torony, illetve a maxos dekk legendaryt kivéve. Maradt még 250k goldom, de inkább másodlagos paklit/paklikat tervezek húzni, semmint a war dekkben lévő lapokat..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2960) Pompi válasza Tyler Durden (#2959) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Hát ki mit tart fontosnak. Én a laddert kb. elengedtem egyelőre, tartok egy szintet, amit már írtam is, fentebb semmi nem fog változni ha sikerülni feljebb jutni. Viszont a CW izgalom, adrenalin. Sajnos megy rá a pénz ez van. Mondjuk a másodlagos deckek húzása nem áll messze annyira a cw lapok húzásától :) én egy ideig sajnáltam, hogy több decket fejlesztettem, de most a cw miatt jól jön.

Feel Good Inc.

(#2961) Hunmugli válasza Pompi (#2960) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Én mindent húzok kivéve a commonokat. Így elég jól alapozhatok erős lapokra és beteszek pár commont a war deckbe levinni az elixir átlagot. Most elgondolkoztam azon is, hogy van aki random csinálja vagy pont csak a commonokat húzza, és lehet, hogy ugyanolyan eredményes, mint én. (40 wd win :)) )

Mi a véleményetek, mi a jó taktika?

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2962) Amur válasza Hunmugli (#2961) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nekem 36 WD win van, és a CW kedvéért nem nagyon húztam lapot, próbáltam mindig abból választani ami már fel van húzva. Szerencsére volt többféle paklim is húzva párhuzamosan, így elég sok lapom van tournament standard felett is. Csak olyan lapot vagyok hajlandó húzni amire van esély hogy CW-n kivül is használni fogom. Hál istennek nem gyakran fordult elő eddig hogy olyan kevés lap gyült össze collection-on hogy olyat kellett beraknom ami nem volt rendesen húzva. Mindig ki tudtam valamit főzni.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2963) Pompi válasza Amur (#2962) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Átcsábítalak gold ligás klánba :) és akkor kell majd fejleszteni, mert rendszeresen van 7-es epic, meg 12-es kommon lap, néha 4-es lega, de a 9-es rare, 6-os epic és 3-as lega az alap ;)

Feel Good Inc.

(#2964) Hunmugli válasza Amur (#2962) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Direkt cwre én se húztam szerintem lapot. Jó, egyszer az íjászt 11esre :B Okosan kell válogatni abból, amit eddig húzott az ember és azokat meg okosan húzni (a múltban...) Az is szép szám, meg lehet, hogy te nagyobbakkal tolod, úgy nehezebb :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2965) Amur válasza Pompi (#2963) üzenetére


Amur
Topikgazda

Gold ligások vagyunk! :K :B
A local clan rangsorban éppenhogy befértünk top200ba mikor legutóbb néztem, de a CW localban már majdnem top100 a klán! :)

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2966) jozefgucci1 válasza Pompi (#2963) üzenetére


jozefgucci1
addikt

Pont tegnap léptünk fel mi is a Gold ligába szóval ne akard elvinni a főnököt :DDD

Origin :jozefgucci1980 , Cod =játszótéri mászóka színekkel operáló, vérpistikebőszítő játékmenet...

(#2967) Lmh


Lmh
őstag

Én azt sem értem srácok (buta kezdő vagyok), hogy miért van az, h 1360+ig felgyalogoltam egy deck-kel, azt hirttem összeraktam vmi ügyeset. erre most mindjárt beesek uazzal a deck-kel 1000 alá. :W

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2968) Pompi válasza Amur (#2965) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Wowowow! Én kérek elnézést és óriási gratula! :R

Feel Good Inc.

(#2969) Lmh válasza Pompi (#2968) üzenetére


Lmh
őstag

Pompi, köszi amugy, amit mondtál azon rajta lennék...csak nehezen találok értelmes klánt... érzem én hogy ott kezdődik az igazi "endgame", na meg hol van még a lvl8...messze :P :DDD

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2970) Amur válasza Lmh (#2967) üzenetére


Amur
Topikgazda

A deckkel nem feltétlen van gond(de azért oszd meg segítünk változtatni ha kell), inkább a lapjaid szintje lesz oda már kevés. Ilyen ez, előbb utóbb eléred azt a határt ahol megakadsz, akár vissza is esel, mert fejleszteni kell!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2971) Lmh válasza Amur (#2970) üzenetére


Lmh
őstag

Ami nekem úgy érzem, h kb bejött és tudok vele nyeregetni az az következő:
Epic, mind lvl2: prince, witch, skeleton army, baby dragon
rare, lvl 4: musketeer
common: bomber lvl6, arrows lvl6(<--ezt szoktam változtatgatni, hosszu ideig pekka lvl4 volt), spear goblin lvl7.

