Hirdetés

2024. április 24., szerda

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1001) Amur válasza WhiteWalker (#1000) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ha sokat játszol vele(márpedig szerintem igen) 3ezer forint nem vészes. Pláne ha eddig nem éríntett meg nagyon a legendaryk szele. Ha belegondolsz PC-n az olyan játékok amelyek csak fele annyi időre is lekötnek mint a CR 10-18ezerbe is kerülhetnek...
Nem vagyok az ügynökük, de az arena9-es offert én is megvettem.(meg még vmelyiket ami 290ft volt)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1002) WhiteWalker válasza Amur (#1001) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Igen , félig meddig igazad van. Mostanában költöttem is rá , kétszer vettem Legendary ládát , meg talán volt 290-es akció is.
Sokat is játszom vele , mert addiktív , jól el van találva.
De ugyanakkor pénz nélkül lehetetlen előre jutni. Mi van ha lesz megint pár jobb lap a legendarykba? Feljebb jutok ismét , de meddig?Eljön az a pont mikor ismét költeni kellene rá, hogy előre lépjek...Ennek sosem lesz vége...
Arrol nem beszélve, hogy a régi lapjaimhoz szinte nem is dob a ladakbol lapokat , folyamatosan az uj kártyákhoz ad , amiket nem használok. Értem én hogy azokat is feljebb kell pumpálni...de igy a maradék lapok elhalnak...

A másik, hogy ez a játék mellett ott a Clash of Clans amire az elmúlt 2,5 év alatt nem keresett költöttem...plussz költsék erre is...Ááá ki van csukva.

[ Szerkesztve ]

(#1003) F-ECT$ válasza WhiteWalker (#1002) üzenetére


F-ECT$
titán

Feneketlen pénzt elbír a játék, olyan $20000 kimaxolni :)

Egy vállalható cél lehet az, hogy minden (fontosabb) kártya legyen tournament szintű (9-7-4-1), illetve ha ez megvan, akkor szerintem még érdemes a ladder miatt elérni a főbb kártyákkal a 11-9-5-2 szintet, utána már iszonyat megnőnek az árak.

Dive ever, work never.

(#1004) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1003) üzenetére

Nekem az is a bajom vele, hogy a metát nem tudod kiszámítani. Ami az egyik nap még ó, az egy nerf hatására kuka ill vica versa. Más játékoknál ez belefér /pl HS/, de itt nagyon sokat buksz azzal ha vmibe beleinvesztálsz, majd lenerfelik. Én pont ma reggel léptem át a 4k trophyt egy olyan dekkel, ami sokkal erősebb lehetne, ha nem más lapokba fektetek időt/energiát, amit aztán lenerfelnek..
Persze értem én az üzleti modellt, költsél vagy ölj bele sok időt ismét, ördögi kör.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1005) Hunmugli válasza Tyler Durden (#1004) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Még 200 elite barbár és lehet tizes az elite barbárom. Szóval szerintem adja az új kártyákat, csak pont a rosszakat. Hogot/rgt pl nagyon keveset kapok (egyiket sem használom, de mindkettő tervben van.)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1006) F-ECT$ válasza Hunmugli (#1005) üzenetére


F-ECT$
titán

Amiből lényegesen kevesebb van, mint a többiből azt nagyobb eséllyel adja, pláne ha common / rare kártyáról van szó.

Dive ever, work never.

(#1007) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#1004) üzenetére


F-ECT$
titán

Ezért nem jó csak 1 deckre építeni, és mondjuk felhúzni egy rare-t 10-re, míg a többi csak max 7-es. A trophy hajszolásnak úgyis fal lesz a vége, amikor már a jó játék mellé max szintű kártyák is társulnak az ellenfeleknél.

Persze, nekem is van kedvnec deckem, amiben van lvl 5-ös epic, de a többi epic jó része is megvan már 4-es szintű.

Dive ever, work never.

