Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#2901) r0by válasza DVlad (#2900) üzenetére


r0by
addikt

Másfél év után találtam egy nagyon hasonló játékot, és egyenlőre bejön. Szerintem adjatok neki egy esélyt.

(#2902) Hunmugli válasza DVlad (#2900) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezt meg lehet javítani, ne aggódj ;] Keress rá, de sztem elég egy Gplays cache törlés.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2903) DVlad


DVlad
őstag

Köszi Urak!
Sajnos nem ez az első eset. Angry Birds "valami" is így volt, meg más játékok is már, hogy az egyik update már nem ment fel a jó kis régi Motorola Xoom 2 tabletre. Sebaj. Ez a "kis acc", a telefonon megy, de azt meg úgy főzi/melegíti, hogy sajnálom.
Üdvözlégy!

Más,
nem voltam még klán tag, ezért kérdezném. Mi a menete a cserének? Én csak egy pár kártyával játszom mindig, ezeket fejlesztem önerőből. Ha ilyeneket szeretnék, és cserébe adok bármiből bármennyit, az lehetséges?

[ Szerkesztve ]

(#2904) Hunmugli válasza DVlad (#2903) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem egészen így van. Kérni tudod a kártyákat egy klánon belül. Az, hogy "cserébe" adsz-e bármit is, lényegtelen. Bár nem szokták jó szemmel nézni, ha 'rossz az arányod' (adott-kapott kártyák száma).

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2905) DVlad válasza Hunmugli (#2904) üzenetére


DVlad
őstag

Értem, köszönöm!
Hát, én az osszeset odaadnám azokért amiket használok, mert a többi nem érdekel.

(#2906) Hunmugli válasza DVlad (#2905) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Ezzel mindenki így van, de gondolj bele, akkor mindenkinek lenne egy vagy két maxos paklija, azt csókolom :))

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2907) Tyler Durden válasza Pompi (#2894) üzenetére

Ott a pont én is ezt érzem. Gyakorlatilag control dekkel játszom, sokszor esélyem nincs az ilyen random draftolós meccsen. Sőt ladderen is én is csak toporgok, 4600 meg szokott lenni, de ennyi, nem tudok előrébb menni.. Ott is mondjuk sokszor azt veszem észre, hogy counter dekket kapok, ami ellen, akkor tudok nyerni, ha az ellenfél világtalan..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2908) DVlad válasza Hunmugli (#2906) üzenetére


DVlad
őstag

Azt hittem, egyedül én játszom ilyen faramuci módon, hogy 8 kártyával (nagyon ritkán az egyiket cserélem, ha a 2x elixir a feladat).

(#2909) Düsseldorf válasza Amur (#2874) üzenetére


Düsseldorf
tag

Ha segítség akkor én mengnézem a látható 5 utolsó cw részvételét, időm van rá (csak unalmas ::)).
De ez is fals mert ti szólitottátok fel az alacsony pontszámú/rosszul szereplőket hogy amig nem jobbak ne játszanak. Azt pedig meg nem mondom ki lustaságból, ki ennek a felszólításnak engedve nem játszik.
szerintem ezt meg kéne szüntetni, irjátok meg h. játszon mindenki, mert még a vereséggel is erősebb lapjaink lesznek a collection után.
Vagy ha ugyis kikapnak és jó igy akkor meg mindegy aktiv-e valaki vagy sem.
De sokan azért kapnak ki mert egy ajánlott deckkel járszanak és gyorsan letudják, anélkül h. kipróbálnák, fejlesztenék, testreszabnák.

(#2910) Düsseldorf válasza jozefgucci1 (#2897) üzenetére


Düsseldorf
tag

Mivel az idő teltével mindenkinek egyre erősebbek a lapjai, a tapasztalatatod teljesen logikus. Én a ch1-ért küzdök, rendszeresen összefutok rare 10-11,es, common 13-as emberkékkel, és az epic 7 se ritka.
Ezért a lapjaim hiába nem rosszak, amikor kezdtem tavaly augsuztusban ezekkel simán ch2 lehettem volna, most pezsgőt bontok ha egyszer elérem a 4000-et :).
egyébként Amur is emiatt a jelenség miatt nem tud előrelépni.

"szerencsére egy ideje lehet "végleg" tiltani, nem kell meccsenként nyomogatni. "

Hogy lehet végleg tiltani az emojikat? Én sehol nem leltem ilyen funkciót.

(#2911) Düsseldorf válasza Hunmugli (#2906) üzenetére


Düsseldorf
tag

"Hát, én az osszeset odaadnám azokért amiket használok, mert a többi nem érdekel.