Vélemény?

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2972) Amur válasza Lmh (#2971) üzenetére


Amur
Topikgazda

Túl sok az epic, ezeket nagyon nehéz húzni. Hetente egyszer 4db-ot kérni-kapni(sőt a te szinteden nem is kérhetsz négyet talán), én kezdetektől egy epic-et húzok, és 2 év alatt lett maxos...
Nézzük mit lehet kifőzni a választékodból:
Én egy mintára szoktam ráhúzni szinte minden paklim:
1 win condition(giant, hog, pekka stb..) 2 spell(arrows és fireball a te esetedben mert zap, log nem hiszem hogy van, két légi, 2 földi egység,1 support(witch,NW,wizard stb.)
Te esetedben a Prince a win condition. Vannak ilyen deckek, de nem egyszerű vele játszani.
Arena 5-6ig simán jók a giant deckek(sőt én 4500 felett is arra álltam vissza..tehát érdemes ilyen paklit húzni, mert sokáig szavatos!)
deckshopban legendary mentes deckeket listáztam neked arena4 lapválasztékkal:
[link] válogass!
Javaslatom:
Giant(win condition),prince(anti tank,ground unit),bomber(ground unit),arrows+fireball(spellek)
Witch(support, egyik legjobb a jelenlegi metában!),baby dragon(air unit, kifejezetten magas hp, jó vele kisérni a prince-et is ha az van éppen rotációban),ha van minions vagy mega minion ,és elég a szintjük a hasonló használt rare,common lapjaidhoz, akkor legyen az a nyolcadik, ha nincs akkor nem légi, de légvédelemnek megfelel a muskétás!
Remélem segítettem! Ne menj rögtön ladderre! Ha teheted gyakorolj pár meccset a klán társaiddal.
Alap taktika: giant az egyik torony mögül indítva, ahogy a hídhoz ér witch vagy bomber vagy baby dragon mehet möggé, ha single egységet pl. mini pekkát,wizardot rak le védekezésnek akkor indíthatsz még egy prince-et is hogy legyakja. Ez nem olcsó támadás, lehet csak duplában tudod majd így, de a giant+möggé egy támogatás az alap támadás. Prince lerakásakor figyelj hogy maradjon elixir egy fireball vagy egy arrows elsütésére ha pl. egy skeli armyt vagy más swarmolós egységet rak rá.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2973) Lmh válasza Amur (#2972) üzenetére


Lmh
őstag

Hmm, azt hiszem mindent értettem :-) Valóban nem gondoltam rá, hogy nehezebben húzható a sok epic lap.
Giant-em van, lvl4-es. van Giant Skeleton lvl1, Golem lvl3,, Balloon Level2.
Minions lvl6, mega minion lvl2, minion horde lvl5.
jah és zap lvl5...de a zap-et annyira még nem érzem erősnek.
A taktikát kb így tolom, ha van hozzá lélekjelenlétem...aztán meccs közben amikor alakul a káosz akkor már más a szitu :-)

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2974) Amur válasza Lmh (#2973) üzenetére


Amur
Topikgazda

level3 golem a te szinteden erős. Viszont mivel sok elixir, nem egyszerű játszani.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2975) Tyler Durden

Nahh nem tudom mi tortent, de vegre sikerult attornom az eddigi limitet. 4715 kupa volt a rekordom, most egesz siman felmentem 4800-ra. Ott par napot lebegtem 4700-4800 kozott, majd ma meglett a 4900. Egesz pontosan 4902-n vagyok, meglassuk megy e tovabb, es elerem e az 5k-t.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2976) Amur


