Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1501) redwhite78


redwhite78
aktív tag

Olvasom, hogy több esetben előfordul, hogy kezdők, vagy alacsonyabb pontszámmal rendelkezők nem találnak megfelelő klánt, vagy csak olyat keresnek ahol a hatékonyabban fejlődhetnek. (pl. nem kell aggódni a Clan Chest miatt)

A klánunkba (Rocket League) eddig általában nem vettünk fel kezdőket, vagy alacsonyabb pontszámúakat, mert a kedvező local helyezés miatt gyorsan lehet találni új tagokat a magasabb trophies limit ellenére is.

Ugyanakkor ez végül is csak egy játék, amit elsősorban élvezni szeretnénk, és a helyezések hajszolásánál fontosabb a klán jó hangulata, valamint a tagok megfelelő fejlődése. Így mostantól néhány fő erejéig lehetőséget biztosítunk a prohardveres közösségből olyanoknak is, akik kezdők, vagy alacsony trophies számmal rendelkeznek, de szeretnének egy aktív, bejáratott klánban hatékonyan fejlődni.

Klán: Rocket League
Amit nyújtani tudunk: local top 50 körül, sok donate, clan chest mindig, felnőtt vezetés, aktív klán fórum, előre kihirdetett előmeneteli rendszer (lásd: Klán Biblia)
Elvárás: aktivitás, nincs trágárság, többi tag tisztelete.

Akit érdekel keressen engem vagy a két co-leadert (fects, Tidzsimon) privátban, vagy a fórmon. A klán ponthatárát csak előzetes egyeztetést követően visszük le a belépéshez.

never go full retard

(#1502) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Ha majd lesz warclans-hoz hasonló oldal CR-hez, valaki feltétlenül linkelje be. Coc-ban (egy másik Supercell játék) a top klánokat, később pedig minden játékost is képes volt kilistázni. (Valahogy összekötötték a szerverrel.) Nagyon menő volt, és biztos vagyok benne, hogy a "cr-port" is csak idő kérdése. (Tudtommal azóta megszűnt a coc-os változat egy frissítés miatt szerveroldali változás okán.)

----

Rocket League klánt én is csak ajánlani tudom. És tegnap - vagy tegnapelőtt :) - elder lettem, ami szerintem a gyors kategóriába tartozik. Köszönöm :R :))

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1503) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Ma vettem egy special offert, rögtön el is költöttem a gold felét (nyugi, van mire, csak nagy az önuralmam :D ). Arra a következtetésre jutottam, hogy jobban megéri, ha super magical chest van benne, mint ha csak egy sima legendary. De ez is csak akkor van így, ha kapok belőle legendary lapot. (Nyilván legend+gold+lapok > legend) Ha nem kapok, akkor inkább a legend chest. (Nekem persze sparky volt benne :O )

De még így is megérte. Már gondolkozok is egy klán megengedő vagy PH! tournamenten. A közeljövőben nekem nem alkalmas, de majd sort kerítek rá vmikor :)

Szerk.: valakinek ígértem, hogy kifejtem a véleményem a legend lapokkal kapcsolatban.

Nos legendekre van 5 szint. Commonokra 13. Rare-re 11, epicre 8. Átlag 10%-ot fejlődik a kártya fejlesztéskor. (Sparky 1-->2 pl pontosan ennyi.) Asszem nem is kérdés melyik a legnagyobbkisebb ezek közül:
1.1^12
1.1^10
1.1^7
1.1^4

Szóval a legendek csak a speciális tulajdonságaik miatt jók, ahogy az epicek is. Rarenél szerintem belefér ez a 2 szint különbség. Amúgy sem látni ladderen 3-nál több legendet tartalmazó paklit, ami szerintem sok mindent elárul. Következésképpen jobban megéri commonokat húzni és tapasztalatot szerezni sokat kockulni, mint legendeket hajkurászni.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1504) F-ECT$ válasza Hunmugli (#1503) üzenetére


F-ECT$
titán

Asszem nem is kérdés melyik a kisebb ezek közül ...

Itt annyi a bibi, hogy egy lvl 1-es legend azonos szinten van a lvl 4 epic, lvl 7 rare és lvl 9 common lapokkal, és innen mind ugyanannyit fejlődik (4 szintet). Persze egy commont előbb húzol 12-re, mint egy legendet 4-re, de ezt ellensúlyozzák a legend lapok spéci képességei. (Nem hiába teszik be a "csak" lvl 4-es legendeket a top playerek a deckjükbe a max szintű lapok mellé.)