Hunmugli:
Ezzel mindenki így van, de gondolj bele, akkor mindenkinek lenne egy vagy két maxos paklija, azt csókolom "

Hát akkor én vagyok a kivétel, én mindent húzok, igy az összes epicem 5-6-os (kivétel az uj barbarian barrel és a hunter), a sose használt rare-eket is minimum 6-ra felhuztam (barbar hut kivételével), és majdnem mind a cw silver league 8-as szintjén van (5-6 kivétellel mint bomber tower, health, tombsotone, ecollector- de ebből is hamarosan 8-as lesz).
És a commonok is a 2 új kivételével mind minimum 10-esek. Helyesebbn a mortar és goblinbarrel csak 9-es (de ezek is felhuzhatók lennének 10-re).

Persze mivel amit donatban kérek azt a cserében chestekből kevesebbet kapok, igy csak 2 common 12-m van, és 3 9-es rare. Ami nem túl erős :(.

Ja, és a kiegyenlített lapkapásra a legjobb példa hogy dprincet kértem eddig messze a legtöbbet, de 2 még kell a 6-hoz -- Viszont 6 másik epic már 6-os, olyanok is amelyeket sose kértem, vagy csak párszor (prince pld. már 31/100). És a gólem, amit csak eldonatoltam jópár hónapon át, és sose kértem, most ugyanúgy áll mint a dprince (lv5 és 48/50).

(#2912) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2911) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A kezdet kezdetétől játszom, commonok 10es szinten állnak de mint mehetne 12re is, csak arany nincs. Talán így érthetőbb, amit mondtam :D (5000-8000 db van mindből)

Rarek 8-9-esek, a többség mehetne 9re, van néhány 10es, amiket kértem. Talán 5 db.

Epicek nagyjából mind lvl6, néhány level 5, amiket kértem, az lvl7.

Legendek: változó, mind megvan. 5db lvl3as, néhány egyes szintű (royal ghost pl :( ), a maradék lvl2.

De még a te lapjaiddal is kijönne egy maxos deck, ha lenne rá arany + 1:1 arányban válhatnál azonos fajtájúakat.

Egyébként úgy érzem, hogy - a játéktudás mellett persze :)) - a legendaryk szintje a döntő. Ezeket a legnehezebb szerezni ugyanis, és általában legalább egy szinttel le vannak maradva a többi laphoz képest.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2913) Tyler Durden válasza Hunmugli (#2912) üzenetére

Szerintem a legendary szintje pont, hogy nem döntő. Előbb common rare epic vonalon kell maxolni a pakli lapjait, utána ráér az ember törődni a legendary lapokkal. Illetve ha a játéktudás nincs meg, akkor azon a lvl 4-5 legók se fognak segíteni.
Én ott tartok, hogy az egyik paklim mindjárt max legó kivételével /RG,kazán, wizard, minons, barbárok, megaminion, log lvl3 és fireball most lesz 10ről 11-es/
A másik dekkem szintén közelít a maxhoz, viszont a játéktudásom hagy némi kívánnivalót magaután, mert csak 4600 körül mozgok a szezonokban. 4600 megvan 4900től messze vagyok. Meglássuk ha meglesz a 13as torony /még 2k kell hozzá/ illetve a 11-es fireball, akkor megtom e lépni..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2914) Hunmugli válasza Tyler Durden (#2913) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Úgy értem, hogy a common-rare-epic(!) lapok szintjei mindenhol elég magasak, szemben a hozzájuk képest lemaradott legendarikkal, így az a döntő, ha valakinek annyi pénze / mázlija van, hogy a legákat is fel tudja húzni :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2915) Tyler Durden válasza Hunmugli (#2914) üzenetére

Nahh igen, én már rengeteg embert látok a klánunkban is, akiről tudom, hogy nem vett semmit és mégis 4es legót már elérték, én sajna nem vagyok ilyen szerencsés (: 1 hiányzik még a lvl4 princesshez, amit kb sose használtam :D

