Hirdetés

2024. május 2., csütörtök

Gyorskeresés

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2023-12-13 04:25:38

LOGOUT.hu

Clash Royale

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#1902) #27441408


#27441408
törölt tag

Üdv, eljutottam 3-adik szintre, lehet klánhoz csatlakozni, kérdéseim: érdemes? Mire jó? Kell angolul kommunikálni, vagy ha én nem tudok angolul akkor is csatlakozhatok? (értelemszerűen ha kommunikálni is kell akkor inkább klán nélkül játszom) köszi :)

(#1903) r0by válasza #27441408 (#1902) üzenetére


r0by
addikt

Érdemes. Korábban már írták az előnyöket (tudsz adni és kapni kártyákat, clan chest, stb.).
Ha nem tudsz angolul, akkor keres magyar klánt. De azért köszönj :)

[ Szerkesztve ]

(#1905) redwhite78 válasza #27441408 (#1904) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Ez még mindig áll, ha lesz nálunk üresedés.

never go full retard

(#1906) filkor.tomi


filkor.tomi
kezdő

Szoktatok gold-ért kártyákat venni? Vagy inkább upgrade-re költitek?

[ Szerkesztve ]

(#1907) redwhite78 válasza filkor.tomi (#1906) üzenetére


redwhite78
aktív tag

A shopban max. 100 goldig minden nap megveszem az aktuális rare-t, illetve 3-4 commont is, mert utóbbi nem tétel, illetve ha olyan epic van amit gyűjtök abból veszek egyet. Amikor rare-t lehet venni nagyobb tételben goldért (pl. ma a minipekkát) azt is mindig megveszem, mert jó üzlet. Ezen felül goldot csak epic chestre szoktam költeni. Lego lapot shopban pl. soha nem veszek, mert 40k-t egyik sem ér.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1908) Sedos


Sedos
csendes újonc

Sziasztok!

Indítottam nemrégen egy kiskarit, egész vicces ilyen kissebb arénákban játszani. 4es szinten van most, 5ös aréna tetején, szerintem simán meglesz a hatos is ezen a szinten.
58 győzelem, 6 vereség eddig. :D 1600 kupa.

Nincs véletlenül egy klán aki befogadná ezt az árva kis accountot?:D Jó lenne kapni a normális ccket, és én is elég sokat bele tudnék tenni, eddig 60% a 3 crown. :)

https://statsroyale.com/profile/828RGC8LQ

Nagykarin amúgy még mindig perfekt a gólem deck, meg is indultam felfelé, 3500 kupa környékén vagyok, bár most egy ideig nem nagyon lesz mit fejleszteni, csak a lightning 5-re, aztán várhatok hónapokat hogy meglegyenek a hatos epicek :D

[ Szerkesztve ]

(#1909) #27441408


#27441408
törölt tag

Beléptem a bajnokok ligája ( :DDD ) klánba , látom a győzelmeim és vesztéseim az összpontot módosítják, kérdésem, milyen ok lehet, hogy kitegyenek a klánból? (nyilván ezeket elkerülném)

ui: köszöntem, ez biztos nem lesz kizárási ok :D

[ Szerkesztve ]

(#1910) Hunmugli válasza #27441408 (#1909) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nyugi, ez a módosítós rendszer teljesen úgy megy tudtommal, ahogy cocban. Az első 10 játékos adja a klán pontjainak felét, vagy az ő pontjaiknak a fele számít a az összpontszámba, sajnos nem emlékszem. A második 10 adja talán a negyedét, stb. Szóval ha te pl a 41-50. játékos vagy, akkor csak kb 1 %-kal tudod módosítani a pontszámot, egy intelligens, omnipotens klánból ezért nem fognak kirakni. (kupaügy)