Illetve a lapok többsége 2x10%-ot fejlődik szintlépéskor.

[ Szerkesztve ]

Dive ever, work never.

(#1505) Tyler Durden

Ma kiesett legendary chestből a graveyard. Örültem neki, fel is upgradeltem 2-esre, tervezem használni is. Vkinek vmi tapasztalat vele? Pár dekkötletre kíváncsi lennék, ladder ill turni egyaránt érdekel.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1506) Amur válasza Tyler Durden (#1505) üzenetére


Amur
Topikgazda

én golem-graveyard deckben használom, korábban megosztottam már itt, közepesen teljesít, még szoknom kell, ezért rövid ladderes tesztelés után egyenlőre maradtam az RG-nél:
Golem-Graveyard-lumberjack-log-fireball-tombstone-minion-muskétás

Csak a duplaelixires időszakban rakom le a graveyardot, egyrészt mert nagy ritkán sikerülne normál elixires időszakban hogy maradjon is védekezésre, másrészt látni kell hogy mivel tudja megölni a graveyardot.
Megvárni hogy azokat a lapokat kijátsza, és utána lerakni mikor a golemet szedi a torony.
Ha tényleg nincs counter a kezében, akkor egy torony már van.
Innen ellenfél paklija alapján eldöntendő, hogy defenzíven nyomjuk, vagy lehet menni 3 crownra.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1507) Hunmugli válasza Tyler Durden (#1505) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Alapvetően baromi könnyű használni: lerakod a tankot, a supportot mögé, és amikor a torony még éppen nem lövi a tankot, megy a GY. Ez utóbbi azért fontos, mert a GY kb egy mp-ig rakódik le, addig nem jön ki belőle semmi (de inkább rakd KÉSŐN mint korán)

Tankkal+supporttal nem olyan olcsó egy támadás indítása, így a védekezést követően szinte mindig ajánlott támadni. Én egy viszonylag drága sereggel használom, és néha meglepődik az enemy, amikor a tank és a support egyben van (egy nyimi-nyomi egység) (pl wizi, mpekka, minions.)

Kb 3 féle deck van hozzá:
-drága: én gólemet használok, ha wizi és mpekka is lent van, nem is kell GY
-pörgős: ezt utálom, kicsi nyomi egységek+ice golem vagy knight tanknak, esetleg miner. Előnye, hogy a védekezésből az enemy általában nem tud pusht indítani. Erős support troopok kellenek hozzá (11+ commonok), vagy sok gyakorlás. Nekem sosem vált be.
-bojleres és/vagy giantos ("mixed"): Ebből van egy top playerről kopizott deckem, ami nem olyan rossz. A baj az, hogy alapból utálom a bojlert, mert nekem sosem működik olyan effektíven, mint az enemynek. A lényeg az, hogy a bojler-giant-graveyard kombóból bármelyiket kiiktatva a másik kettő leszedi a tornyot.
+1.: Freeze-yard: ehhez mázli kell, ha használtál már hog-fagyit, itt is pontosan annyi esélyed lesz a tornyok ellen - nem elég.

Pár tanács: spellek a graveyard elleni védőkre kellenek (vagy infire), különös tekintettel a zappolható egységekre, valamint a minionokra-íjászokra. Valki akkor veszélyes, ha a GY nem a torony közepén van, mert a skelik 2/3-ával elbánik - ha középen van a yard, akkor meg 50% eséllyel felébreszti egy kósza csonti a főtornyot :((( .

Van még egy rakat apróbb trükk, de ezek többnyire specifikusak (pl mikor nem kell kivédeni az enemy támadását, mikor lehet blöffölni, stb.) Ezek olyanok amit az ember megérez 2500+ meccs után, ugyanis az enemyk lépései ismétlődnek. Lehet számítani rá, hogy van, amit ismétel [egy meccsen belül], esetleg mikor dob tűzgolyót a wizire, stb. A kedvencem, amikor nem tudja, hogy nincs elixirem - ha mégis, akkor nem mer rakni semmit. (Nem is untatlak tovább, ezeket mindenki ismeri :) )

Ha játszottál már gólemmel, akkor a gólemes decket ajánlom (itt lehet figyelni arra, hogy a gólem mennyit sebez a robbanásával, vagy hogy legyen nálad SA ha e-barbival jön az ellen.) UI.: ne pazarolj raget a csontikra, semmi értelme.