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2916) Amur


Amur
Topikgazda

Jelenleg úgy állok hogy 15+ common és rare lapom maxos, vagy lehetne az , így elég sok goldot is kapok egy-egy chestből az ilyen lapok helyett. Tehát arany már van általában 200k felett, így azt csinálom hogy shopból mindig megveszem azokat a common lapokat ami még nem max darabszámú, illetve azokat a rare-eket,epic-eket amire van esély hogy fogom használni. Plusz 3 legát tartok érdemesnek húzásra, ezek ha feltünnek a shopban azonnal megy a 40k, mert a drop rate-jük olyan alacsony hogy máshogyan nem tudod felhúzni őket..
Igen szerintem is ugyanolyan játéktudás mellett lehet döntő a lega szintje, ezért tartom fontosnak hogy amiket használok minimum hármas szintű legyen, de szeretném lassan 4-re húzni őket.
(4300 körül zárom a seasonokat, egyszer voltam 4600 felett.)
Mivel már commont nem húzok, a rare,epic requestből meg nagyon lassan jön, nem gond a gold, lehet shoppingolni belőle.
Nem utolsó: a gem-et mindig challenge-re költöm. Onnan is jön lap+gold.
Sajnos mire felhúztam a golemet(még 6 lap és maxos) le fogom váltani. Nagyon sokszor büntethető a pakli.
ha dupla elixir előtt rakok golemet, jön a rush,(ha e-barbis, buktam is egy tornyot), ha lerakom a collectort, jön a rush.. Nagyon elterjedt a Pekka és az infi dragon, 10ből 8 meccsen counter ellen kell tolnom..
Összepakoltam egy giant+DP, és egy teljesen saját giant decket, ami giant cycle-nek indult 3.2-vel, de nagyon sebezhető volt ezért került bele a zap+arrows combo mellé egy lightning(nekem hetes).
Légvédelemről a mega minion+minions páros, földön pedig a goblins+NW páros szolgál.
A giant még csak 10-es azt húzom , 760/1000 most, ahogy maxos lesz végleg váltok.
Próbáltam én lava hound paklit is(4-es lehetne), de nem fekszik nekem. Hog szintén idegen. RG-m maxos, de nem szeretek vele egy ideje játszani, igazán a tank+support felállás kicsit agresszív letámadással müködik jól nálam, ehhez pont jó lesz egy pörgős giant deck.

[ Szerkesztve ]

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2917) Tyler Durden válasza Amur (#2916) üzenetére

Nálam is most lesz meg a 8as gólem és kb verem a fejemet a falba, hogy nem a pekkát toltam fel annó.. Az a baj a mostani metában, ahogy te is írod túl sok a golem counter, így elég nehéz vele haladni.. Én RG-zek jeleneleg, de gondolkozom rajta, hogy váltani kéne giant-re, nekem 10-es, mondjuk 11re felhúzni nem kevés idő lenne..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2918) Hunmugli válasza Amur (#2916) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nekem is elegem van már a pekka noobokból, de én egyetértek OJ-vel: "In the new meta, PEKKA doesn't hardcounter golem anymore." :)

A 10-ből 8 pekkásból legalább hetet leverek :)) Olyan noobok, nem tudnak játszani (jó ennek a nagyja challange, meg cw, de ladderen is van pekka), pekka infernos játékos is kapott már ki tőlem nemrég. Ladderen az egyedüli, ami megfog, az a maxos (!) (pekka + ebarbi).

Infernó dragont csak utálom, mert az a legolcsóbb counter, de nem jelent semmit, önmagában nem tudja eldönteni a meccset.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2919) Pompi válasza Tyler Durden (#2917) üzenetére


Pompi
MODERÁTOR

Én is RG-zek, RG-ztem, de valahogy sokkal nehezebbnek érzem vele, mint pár seasonnel korábban. Akkor 4400 meg volt vele, most 4300 se tudom ezzel a deckkel elérni. Kevésnek érzem. A deck: RG 13, Ebarb 13, Zap 13, Muskétás 11, Mega Minion 11, Night Witch 3, Log 2 (nem jön), Fireball 10.
Ezért kezdtem közben egy gólem + dupla prince deckbe is: Golem 7, Prince 7, Dark Prince 6, Baby Dragon 7, Tornado 6, Mega Minion 11, Zap 13, EC 9.
Ezzel felmentem 2 seasonnel korábban 4500-ra, de azóta itt is nerfelték 2x a Dark Prince-et, azóta ez sem az igazi.
Látszik, hogy 2 szinte teljesen más decket is feltoltam egész jó szintre, de most mind a kettővel megrekedtem. Végülis ezen a 4300 körüli szinten elvagyok velük persze, de valami harmadikat kellene elkezdeni, viszont ott keményen kellene goldban is meg requestekben tápolni, ami rengeteg idő lesz.

[ Szerkesztve ]

Feel Good Inc.

(#2920) Tyler Durden válasza Pompi (#2919) üzenetére

Nekem van most 250k-m, viszont nem akarom elpazarolni. /100k el fog menni a fireball maxolásra/
Epicben gondolkozom a pekka gyűjtésen, mivel a golem szerintem most ahogy írtam is, nem olyan jó a metában.. /még szerencse, hogy az lesz az első epicem amit maxolok../
Én 4600-at behúzom minden hónapban, de ennyi, ennél tovább nem jutok, igaz már nem játszom sokat, van, hogy estére pl nem marad ládám és üresbe megy el az a 8 óra.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2921) Hunmugli válasza Hunmugli (#2918) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Na megnéztem a logomat ladderen egy döntetlen pekka ellen (3 perces overtime-mal nem tudom, hogy jött öszze...), challangen pedig az én javamra 2db 3-1 van. Gólem <--> Pekka.