Ha sokat káromkodsz, xd-zel (felnőtt klánoknál), rangot kérsz vagy valaki nagyon nem bír (ez szopi, de hidd el, néha tényleg jogos), akkor ki fognak rakni. Ezentúl némi helyesírás elvárt senki sem fogja tudni, hogy silyelni, sijelni, sielni vagy síelni, lévén ez 10 évesek játéka [...]. A szabályzatot, ha van, be kell tartani. Chaten ne spamelj. Lehet beszélgetni (erre kb semmilyen szabály nincs, de azért ink olyanról beszélgess, ami kapcsolódik a játékhoz/"nem tabu"), replayeket kitenni, de férjen el egyszerre egy képernyőn, különben lehet, hogy nem olvassák el és idegesíti a tagokat

Sok helyen elvárják a köszönést min a vezetőknek, vagy mindig, ha felmész. Néhol az "adj és csak utána kérj" megy. A legfontosabb: kellő aktivitás: donatolj min annyit, amennyit kérsz + gyűjts eleget a klánchestekbe (ha pl a top20ban vagy, az ált. elég :D )

Ha ezeket betartod (különösen szabályzat+amit a klánban kérnek+amit leírtam), akkor nagy eséllyel csak önszántadból fogod elhagyni a klánt. Az anyanyelvet is tartsd be, legyen az angol-magyar-német-akármi.

Előfordul, hogy random kiraknak. Ekkor vagy nem jól csináltál valamit, vagy "kell a hely az öcsém osztájtársának a haverának a szomszéggyának", vagy nagyon lent vagy és szigorúan veszik a kupaszámot (nem, ilyen nem lesz, ezért hülyeség kirúgni bárkit is), vagy rossz a nickneved, vagy ismernek máshonnan, vagy valaki trollkodik. (Nem feltétlenül veled, simán lehet, hogy "elkérte telefonálni az osztájtársa telefonyát").

Nyugi má' ez csak egy game! (Senki ne jöjjön azzal, hogy ilyet csak az mond, aki nem játszik/nem függő.)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1912) Hunmugli válasza Centaurus (#1899) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Az elején kezdem. A PH! szabályzat tiltja accountok eladását, a warezolást, a szexuális szolgáltatások kínálását, a fenyegetést, a bűncselekményre buzdítást, stb stb stb. A clash royale szabályzata (terms of service, a beállításokban elérhető) ugyan nem tilt ezek közül néhány dolgot, de az accountok eladása, átruházása és cseréje aszerint is tilos. Igaz ez nem eladás, de bármely bíró úgy ítélné, hogy minimum bűnrészes vagyok.

A clash royale Supercell játék. A SC nem viccel, ezt jobb, ha tőlem tudjátok. Kibannoltak csalásért, egyelőre tartja magát ez a mondat: "Bans are non-negotiable" és ez is: "You have been permanently banned." A CoC topik Téma tudnivalók része nem véletlenül tartalmazza az alábbit:

● Account-kereskedelem tilos!

Megpróbálom a továbbiakat úgy leírni, hogy kellő infóval szolgáljon neked és mindenki másnak is, de ne kelljen moderálni. Szóval:

A játékban a karakterek egy fiókhoz vannak rendelve. Az ehhez tartozó jelszóval tudsz belépni a karakterbe. A fiók lehet apple-izé, asszem gameCenter ID vagy mi a retek _és/vagy_ gmail-fiók. Ezekkel együtt megy a személyes levelezés, és minden, ami hozzá van kötve, mert ezekkel be fog jelentkezni a vevő a saját eszközén.

Eladás előtt ezért célszerű a supporttal áttetetni egy másik, új fiókra a profilt. (Nyilván nem azzal a mesével, hogy el akarod adni, mert jó esetben is csak nem fogják végrehajtani a kérést.) Az új "mentéssel" gond nélkül használhatod régi fiókod, de immár a CR profilod nélkül. A support természetesen angol, és ameddig lehet, automata válaszokat ad, de azért hatékony. Légy tömör.

Eladás közben célszerű tájékozódni az árakról, erre az a 2 felület fog szolgálni, ahol hirdetni akarsz. Ez az e-bey és a playerup lesz, egyiket se linkelném be. Illetve jófogással is próbálkozhatsz, te dolgod. Felregisztrálsz, feltolsz pár képet és adatot - szövegest, majd beárazod. (Kb $25 az esélyes az esetedben. A sok lego lap és a gemek megnyomják az árat. Sosem adtam el accot, de általában nagyon kevésért kelnek el. Egy full-full-full-fullll maxos is $1000 alatt lesz eladáskor, ez biztos.)

