Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2701) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2699) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Dobj fel egy pénzérmét százszor és számítsd ki az átlagos sorozathosszt. Nem hiszem, hogy 1 vagy 2 fog kijönni...

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2702) Düsseldorf válasza Hunmugli (#2701) üzenetére


Düsseldorf
tag

Ez igy van, csakhogy ez teljesen rossz példa, igy semmi relevanciája nincs- itt uis, némi túlzással kb. csak sorozatok vannak, ráadásul kifejezett szabályszerűséggel. Az meg hogy nem csak pontszám számít, még ha az eddigieket nem is fogadod el, könnyen leellenőrizheted: változtatsd a deckjeidet, teljesen más ellenfeleket fogsz kapni, deckváltás szinte azonos az ellenfél lapjainak tendenciaszerű változásával. Csináld meg a daily questeket (én majdnem mindig megcsinálom:), az ellenfelek az épp aktuális deckhez illően megváltoznak. Mit jelent ez konkrétan?
Ha a játsz ki 30/50/60 stb. epic, rare, common lapot questhez túlnyomóan ilyen lapokkal rakod tele a paklidat, akkor az ellenfél is hasonló lapokkal fog rendelkezni.
Ha a játsz ki 30 building lapot kihivást úgy teljesíted, hogy több ilyen lapot tartalmazó paklit állítassz össze, hamarosan ilyen ellenfeleket kapsz, telezsúfolva cannon, tesla, x-bow, Itower lapokkal.
Ha meg azt kérik tőled hogy nyerj 3 játékot GS+ tornádó lapokat tartalmazó paklival, akkor úgy is elkezdenek jönni GS-t tartalmazó ellenfelek jönni, ha előtte csak fehér holló gyakorisággal bukkan fel GS.

(#2703) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2702) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Itt van döntetlen is. Az 1 hosszúság is sorozat.

Szerintem alapból random az ellenfél; néha tényleg gyanús, ha harmadszor kapsz ugyanolyan counter decket, de ez elenyésző. Koincidencia is lehet.

Én ált. skippelem pl. az épületes küldetéseket, szóval nem tapasztalok itt sem részrehajlást.

Hány kupánál vagy?

Lehetetlen ezeket összehasonlítani, mert kicsi a mintavétel és sokat mozogsz közben. Egyáltalán nem csak azok a befolyásoló tényezők, amiket vizsgálni akarsz, stb...

Menjek át az apple-höz? :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2704) woryz


woryz
senior tag

Ennek a 2v2-nek nem sok értelme van... 10-ből 6x egyedül maradok, 3x értékelhetetlen a csapattárs, 1x lehet vele valamit kezdeni... :(((

(#2705) DanielLong válasza woryz (#2704) üzenetére


DanielLong
senior tag

Én azt szoktam csinálni, hogy akiben kicsi értelmet is látok vagy netán jól passzolnak a deckjeink, azt hívom további meccsekre. Olyankor 6-7 meccsből 5 győztes.

(#2706) Amur válasza DanielLong (#2700) üzenetére


Amur
Topikgazda

Meta az aktuális "update"-ben fellelhető laperősség, nagyon szenvedve magyarra fordítva.
Jó oldal pl. a
deckshop
vagy a www.clashroyalearena.com

Hunmugli: a totál random a CR matchmakingre biztos hogy nem igaz. Még a fejlesztők szerint is igen sok dolgot néz. És ezt tényleg nem azért írom mert az a fajta játékos vagyok aki erre fogom a bukó szériám.
Tudom hogy müködik a rendszer, és alkalmazkodom. Másnak is ezt kell tennie hogy sikeres legyen..
Sajnos ez az életben is így müködik. Vagy alkalmazkodsz, és elfogadod mi van, vagy lázadsz és azzal sem érsz el semmit...

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2707) Düsseldorf válasza woryz (#2704) üzenetére


Düsseldorf
tag

Hm, azért ennyire nem rossz a helyzet, bár a lamer játékosok tényleg nagyon bosszantóak tudnak lenni. Ha 2v2-t akarsz jatszani, engem (8G8GQJR2Y( hivj meg bátran, én kedvelem és sokat is játszom igy.