-Graveyard, fireball, gólem, mpekka
-minions, SA, wizi, zap (4.3as átlag)

-----

-Zap, musketer, minions, giant
-poison, tornado, graveyard, bowler(3.9es átlag)

Ui.: a tornádó kapcsán láttam egy nagyon szép replayt, amikor a csávó tornádóval a főtoronyra húzta a goblin barrelt - előbbi felébredt, de a csávó elvesztette a meccset :D
Ui2.: van egy csomó trükk, pár nap alatt jól bele lehet rázódni. Minden, amit leírtam, saját tapasztalat, úgyhogy hajrá.
Ui3.: Néha a gyors 3* annyi, hogy ha van élete a gólemnek, akkor mindent, amit csak tudsz, leraksz mögé, és egyből be is szeded az első mellé a főtornyot. Sok sikert!!!

Szerk.:
Kezdetben csak ladderen vált be, mert drága és sok a hogos deck challangen, de ahogy fejlődtem, már ott is sikerült jobb eredményeket elérnem. Egy ideig mással mentem, majd amikor visszaváltottam erre, az ebarbosok nagyon megszívattak. Manapság kevesen és váltakozó szerencsével használják ellenem.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1508) Tyler Durden válasza Hunmugli (#1507) üzenetére

Thx mind2 választ. Gólemeset fogom betesztelni, főleg ladderen akarok másik alternatívát az RG-s dekkem mellé. Annyi van, hogy jelenleg csak 5ös a gólem, még 3 hétvége kell a 6oshoz, utána merek csak ladderre kimenni vele (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1509) lkristóf


lkristóf
senior tag

Vártátok már az új kártyát?
Kíváncsian várom mennyire fog elterjedni a játékban.

;]

(#1510) Hunmugli válasza lkristóf (#1509) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Jelenleg ötös szintű, és tervezem 11esre kihúzni. Gemért nem vettem meg, 10 kérésnyi lap 100 gemért... Na ne röhögtessenek :))

Nekem jól használható lapnak tűnik, ár-értékben nem rossz. És a legfontosabb: nem lehet normálisan nerfelni! (Úgy meg csak nem fogják herélni, hogy eggyel kisebb goblint rak le, a zap miatt. 0-ás szintű goblin nincs :D )

Én vártam, szerintem jó lesz. Csak egyet nem értek: miért top arénákba szánják?! (A9-től van unlock)

Ja és: tükör nem használható első lapként ;] :P

Ja, és: egyéb lapokra nem csináltak ilyet, pl pekka, barbár, minionhorde stb? Hasonló eredménye lenne ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1511) Danny365


Danny365
őstag

Ti nem kezditek unni a játékot? Kezdem úgy érezni, nincs nagyon mit csinálni. Gemem van dögivel, de lusta vagyok challange-ezni, ládákra nem költöm el, mert nem éri meg. Trophy-kat gyűjthetem, de minek, mikor két hetente úgyis lecsapolják és rövidesen nyoma se lesz a Legendary Trophy-knak.

A Royal Giant még mindig idegesítő és nem kezdenek vele semmit.

Jöhetne már a márciusi update.

(#1512) Hunmugli válasza Danny365 (#1511) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Még nincs is március ;]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1513) Danny365 válasza Hunmugli (#1512) üzenetére


Danny365
őstag

Ezzel a kijelentéssel nem tudok vitatkozni. :DDD

Egyébként amiért idejöttem, pont azt hagytam ki: Grand Challange-ben kinek milyen dekkel van sikere? Amit ladderen használok, nem igazán működik. GC-t pedig még sosem sikerült végigvinni 12-re. Akinek mostanában sikerült, leírhatná a dekket. Minden kártya megvan.

(#1514) Angie™ válasza lkristóf (#1509) üzenetére


Angie™
addikt

Én személy szerint feladtam a gem vásárlást és az új lapok gyűjtögetését.. nem látom értelmét.. ha kihoznak valami erős lapot, mire használhatóvá varázsolom már le is nerfelik ..:) Inkább koncentrálok a régi lapjaimra.. de ahogy elnéztem 3 elixir-ért "cuki" lap :)

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1515) F-ECT$ válasza Danny365 (#1511) üzenetére


F-ECT$
titán

De, lassan igen. Azért ilyen érzéssel még elkarcolgattam más játékkal is pár hónapot, és általában akkor hagyok abba egyet, ha jön helyette más.