(#1008) Amur válasza F-ECT$ (#1007) üzenetére


Amur
Topikgazda

Igen sajnos ahhoz hogy haladj húzni kell a gyenge kártyákat is, mert akkor nagyobb eséllyel kapsz a te általad vadászott lapot is. Ki van ez találva.
Én eddig 2-3 paklit is húztam, azért nem voltam nagy bajban 1-1 komolyabb Meta változáskor, de legutóbbi 2-3 update után mindhárom paklim ki lett herélve rendesen, így élesváltásra volt szükség.
Na ilyenkor jön jól, ha a többi lapot sem nulláról kell húzni.
A legtöbb commonom 9-10, fontosabb rare-ek(amit úgy gondoltam hogy esélyes lesz hogy használok majd) pedig 6-7
Így pár hét rákészüléssel ladder szintre tudtam húzni gyorsan egy teljesen más paklit.
Ahogy látom egyre kevesebb legendary marad a paklikban, mert level 1-2-ön már egy szint felett gyengék. Epic is csak 1-1, ritka ha 2-3 van(de azok sincsenek egyenlő szintre húzva, sokszor nem is értem miért rak be egy level5ös epic mellé egy level 2-eset, annál talált volna szerintem hasonló,erősebb common, vagy rare lapot...)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1009) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1007) üzenetére

Én nem csak 1re építettem, de ahogy corvette is írja, ha a legót nem növeled, akkor kvázi nincs értelme. Lvl1eseket én már nem rakok be, 2-esekből is csak ami univerzálisabb /jelenleg a log/. Az epic lapokból nekem annyira össze-vissza adja a lapokat, hogy értelmes epic lapból egyik sem éri el az 5ös lvl-t nálam. Most kezdtem egy új accountot a kisfiamnak, ott már csak common és rare lapokban gondolkozom, szerintem kvázi az epic ill legó nagyrésze csak parasztvakítás. Epicből f2p-ben nem nagyon jutsz el oda /hacsak nincs szerencséd/, hogy értelmesből meglesz lvl5, legó pedig még ritkább. Próbálok inkább az all in wonder common ill rare lapokból szintezgetni, azokkal lehet a legminimálisabbat bukni talán..

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1010) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#1009) üzenetére


F-ECT$
titán

4000 felett már lehet, hogy nincs értelme a lvl 1 legendeknek, de 3500-ig még bőven befér nekem pl a miner vagy a log is. (Egyébként nem a legendek upgrade-je visz el sok pénzt, azon szerintem nem érdemes spórolni.)

@corvette: ahhoz hogy haladj húzni kell a gyenge kártyákat is, mert akkor nagyobb eséllyel kapsz a te általad vadászott lapot is

Nem kell felhúzni őket, mert az algoritmus az össz darabszámot nézi. (Tehát ha egy commonod lvl1-es és van belőle 2000 db-od, akkor az ugyanolyan, mintha lvl10-esre húztad volna, és 400/1000-en állna.)

Dive ever, work never.

(#1011) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1010) üzenetére

A minert nem játszom ott nem tudok véleményt mondani, de a log pont a ritka kivétel, lvl1-esen is megéri használni. /princess leszedésre használják leginkább, meg skeleton armyra, az 1es is elviszi őket.. lvl3 princess kell hozzá, hogy lvl1 log ne vigye el/
Viszont ott a példa nálam, lvl3 sparky teljesen használhatatlan, annyira kiismerték a playerek, hogy nem is csak a meta nem kedvez neki, hanem szerintem aki nem totál agyhalott, az már tud ellene játszani.
Anno használtam a lumbert is, manapság azt se rakom be, vhogy lvl2-n se hoz akkora pluszt, hogy megérje jáccani vele. Houndom 2-es, azzal lehetne játszani, mert szerintem nagyon erős kártya még mindig, a deck nem fexik nekem. Minerem 1es nem játszom vele, princess3as a sok log miatt kivettem. Ice wizardot látom használhatonak, de mivel a mostani ladder dekkem működik, így max challenge pakliba teszem bele.
Inferno dragonom ill graveyardom nincsen. Utóbbit nagyon szeretném behúzni, szerintem a mostani metában az egyik legjobb lego lap. Ha nincs az ellenfélnek splash dmg-e, akkor gyakorilatilag repül a torony.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1012) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1009) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Én is úgy vagyok vele, hogy nem húzok fel már egyféle lapot, mert akkor úgyis a többi jön a ládákból.
A rendszer egyenlően akarja elosztani a kártyákat (egyfajta balance-ra törekszik), ezért igazából mindegy mit fejleszt az ember. Arra törekszem, hogy 1-1 lapot (mindig mást) szintlépésig vigyek az éppen használtak közül.