(#2708) woryz válasza Amur (#2706) üzenetére


woryz
senior tag

No, én kipróbáltam amit a deckshop ajánlott, 10-bő 10 bukó... Lehet ezt a játékot is ugyanott kellene kezeljem, ahol az összes ehhez hasonló online sz@rt... :W

(#2707) Düsseldorf Én is inkább 2v2-ztem volna a szar alacsony szintű lapjaimmal, de a mai nap után inkább meggondolom 3x is... :F :W

[ Szerkesztve ]

(#2709) woryz


woryz
senior tag

Lehet, hogy csak nem tudom feldolgozni, hogy ennyire béna vagyok ebben a játékban, és ezért keresek kibúvókat, de ez a challenge kicsit érdekes volt... Lehet, hogy a profik valóban tudják az ice spirit, ice golem meg skeleton párost használni, de hogy 3-ból 3-ban voltak ilyen lapjaim, persze az ellenfélnek nem... No, konklúzió levonva.

(#2710) redwhite78 válasza woryz (#2709) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Nem rosszak azert ezek a keves elixires lapok, mert gyorsan porog a deck. Ugyanannyi ido alatt ketszer annyi lapot raksz le mint az ellenfel.

never go full retard

(#2711) salvation


salvation
aktív tag

Hiába védik a Supercellt akkor is manipulálják a játékot 100% --múltkor 23 vesztettem 2v2 ben egymás után megszakítás nélkül cseréltem decket meg voltam 11-es meg 9-es ellen is de semmi egyszerűen nem lehetett nyerni akármit csináltál sokkal gyorsabban rakták le a lapokat --meg teszem föl a fortune chestnél akkor miért azokat a lapokat adja amikkel játszol ezt honnan tudja máskor meg a legxarabb amiket nem használsz és már egy tucat van belőle azt adja --úgyhogy erről ennyit :DDD

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#2712) woryz válasza redwhite78 (#2710) üzenetére


woryz
senior tag

Lehet, hogy nem rosszak, csak prince / dark prince és giant skeleton vagy giant ellen nem sokat érnek. Mert a fenti négyből 2-3 jött egyszerre, esetleg megtámogatva egy kis princess-vel. Többet semmilyen challenge-n nem fogok indulni, mert felb.sz csak.

(#2711) salvation: Azt én is néztem már, hogy olyan lapokat ad amik nem kellenek a kutyának sem (pontosabban nem használom).

Amióta a deckshop-os decket használom - amit ő ajánlott, hogy minden szinergia, meg kutya füle jó legyen - azóta még annyit se nyerek mint előtte... Szerintem az lesz a sorsa, mint ami az eddigi összes online játéknak amivel játszottam, DELETE. Mondjuk nem is értem, miért erőltetem, mintha az összes sz.patna, vagy csak sz.r vagyok bennük. :W visszanéztem, 25 csatából, 5 győzelem, 2 draw, a többi meg... Mondjuk az elején még a sján szinrgiálatlan deckkemmel játszottam, mondjuk azzal is többet vesztettem, mint nem.

(#2713) Hunmugli válasza salvation (#2711) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Most komolyan elmagyarázzam, miért kapsz minden lapból, vagy ebből a mondatból már érted, hogy mit nem értettél?...

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2714) Amur válasza Hunmugli (#2713) üzenetére


Amur
Topikgazda

Majd én elmagyarázom neki:
azért kapsz olyan lapokat amit nem használsz, mert azokat nem húzod, nem olyat veszel a shopból,nem olyat kérsz a klánban, ezért azokból kevesebb van!
A játék pedig itt kivételesen semmiféle csavart nem alkalmaz, szimplán arra törekszik hogy mindegyik lapból közel hasonló darabszámod legyen.
Tehát evidens hogy többet kapsz olyan lapot amit nem használsz!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2715) redwhite78 válasza woryz (#2712) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Prince-Dark Prince -Giant trio 14 elixir, szemben a skelo-icesprit-icegolem 4 elixir. Szóval le tudsz rakni 10 ! elixirért még vmit és máris más a helyzet.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#2716) DanielLong válasza woryz (#2712) üzenetére


DanielLong
senior tag

Szerintem próbáld ki a fentebb tárgyalt fél napot nem játszol, majd két meccset nyomsz taktikát. Ha ez sem jó, akkor egész nap hanyagold a játékot, majd nyomj két meccset. Most ezzel a trükkel a napi +60 kupa megvan nekem már harmadszorra. Ja és szerintem egy paklit használj, hogy az algoritmus tudja, mi a countered (meg persze, hogy mi nem az).