Amur
Topikgazda

Na ez most kifejezetten sunyi huzás volt az SC-től. Csendes kis update, rögtön új ajánlat 300 gem-es ládákban a szokás szerint(szerintem szándékosan) túlhúzott új lap a royal recruitment.
Szerintem elég sokan ráraboltak, ha más nem azért hogy ne hetekig azt kapják minden ládából.(én egyet zsebeltem volt annyi gem, 128 db jött talán. Örültem is mert challenge-eken boldog boldogtalan azzal jött, és még level6-7-esen is berakták. Ez is mutatja mennyire OP volt.
Mindezekután szembesültem vele hogy a sunyi update oka egy csendes nerf volt:
6 elixirről 8-ra vitték fel az új lapot..
Amivel nem is lenne gond, ha ezt jelzik, és utána rakják ki a speciális ajánlatot..
Ez így azért szerintem elég gátlástalan volt..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2977) Pompi válasza Tyler Durden (#2975) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Én totál elengedtem a laddert - ahogy írtam is - de közben azért mentem persze, és egyszercsak azt vettem észre, hogy újra "működik" a RG deckem és 4590 környékén vagyok, 3 napig ment itt a tilitoli, vesztettem - nyertem, de nem tudtam ezt átugrani, de ma meglett a CH3. Öröm és boldogság. :DDD

Feel Good Inc.

(#2978) Braavos


Braavos
tag

Nekem most sikerült végre elérnem a League II-t a következő deckkel: Zap(12)-Fireball(9)-Tombstone(8)-Valkür(8)-Lumberjack(2)-Inferno Dragon(2)-Executioner(5)-Balloon(7)

De ilyen gyenge lapokkal, ez is csoda.

Én nem azt stratégiát követem, hogy egy-két decket felhúzok maximumra, hanem a lapok 80-90 százalékát folyamatosan húzom, régóta.
Ezáltal például a commonok egységesen 10-11 körül vannak. (Kivéve 4-5 lap, amit soha nem használok, és lvl 4 alatt vannak.)
A rarek közül minden lap legalább 8-9 körül van, néhány hetes. (Kivéve Battle ram, Bomb Tower, Rocket, Heal ezeket soha nem használom, level 4 alatt vannak.)
Epic lapok közül a Balloon az első számú, ez már hetes, de igyekszem minden lapot hatosra húzni. (Kivéve Lightning, freeze, clone, ezek hármas, vagy gyengébb szinten vannak.)
Legendary közül pedig mindent legalább kettesre fejlesztek.
A Shopban pedig a legfontosabb rare és epic lapokat mindig megveszem. (Pl. Fire ball, valkür, dart goblin, zappies, flying machine, balloon etc. )

Ez a stratégia elsősorban a Warban kedvező, mivel 46 War Day Winem van, ha jól emlékszem 2 vereség és 2 döntetlen mellé. - Pedig általában az ellenfeleim 4200-5000 kupa körül mozognak.

[ Szerkesztve ]

(#2979) Amur válasza Pompi (#2977) üzenetére


Amur
Topikgazda

Az új fajta season reset áldásos hatásának köszönhetően szinte mindenki kicsit feljebb zár.
Én is új csúcsot értem el ma 4750-el. (eddig 4626 volt a csúcs korábbi seasonokben)
Ha így zárom majd kb. akkor 4300 felett kezdek eleve az új idényben. Azért az nagy előny.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2980) Tyler Durden válasza Pompi (#2977) üzenetére

4915re felmentem én is, szerintem meglehet az 5k is.. A countereket itt már esélytelen megverni, de ha kapok egy könnyebb szériát, akkor meglehet.
A dekkem: kazán, fireball, 4es barbik, royal giant, log, minions, wizard, megaminion. Tornyom illetve lapjaim maxosak, kivétel a log ami 3as.

Egy kérdés mindenkihez: maradjon a 3as log, vagy érdemes lenne felhúznom a zap-t 13 és azt berakni? Illetve nagyon filizek a 3as miner betételén is..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2981) Amur válasza Tyler Durden (#2980) üzenetére


Amur
Topikgazda

Az infi reset és a relock miatt sokáig preferáltam a zap-ot, de mióta villámot használok azóta arrows van benn helyette. Relockra azért nem lövöm el a villámot,de infi tower és infi dragonra tökéletes, pláne ellenséges torony közelében value.
Viszont neked RG deckbe 3 spell ajánlott. Egyik ex klántársam volt ebben profi, nála a fireball, log és zap volt benn.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2982) Tyler Durden válasza Amur (#2981) üzenetére

Nahh ezaz, csak nemtom mihelyett mehetne be a zap. 3 manas lapok megaminion meg minions van bent.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2983) Amur válasza Tyler Durden (#2982) üzenetére


Amur
Topikgazda

minions helyett raknám. Az könnyen kiiktatható, amíg a mega erősen "spell-álló".

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2984) Tyler Durden

Nahh új rekord ebben a szezonban. Elôzôben 4715 volt a kupa maxom, most jelenleg 5029-nél tartok (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2985) Amur válasza Tyler Durden (#2984) üzenetére


Amur
Topikgazda

Zappal? Vagy változatlan deckkel?