Nagyon fontos, hogy ne adj meg egyértelmű azonosító adatot, pl name/pontos kupa szám-gem/klán/gamer ID. Mert ha megtalálnak, bannolhatnak. (CoCban a rivális klánok is bannolgattatták egymást, több kevesebb sikerrel, 2 hétre/1 hónapra, de te permabant fogsz kapni 90%. Igaz, ők ennél rafináltabb módon.) Fotózz le mindent, ami fontos lehet a vevőnek. Egyes extrák, különösen a névváltoztatás sokat ér, de pl a klánod vagy a kupaszámod nem számít semmit.

Szóval az első 2 fázison túl vagy, mintha csak az íróasztalod adnád el. Gondolnád, hogy készen is vagy a munka nagy részével, ám a neheze csak most jön: megkapni a pénzt. Nagy eséllyel angolul fogsz kommunikálni a vevővel, FB-n keresztül, a kamuprofilján kívül mást nem is tudsz majd róla. A hirdetési felületen lévő profilját felejtsd el, nem fogja hagyni, hogy minősítsd/bármi egyéb. Nem tudod megfogni.

A legjobban a vevővel kell vigyázni. Van 10% mákod, miszerint tényleg fizetne, minden könnyen, gyorsan és lazán lezajlik. A maradék azonban csak a karakteredet szeretné, fizetni azt nem. Esetleg talán kapsz 30% előleget, de amint odaadtad a karakter minden hozzárendelését (alapból csak egy van, ha nem csináltál hozzá kettőt, akkor nincs "biztosítékod") nem kapsz több pénzt. A supporthoz nem fordulhatsz, a kamuprofilokat jelentheted, a pénzed követelheted, sírhatsz. Ja és a klánodnak, rangodnak, gemjeidnek mondj búcsút még eladás előtt. Megpróbálhatod bannolni a karaktert/szájkaratézni, amíg le nem tilt a vevő, de nem fog segíteni, hidd el.

Ja és a vevő nem először csinál ilyet, tudja, hogy okosnak képzeled magad, de ő még okosabb :P Csak pénzért add oda a karaktert, mert odaadás = eladás, és a semmiért nem fogod eladni, igaz?

Nem tudok segíteni eladni, hirdetni, beárazni, paypal számlát nyitni/stb. Különösen nem tudok segíteni visszaszerezni vagy bannolni a karaktert, netán ötleteket (support és más semmi) adni ehhez. Köszönöm a megértést. Sok sikert, esetleg mondd el a tapasztalataidat és légy résen!

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1913) Centaurus válasza Hunmugli (#1912) üzenetére


Centaurus
tag

Köszi a kimerítő válaszod.Igazából csak egy ötlet volt mert csak úgy nem akartam törölni a játékot de ha ennyire bonyolult inkább törlöm azt jóccakát :D
Még egyszer köszi.
Üdv

"Csak akkor buli az élet ha egyenesen a közepébe vágsz"

(#1914) #27441408


#27441408
törölt tag

Ezekszerint lehet regisztrálni is?Nem szoktam ilyen játékoknál , de ennél lehet,hogy megtenném,

(#1915) Hunmugli válasza #27441408 (#1914) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem lehet regisztrálni. Alapból van a profilod, ami rá van mentve egy gmailre. De ez nem olyan, mint a PH!, hogy csak azonosításhoz kell a gmail és játékon belül írod be a jelszót. Itt az eszközön van a fiók (android telefon/iPhone) és akkor azáltal, hogy az eszközön van, jön vele az összes google szolgáltatás, ami a fiókban aktiválva van + a cr profil is. Vagyis ha másik cr profil van belépve, de a te emailed is rajta van egy eszközön, akkor átlépéssel a jelszó újbóli megadása nélkül elérhető a te profilod.