(#2717) woryz válasza redwhite78 (#2715) üzenetére


woryz
senior tag

Jaj, volt még neki elixir pumpája, meg logja is. :)) A többire nem emléxem, "rég" volt, és a history-t már felülírta. :) A lényeg, hogy nekem nem jött be, nem tudtam vele játszani, de - paranoia ide vagy oda - véletlen, hogy a challenge-ben olyan ellenfelet kaptam, aki ellen ezek nem használható lapok voltak? :( Mindegy, már vége.

Véleményed / véleményetek szerint, ez mennyire használható (pontosabban mit tegyek be)? Ezzel próbálkozok aréna 9-ben. inkább csak 2v2-ben, mert fosok, hogy visszaesek...:
minion horde (lvl9)
wizard (lvl7)
skeleton horde (lvl4)
princess (lvl1)
executioner (lvl2)
prince (lvl3)
zap (lvl8)
fireball (lvl6)

(#2716) DanielLong: Köszi a tippet, ki fogom próbálni. :) Csak amikor C(lan / rown)C van, nehezen tudom megállni... :F

(#2718) Düsseldorf válasza woryz (#2708) üzenetére


Düsseldorf
tag

Próbálj meg jobb klántársakkal játszani. Nalunk ma reggel valaki beirta 1/2 7-kor, már csak 80 korona kell, ő ráér 9-ig hajtsunk rá. Bár nem ismertem milyen játékos, gondoltam miért is ne, hajrá. Bár nem top + játékos, de jó, ráadásul a deckünk jól kiegészítette egymást, és miután kiismertük a másik deckjét, játékstilusát sorozatban gyöztünk, többször 3 koronás győzelem. Hamar össze is szedtünk 65-70 koronát (a maradékot a szintén ráérő klánboss hozta). Viszont igen érdekes volt, hiába játszottunk egyre jobban, mivel az ellenfelek egyre keményebbek, profik voltak, a végén már csak kinkeserves 1:0-ák, meg bizony vereségek jöttek.
de a lényeg a lényeg, kell lenni a klánban jó játékosoknak, azokkal nyomulj 2v2-ben.

(#2719) salvation


salvation
aktív tag

Lapokat megértem de a többit nem --de nem is érdekel ez már igy marad :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#2720) Düsseldorf


Düsseldorf
tag

Azt nem tudja valaki, ha a Quest feladata az, játssz 1v1-ben 20x guards-al, akkor az is beszámit, ha a mirror-al hozom játékba őket?

Woryz, én a minionhordát sima minonra cserélném, könnyű védekezni ellene, és túl nagy a jelentös elixirvesztés rizikója (fire spirittel v. nyillal). És ha a skeletonarmy-d nem ilyen erös lenne, arra is azt tanácsolnám, de igy maradhat.
Valamint a wizardot cserélném kisebb elixirköltségű egyéb lapra (bár alaposan feljavítottad, azt látom :) ), játékstílusodtól és lapjaidtól függően ewizardra, idragonra vagy hogy legyen épület is, furnace-re v. teslára.

(#2721) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2720) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szerintem nem számít, mert akkor a mirrort játszod ki.

Pl. a mirror mindig spellnek számít.