Igaz, én viszek witchet is, az pedig rendesen megfogja a pekkát, viszont anélkül is szerintem meglenne egy, ha nem is ilyen szép, de legalább győzelem ugyanezeken a meccseken. A witch annyit segít, hogy nem kell türelmesen játszani, lehet hibázni. Fél-egy torony hátrányt is ledolgoz, rendesen túl lett erősítve.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2922) Düsseldorf


Düsseldorf
tag

A witch tényleg erős lett, szerintem nem sokáig marad ilyen - bár egyből betettem, úgysincs 6-osnál erősebb epic lapom, és a 980 hp komoly, egy 5-ös villámot kibír, vagy egy 9-es fireball + 2-es logot is (azaz én ennyiből nem tudom a sajátomat elpusztítani :)).
Szerintem emiatt, és azért mert durván megemelték a skeletonkiadási sebességét, a walkyrie kedveltebb lesz.

Valamikor a skeleton barrelt fogják buffolni, de durván, kb. a kutya nem játszik vele. Ahogy a barbárokkal is alig találkozni, hiába common lap.

(#2923) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2922) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

A barbár nagyon erős lap szerintem, a pekka és a prince az egyedüli komoly ellenfeleik. (1 ütés, igaz, a princenek csak nagy sebességből :) )

Jó, van rájuk millió counter (pl valki, fireball), de melyik lapnak nincs counterje? Nagyon jó counter meg csak 2 van. Talán csak annyit tudtam bebizonyítani, hogy nem használhatatlan... Gólemmel én félek tőle, sőt, minden tankkal félnék.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2924) Tyler Durden válasza Düsseldorf (#2922) üzenetére

Nemtom én futtatom a barbikat, szerintem az egyik legjobb védekező egység a játékban..

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#2925) Düsseldorf válasza Hunmugli (#2923) üzenetére


Düsseldorf
tag

Oké, de akkor miért nem használják az emberek?
Egyébként én pl. csak hog ellen használtam, bár tényleg jó giantok ellen is. De mivel lassú, bat, minion, de tán még bdragon is jó ellene, a földön meg lehet h. egy goblingang is (lehet hogy nem elég, de annyira meggyengíti h. a maradék hp-t a tornyok elintézik). Sőt, witch/wizard/exe is elég ellenük..
Azaz szerintem csak védekezésben lehet használni értelmesen

(#2926) Hunmugli válasza Düsseldorf (#2925) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szerintem is remek egység a barbi, fosok is tőle rendesen :DDD (eggyel e felettire)

---

Na igen. Erről beszéltem. Amiket felsoroltál lapok, azok rengeteg mást is counterelnek. Minden "troop" cardnak van counterje, nem is egy...

Egyébként jobb, ha tőlem tudod, a baby dragon nagyon jó lap, remekül lehet használni. Különben nem lenne a deckemben :DDD [bocsi a stílusért, lehet, ez már sok a profizmusomból. most este nem próbálom meg eldönteni...]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2927) Devsey


Devsey
tag

Sziasztok!

Meg tudná nekem mondani valaki, hogy mi alapján adja a 4 másik ellenfelet Clan Wars-ban?
Általános leírásokban semmit nem találtam erről.

Az biztos, hogy nem CW kupák alapján, mert időnként elég durva különbségek vannak.
Nem aszerint, hogy hány ember tolja a wart, mert volt, hogy 6ember kapott dupla meccset.

Személyes tippem, hogy collection day-en gyűjtött lapok alapján.
Ezt valaki meg tudná erősíteni vagy cáfolni, ha tud linkeljen is róla cikket.

Köszönöm előre is.

[ Szerkesztve ]

(#2928) Hunmugli válasza Devsey (#2927) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Úgy kb hasonló szinten levőkkel dob össze, igen, valószínűleg lapok alapján - de ez nem feltétlenül jelent bármit is, mert a mérkőzéseken az ellenfél bármely másik klán tagja is lehet, de biztos van ott is egy határ, gondolom hasonló rendszer szerint.

A dupla meccseket azért osztja, hogy ugyanannyi támadással indulhassatok - gondolj bele, ha full profik vagytok, és 30an gyűjtötök 25 ezer lapot, akkor csak emiatt dobjon össze 36 fős bénább brigáddal, vagyis 6 támadás, praktikusan 50% esély miatt 3 win előnnyel hátránnyal?

Megkérdeztem a supportot is, egyelőre nem válaszoltak, és lehet, hogy erre nem is fognak :D

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2929) Devsey válasza Hunmugli (#2928) üzenetére


Devsey
tag

Csak nagyon nem mindegy mi alapján rakja össze a klánokat, mert az alapján kéne elvárásokat támasztani a klán felé.
Azt tudom miért ad dupla meccset....
Viszont ha lapszám alapján rakja össze a klánokat, akkor felesleges elvárni, hogy az emberek elkezdjék a wart, sőt az a jó ha a rosszabb játékosok nem mindig tolják. Az oké, hogy több lapból lehetne gazdálkodni, de ha kevés lapos a lapkészlet, akkor az ellenfél klánoknak is hasonlóból kell gazdálkodnia, szóval tök mind1 mennyi a gyűjtött lapszám. Ha pedig nem a lapszám alapján rakja össze a klánokat, akkor pont hogy az a lényeg, minél több ember kezdje el a wart.