A challenge egyébként jó móka, tesztelj sima-ban, és ha ott jön egy deckkel 12 win, akkor menj vele GC-be. (Bár én ugyanazzal a deckkel tudok 2 és 12 wint is menni...)

Dive ever, work never.

(#1516) lkristóf válasza Angie™ (#1514) üzenetére


lkristóf
senior tag

Én se szoktam megvenni az új kártyákat, majd beadja, már gyűjtöttem belőle 106 darabot. Én csinálnék egy olyan challenget ahol az összes kártya maximum szintű és te is 13as szintű vagy, hogy azért egyszer ki lehessen próbálni, hogy milyen a toppon. :B

(#1517) Hunmugli válasza lkristóf (#1516) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Próbáld ki a training campet. 11es vagyok, az enemy 13as, 8as baby sarival jött meg 4es minerrel. Na persze bénán van megcsinálva az AI, úgyhogy így is simán levertem, tehát nem volt élmény. Jaja, lehetne egy ilyen challange.

Volt olyan, hogy valahányszor leraktam a pekkát, dobott rá arrowst, úgy, hogy a tornyot is sebezze. De a szándék a fontos :N

Ui.: royale tv is van, de az megint nem ugyanaz :O

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1518) Sanyi.mTs válasza Danny365 (#1511) üzenetére


Sanyi.mTs
addikt

Én már 2 hónapja hanyagolom a játékot. Nagyon ráfüggtem. Minden ládára beállítottam az órát, ingerült voltam, amikor veszítettem, az asszony szerint sokat játszottam (pedig csak, ha volt szabad slot vagy ha a crown chestet csináltam). 1 hétig hiányzott, utána már kevésbé.

(#1519) szabolcs77 válasza Sanyi.mTs (#1518) üzenetére


szabolcs77
tag

tehát tünetmentes vagy? :N :N :N

(#1520) lkristóf válasza Sanyi.mTs (#1518) üzenetére


lkristóf
senior tag

Ha van valami jól bevált terápia én is bevállalom. :DDD :DDD

(#1521) Angie™ válasza lkristóf (#1516) üzenetére


Angie™
addikt

Mindig azokat a lapokat kapom, amiket nem használok :)) pl instant tudnék lvl12 barbárt és royal giantot csinálni, úgy hogy soha nem kértem egy lapot sem belőlük..

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1522) lkristóf válasza Angie™ (#1521) üzenetére


lkristóf
senior tag

Nekem is szórja rendesen a lapokat ami nem kell. :DDD
20.án csináltam egy összegző képet:

Most ráálltam a lvl13as Royal Giant-re ami 100k gold lesz. :Y Már rendesen elgondolkodtam, hogy shopból megveszem az Electro Wizardot, hogy lvl2es legyen, mivel mindig megöli a Fireball. Viszont kiszámoltam, hogy a lvl9es is ugyan úgy megölné, szóval spóroltam 40k goldot. :DD

[ Szerkesztve ]

(#1523) Danny365 válasza lkristóf (#1522) üzenetére


Danny365
őstag

Hát ez elég egy undorító dekk. :DDD

[ Szerkesztve ]

(#1524) lkristóf válasza Danny365 (#1523) üzenetére


lkristóf
senior tag

Saját magam állítottam össze, nem a legjobb, de többször jött be mint, hogy nem. :D
Felvettem egy szorosabb meccset a krumplimmal, amit a képre kattintva nézhet meg aki akarja:

[ Szerkesztve ]

(#1525) dracox válasza Angie™ (#1521) üzenetére


dracox
addikt

Én sem rajongok a láda jutalmakért... cannon, legendary Lava lound (egyáltalán nem használom erre belőle van a legtöbb legendás lap), tesla es tarsai...

(#1526) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Donátoltam egy kicsit az elmúlt héten :DDD

Szeretném megköszönni a Rocket League klánnak, hogy eltűrték ezt, és nem rúgtak ki miatta :D A maximum donate amúgy 1680, vagyis csak 160-nal maradtam el a maxtól - fránya hétvége :DD

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1527) F-ECT$


F-ECT$
titán

A játék mechanika megengedi, hogy csak a fő tornyot üsd le (főleg spellekkel), míg a másik kettő még áll?

Dive ever, work never.