Meg gondolj bele: ezzel a logikával lehetetlen lenne a mirrort kijátszani, ha folyton annak számítana, amit leraksz vele. A guards az guards és nem mirror :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2722) redwhite78 válasza Hunmugli (#2721) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Én meg azt hallottam, hogy ha a Mirrort tükör előtt játszod ki, akkor négyszeresen számít! :D

never go full retard

(#2723) salvation


salvation
aktív tag

Hunmugli melyik klánba vagy? :)

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#2724) Hunmugli válasza salvation (#2723) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Itt vagyok

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2725) salvation válasza Hunmugli (#2724) üzenetére


salvation
aktív tag

:K :R

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#2726) woryz válasza Düsseldorf (#2718) üzenetére


woryz
senior tag

Én csak azért vagyok klánban, hogy a gyereket kontrol alatt tartsam. :)

(#2720) Düsseldorf: Kicseréltem a prince-t giantre (lvl6). Akkor a minionhordát kicserélem minionra (lvl8 - de lehetne lvl9, ha nem sajnálnám a 4k goldot rá. :) )
ewizard, idragonom nincsen, viszont van kettes sparky-m, meg egyes iwizard, meg lumberjack, graveyard, miner és mega knight. Én ezt a kettes executionert nem szeretem, szerintem azt kellene inkább beáldozni a wizard helyett nem? Vagy mi a baj a wizarddal? :) Épületet csak ha quwest van, akkor használok. :) Egy időben mondjuk a goblin hut-ot használtam.

(#2727) Düsseldorf válasza Janaboy (#2627) üzenetére


Düsseldorf
tag

:DD teljes siker, visszakaptam a teljes 4700,76 eurót!
Másfél mázsás kő esett le a szívemről!!!!!!!!

Ha valakinek ilyen problémája lesz a jövöben, tanácsolom hogy a Supercellhez forduljon egyből, a Google elég elutasító volt, hiába, a skandinávok nem olyanok mint egy szarrágó amcsi cég.

(#2728) Janaboy válasza Düsseldorf (#2727) üzenetére


Janaboy
veterán

Szep.. Nagyon durva összegről beszélünk azért..

Ezt meg osszekattintani se kisido.

Janaboy

(#2729) redwhite78 válasza Düsseldorf (#2727) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Grat! Hány éves a gyerek?

Amúgy javaslok virtuális bankkártyát beállítani a google playhez és arra csak annyi lóvét utalni, amennyi épp kell, vagy még nem sajnál az ember. Én 30 ezernél nem szoktam többet tartani rajta, csak ha valami webes vásárláshoz épp kell. Ez nemcsak a gyerektől, hanem a csalóktól is véd valamelyest, mert a rendes bankkártya adatokat nem tudják megszerezni.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#2730) Amur


Amur
Topikgazda

Új klánt alapítottunk: Reddit Hungary
trophies to join 3000,
Crown quota 30+
tag:#92RCPJ9Y
age limit 16+
for hungarian hardcore CR players
Folyamatban a verifikáció hogy hivatalos Reddit klán legyünk. Aki elég komolyságot érez hozzá hogy aktívan tolja, az csatlakozzon! Felnőtt vezetés, semmi nokedli hozzáállás!
Kipontozásos rendszerrel szűrjük ki az inaktív játékosokat.
Azaz mínusz pontot kap aki nem hozza a minimumot, pluszt aki hozza,
mínusz három pontnál megválunk tőle.
Aki régen a klánban van, és már letett valamit,annak nehezebb kipontozódnia,
aki pedig újoncként nem teljesít, hamar kipottyan.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2731) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2727) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

:Y

Elismerésem, hogy végigcsináltad és meglett a pénz. Főleg ha ezek után még a gyerek is egyben van ;] Ez nem semmi egy összeg, főleg, ha a történetét is ismerjük.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2732) Düsseldorf válasza redwhite78 (#2729) üzenetére


Düsseldorf
tag

9 lesz májusban.

Én paypalt szoktam használni netes vásárlásra, az is biztonságos. Csak pont a Google play nem fogadja el valami olyan hibakóddal, hogy ebből az országból nem lehet PP-vel fizetni. De ezek után kösz a tippet, inkább kreálok ilyen virtuális bankkartyat.

Woryz, a wizarddal nekem az az igazi bajom, hogy túl kevés a hp-je. De az igaz, a 2-es exenél jelenleg jobbnak tünik. Nem tudom a taktikád és a stilusod, de nekem egy igazi tank killer hiányzik a deckből, én azt raknék bele (sparky?) vagy még inkább Itower.