Gondolom a gmail-fiókok működését nem kell magyaráznom, de a lényeg, hogy a tudtod nélkül (alapból csak te tudod a jelszót + jön értesítő email) nem lesz rajta idegen eszközön, valamint, ha módosítod a jelszót és éppen nincsenek belépve a profilodba, akkor amíg ki nem találják az új jelszót, nem is fognak tudni belépni. A google felügyeleti eszközeiről ne is beszéljünk :) Szóval: tudni érdemes, hogy melyik gmailfiókon van a falu, de ez is csak költözésnél fog kelleni, alapvetően semmi egyébre nem jó és nem biztosít extra funkciót. Természetesen rendelkezel ilyen gmail alapú mentéssel akkor is, ha nem tudsz róla. Vagy ha IOS-es vagy. Nagyon zizi lehet ezt olvasni, de tök egyszerű, don't care :))

Centaurus: szerintem jól döntöttél. Az általam mondott ár mellet kitartok, de max $40, kivéve ha valami über-downleveled accod van magas legendekkel. Nem is ragozom tovább, bár lehetne, mert megnéztem pár árat. Többnyire 5-10-szeresen vannak túlárazva, és hatalmas a kínálat de kommentek alapján kicsi az érdeklődés.

Illetve lehet, hogy a bannokkal is túloztam, de esély mindig van rá. CoCnál én se hittem... Máig sem hiszem...
De már megbékéltem vele. CRben hála égnek nincsenek tapasztalataim ilyen téren.

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1916) #27441408 válasza Hunmugli (#1915) üzenetére


#27441408
törölt tag

Ez 1 kicsit bonyolult, kapásból szerintem akkor szólna nem? (ha bármit is variálni akarna az imélemmel), mi van ha esetleg új eszközre teszem fel, akkor pl új játékot kezd? vagy ha csak simán resetelve van a teló ami ugye minden adatot töröl, az előbbi két esetben is az aktuális játékomat fogja kezdeni amennyiben az eszközre az adott gmaill-el vagyok bejelentkezve, amivel a mostani játékot játszom ? (remélem érted mit akarok kihozni , mert ez nekem így elég meredek amit írtál :) ) (androidon játszok)

[ Szerkesztve ]

(#1917) WhiteWalker válasza #27441408 (#1916) üzenetére


WhiteWalker
nagyúr

Fiókhoz (email) van kötve.
Akkor van kisebb gubanc ha platformot váltasz. Pl droidrol ios-ra. Ott más a procedúra de nem buksz semmit sem.
Ne aggódj , megmarad az állásod.
Paraszti jozan ésszel utána gondolva , szépen nézne ki , ha egy IAP orintalt játéknál nem lenne felhő mentés , vagy készülék csere után buknád az addigi állásod. :U
Azért ezek alap dolgok már ilyen kaliberű játéknál...

(#1918) #27441408 válasza WhiteWalker (#1917) üzenetére


#27441408
törölt tag

Jó én nem tudtam, ilyesmibe nem vágtam még bele, az eddigi játékaimnál meg ha töröltem vagy telót cseréltem buktam mindent kivéve a KING játékait, ott lehet náluk regelni és névvel belépni. köszi :Rv (a lényeg, akkor nyugodtan vigyem a játékot, mert folytathatom ha készülékcsere esetleg csak reset van)

itt a bajnokok ligájába senki nem szól 1 szót se a kétnapos köszönésre se írt senki, minden csoport ilyen néma, vagy csak pont ilyet fogtam ki? Azt hittem a cseten nagyobb élet van.

[ Szerkesztve ]

(#1919) Tyler Durden válasza #27441408 (#1918) üzenetére

Normál klánban van élet, de az ilyen kisebb klánokban nem nagyon van. Fiam is ezeket járja körbe-körbe, van ahol donate sincs normálisan illetve a maxos clanchest is csak álom marad.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1920) #27441408 válasza Tyler Durden (#1919) üzenetére


#27441408
törölt tag

Ahha, és milyen klánban érdemes lenni? Bevallom őszintén ennek csak a neve tetszett meg a kiadott lehetőségekből, ezért itt vagyok.