(#1528) Angie™ válasza F-ECT$ (#1527) üzenetére


Angie™
addikt

Persze, van aki ezt a taktikát sikeresen csinálja goblin barrel - mirror goblin barrel-el. :Y

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1529) redwhite78 válasza Angie™ (#1528) üzenetére


redwhite78
aktív tag

És hol a Training Camp-ben? :)

#1526 Hunmugli: Szégyeld magad! Eddig enyém volt a rekord, valahol 1400-500 között. :D

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1530) Hunmugli válasza redwhite78 (#1529) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

1400...1500 hol nagyobb, mint 1520? ;]

Ui.: katt a képre, akkor megnyílik a teljes, hamisítatlan, photoshop mentes változat..., szintén 1520 donéttel.

Szerk.: Snow módszerét tudom ajánlani, vagyis ki kell hozni x%10 == 0-ra az állást, mert ha pl 231 donatod van, akkor kétszer kell commont adni, és raret nem is lehet. Egyszer megszívtam már emiatt, azóta feltolom 210re, és csak akkor adok commont, ha min 2 kérés van belőle, ergo 220ra tolhatom az adakozásomat.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1531) Angie™ válasza redwhite78 (#1529) üzenetére


Angie™
addikt

4700-as emberkék is :))

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1532) redwhite78 válasza Hunmugli (#1530) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Mondom eddig... :)

Donatet sokáig nagyon nyomtam én is, de változtatni fogok.
Lassan elérem a level 12-t, eztán szándékosan visszafogom majd a donatet és leginkább csak commont fogok adni. (Commonból ugyanis kb. átlag egy szinttel előrébb vagyok arányosan nézve a lapszámot, mint rare-ből.)

A kártyák fejlesztése után is jár XP, ami némi common donate-tal kiegészülve szépen felviszi majd a tornyokat level 13-ra. A kártyák gyors ütemben történő gyarapodását leginkább az fogja vissza, hogy donate miatt folyamatosan van egy kártyaszám csökkentő tényező is. Ha ez kiesne radikálisan elkezdene növekedni az összlapszám. Egyedül az arany lehet a szűk keresztmetszet, de majd ha kell challengezek.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1533) Hunmugli válasza redwhite78 (#1532) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

PISA-felmérés szerint is romlik a szövegértés, ezek szerint ezt én is alátámasztom :R

Amit mondasz, az nem hülyeség. Én arra gondoltam, hogy pár lapot fel kéne húzni maxra, leginkább commonokat, és ha ládából olyat nyitok, akkor instant pénzt kapok érte. Csak ez időben és pénzben is sok, meg valószínűleg nem olyan kifizetődő. Azért a nagyoknak is jó móka lehet, hogy csak a boltot kell nézni és csak a legendek miatt :) pénz mindig van rá náluk (240k 3db legend, a max goldot nemrég vitték fel 1 millióra az eddigi 500król.)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1534) r0by


r0by
addikt

Na vajon mi lesz ez?
Remélem valami jó dolog, hátha újra nagy kedvet kapok :)

(#1535) Janaboy válasza r0by (#1534) üzenetére


Janaboy
veterán

Gondolom olyasmi mint a war a cocban.

Janaboy

(#1536) lkristóf


lkristóf
senior tag

Találtam egy jó kis deck tervező/monitorozó/hogyismondjam, hasznos oldalt! :DDD
Clash Royale Deck Shop

(#1537) Angie™ válasza lkristóf (#1536) üzenetére


Angie™
addikt

ohh elsőre nagyon jó, köszi :))

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1538) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Az szerintetek bug, hogy ha 2 ujjal húzom a képernyőt pl a troops fülön, akkor oldalra és fel-le is tudom mozgatni egyszerre? Néha a chattal is sikerül, de ott egy kicsit nehezebb megcsinálni. A főképernyőt azonban nem lehet húzogatni, csak oldalra.

A 2 ujj önmagában nem elég, ügyeskedni kell, de nem lehetetlen. Adjak videót? :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1539) Angie™ válasza Hunmugli (#1538) üzenetére


Angie™
addikt

Jöhet a videó :)

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1540) Sedos


Sedos
csendes újonc

Decket valtottam, sajnos nagyon megakadtam... ket harom hete 2500-2700 kupa kozott mozgom...