(#2733) Tyler Durden válasza Düsseldorf (#2732) üzenetére

Sparkyt szerintem hagyjuk, nem érdemes eröltetni. Annyi lap countereli már hosszú ideje a játékban, hogy sok topicban ekézik is miatta a supercellt, hogy vagy alakítsák át vagy vegyék ki a játékból, mert totál gyenge, ahhoz képest, hogy legendary lap.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2734) Düsseldorf válasza Tyler Durden (#2733) üzenetére


Düsseldorf
tag

Minden lapot több/sok lap counterel, szóval ez nem igazi érv ellene. Nyilván védeni kell, de ez minden nagyértékű lapra igaz, mert ha nem igy lenne, akkor a pekkával, megaknight-al, de (royal) gianttal sem játszana senki, hisz azok ellen is sok lap jó (és azokat is ezért védi mindenki).
A sparkyra azért irányul nagy figyelem, mert nagyon-nagy a damage-e, ezért ha bárki meglátja, akkor azonnal kiemelt figyelmet kap, ráösszpontosít mindent amit él és mozog, mig a többiek közül bármelyikre némi tulzással csak legyint (mivel könnyebb őket kiiktatni). Én is mondjuk sokkal jobban örülök ha a fentiek bármelyik jön, azokat sokkal könnyebben el tudom intézni mint öt.

(#2735) Tyler Durden válasza Düsseldorf (#2734) üzenetére

Itt az a baj, hogy nem csak alap lapok counterelik, hanem ugye a zap meg az ewiz az reseteli a képességét, amellett, hogy pl a repülő unitok rommá szivatják. Szerintem nem véletlen, hogy ladderen alig találkozik vele az ember. 4k felett én elvétve látok 1-1-et, pedig nekem nincs igazán ellenszerem ellene..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2736) frogfoot


frogfoot
csendes tag

Làdàkba talàlhatò lapokhoz annyit,hogy szinte sose kapok olyan lapot ami a deckembe van ergo csak tarhàlàssal lehet gyűjteni azt gondolom ha nem is sűrűn ,de azèrt nèha napjàn adhatna ,persze a màsik oldal klànba sokan kèrnek zappot meg hogot folyamatosan donàtolok ,de annyit kapok a làdàkba hogy nem fogy sőt mèg nőni is szokott.Ezt az elosztàst nem tartom korrektnek meg azt sem ha veszek epic chestet sosincs olyan kàrtya amit gyűjtök,ha meg kimaxoltàl egy lapot làss csodàt rögtön adja.

(#2737) woryz válasza Düsseldorf (#2732) üzenetére


woryz
senior tag

Betettem a sparky-t gianttal (exe és a prince helyett), elég jól működik, ha épp nem lvl 10-12-es kártyákkal jönnek ellenem. Egyszerűen, örülök neki, hogy 3-5 esetleg 10x erősebb / jobb ellenfeleket kapok, itt is jól működik a mm... Mint abban a sokat szidott (általam) wot-ban... :W

(#2736) frogfoot: Ugye? Nekem is többször ad olyan lapokat amiket nem használok, mint amiket igen (használnék)...

[ Szerkesztve ]

(#2738) Amur válasza woryz (#2737) üzenetére


Amur
Topikgazda

Hogy milyen logikából kapsz nem használt lapokat, már megválaszoltam:
2714
Emögött kár összeesküvés elméletet keresni. Csak el kell fogadni..

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2739) woryz válasza Amur (#2738) üzenetére


woryz
senior tag

Elfogadom, meg értem, de néha adhatna használható lapokat is. :) Ma is kinyitottam a crown chestet, és mily meglepő egy darab olyan lap se volt benne, ami kellene...

Viszont visszamenőleg nem lehet megnézni, hogy mikor milyen lapokat kaptam? Vagy marad a manuális módszer, csak kíváncsiság kedvéért. ;)

(#2740) Amur válasza woryz (#2739) üzenetére


Amur
Topikgazda

néha ad..kis eséllyel de ad. Szoktam kapni, meg szerintem te is.
Tudtommal nem visszanézhető...

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2741) Braavos


Braavos
tag

Az új, érkező legendary lapról van hír?