Számolgattam, hogy hosszabb távon (kb. még bő 1 év) f2p játékkal is elérhető a common lapokból a max körüli szint, a rare lapokból pedig a level 10. Legendary és epic valóban csak fizetős kategória, és a pénzes játékosok kiváltsága lesz hosszabb távon, de időközben ezek is értelmesen használhatóak. ( így level 4-ig érdemes epicet fejleszteni)

A lapok számának növekedését egy ideig sajnos erősen visszafogja a donate rendszer. Én legalábbis heti szinten 1000+ pontnak megfelelő common és rare lapot osztogatok el, ami még akkor is erős veszteség, ha mind olyan kártya, amit soha nem használok a deckben. A ládákból ugyanis ezek helyére fognak jönni a balance miatt a lapok.

Megfigyeltem, hogy vannak olyan f2p játékosok, akik nem nagyon donatelnek. Ezeknek a kártyáik már common 12 és rare 9 szintet is elkérhetik, mivel 40-50 ezer donate pontnak megfelelő kártyát is megspórolhattak eddig.
Hosszabb távon ugyanakkor sztem ez nem kifizetődő taktika. Gyorsabb ugyan a lapok szintjének a fejlődése, de cserébe a tornyok szintje nem nő. Érdemesebb előbb a tornyokat felhúzni (a lassabb deck fejlesztést bevállalva), mivel a későbbi toronyfejlesztést úgysem lehet megspórolni. Ráadásul a lapok fejlesztéséhez úgyis kell egy szakajtó arany.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1013) Tyler Durden válasza redwhite78 (#1012) üzenetére

Toronyból én nemrég léptem meg a lvl11-et /rendes adakozó vagyok, heti 800-1300 közötti mennyiséggel/, viszont most már elég durva mennyiség kell a lvl12 eléréséhez. 40000 pontot még combos donation mennyiséggel is huzamosabb idő lesz kiütni. Ami érdekes, még 4k környékén is inkább lvl10-es playerekkel találkozom, lvl11es olyan 30%ban jön. /mondhatjuk azt is, hogy nem vagyok elég skilles player :D/

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1014) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1011) üzenetére


redwhite78
aktív tag

A Graveyard amúgy tényleg nem rossz, főleg Freeze-el szívatós. Viszont az Archers és a Lumberjack is nagyon hatásosan védekezik vele szemben, így szerencsére annyira nem érint a probléma.
Ja és Sparky. Szó volt róla, hogy nem olyan jó, mindemellett én elég láma vagyok ellene. Lehet a deckemnek sem fekszik, de 50%-ban simán zakózok. Szerencsére 4000 körül már kevesen használják, így nem fenyeget gyakran.

Ami a játékban viszont egyre jobban zavar, hogy túl sűrűn hoznak be új common és rare lapokat (a lego és epic mindegy, mivel lényegében f2p vagyok), így egyre jobban elnyújtják a lapok fejlesztési idejét. Oké, hogy kell a frissítés a játéknak, mert nehéz enélkül megtartani a mai fiatalságot, de így nagyon elnyúlhat a már egyszer kikalkulált max-ra fejlesztési időtartam.

never go full retard

(#1015) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1013) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Igen a level 11-ből még kevesebb van, de lassan növekszik a számuk. Ezért amit mindenképp fejlesztek az a Furnace. Ez ha meglépi a level 9-et, akkor jó ideig rendben leszek a level 11 tornyok ellen is.

Nekem még szűk 30k hiányzik a level 12 toronyhoz. Terveim szerint nyár elejére ez is meglesz. :D

never go full retard

(#1016) Amur válasza F-ECT$ (#1010) üzenetére


Amur
Topikgazda

Igazad van, össz darabszámot néz!
A donate részébe amit Tyler Durden kolléga ír, meg bele se gondoltam, hogy hiába örülök hogy eldobálok heti 1000+ "felesleges" kártyát és még xp-t és goldot is kapok érte, de azok sajna lassan visszacsorognak a ládákból, pont azok a lapok helyett amit meg nem adok ,mert fejleszteném...