Nekünk most 1540 környéke kupánk volt, kaptunk 2200ast is ellenfélnek, én azt nem nevezném hasonló szintűnek, igaz mögöttünk végeztek :)

[ Szerkesztve ]

(#2930) Devsey válasza Devsey (#2929) üzenetére


Devsey
tag

A fontosabb ami miatt kérdezem, hogy kiraknám gond nélkül akik nem oda valók, csak akkor könnyen lehetnénk 20-30an is a klánban, ami nem probléma ha lapszám alapján ad ellenfelet. Ha lenne ebből is statisztikai adat, akkor rögtön eldőlne...
Remélem így már mindenki érti a problémám.

(#2931) Amur válasza Devsey (#2930) üzenetére


Amur
Topikgazda

Ezen agyaltunk mi is. Reddit fórumon találtam akkor nagyon részletes leírást a CW-ről, de most nem találom hiába kerestem!
Ott le volt írva hogy a collection dayt lejátszók száma alapján dob össze, és mekkora türéshatárt enged clan trophyban(szinte végtelent.. legfeljebb valakinek szerencséje lesz..)
Akkor döntöttünk mi is úgy hogy aki gyengébb le se játsza.
Ezt most mondom: rossz döntés volt!
Így nagyon kevesen játszották le. Elkezdtük kickelni az embereket, az előzmények fényében nem is biztos hogy jogosan..(igaz elsősorban azoktól váltunk meg akik letoltak egy collection meccset, majd le se játszották a final battle-t...az tényleg gáz)
Egy szónak is száz a vége, inkább abban maradtunk hogy kötelező mindenkinek lejátszani.
Legyen sok lap, és mivel a matchmaking olyan amilyen(4500 trophyval kaptam 2600-as ellenfelet is...)
simán nyerhet a gyengébb játékos is hasonló arányban mint egy erősebb.
A kb. 50%-ot véleményem szerint win rate-ben mindenki tudja hozni!
Lényeg hogy játszon! Mert minnél többször vesz részt a clan warban, annál profibban fog tudni szinte bármilyen paklival játszani.
Nagykarimon ez pl. most 33 war day wint jelent. Ahogy nézem ez igen jónak számít! Sokan vannak 25 környékén is, azok már aktív gyakorlott játékosok, és bizony van köztük olyan akit az elején rugdosni kellett hogy játsza le a CW-t! :)

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2932) Hunmugli válasza Devsey (#2929) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Na asszem megvan. Arra a kérdésre, hogy mi alapján rakja össze a klánokat cwnél, ezt a választ kaptam:

Hello Challenger,

First of all thank you for being so kind! I personally appreciate it more than anything!
My name is Nikos and I am happy to assist you!
I would like to inform you that we are not working as live chat but mail. Sorry for keeping you waiting a bit.

So, how are the Clans matched huh?! The answer is simple as there is only one factor, at least for now and that is the League! I can see that your Clan the Rocket League™ is currently at Silver 3 and that means that you can only be matched with Clans that are in the Silver League no matter if they are Silver 1, 2 or 3.

Also, keep in mind, that Clan Wars is a new feature and far from perfect, some aspects are subject to change and soon to come updates will improve every one of them! Just enjoy yourself and we will take care of the rest!

I hope this shed some light to your question my friend and I wish you and the Rocket League™ good luck in your upcoming wars!

Whatever else you may need, like the wizard clears the way of the giant, I will support you the best way I can too!

🏰 Have a wonderful day ahead and see you in the arena! 🏰

Nikos

Imádom ezeket, többet kéne írnom a supportnak. Annyira kedvesek :D Kiemeltem a lényeget, ha nem érted, lefordítom, de remélhetőleg nem kell vele fáradnom :)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2933) Devsey


Devsey
tag

Köszi skacok!

(#2934) Lmh


Lmh
őstag

Sziasztok!

Kb 1 hete kezdtem a játékot...állat :D
Olyannyira, h eléggé zavar az amúgy gigaszimpatikus addiktívitás/túladagolás elleni rendszerük.
De tényleg alig lehet vele értelmesen pár meccset játszani naponta.
Pl az, hogy naponta kb 1 quest van, az milyen már? Azért lehetne 3-4 legalább, az azért még nem lenne durva. Chestek is hamarabb kipöröghetnének, h legyen értelme játszani és nyerni. (persze ezt még megértem, vegyél gemet, open for gem...).
Remélem idővel jobb lesz....várom a challenge-eket, ligákat....