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2986) Tyler Durden válasza Amur (#2985) üzenetére

Változatlan, zaphez meg kellene, hogy 13-as legyen. Közben araszoltam még egy kicsit, 5060

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2987) szabolcs77


szabolcs77
tag

Sziasztok!

3700-4000 körül milyen golemes decket javasoltok?
Jelenleg ez van,d e nem nagyon működik: golem(6), witch(6), elixir collector(9), arrows(11), fireball(8), skeleton(10), inf dragon(2), MM(9)

próbáltam ewizivel(2), nwitch(2), baby dragon(6) meg FB helyett lightning(6), meg egy csomó mindent, de valahogy mindig hátrányban vagyok. Mi lenne az ideális?

(#2988) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Mostanában kezdek eljutni oda, hogy több common lapom is maxosra húzható (azaz lvl10 és 8000+ van belőle). Ezek után még 100 lapom lehet belőle, aztán már nem kapom, vagy pénzzé alakul.

Azt találtam ki, hogy elkezdek commonokat kérni és venni, hogy pénzzé alakuljanak :DDD szerintetek ez mennyire jó ötlet? Én érzésre azt mondanám, hogy esetemben még idén megtérülhet.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2989) Amur válasza Hunmugli (#2988) üzenetére


Amur
Topikgazda

Én is ezt csinálom. Nem kell felhúznod ténylegesen, az a jó, csak legyen annyi lapod amiből már felhúzhatnád, és már a többi golddá alakul. Én minden commont megveszek boltból, mostmár csak pár újabb lapból nincs meg a max, csupa szürke kéréskor a commonok listája!
Elég sok befolyik ládákból, crownból, questekből,challenge-ből, mert ugye commonból ad a legtöbbet.
Már tovább is léptem, folytatom a rare-ekkel, azért még több lovét kapsz.
Ami paklimban van rare és common az már maxos, így a napi kéréseim is erről szólnak már.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2990) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

(Bocsi, nem lesz ekezet...)
Remek ez az uj szezonzaras. A klanbol 3an vegeztunk 4900 felett, eletunkben eloszor :Y A veget en megnyomtam, igy meglett az 5k is, ami local 152. helyhez volt eleg.

Jomamagm ezt csak annak koszonhetem, hogy a deckemben az ewizit csereltem az inferno dragonra. Tanulsag: folyamatosan vizsgalni kell a lapok letjogosultsagat az adott deckben, metaban. Meg par nap, es nagy esellyel az 5200 is meglett volna (garantalt legendary a szezonvegi ladabol).

Annyira mas a rendszer. Ma, az uj szezon elso napjan egy winre voltam CH1tol - sajnos nem sikerult -, mig rendes esetben a CH2 is nagyon messze lett volna...

Remelem, masoknak is vannak ilyen kellemes tapasztalatai ezzel a csodalatos ujitassal kapcsolatban.

Ui.: A Rocket League klan ketszer nyerte meg a gold ligas cwt egy szezon alatt, igy local 60±nehany volt a legjobb CWs helyezesu(n)k.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2991) Tyler Durden válasza Hunmugli (#2990) üzenetére

Én is rekordon végeztem 5090 lett a vége. Ráadásul most elvertem a maradék goldomat /250k-t/ egy gólem dekkre, amivel egyelőre nem nagyon érzem a játékot :U Aki tapasztalt gólemes az nyugodtan bombázzon 5letekkel, hogy mit hogyan.
A dekk a következő: gólem lvl8, fireball lvl11, wizard lvl11, megaminion lvl11, pumpa lvl10, tornado lvl7, goblin gang lvl12 ill lumber lvl3. Tudom, hogy nightwitch pl supportnak jobb lenne gólem mögé, de a mai napig egy darabom nincs belőle, most azon gondolkozom, hogy a sima witchet elkezdem felhúzni, ha eléri a lvl7et, akkor megnézem mondjuk a wizard helyett..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2992) Amur válasza Tyler Durden (#2991) üzenetére