Egy ideig úgy csináltam hogy adtam azt is amit húztam, mert annyira rámentem az xp-re, és akkor tényleg nem panaszkodtam hogy csak olyat kapok ami nem kell. :)
Most hogy én is level 11 lettem, kicsit visszavettem a donate-ból, a heti 1000 lassan heti 600 alá csökkent, már annyira távoli a level 12-es szint hogy nem hajtok rá. (viszont könnyedén meglett a 25ezer donate-es achievement- már 27ezer donate-em van)
Fene tudja itt már melyik a jó taktika... hiába is tartogatnék mindent, bejönnek az új lapok, és úgy is azt szorja a rendszer majd unásig..
Most is elite barbárt kaptam MINDEN ládából, és plusz valamit, egészen addig amíg kb. 2000db lapom nem lett belőle...

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1017) redwhite78 válasza Amur (#1016) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Szerintem az a megfelelő taktika, ha mindent ad az ember amit kérnek, kivéve, aminek épp a fejlesztésére hajt.
Nem baj, ha olyat adsz, ami épp a deckedben lévő lap, mert ha donateled, majd jön helyére a ládákból. A balance-ot nem lehet kijátszani csak rövid távon, egy-egy lap fejlesztés erejéig.

A lassú fejlődés meg relatív. Kb. két év alatt max. közelébe lehet húzni a tornyokat, + még fél év alatt a common és rare lapokat f2p játékkal. Első ránézésre ez lassú, de ha azt nézem, hogy több mint 10 éve játszok más "menedzser" típusú online játékkal, ahol 4-5 év kellett csak ahhoz, hogy top ligába küzdjem magam, nem is sok. A kevésbé türelmesek fizessenek. :)

Csak ne hozzanak be sok új lapot, mert akkor sux...

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1018) Tyler Durden válasza redwhite78 (#1015) üzenetére

Én is azt nyomom jelenleg, még 150db és megvan a 9es belőle. Nagyon jó lap most, kíváncsi leszek fogják e nerfelni ezt is (:

corvette: lvl8as nekem a barbárok és mindig az kapom, van belőle még 2k, azért ez szerintem már vicc.. Nem tudom, hogy ezt hogy és mivel szándékozik kiegyenlíteni, hetekig nem kellene adnia belőle..

[ Szerkesztve ]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1019) redwhite78 válasza Tyler Durden (#1018) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Ha kb. hasonló a common lapjaid darabszáma, mint az enyém, akkor még kb. 200 elite barbár kell, hogy beálljon belőle a balance. Érdekes, mert nekem még 700 kell, pedig gemért megvettem a 400 darabos kezdőcsomagot. Giant chestből is azt kaptál? :)

never go full retard

(#1020) Tyler Durden válasza redwhite78 (#1019) üzenetére

Azt, hogy kapná be a supercell ;]

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1021) F-ECT$ válasza redwhite78 (#1017) üzenetére


F-ECT$
titán

Ha epicből (és legendből) is max közelébe szeretnél kerülni, akkor f2p módban itt is befigyel a 4-5 év :)

Dive ever, work never.

(#1022) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1021) üzenetére

+ nem zárnám ki, hogy addigra esetleg a kártyák max szintjét is emelni fogják (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1023) redwhite78 válasza F-ECT$ (#1021) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Ez igaz, de jelenleg siman ossze lehet rakni epic es legendary nelkul top decket. Ha a szintet emelik az persze szivas lenne. Ez ellen nincs mit tenni.

Mas: megjott kozben a balance.

never go full retard

(#1024) r0by válasza redwhite78 (#1023) üzenetére


r0by
addikt

Nah, akkor lufik mindenhol..

(#1025) Hunmugli válasza redwhite78 (#1023) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Igen! Elite barbárt nagyon erősítik. Már csak 112 kell és lehet tizes, legkésőbb 2 nap és megvan :) és :(( :(((
A többi erősítésnek is örülök, mert szeretem azokat a lapokat, bár most csak a wizardot használom közülük. Talán most elszálltak néhány helyen a balanceban, úgy érzem, de sebaj :DDD

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1026) Pompi


Pompi
MODERÁTOR

Na megint átrajzolják a csata teret, persze inf tower nerf sehol, log nerf sehol.

De lesz sok giant skeleton - ballon kombo - wizarddal támogatva.

Feel Good Inc.