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2935) Amur válasza Lmh (#2934) üzenetére


Amur
Topikgazda

Az elején akkor is van értelme játszani ha már nem kapsz chestet, elvégre nem árt a trophy-t felfelé tornászni, mert az újabb arénák, újabb lapokat hoznak.
Csatlakozz klánhoz mihamarabb hogy lapokat kérhess, és adhass.(ez utóbbiért goldot és xp-t is kapsz, az elsőért pedig evidensen tudod fejleszteni a saját lapjaid)
Az addiktivítás és a játék pénzéhsége később még erősebb lesz! :D
Sok-sok időt, kevés nyugtatót, és elzárt bankkártyát a további játékhoz!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2936) Lmh válasza Amur (#2935) üzenetére


Lmh
őstag

Köszi!
Vagyok valami klánban de elég inaktív uh lehet másfelé is elnézek.
Requestelni szoktam, viszont adni csak keveset :P mert még nem nagyon ismerem a kártyákat és nem tudom melyiket bánnám meg h elosztogatom :P Ti hogy szoktátok ezt? Nyilván gondolom amelyik kártyát nem kedveled, azt donate-olod általában...
Igen, szoktam tolni mindenképp chest után is, hacsak azért a 7-9 goldért is ami win után jár...bár egy idő után az se jár, mondjuk ahhoz egész sokat kell tolni, valóban.
A trophyt meg úgy érzem egy bizonyos szint fölé nem tudom tolni adott kártyákkal, tehát várnom kell amíg érdemben újakat nyitok/fejlesztek.
Sosem fizettem mikrotranzakcióért, pedig volt már sokféle játékban kísértés bőven...szerintem itt sem fogok ;]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2937) Amur válasza Lmh (#2936) üzenetére


Amur
Topikgazda

Arénánként változik mi az ami használható lap, logikusan később több lap lesz ami közül választhatsz, ezért az alap lapokból azt érdemes fejleszteni ami később is használt lesz.
Paklihoz segítség pl. a deckshop.pro ahol aréna megadásával is tudsz javaslatokat kérni, akár azt megadva hogy milyen lapjaid nincsenek, és milyeneket szeretnél benne látni.
decksop
a linkelt oldalon tudod megadni melyik arénába vagy, és logikusan nem hozz fel olyan lapot ami nem elérhető még ott.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2938) Düsseldorf válasza Amur (#2931) üzenetére


Düsseldorf
tag

Az 50 % win-rate nem elérhetetlen (bár értelemszerűen ha valakinek fölötte van, akkor másoknak alatta kell lennie :)), de a tudáson túl a cw-ben kiemelten fontos az odafigyelés és a gyakorlás.
Sokan csak megnézik mit ajánl valaki, és különösebb gondolkodás pláne gyakorlás nélkül letolják (és jó eséllyel) elvesztik a meccset. Holott azért mert valakinek jó egy deck, nem biztos h. más is tud vele játszani- főleg 1-2 (több) próba nélkül.
Amig nem untam meg h. milyer szarul megy a war day, én is többnyire igy csináltam, és az első kb. 30 meccsen volt szégyenteljesen kevés 8 győzelmem. Ezen felhúztam magam, komolyabban odafigyelek, és az azóta eltelt 12 war day alatt 9 gyözelem jött össze - azaz több mint előtte a 30-on, és elég jónak mondható 75% win-rate.
És csak annyi változott, hogy először kreálok egy decket magamnak, utána megnézem az ajánlatokat, ha több időm van visszanézek 1-2 meccset azoktól akik már letolták, és ebből csinálom a végleges decket. A változás engem is meglepett.

Más. Lassan közeledve az 1 évhez, több epic lap is 6-os lett, melyiket érdemes elkezdeni kérni a 7-hez?
Most 6-os a 2 prince, a balloon, exe, goblin barrel, witch, golem, lightning. Érdekes, de ebből a prince-t, balloont, golemet vagy sose használtam, vagy csak igen régen, kérni meg nem is kértem őket sosem (mégis 6-osak lettek).
Most épp a witch van deckembe és a lightning, de a bdragont is berakom időnként.
Előtte viszont az exe és dprince ill. goblinbarrel volt stabilan benne.
Mivel elég sokat váltogatok lapok, sőt deckek között, melyik olyan univerzális epic lap, amelyet érdemes elkezdeni kérni, hogy később is jól lehet használni többféle deckben is?