(#2742) frogfoot válasza Amur (#2738) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Olvastam a hozzàszolàsod amit ìrtàl termèszetesen ,de az nonszesz,hogy 1000 lap lvl 11 fireball gyűjtèse alatt szinte nem kaptam làdàkbòl soha ,de amikor kimaxoltam làm giant chestbe 62 db ot kaptam.
Nem azt mondom csak azt adjon ,de legalàbb minden 10 dik làdàba lehetne.

(#2743) woryz válasza Amur (#2740) üzenetére


woryz
senior tag

Persze, néha kapok én is. :)
Viszont valamit nagyon elszarok valamit, mert 10-ből 7x kikapok, 1-2 döntetlen és a maradék a win... És már széjjel b.sz az ideg... :W 1v1-et nem is próbálok így játszani, mert fosok, hogy visszaesek...

Jelenleg a princesst kicseréltem (minerre) meg a fireballt (poisonra) - mert valahol láttam, hogy milyen jó, hát nekem az se segített... :W

továbbra is aréna 9-ben vagyok, ezzel:
minion (lvl9)
wizard (lvl7)
skeleton army (lvl4)
miner (lvl1)
sparki (lvl2)
giant (lvl6)
zap (lvl8)
poison (lvl2)

Azon gondolkozok, hogy valami helyett beteszem a mini Pekka-tés vagy a giant skeleton (az legalább a halálakor is sebez... )

(#2744) frogfoot válasza woryz (#2743) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Javaslom egyszerre csak 1 lapot cserèlj a deckedbe keress egy olyan decket amivel jòl tudsz jàtszani ès kötelezödj el mellette csak azt fejleszd max 1 legàt hasznàlj mert iszonyù nehèz fejleszteni 4500 felett màr simàn jönnek a 4 es legok ami azèrt kemèny ,epicből is 1 legyen mert szinte csak vasàrnaponkènt tudod növelni a szàmàt a többi rare ès common legyen.

(#2745) woryz válasza frogfoot (#2744) üzenetére


woryz
senior tag

Ok, de én sosem eszek 4500 felett, sőt már a 2600-at is lehetetlennek érzem mostanában... Valamit nagyon nem jól csinálok, de nem tudom, hogy mit...

Pedig annyira nem kellene sz.rnak lennie, oszt mégis:

a princesstől kellene megszabadulni először is, szerintem... Vagy a sparky-t cseréljem le mega knightra?

(#2746) frogfoot válasza woryz (#2745) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Kivàncsisàgbòl csinàltam egy kis karakatert,hogy fejlesztek ès 2v2 nyomok ès csak akkor ladderezek ha a lapszintjeim megfelenek az ellenfelek szintjeivel egy hogos decket fejlesztettem az elejètől fogva csupa common lapokkal nulla lega 1 epic 3800 on vagyok 410 winnel.Pròbàlj ìgy jàtszani .Ha van giant akkor felesleges a megaknight szerintem.

(#2747) Angie™


Angie™
addikt

Sziasztok!

Folyamatosan keresünk aktív játékosokat a BMG ★ Royal és a BMG ★ Royal 2 klánba. Belépés 4000+ és 4300+ tól.
Hivatalos klán vagyunk, ha csapatunk tagja vagy többek között részt vehetsz BMG Eventeken vagy 1000-es tournamenteken is.


[BMG ( Boreal Mobile Gaming ) ⟹ KING OF THE HILL (NA) LIVE Event | CLASH ROYALE ]

Várunk szeretettel! <3

[ Szerkesztve ]

⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

(#2748) salvation


salvation
aktív tag

Ebben benne van a Zsomac is? :D

[ Szerkesztve ]

http://phmegbizhatosag.atw.hu/

(#2749) Rigby7627 válasza Angie™ (#2747) üzenetére


Rigby7627
csendes tag

Szia.

Már nem kukacoskodásból, de a Hivatalos Magyar BMG-s ami elsőnek alakult az a BMG Hungary ★ melynek vezetője chres.

Amúgy is van saját majdnem localos clanom :D

Never give up. Just try more, and practise a lot:)

(#2750) Rigby7627 válasza salvation (#2748) üzenetére


Rigby7627
csendes tag

Nem :)

Never give up. Just try more, and practise a lot:)

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.