(#1027) Amur válasza Pompi (#1026) üzenetére


Amur
Topikgazda

amíg az inf. tower erős addig ezek azért nem olyan vészes kombók.
Ahogy nézem inkább azt az utat választották hogy felhoznak a sufniból pár kevésbé használt lapot, mint az inf.tower nerfelnék. Giant skeli jó kombó lehet egyébként a royal gianttel is. elövik rá a barbit vagy az inf. towert, aztán mehet az RG. Persze nem olcsó, de nem mindig az olcsó az igazi! :)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1028) lkristóf válasza lkristóf (#758) üzenetére


lkristóf
senior tag

~2.5 hónap alatt ennyit értem el az előző ilyen screenshot óta: 12/12 állás

9680xp, 53708 gold (ugyebár közbe fejlesztések is voltak), 210 gem (toltam challengeket, egy grand-ot is ami 0 win-el végződött :O ), 5714 donate (lehet nem sok, de nincs mobilnetem, hogy minden pillanatba donateljek)

Kicsit kezd unalmassá válni, hogy nincs célja nagyon a játéknak, legend trófeáknak is lehetne valami értelme. Azért kűzdök, jelenleg a wizardomat húzom fel lvl9re, hogy a 12es minion horda ne 2 lövés legyen. Soknak tűnhet elsőre ez a gold, de szerintem ha elkezdeném felhúzni a kártyákat rögtön el is fogyna. Annak örülök, hogy a 4k-t azért stabilan megtartom. Várom mi lesz a mostani balance után. :))

(#1029) F-ECT$ válasza lkristóf (#1028) üzenetére


F-ECT$
titán

Hát igen, 1-2 kártyát fejlesztettél csak a fő decken kívül, a maradékra nem hogy a 150k gold kellene, hanem még kevés is lenne.

Az unalom ellen meg épp a deck változatosság lenne jó, esetleg elkezdhetsz Challenge-eket is tolni (fejleszteni ahhoz is kell), mert mint látszik a trophy hajszolásnak sok értelme (egyelőre) nincs legalábbis 3000 (4000) felett.

Dive ever, work never.

(#1030) lkristóf válasza F-ECT$ (#1029) üzenetére


lkristóf
senior tag

Ja, lehet nézek 1-2 jó challenge deck-et, aztán rámegyek arra.
Dzsángül aréna iz káming!
clashroyalearena.com, clashroyale.com
Videó, az tetszik, hogy csak 1000 gold lesz az epic, jó is, hogy eddig nem nagyon vásároltam be. :DDD Vajon a végtelenségig fogják növelni a kártyák számát? Lesz olyan, hogy a régieket lecserélik/törlik? :U

[ Szerkesztve ]

(#1031) Nova96 válasza lkristóf (#1030) üzenetére


Nova96
őstag

4 új lap
Dart goblinrare
Goblin gang common
Battle Ramrare
EXECUTIONERepic

És egybe OJ által.

[ Szerkesztve ]

(#1032) SzlobiG


SzlobiG
félisten

Üdv.

Tudtok mondani egy jó kis klánt? Amibe vagyok jelenleg nagyon inaktív kevés a donate játékos azt inkább tovább lépnék. :) 10-es szinten vagyok 9-es arena.

[ Szerkesztve ]

(#1033) Amur válasza SzlobiG (#1032) üzenetére


Amur
Topikgazda

Én és Nova a -/one/- klánban vagyunk. Donate központú, aktív klán, el nem mennék innen.
Jómagam is 26ezer donate felett vagyok már(ezt kb. az első 500at leszámítva mind ebben a klánban szortam szét)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1034) Nova96 válasza Nova96 (#1031) üzenetére


Nova96
őstag

Epic Sunday: Request and donate Epic Cards every Sunday

GYO.

(#1035) Amur válasza lkristóf (#1030) üzenetére


Amur
Topikgazda

Törölni biztos nem fognak lapot. Gondolj bele hogy valaki bevásárol, felhúzza, aztán fél év múlva kivonják.
Az IAP miatt igen támadhatóak lennének fogyasztóvédelmi szempontból.
Amíg pörög nekik a szekér addig tolni fogják a frissítéseket rendszeresen, aztán ha kijön majd valami új aranytoját tojó tyúk akkor fókuszt váltanak. Jelenleg Supercellnek gyanúsan ez szorja az aranytojásokat...