(#1921) Tyler Durden válasza #27441408 (#1920) üzenetére

Olyasmit célozz meg szerintem, ami közel maxos létszámú, ha a clanchest nem is lesz meg, de legalább a donate nem lesz problémás.

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1922) #27441408 válasza Tyler Durden (#1921) üzenetére


#27441408
törölt tag

Köszi, nyilván alább én írtam,hogy nem szeretnék beszélgetni satöbbi, de pl azt hittem néha köszöntik az újakat stb,, :) még 1 kérdés! a klánból hol lehet kimenni? ezt most mindentől függetlenül kérdem, nem találtam ilyen menüt mikor nézegettem.

(#1923) Tyler Durden válasza #27441408 (#1922) üzenetére

Social fül alul /4. icon/, majd fent ahol a clan trophykat látod ráböksz a kék i betűre és ott látni fogod a claninfo-t a jobb oldalon lesz a piros leave feliratú gomb, azt nyomd meg (:

"It's only after we've lost everything that we're free to do anything." Télen snowboard, nyáron bringa + LEGO® PSN ID: oORastaMaffiaOo

(#1925) Hunmugli válasza #27441408 (#1916) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Itt nem a játékon belül kell bejelentkezni, hanem magára az eszközre. Lényegében a "mentés" is egy Google szolgáltatás része, gépen is meg tudod nézni, hogy van-e CR profil rendelve az emailedhez. És valahonnan ez minimális tárhelyet is visz, de nem a google driveról, vagy ilyesmi.

Alapból kell lennie egy ilyen mentésnek, kb 3 éve minden SC játék a "Válasszon egy e-mailcímet" opcióval kezd. Itt választod ki, hogy hova lesz mentve a profil. Vagyis olyan sajnos nincs, hogy akkor te az eszközödön csak crezni akarsz a fiókoddal, vagy pont azt nem akarsz. Arra csak a böngésző a jó.

Gondolom észrevetted, hogy eddig nem igazán kellett használnod ilyen mentéses fekete mágiát. Ez azért van, mert, ahogy a kolléga is leírta, csak költözésnél kell. 2 dolgot érdemes felvésni valami helyre, és soha semmi baj nem lesz:
-melyik gmailcímre van mentve a profil
-game ID vagy mi a neve, a profil fülön érhető el a neved alatt.

A support ezekből pizzát is tud rendelni neked :DDD metafora

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1926) #27441408 válasza Hunmugli (#1925) üzenetére


#27441408
törölt tag

Alapból kell lennie egy ilyen mentésnek, kb 3 éve minden SC játék a "Válasszon egy e-mailcímet" opcióval kezd.

Nem kérdezett semmitsem. :U

-game ID vagy mi a neve, a profil fülön érhető el a neved alatt.

ezt láttam, de nem értettem mi ez :)

[ Szerkesztve ]

(#1927) rolcsi910


rolcsi910
csendes tag

Sziasztok!!

Csináltam egy klánt és gyűjtök bele embereket.Légyszíves valaki jöjjön a klánba,mert még csak 3 man vagyunk,és mindjárt kláncseszt van.Légyszives gyertek be.
A neve:hungary gangEgy "lolika"nevezetű játékos benne az első tag(csak hogy ne gyertek rossz klánba)
Köszi :)

(#1928) Hunmugli válasza #27441408 (#1926) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Biztos kérdez, kivéve, ha csak egy cím van a telódon. De az egyikre akkor is el van mentve, ha több van ÉS nem kérdezett. No para, csak találd meg *azt* a címet.

Az az ID egyedi azonosításra szolgál, kb két éve van minden SC játékban.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1929) #27441408 válasza Hunmugli (#1928) üzenetére


#27441408
törölt tag

Nem parázok, csak nem tudtam ezeket amiket írtál, ha elmentette el, ha nem nem, , csak 1 gmail van , lehet azért nem kérdezett. Ha mégse mentette el, és bármi okból új játékot kell kezdeni, akkor ezt megtehetem, nem szabályellenes ugye?

[ Szerkesztve ]

(#1930) Hunmugli válasza rolcsi910 (#1927) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Szia!