Jelenleg Lvl4 Golem lvl3 lightning lvl9 minion, lvl9 zap, lvl7 MM, lvl6 muski, lvl6 tombstone es skarmy amivel nyomulok, de most sem erzek elorelepest... Esetleg tanács, melyik lap fejlesztesere fekudjek ra? A golem-lightning dologgal hosszabb tavra tervezek, de a suppba nem vagyok meg biztos.. graveyardom nincs. Esetleg valakinek otlet mivel tamogassak, vagy csereljek-e egyaltalan valamit a pakliban?

Kezdem ugy erezni nem vagyok eleg skilles player :D

(#1541) Angie™ válasza Sedos (#1540) üzenetére


Angie™
addikt

mega minionra semmiképpen ne fejlessz :) ez a privát véleményem :)

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#1542) r0by


r0by
addikt

Március 24 lehet a következő update ideje.
Kínai forumról szedték az infókat, kérdés, hogy mennyire lesznek igazak: [link]
A hétvégére tolt clan chest azért jó lehet, talán mindenki jobban ráér akkor.

(#1543) Pompi válasza Angie™ (#1541) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Miért ne? Szerintem egy elég jó all-around egyésg még mindig.

Feel Good Inc.

(#1544) Hunmugli válasza Angie™ (#1539) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A lényeg szerintem látszik. Ha nem is bug, de akkor is érdekes, hogy miért lehet egyszerre két irányban mozgatni a chatet és a troop fület, és hogy miért kell ehhez 2 ujj.

A classic draft challangéban sikerült elérnem a 12 wint, kb 45 perc játék, egy helyben (és a WC-n :) ), a ládanyitást pedig megörökítettem.

Elnézést a videók minőségéért, egyszerűen nem tudok HD-ban felvenni, és a bitrátát is hiába állítom (Airshou, 'droid)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1545) Amur válasza Sedos (#1540) üzenetére


Amur
Topikgazda

Írd le hogyan játszol normal elixires és dupla elixires időszakban.
Tudunk taktikai tanácsot is adni(vagy linkelj videót azon is látszik hogy nyomulsz).
Maga a paklid nem rossz, bár én hiányolok területsebzőt a gólem mögül, valamint a skeli army nálam nem elég stabil, mert sok deckben van log és zap is egyszerre, és ha pont kézben van neki mikor lerakod az ellenfél tankjára akkor túl sokat nem sebeznek.(és hidd el kézben lesz ha van, én is mindig úgy támadok hogy kézben legyen)
kell egy anti-tank amit nem lehet kilőni egy 2 elixires spell-el, valamint én raknék valamilyen wizardot is a deckbe.
De mondom akár így is maradhat, ha jól használod.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1546) akangels


akangels
tag

Ez is meglett vegre :D egy kis gold még és mehet is lvl 13 ra :D :C

(#1547) Sedos válasza Amur (#1545) üzenetére


Sedos
csendes újonc

Ha kézben van a gólem, akkor azzal kezdek hatulról, ilyenkor általában az ellennek kell rögtön reagálnia, szóval már jobb a helyzet mert irányítok.. kivéve persze, ha ebarbal vagy hoggal válaszol, az kicsit kellemetlen :D Ezeket általában egy tombstone- skarmy komboval tudom hatástalanitani, persze ha nem jön zap/log, bár ugye mindig jön. :D A gólem mögé általában egy muskit rakok, az a nagyobb hps vedekezoket ki szokta nyírni.. Akkor vagyok jó hekyzetben, ha az ellennek van többféle wizi, vagy muski, elég jó csereket szoktam csinalnk vele a lightningal..
Általában a nagyon olcsó deckek ellen van bajom, illetve ugye az inferno tower/dragon sem a kedvencem...

Muski helyett gondolkoztam már wizin van ice es sima is, illetve az inferno dragont is betenném, viszont mióta vannak az ewizik, nekem kb használhatatlan a dolog, pedig jó ideig működött...

(#1548) lkristóf válasza akangels (#1546) üzenetére


lkristóf
senior tag

Gratula, és a lvl11 mikorra lesz meg? :DDD

(#1549) pethYeti válasza Sedos (#1540) üzenetére


pethYeti
addikt

Esetleg próbáld ki ezt a decket. Nekem ez működik talán a legjobban mostanság. Egyedül a Minion Horde deckek ellen van kevesebb esélyem, de az meg viszonylag ritkán jön.

Lo helyén Zap is teljesen jó.

[ Szerkesztve ]

(#1550) akangels válasza lkristóf (#1548) üzenetére


akangels
tag

Előbb vagy utóbb biztosan :D

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.