Amur
Topikgazda

Golem deckbe ami nálam szinte mindig benn volt:
pumpa, mega minion, NW(de a buff óta a sima Witch is alternatíva),guards(legjobb az elite barbik,pekkák,mini pekkák,lumberek ellen), tornádót csak a dupla prince-es paklikba szokták, rakj inkább arrowst helyette.
Valamint ha elég magas szintű, akkor tegyél egy próbát a villámmal(fireball helyett).
Én sokáig toltam arrows+zap spell duo-val. de villám buff óta visszaraktam(mindig is szerettem).
El lehet heavy spell nélkül is tolni, mert gólemre vagy aprólékot raknak, amire ezek jók, vagy a nehézfiúkat amire a heavy spell is kevés..
a legnehezebb beatdown deck, ezért csak nagyon nagy elixir előnyben szabad lerakni a dupla elixir előtt a gólemet. Addig defenzíven felmérni az ellenfelet, majd egy támadásból letolni akár a duplában.
nagyon sokáig toltam ezzel a golem deckkel(legjobb win rate mai napig a gólem paklijaim közül):
golem,pumpa,NW,mega minion,guards,minions, villám,arrows,
A magyar élvonalból Kukuka tolja nagyon régen gólemmel, az ő paklijaira mindig érdemes ránézni! Sokáig követtem a váltásait!

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2993) Hunmugli válasza Tyler Durden (#2991) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A wizard (es sajnos talan az ewizi is) nem eri meg golem pakliba. 4.1es atlag alatt a pumpa sem kotelezo.

En ezzel tolom, esetleg merithetsz otletet (3.9es deck):
skeletons11
mega mini 10
Golem,villam,tornado,baby sari: 7
Log2, inferno sari 3

Meglepo modon csak ritkan okoznak gondot a foldi deckek, de azert a bats-et nem mernem berakni :D (mondjuk en gyakran golemmel is nyitok... :) )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2994) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

A mai nap, vagyis a szezon második napján meglett nekem a 4600 kupa. Ennyivel könnyebb az új rendszer :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2995) Amur válasza Hunmugli (#2993) üzenetére


Amur
Topikgazda

Nem mondom hogy sosem nyitottam, de jópár alkalommal lett toronyvesztés az eredménye, egy ellenkező oldalra tolt gyors rush után..Könnyű büntetni ha leraksz 8 elixirt.

Egyébként wow! kipróbáltam a paklid , méghozzá élesben ladderen. 4-ből 4 win. Elég simák.
Pedig log-ot, babyt és infit is tudnám húzni még(log hármas, infi négyes baby 7-es,gólem 8-as lehetne), most sem gyengék, amúgy nem merészkedtem volna ladderre, de azért írom hogy ha beruházok akkor félelmetes kis deck lehet belőle.
Sztorihoz hozzátartozik hogy kb. 2 év gólemezés azért van bennem, valamint tornado helyett arrowst, skelik helyett goblinokat raktam.(ezek maxosak azért)
Még1x köszi a deck javaslatot, mert én már teljesen lemondtam a golem vonalról.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2996) Tyler Durden

Köszi a gólem dekk tippeket. 4500ig felmentem most vele, de sokszor hibázom még. Az a baj, hogy szerintem a witch vagy night witch nagyon kellene a gólem mögé, már csak a lumber miatt is. Illetve azokkal a meccsekkel van bajom, ahol kevés elixírért pakolnak, hog cycle ilyesmi. Ott kb a manám elmegy a védekezésre, és jó esetben a dupla manás körben tudok vmit csinálni, vagy nem. Épület letereléssel például elég durván meg tudnak szívatni..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2997) Hunmugli válasza Tyler Durden (#2996) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Hog ellen tornado + ha nagyon kell, skeleton. Meg kell tanulni behuzni a hogot a fotoronyra (olyankor vigyazz, nehogy a skelik kitoljak a tornadobol, plusz ha gyenge a hog, tul hamar meghalhat.) Ha mar beaktivaltad, kozepre huzd. Egy nagyon jo hogos deckkel engem is levernek, remekul kicsinaljak a golemem :(

Orulok, ha valakinek segithettem. Ra lehet azert erezni ezekre a deckekre, vagy nem jok :D

Szerk.: A witchezos deckek tipikusan pumpalosak es tenyleg csak double elixirnel nyomnak le. En neha mar az elott leszedek egy tornyot. (Neha meg az enyemet...)

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2998) Warter


Warter
őstag

Keresek klant 4200 kupaval ahol nem kotelezo minden warban reszt venni.

(#2999) Tyler Durden válasza Warter (#2998) üzenetére

Írtam Vamp, dudálj majd rám (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#3000) Zoli1222 válasza Warter (#2998) üzenetére


Zoli1222
őstag

Szia! Jöhetsz ide is! The Revolution

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.