Látom már régebben regisztráltál, de itt azért új vagy. Friss, üres klánba nem szeretnek menni az emberek, márpedig itt majdnem mindenkinek megvan a klánja. (Általában akinek nincs, az majd kérdez és meghívják.)

Kóc fogalmazta meg egyszer régen ezt a problémát nagyon találóan (coc "szereplő" volt): "Mi alapján választanak az emberek klánt? Valami olyan pluszt keresnek, amit a többi nem tud megadni. Az úk klánok esetében nincs ilyen plusz, illetve van, csak nem fogja mindenki egyformán kezelni. A játékosoknak ugyanis az, hogy te vagy a leader, nem különleges."

Sok logikus érvből ki lehet indulni, de ez a legfontosabb. Klánt alapítani az első héten kellett volna, utána zéró kapcsolattal nagyon nehéz. (Top magyar klánok, sőt a nemzetköziek is a cocból "öröklődtek".) Én nem akarlak itt oltogatni, bármennyire is annak tűnik ez. Ez egy objektív (amúgy igaz) nézőpont. Nem hiszem, hogy a phórumozók közül kettőnél több ember átmenne.

Egyébként a klánokat klántag alapján lehet egyértelműen azonosítani, ez egy # jellel kezdődő ált. 7-8 számból és/vagy/részben betűből (mindig vegyes, ált. több a betű) álló kód. Nem kerestem rá a klánodra, ha azóta megnőtt, akkor nem szóltam :) Peace és világbéke

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1931) Hunmugli válasza #27441408 (#1929) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Nem szabályellenes, egyébként a support kérdések közt van is arra válasz, hogy kezdheted újra. De alapvetően a jelenlegi profilod a jelenlegi gmail fiókodon marad, szóval célszerű egy újat csinálni az új profilnak, ha azt is el akarod menteni.

Kitalálom a következő kérdésed: "Akkor egy eszközön lehet több profillal játszani, ez nem szabályellenes ugye?"

Nos emlékeim szerint hivatalosan cocban régen az volt, a jelenlegi policyt nem olvastam. De hidd el, ha azt mondom, hogy soha nem volt ilyesmiből probléma, sőt, nagyon meg van könnyítve ez a procedúra. Tíz karit is vihetsz egy eszközön, bármilyen szankció/hátrány/stb nélkül. (Bár létrehozni az új mentést számomra mindig is problémás volt, de ha ez megvan, akkor minden sima.)

Ily módon járj el: telefon->settings->cr->adatok törlése (nyugi, a profilod mentve van a felhőbe, de a cr settingsében megnézheted: ha zöld a konzol ikon, nyugodt lehetsz)
pc (mert nekem ott kényelmes, egyik haverom megcsinálja feleannyi idő alatt mobilról is, nekem sosem ment): csinálsz egy új gmail fiókot (elvileg ennyi, nem kell bejelentkezni állítólag sehova vele)
telefon: settings: fiókok: hozzáadás: google -> hozzáadod ezt az újat, nincs rajta profil
cr: megnyitod, hidd el, most kérdezni fog, kiválasztod az új fiókot és voila rá lesz mentve egy új, alap szintű profil.

A beállításokban klikk a konzolra, piros lesz, majd megint: kiválasztod az eredeti fiókot, klikk, Okay, CONFIRM-ot beírod (lehet már nincs, de valszeg igen, cocban be kellett gépelni, kb másfél mp, pár nap és belejössz), újratölt a game az eredeti profiloddal. A nem működik részt arra írtam, hogy amikor visszafelé is meg akartam csinálni, akkor ált. nem adott be profilt az új gmail fiókra. Pedig mindent így kell csinálni :)

Elvben működik, sztem nekem is menne már, anno sok ilyet csináltam és sokban segítettem, 3 coc karival is játszottam egy eszközről. Ami fontos: a CONFIRM-mal azt fogadod el, hogy elveszhet a karid, ha nincs mentve (de mentve van tudod a taget és van support). A másik üzenet azt kérdezi meg, hogy be akarod-e tölteni az XYZ nevű profilt A szintű főtoronnyal.