(#2939) Amur válasza Düsseldorf (#2938) üzenetére


Amur
Topikgazda

Mindenképpen olyan epic-et húzz amit most is használsz!
A Witch mindig is jó support volt, most pedig buff-ot is kapott. Én csak azért nem használom mert a 3mas Night witch hp-ban és sebzésben is többet tud.
Még a baby dragonra és az exe-re mondanám hogy elég univerzális lapok , vagyis sokféle deckbe bele tudod pakolni. Mert bizony úgy is azokból a lapokból fog paklit csinálni ami fel van húzva. Én is azért raktam össze azt a giant decket, mert minden lapja maxos vagy közel maxos. Más biztos másfajta decket tudna összepakolni ha nem csak azt nézi mi illik a deckbe, hanem azt is hogy a lehetséges lapok közül NEKI melyik az erősebb, magasabb szintű. Mert pakoltam én össze netről lesett istenkirálynak kikiáltott paklikat, de mivel vagy sok általan nem használt lap volt benne, és/vagy alacsony szintűek voltak a lapok a ladder helyzetemhez képest, nem müködtek nekem jól. De ezt felesleges is ragozni, ez evidens mindenkinek szerintem!
Bár ahogy nézem a CW meccseket, ott sokan nem nézik , és berakják a három szinttel alacsonyabb commont, mert az a jobb lap, pedig a három szinttel magasabb de normál esetben gyengébb lap ebben az esetben sokkal hasznosabb lenne!

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2940) Düsseldorf válasza Amur (#2939) üzenetére


Düsseldorf
tag

Hm, akkor vagy az exet, vagy a witchet húzom. Egyébként azt hogy érted hogy a 3as nwitch hp-je nagyobb? Ez akkor lehet ha csak 5-ös a witched, amit nehezen tudok elképzelni, tekintve h. több mint 1 év előnyöd van, ráadásul én is csak donatoltam, enm kértem kb. a 4-ik aréna óta:)

(#2941) Amur válasza Düsseldorf (#2940) üzenetére


Amur
Topikgazda

pedig nekem csak ötös. Sosem húztam, használtam,kértem.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#2942) Lmh


Lmh
őstag

kínkeserves ez a fejlődés:P épphogy lvl6 vagyok és úgy látom 8-nál indul be az élet...rengeteg idö lesz az még. :((
esetleg vmi normális klánt nem tudtok ajánlani? ahol aktívak a tagok és vmi közösségi élet is van a requesteken kívül?

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2943) Hunmugli válasza Lmh (#2942) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

"kínkeserves ez a fejlődés": Ez egy hosszú játék lesz, én már a kezdetektől tolom. Igen, az ~2+ év... És hol vannak még a maxos lapok...

Most mondanám, hogy így tervezz, de nem hiszem, hogy tervezned kéne, mert megunod és leteszed / abbahagyod.

Klánt a keresővel keresnék. Magyar location, 30-45 fő, nem túl sok kupa, ilyesmit állíts be és hajrá :) Ja és referenciaként megnézheted a donation számokat a klánokban (akár a top magyar(!)) klánokban, hogy nehogy egy tök inaktívat fogjál ki.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2944) Lmh válasza Hunmugli (#2943) üzenetére


Lmh
őstag

Maga a lassú fejlődés annyira nem zavar. inkább az h nagyon kevés a tennivaló. A rewardokért nem nagyon kell semmit tennem, csak várnom. várom az ingyen napi chesteket, várom h kinyiljanak a ládák, a napi 1 quest pár perc alatt megvan, a chest slotok megtelnek simán maguktól. Aztán várok, várok és várok...nem érzem hogy tenni tudok a haladásért.

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2945) lkristóf válasza Lmh (#2944) üzenetére


lkristóf
senior tag

Fizess és akkor tenni tudsz a haladásért.

;]

[ Szerkesztve ]

(#2946) Hunmugli válasza Lmh (#2944) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Látom, kezded kapiskálni ;]

szerk.: igen, így kell írni, amúgy ez a 'kapizsgál' ige - én ezt eddig nem tudtam :DDD :B

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#2947) Lmh


Lmh
őstag

kristóf: Pontosítok: Értem én, hogy fizetnem kéne érte, de ezért nem fogok. Nem fogok azért fizetni, hogy adott pillanatban, egy végtelen hosszú folyamatnak egy rövid szakaszán picit gyorsabban haladjak. A haladás a játék része, nem azon akarok "spórolni". Játszani szeretnék, motivált szeretnék maradni abban, hogy játsszak!
Én azt várom el egy ilyesfajta játéktól, hogy kössön le. Hogy ha buszozok vagy unatkozok, akkor legyen értelme a telefonomhoz nyúlnom és játszanom kicsit, úgy, hogy azzal fejlődik a - ez esetben - "paklim".
Tehát pl el tudom képzelni, hogy fizetnék az alábbiakért:
több chest slot
több vagy többféle megoldható napi quest
több tárolható deck sablon hely
több, sűrűbb napi gift chest
.... egyelöre kb ezeket látom játékból.
Challenge-ekbe, clan eseményekbe lvl8-ig bele se pillanthatok, amik pedig gondolom komoly tartalmai "endgame"-nek.

Tehát a 1000000 láda nyitásból fizethetnék 10-ért, 20-ért...de annak semmi értelme, mert elveszik a sok között.
Valami maradandóért, ami lehetővé teszi, hogy tovább és "értelmesen" lefoglaljon a játék, azért talán hajlandó lennék fizetni.