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1036) WhiteWalker válasza Amur (#1035) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Jah , a másik -volt arany tojó tyukjuk a Clash of Clans kezd már beállni... Nincs érdemi update , ha kimaxolod a falud - ami nem kevés idő (és IAP) utána ergo nincs motiváció...
Ellenben itt a játék strukturabol kifolyólag elvileg végtelensegig lehet updatelni lapokkal ...

[ Szerkesztve ]

(#1037) lkristóf válasza Nova96 (#1031) üzenetére


lkristóf
senior tag

Jók lesznek ezek az új kártyák, főleg az Executioner epic tetszik a területsebzés/földi-légi ellen is sebez.

(#1035) corvette Igazad van, de azért ha valaki majd akkor kezd el játszani mikor már 150 kártya lesz a játékba annak jóval lassabban fognak gyűlni a kártyák szerintem. :DDD

(#1038) F-ECT$ válasza lkristóf (#1037) üzenetére


F-ECT$
titán

Épp ezért könnyítik a kártyák megszerzését: epic és legendary chest, epic sunday, 1000 g / epic, stb.

@Giinos: CoC-hoz is lehetne update-eket kiadni, ha nagyon akarnák, de gondolom már kevesebbet hoz, mint ez, így ezen több fejlesztő dolgozik.

Én egyébként a CoC-t nem toltam, de a Boom Beachet igen, 2 évet el lehetett azzal is lenni F2P módban :)

Dive ever, work never.

(#1039) Tyler Durden válasza Nova96 (#1034) üzenetére

Ez komoly, hogy lesz ilyen? Hivatalos fórumról jött az infó?

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1040) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#1039) üzenetére


F-ECT$
titán

Komoly.

Dive ever, work never.

(#1041) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1040) üzenetére

Nem rossz 5let, így f2p-be is lehet építeni epicre. Bár továbbra is sokat számít, hogy mi esik mondjuk epic ill smc-ből. Nekem ami lvl 5 lehetne az az xbow, ballon, pekka. Ebből egyiket se használom, golem ill witchet tolnám fel 5-re első kanyarban.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1042) F-ECT$ válasza Tyler Durden (#1041) üzenetére


F-ECT$
titán

Pedig XBow nagyon népszerű magasabb szinten is, a Balloon meg most kap buffot.

Dive ever, work never.

(#1043) Tyler Durden válasza F-ECT$ (#1042) üzenetére

Xbow dekkeket láttam profiknál, de 4k körül engem eddig elkerültek. Balloon-ra kíváncsi leszek, szerintem életképes lesz a buff után.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1044) SzlobiG válasza Amur (#1033) üzenetére


SzlobiG
félisten

Elvileg jelentkeztem. :)

(#1045) WhiteWalker válasza Tyler Durden (#1043) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Én most 2x beleszaladtam xbows ellenbe...kellemetlen volt , egy X és egy vereség volt.
Ez persze nem jelenti azt hogy mennyire jó az xbow :DDD

(#1046) Nova96


Nova96
őstag

Shared Crown chest

Koronákba beleszámít ez és klánba lesz 10 színt amit ellehet érni, resetig van idő.
Ez jóóó. :C
Nagyon tetszik ez az update . :K
F2P-re figyelnek végre.

[ Szerkesztve ]

(#1047) lkristóf válasza Nova96 (#1046) üzenetére


lkristóf
senior tag

Ez tényleg jó + tetszik, hogy a láda nyitás végén felsorolja, hogy miket kaptál. :Y :C

(#1048) Pompi válasza Amur (#1033) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Én is csatlakoztam hozzátok :B

Azt megosztjuk egymással, hogy innen ki milyen néven van a játékban?
Én Don Pasquale néven futok, SzlobiG és Nova96 is megvannak, mert ők egyértelműek :)

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#1049) Amur válasza Pompi (#1048) üzenetére


Amur
Topikgazda

Én vagyok AmurHU

Van két kiskarim is(AmurJR és Khaldrogo) a junior a kisklánunkban van.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1050) Nova96 válasza lkristóf (#1047) üzenetére


Nova96
őstag

Igen, igen eleg jo kis update lesz ez.

SNEAK PEEK #5 - New Special Event Challenge!
Crown Duel Challenge: Build a deck by picking 4 cards and receiving 4 from your opponent
Available to play in Friendly Battles on Dec 15
Coming to Challenges on Dec 16

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.