Ha megy oda-vissza, akkor mindig menni fog. (Ami nem off, azt nem kell offba tenni. De szabad.)

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1932) #27441408 válasza Hunmugli (#1931) üzenetére


#27441408
törölt tag

Nem akartam ezt kérdezni, jó a mostani játékom, azért köszi

Tudtok ajánlani valami jó kezdőket is be engedő klánt-t ? a bajnokok ligáját elhagytam, semmise történt és utólag néztem kb 3-4 tag volt.

[ Szerkesztve ]

(#1933) Hunmugli válasza #27441408 (#1932) üzenetére


Hunmugli
aktív tag

Keresőt tudod használni, magyar nyelvű klánt keress 30-45 körüli tagsággal, 10-15k kupa között, olyat, amibe tudsz menni.

Illetőleg CR Hungary FB csoportban is tuti vannak klánhirdetések, ott is szétnézhetsz. Vagy a nagy klánok kisklánjai. A kláninfóban elérhető a legutóbbi chest, az nem árt, ha maxos.

Szóval nem ajánlhatok, de segíthettem keresni. Sok sikert, esetleg leírhatod, melyik módszer vált be (a játékbeli kereső a default, szóval az ettől különböző eredménnyel is megelégszünk :K )

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1935) redwhite78 válasza #27441408 (#1932) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Mint írtam hozzánk jöhetnek újak is korlátozott számban a PH-ról, amint lesz hely. Olvass vissza kicsit!

never go full retard

(#1936) dragonfx


dragonfx
veterán

Juhu heal spell hog mountain 😊😊😇

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

(#1937) xenom0rph


xenom0rph
őstag

Valaki mondjon egy 12 win-es night witch draft challenges paklit. :DDD ezekből lehet válogatni [link]

F-ECT$: Amit ajánlottál múltkor, nekem azzal nagyon nem ment, gondolom a tapasztalat hiánya, de 3 win után estem is 200 kupát vele. :/

Kéne valami quickplay mód, ahol randomok ellen lehetne menni, tét nélkül, az embernek több kedve lenne kísérletezgetni.

[ Szerkesztve ]

halahala

(#1938) Amur válasza xenom0rph (#1937) üzenetére


Amur
Topikgazda

Draft challenge-re nem tudsz paklit választani...
Amit kinál a gép, próbálod előre gondolkozva is a legjobbat választani. Lehetőleg ne add oda a win condition-od counterjét az ellenfélnek, és lehetőség szerint vedd el annak a counterjét amit odaadtál neki.
Ne legyen túl drága a decked mert ez most nem dupla elixires challenge.

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1939) Amur válasza xenom0rph (#1937) üzenetére


Amur
Topikgazda

Egyébként itt egy példa, igaz nem 12 win-es, de elég sokáig meneteltem:
night witch draft challenge

Youtube csatornám: youtube.com/c/AmurRajadasha =**=Minecraft és android gameplay=**=Az avatart Stonefortressdragon készítette https://www.deviantart.com/stonefortressdragon

(#1940) samphone


samphone
tag

Sziasztok! 2 kérdésem lenne:

1.Hogyan kell valakit a játékban barátnak felvenni?

2. Látom, jópáran regisztrálnak ujabb accot, un. kiskarit. Miért teszik?

(#1941) redwhite78 válasza samphone (#1940) üzenetére


redwhite78
aktív tag

1. facebook barátok jelennek meg ha épp fenn vannak a játék szerverén.
2. pl. nagyon ráérnek

never go full retard

(#1942) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Felértem 4600ig, azóta sajna visszaestem 4500 környékére. Az viszont meglepetésként ért, hogy ha minden így marad, akkor is challanger hármas draft ládát kapok záráskor, mert a legjobb eredmény szerintit ítéli oda a rendszer. Így már akkor sem panaszkodhatnék, ha nem adna be legót (de akkor egy jó epicet elvárok, főleg, hogy 20ból-at választhatok majd.)

#1940 (samphone): FB barátokat kilistázza a rendszer a klánfül környékén, akkor is, ha épp nincsenek fent. Ha viszont igen, akkor friendly battlet is mehetsz velük.