Remélem világos a bajom :-) Make me addicted! :R

[ Szerkesztve ]

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2948) lkristóf válasza Lmh (#2947) üzenetére


lkristóf
senior tag

Teljesen megértem a helyzetet, régen én is eléggé rá voltam kattanva a játékra, de ez már ellaposodott.
Kb a játék kezdete óta játszok vele, de mostanában egyre unalmasabb, nem sok értelme van feljebb jutni ladderen, 4800-4900 között ingázgatok, lvl13 elég messze van (57003/80000xp), a gold is lassan gyűlik.

Klán war se motivál annyira ott is előző nap elértük a legendary league-t, de megtartani nem tudtuk, mert sokkal jobb lappal rendelkező ellenfeleket ad már ilyen szinten. Ja és egy csomó goldot elköltöttem, hogy egyre feljebb húzzam a lapokat, hogy warba legyen esélyem, de még így is rengeteg goldra lenne szükségem.

Nem akarom elvenni a kedvedet a játéktól, de ez tényleg megy a végtelenségig, most a fejlesztők nagyon rákaptak az emote-okra, én úgy se fogok ilyenre pénzt költeni. Ja és ez a kártyamennyiség ami már van a játékban elképesztő, és ez csak nőni fog. :DDD

(#2949) Lmh válasza lkristóf (#2948) üzenetére


Lmh
őstag

Igen sajnos két hét után ugy látom, h nincs valami jól kitalálva a játék. Legalábbis az én izlésem szerint.
Úgy látom gyakorlatilag nincs különbség, h 1300-1400 között vagy 4700-4800 között játszol. Ugyanazok a korlátok lesznek akkor is mint most. Semmit nem tudsz élvezetesebbé tenni vagy nyűgöt ledobni.
Kár érte, elsö ránézésre sokkal összetettebbnek és mélyebbnek tünt a játék, de ez így nagyon ötlettelen és felületes.
Néha nézek max arénás meccseket...tök uolyan mint az alacsony. A kártyák is uazt tudják, kb semmi kreativitás. A tank még lassabb, még több az élete és még többet sebez, az egységek kb uazokat a támadásokat használják csak más skinben. Most hogy a ranged nyilat lö, áramot vagy golyót, hogy a sárkány zöld baby vagy robotsárkány...baromira mindegy, kb ugyanaz.
És ha megszerzed a legjobbat, két hét mulva jön egy új, más névvel +1hp-val és akkor az a max...gratulálok :C
Mondjuk ezt mind elfogadnám, ha lefoglalna...de nem teszi, mert nem enged játszani gyakorlatilag :D Pfff, na mindegy... tolom amig meg nem unom.

Esetleg tudtok ajánlani valami hasonlót? A Clash of Clans jobb?:D

Steam Deck / PC: i5 6600 / Inno3D GTX 1650 Super Compact 4GB GDDR6 / MSI B150M Bazooka / Patriot 2x8GB DDR4 2133Mhz / Chieftec Force 400W / OCZ Agility3 120GB, Kingston UV400 480GB, Samsung HD103SI 1TB / Win 10 64bit / LG 34UM68-P monitor

(#2950) Hunmugli válasza Lmh (#2949) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

LOL.... Bocsi, elfogott a nosztaliga (meghagyom az elírást) :DDD

Rohadtul nem mindegy, mi mit lő. A muski messzebbre lő, az ewizi sokkol, a baby sari meg területre sebez. Az igaz, hogy mind 4 elixir és mind lő, de ez nem teszi őket egy lappá. No meg a sari az repül... Lehet, hogy neked ez egyformának tűnik, de fent ilyeneken múlnak a meccsek. Ami meg a lapszinteket illeti, a tournament cap az irányadó, kezdd el tanulmányozni. Alapvetően +1 szint = +10% minden fejleszthető stat-ra :)

A coct legalább 1,5-2x ennyi idő kivinni, 10x ilyen bonyolult és még kevésbé tetszene. (Már ha neked ilyen nagy baj, hogy vmiből meg akarnak élni a fejlesztők: sokkal több lóvé nulláról kimaxolni ;] ) Ugyanakkor ahhoz még több skill kell, de az jobban el van osztva: ha béna vagy, nem leszel eredményes egy idő után, ezért muszáj tanulnod valahogyan. CRben ha értelmes vagy és sokat játszol, az is elég. Ha engem kérdezel, a coc a valaha volt legjobb mobilos játék, igaz mást alig próbáltam és abból meg lebannoltak, de még évekig több időm lesz benne, mint CRben, szóval szerintem tudom, mit beszélek. Javaslom legalább évekre tervezz ezekkel, és hagyd, hogy beszippantsanak, különben ez a naponta belépegetős műfaj nem neked való (és ezzel együtt felejtsd el örökre a SC játékokat is). Szerintem.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.