OFF: #1934 miért tűnt el? Nem tudom, volt-e szerkesztve, az az előtti tartalmát biztosan tudom. Ki a nagy testvér? :) (hszfarm? de ennyire ne fájjon má' ;] )

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1943) xenom0rph


xenom0rph
őstag

Gondolom, hogy akik már régóta tolják azoknak nem nagy szám, hogy kiesik egy legendary, de nekem így a 8 szint elején az elmúlt két napban kettőt dobott. (inferno dragon, princess) :C

halahala

(#1944) frogfoot válasza xenom0rph (#1943) üzenetére


frogfoot
csendes tag

Legokat elèg hektikusan adja a rendszer valamikor kapok èn is sorba free chest klàn chest stb aztàn vagy 2 hònapig semmi szòval most jön a böjt időszak.

(#1945) redwhite78 válasza xenom0rph (#1943) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Inferno dragon igazából lavahund mellett lehet hasznos, bár én nem tudok velük játszani. A princess viszont nagyon univerzális lap, sok deckbe passzol, ezért nagy fogás. :)

never go full retard

(#1946) xenom0rph válasza redwhite78 (#1945) üzenetére


xenom0rph
őstag

Az infernót még nem raktam be, mert szerintem nagyon megbontaná a paklim, de majd kipróbálom, viszont a princesst beraktam és szerintem maradni is fog. Jelenleg így megyek :
Lava hound
Princess
Skarmy
Balloon
Minion horde
Barbik
Tesla
Arrows

Most jutottam fel 2300+ ba, 1400-tól ezzel a paklival megyek

[ Szerkesztve ]

halahala

(#1947) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

[link]
Balazs23 has left the Game
Hunmugli has left the Forum

;]

Ui.: az első néhány másodpercből le fog esni a lényeg, persze a ládát is kinyitom, és fejlesztek ezt-azt, de ez már mind nem fontos :((( :(

[ Szerkesztve ]

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1948) Hunmugli


Hunmugli
aktív tag

Sziasztok, csináltam egy újabb videót, most már HD és elvileg van alatta zene is :)

Viszont nem leszek videós, és nem is akarok ezáltal egy centet sem keresni, stb, semmit nem akarok, zavarni meg végképp nem. Úgyhogy hosszabb távon valami értelmes megoldást kéne kitalálnom, talán azt, hogy nem rakok ki semmilyen videót. Netán nem spamelek itt vele. Vagy lesz "értelmes kontent" is, nem csak ládanyitogatás (e-péniszméregetés). Ha valakinek van ötlete, hogy mit csináljak, az írja le :D

Majd ha úgy gondolom, hogy tudtok is tőlem tanulni valamit, akkor majd linkelek be megint magamtól tartalmat (amihez nyilván az kell, hogy csináljak valami értelmeset), de addig is szerintem leállok. Annál is inkább, mert van 2 nagyon jó magyar CR videós és Zsomac, akik azt is megadják, amire nincs szükségetek. Bőrére eresztve ennyi.

A kevés tudás veszélyes. A sok is. – Bocs az offért.

(#1949) redwhite78 válasza Hunmugli (#1948) üzenetére


redwhite78
aktív tag

Szerintem nyugodtan csinálhatsz videót, akit nem érdekel az nem nézi meg.
Én például szívesen megnéznék pár jobban sikerült meccset tőled (akár utólagos kommentárral, vagy leírással a lényegről), ahol úgy érzed szépen megvalósult a taktikai elképzelésed. A ládanyitás bevallom kevésbé érdekel. :)

Ha lesz némi anyag egy-két jól használható deckről, akkor felrakhatjuk a klánblogra is a videókat, mint taktikai tippeket.

[ Szerkesztve ]

never go full retard

(#1950) dragonfx


dragonfx
veterán

elite barbár 11-12 ellen hogy védekeztek?

"Ha valami túl szép, hogy igaz legyen, akkor az valószínűleg nem is igaz"--Logout 2014

Útvonal

Fórumok  »  Mobiljátékok  »  Clash Royale
Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.